Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Тонизирующий лосьон Olivenöl (Olivenol) 200 мл (4025612664651/4016369464793)

Товар закончился

4.5/5
Код :  122045850
Оценка пользователей 4.5/5
  • Ірина С***

Індивідуальна непереносимість - пішла алергічна реакція, сильне почервоніння шкіри обличчя. Врахуйте, що запах тоніка (як шампунь) також сильно відчувається.

Достоинства:
    Не знаю.
    Недостатки:
    Пішло сильне почервоніння шкіри обличчя.
  • Людмила Б***

Гарна ціна та швидко доставили.

• Діана З***

Найкращий тонік.

• Таміла Г***

Гарний лосьйон.Дякую Розетці.

• Тамара

дуже гарний лосьон,мені підійшов для середньо сухої шкіри,чудово зволожує, не липкий не стягує,застосовую після кожного вмивання,що взимку так і влітку,все добре,і чого всім жінкам бажаю

Достоинства:
    якість
  • Лариса К***

Фирмой Doliva пользуюсь давно,мой выбор остановлен на этой фирме ,покупаю комплекс для лица,результатом очень довольна, рекомендую!

Достоинства:
    Экономичен,легко смыть даже вечерний макияж))) кожа становится мягкой и нежной,приятный аромат
  • Ніна М***

В мене чутлива шкіра і цей тонік мені її подразнює…ніби спирту немає але щось не підходить

Недостатки:
    Подразнює
  • Лариса

Чи придбаю наступного разу? Скоріше так₴

Достоинства:
    Нічого негативного сказати не можу. Свою основну функцію непогано виконує. Шкіра зволожена
    Недостатки:
    не виявлено
  • Александра Д***

Тоник очень хороший, увлажняет и тонизирует.на долго хватает

• Тимошенко А***

Дуже подобається лосьйон,ненав'язливий аромат,не викликає алергії,подразнення, вистачає на довго.

Недостатки:
    Відсутні
  • Александра Д***

Тонік, добре тонізує шкіру,особливо після вмивання

Достоинства:
    Натуральний зміст
  • Марьян С***

Купив за проханням дружини. Каже, що супер підійшов. Раніше купляли щось дороще, але справді цей достойний по якості. Німецький продукт.

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Не відмітив
  • Ольга П***

Придбала цей тонік вперше. Пішла дуже сильна алергічна реакція. Одразу через хвилину лице все почервоніло і почало палати....

Недостатки:
    Алергічна реакція
  • Ніна Ф***

Моя шкіра любить цей тонік, після використання шкіра зволожена, ніжна, приємна на дотик, а запах неймовірний.

Достоинства:
    Тонізує, відновлює
  • елена г***

Мені підійшов.

• Людмила М***

Очень классный, отлично увлажняет кожу. Поначалу надо привыкнуть к запаху- для меня резковатый.

Достоинства:
    Мягкий, не сушит
    Недостатки:
    Запах
  • Светлана М***

Давно користуюсь цім тоником! Дуже подобається, як зволожує після вмивання. В нього легкий приємний запах!

• Женя К***

Дуже добрий тонізуючий лосьйон. Дуже делікатно очищає мою проблемну шкіру лиця. Аромат дуже швидко вивітрюється. Пори звужуються і шкіра стає ніжною.

• Иванна К***

Найкращий базовий тонік який беру вже пару раз.

Достоинства:
    Склад ціна об'єм
  • Клинецкая Н***

Купила, опираясь на отзывы...Лично мне не подошёл: лицо липкое после высыхания, эффект плёнки, тяжёлый, после нескольких дней применения появилось раздражение и высыпания. Жаль потраченных денег, ведь цена не три копейки. Вывод: не экспериментировать с лицом.

• Иванна К***

Дуже тонізує шкіру, зволожує, відчуття свіжості, хороший склад. Вже і не знаю скільки разів його купувала.

Достоинства:
    Вище
  • Аліна К***

користуюсь вперше тому з переваг поки лише аромат

Достоинства:
    Аромат
    Недостатки:
    Поки не знайшла)
  • Надія С***

Хороший засіб для очищення обличчя.

Достоинства:
    Для моєї проблемної шкіри обличчя підійшов 100%
  • Наталі

Отличный тоник, не липкий , не тянет, не сушит

Достоинства:
    Хороший состав, объем 200 мл
  • Марія Н***

Дуже задоволена лосьйоном!Він освіжає,зволожує,тонізує!Чудовий засіб,щоб добре розпочати день!Запах-ненав'язливий,приємний!У користуванні-економний!

Достоинства:
    Має протизапальну дію
    Недостатки:
    Відсутні
  • Гелена Р***

Взяла після довгої перерви. Раніше користувалася, коли випадала можливість випити в аптеках Європи.
    Зараз шукала саме тонік і на Розетці, побачила і зрозуміла, що це знак :)

Мені дуже подобається і дія, і запах. Він такий ніжний, трав'яний, зовсім не нав'язливий.
    Обличчя після нього доглянуте та свіже.
    Однозначно рекомендую!

ПС: шкіра комбінована. В Т-зоні схильна до жирності, не алергічна, вік 25+

Достоинства:
    Дуже приємний запах. Не відчувається плівкою
    Недостатки:
    Не помітила
  • Ксения Б***

Тонизирующий лосьон Pharmatheiss Cosmetics D'oliva отлично увлажняет, освежает, очищает и смягчает кожу лица. Наношу лосьон на ватный диск и протираю лицо утром и вечером. Он не пересушивает кожу, быстро впитывается. Также обеспечивает надолго ощущение комфорта. Осталась очень довольна покупкой

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Отсутствуют
  • Громяк л***
    Продавец: Rozetka

Роками купую цей тонік.Кращого для себе ,поки що,не бачу.

Достоинства:
    Не викликає алергії,заспокоює шкіру обличчя.Особливо,після тривалого перебуванні надворі.
  • Людмила П***
    Продавец: Rozetka

Данный лосьон имеет очень приятный аромат. Он отлично очищает и тонизирует кожу лица. Не сушит кожу. Лосьон очень комфортео ощущается на лице. После его использования кожа мягкая и приятная на ощупь. Она выглядит нежной и ухоженной. Лосьон не вызывает ни аллергических реакций, ни раздражений на коже

• Екатерина Г***
    Продавец: Rozetka

Очень хороший тоник. Ранее постоянно покупала в аптеках, а теперь нигде не могу найти в продаже. Хорошо увлажняет. Состав хороший.

Достоинства:
    Не сушит кожу.
    Недостатки:
    Может, кому-то поначалу запах не понравится - уж сильно натуральный, травяной я бы сказала. Но привыкнуть со временем можно.