- AI аналіз відгуків35 відгуків: 93% позитивні, 4% нейтральні, 3% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Гельдиш А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуВітаємо, Анатолію! Дякуємо за вибір електростанка Philips OneBlade та за Вашу високу оцінку його роботи. Бажаємо приємного користування.
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стало питання який станок краще купити підлітку, а на ринку велика кількість чоловічих інструментів, і ми купували різні бритви та станки, але шкіра ніжна, та не звикла до таких процедур, і з'являлися порізи та подразнення шкіри. Шукаючи вихід, натрапили на цей електростанок, який по опису підходив саме для першого гоління. І це саме те що треба. Він легкий, зручний, добре голить, и головне, без порізів та подразнень. Комфортне відчуття під час та після гоління.
- Достоинства:
- Максимально безпечно та комфортно
Представник брендуВітаємо, Вікторіє! Щиро дякуємо за вибір електростанка Philips OneBlade для Вашого сина та гарні фото прислада. Ми цінуємо Вашу довіру та радіємо, що Вашому синові комфортно ним користуватися.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбали електростанок від Philips, для сина підлітка, і залишилися дуже задоволені, бо для першого гоління електростанок дуже дбайливо справився з молодою надчутливою шкірою підлітка. Лезо не залишило не порізів не подразнення на шкірі, завдяки спеціальному покритті на лезі. Можна голитися як сухе гоління так і вологе. Можна заряджати від павербанка, або від любого девайса який має USB вихід.
- Достоинства:
- Не залишає подразнень на шкірі
- Недостатки:
- Невиявили
Представник брендуВітаємо, Вікторіє! Дякуємо за вибір електростанка Philips OneBlade, Ваш розгорнутий відгук, якісні фото та високу оцінку. Бажаємо приємного користування.
- Вова П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
гарно бриє!
- Достоинства:
- все в ній добре
- Недостатки:
- змінні леза за дорогі
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо, що поділилися позитивним досвідом користування електростанком Philips OneBlade.
ТОВ "Філіпс Україна" здійснює господарську діяльність на українському ринку відповідно до вимог чинного законодавства України, включаючи податкове та митне право.
Вартість товару, що імпортується на територію України, формується з урахуванням усіх обов’язкових податків та митних платежів.
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хорошие.
Представник брендуВітаємо, Марино!
Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук та оцінку!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подарувала племіннику - підлітку в якості першого електростанка для ще не дуже жорсткої щетини. Те, що вказує виробник - один в один співпадає з роботою приладу.
Племінник одразу ж випробував і все вийшло ідеально з першого разу)) Тому рекомендую одночасно як стартовий прилад для не жорсткої щетини або для дорослої м'якої. До речі, легко чистити та мити, що також є великим плюсом!- Достоинства:
- Якість, зручність
- Недостатки:
- Не виявили
Представник брендуДобрий день, Світлано! Дякуємо, що обираєте Philips для подарунків! Ми цінуємо Вашу довіру і раді бути частиною Ваших важливих моментів. Представлені Вами фото та відео будуть корисні для інших користувачів. Бажаємо приємного користування Philips OneBlade!
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила для сина, адже вже потрібно починати голитись.
Дуже переживала, що обрати для першого гоління, довго обирала і натрапили на новинку
Компактний, легкий, зручний
Я задоволена адже задоволений син
Рекомендуємо!!- Достоинства:
- Не залишає подразнень
Представник брендуДобрий день, Ольго! Дякуємо, що обрали Philips. Бажаємо приємного користування!
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
для ніжної шкіри підлітків дуже гарно підходить, син задоволений
- Достоинства:
- Легкий
Представник брендуВітаємо, Тетяно!
Дякуємо за вибір Philips та Ваш позитивний відгук. Приємно чути, що Ваш син задоволений голінням. Бажаємо приємного подальшого користування.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний станок. Рекомендую
- Достоинства:
- Дуже комфортне гоління, легко, швидко і взагалі без порізів
- Недостатки:
- в принципі нема. Не знаю як буде працювати на щильній бороді, але для моїх потреб - саме те, що треба
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо, що обрали Philips OneBlade. Ваш досвід та рекомендації будуть корисними для інших споживачів. Бажаємо вдалих результатів!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляла синові (15 років) в якості першого станка. Сподобався. Голить чисто, подразнення не викликає, хоча шкіра чутлива.
Представник брендуВітаємо, Юліє!
Дякуємо за вибір Philips та за те, що поділилися досвідом та позитивними враженнями. Приємно чути, що Ваш син задоволений роботою електростанка та результатами гоління. Бажаємо комфортного користування!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Делікатний, рекомендую
- Достоинства:
- Дуже делікатний станок.
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олено! Дякуємо за вибір продукції Philips та за те, що рекомендуєте нашу техніку іншим споживачам. Бажаємо приємного користування та комфортного гоління!
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Порівняно зі звичайним станком ці леза значно ніжніші до шкіри. Перше гоління пройшло просто прекрасно. Для чутливої шкіри це те, що потрібно.
- Достоинства:
- Прекрасне гоління
Представник брендуВітаємо, Володимире!
Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук та оцінку. Бажаємо Вам ще більше приємних вражень та комфортного користування.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подарували сину в якості першого станка. Йому дуже сподобався. Легкий, зручний, не залишає подразнень на шкірі.
- Достоинства:
- Легкий, не залишає подразнень
- Недостатки:
- Вартість лез
Представник брендуВітаємо, Юліє!
Дякуємо за вибір продукції Philips для подарунка Вашому синові.
Для найкращих результатів ми рекомендуємо замінювати леза раз на 4 місяці, за умови повного гоління два рази на тиждень. Для того, щоб своє час проводити заміну, леза оснащенні спеціальним індикатором. Коли на лезі стає помітний сірий трикутник з рискою, леза необхідно замінити.
Електростанок Philips OneBlade QP1324/20 сумісний з усіма лезами Philips OneBlade та Philips OneBlade 360. Щоб Ви могли регулярно замінювати леза ми створили комплекти на 2 леза, 3 леза або 4 леза. Виберіть комплект лез, що відповідає Вашим потребам за посиланням: ссылка
Бажаємо комфортного користування!
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классная и лёгкая бритва и хорошо бреет
Представник брендуДобрий день, Олександре!
Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Приємно чути, що Вам подобається робота приладу. Бажаємо Вам комфортного гоління.
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
чудово
Представник брендуДобрий день, Назаре! Дякуємо за вибір електростанка Philips OneBlade та Вашу високу оцінку. Бажаємо приємного користування.
- Семен К***Продавец: Rozetka
Гарне рішення для "першого" гоління, або для не густої щетини. Можна використовувати для щоденного гоління
- Достоинства:
- Дуже компактний, не залишає подразнень
Представник брендуДобрий день, Семене! Дякуємо, що обрали Philips. Бажаємо приємного користування!
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
все супер
Представник брендуДобрий день, Свілано!
Дякуємо за вибір продукції Philips та відгук.
- Марія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний станок
Представник брендуВітаємо, Маріє!
Щиро дякуємо за теплий відгук. Бажаємо приємного користування!
- Лідія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий станок, вище всяких похвал. Виконує свою функцію на 100 відсотків. Рекомендую
Представник брендуВітаємо, Лідіє!
Щиро дякуємо за теплий відгук. Приємно чути, що Ви задоволені функціональністю електростанка.
Бажаємо приємного користування!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала сину підлітку, ідеально для першого гоління. Все супер!
- Достоинства:
- Зручно, безпечно.
Представник брендуВітаємо, Олено!
Дякуємо за вибір продукції Philips та теплий відгук. Нам приємно чути, що прилад став гарним помічником у голінні для Вашого сина.
Бажаємо і надалі комфортного користування електростанком!
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая вещь. Рекомендую.
Представник брендуВітаємо, Олегу!
Дякуємо за Ваш позитивний відгук.
Для чудових результатів кожного гоління ми рекомендуємо замінювати леза раз на 4 місяці, за умови повного гоління два рази на тиждень. Щоб Ви могли регулярно замінювати леза та при цьому заощаджувати на майбутніх покупках, в інтернет-магазині Rozetka з 27 червня до 31 липня 2025 діє акція: при покупці двох однакових моделей замінних лез OneBlade ви отримуєте знижку.
Для надчутливої шкіри пропонуємо поєднувати електростанок із моделлю замінних лез QP225/50 ссылкаЦі гладенькі леза мають спеціальне покриття із шаром мікросфер, щоб зменшити тертя під час гоління. Електростанок знижує ризик подразнення, тому вам не потрібні ні піна, ні вода.
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуВітаємо, Віталію!
Дякуємо за Ваш позитивний відгук.
Для чудових результатів кожного гоління ми рекомендуємо замінювати леза раз на 4 місяці, за умови повного гоління два рази на тиждень. Щоб Ви могли регулярно замінювати леза та при цьому заощаджувати на майбутніх покупках, в інтернет-магазині Rozetka з 2.05.2025 по 30.06.2025 діє акція: при покупці двох однакових моделей замінних лез OneBlade ви отримуєте знижку.
Ваша модель електростанка сумісна зі всіма моделями замінних лез Philips OneBlade, що офіційно представлені на ринку України. Пропонуємо ознайомитися з асортиментом лез за посиланням: ссылка
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна річ, син задоволений.
Для першого гоління те що треба.
Окреме дякую консультанту в розетці запропонував гарантію за символічну ціну. Тепер я взагалі спокійна))- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Незнайшли
Представник брендуВітаємо, Олено!
Нам приємно чути, що Ваш син задоволений результатами гоління.
- Юра Х***Продавец: Rozetka
Дуже якісний товар
Представник брендуДобрий день, Юрію! Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку якості електростанка Philips OneBlade.
- Yevhenia R***Продавец: Rozetka
Прекрасно
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку. Бажаємо приємного користування електростанком Philips OneBlade.
- ОлександрПродавец: Rozetka
У використанні, як звичайний станок, але набагато ефективніший та не залишає подразнень. Можна також легко робити контури. В порівнянні до іншої моделі, легший
- Достоинства:
- Дуже компактний і легкий
Представник брендуВітаємо! Ми раді читати, що Ви задоволені електростанками! Бажаємо Вам ще більше приємних вражень від використання!
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
покупали сыну подростку как первую бритву супер ,очень легкая и безопасная в использовании.
Представник брендуВітаємо, Людмило!
Дякуємо за вибір продукції Philips та відгук. Ми щиро радіємо, що Ви задоволені простотою та комфортністю користування електростанком.
Нехай прилад і надалі буде чудовим помічником у догляді за шкірою для Вашого сина!
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала на подарунок все супер!
- Достоинства:
- Легкий, не викликає подразнення
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Анно! Дякуємо, що обираєте Philips для подарунків! Ми цінуємо Вашу довіру і раді бути частиною Ваших важливих моментів. Бажаємо приємного користування нашою продукцією!
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова бритва
- Достоинства:
- Все добре працює
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Миколо! Щиро дякуємо за Ваш відгук та оцінку.
- КостяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова річ
Представник брендуДобрий день, Костянтине! Дякуємо, що обрали Philips OneBlade, та поділилися досвідом користування. Бажаємо вдалих результатів!
- Капелька І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довгий час шукала рішення,яку бритву придбати ,в сина дуже чутлива шкіра,і підібрати бритву було важко.І тут натрапила на новинку від Філіпс,стайлер для надчутливої шкіривирішили придбати ,це просто чудо,а не стайлер..працює тихо,леза дуже гладкі і голять без порізів і подразнень(причому підходить як для сухого так і вологого гоління).Дуже компактний і зручний,працює на акумуляторі і саме тому дуже зручний особливо для поїздки,і при відключеннях світла(можна зарядити навіть від павербанка).Крутий девайс!
- Достоинства:
- Компактність та відсутність подразнень та порізів.
- Недостатки:
- Не виявили поки.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за вибір Philips OneBlade та високу оцінку. Ваш розгорнутий відгук та фото будуть корисні для інших користувачів. Бажаємо приємного користування.
- Валентина
На першому фото не підліток.
- Анна С***Продавец: Rozetka
Дякую
- Достоинства:
- Дякую дуже сподобалося
Представник брендуДобрий день, Анно! Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Дуже приємно, що Вам сподобався електростанок Philips OneBlade. Бажаємо Вам приємного користування
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний станок
- Достоинства:
- Дуже класний
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник брендуВітаємо, Сергію!
Щиро дякуємо за чудовий відгук. Бажаємо приємного користування!
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Те що треба для першого гоління!
Сину дуже сподобалось.- Достоинства:
- Тихо працює, та безпечно.
Представник брендуВітаємо, Ірино!
Щиро дякуємо за вибір електростанка Philips OneBlade First Shave для першого гоління. Приємно чути, що Вашому сину сподобалося користування приладом!
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала сину для першого гоління,син дуже задоволений,голить гарно,подразнень і порізів після гоління немає.Рекомендую до придбання!
Представник брендуВітаємо, Ірино!
Щиро дякуємо за вибір продукції Philips та відгук. Приємно чути, що Ваш син задоволений функціональністю електростанка!
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар прийшов як завжди швидко, брала сину на подарунок як першу бритву для подростка дуже задоволений
Представник брендуВітаємо, Юліє!
Щиро дякуємо за вибір продукції Philips для подарунка та чудовий відгук.