- AI аналіз відгуків70 відгуків: Позитивних — 76%, нейтральних — 14%, негативних — 10%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Влад Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Первое использование очень понравилось. Никакой пены, воды, насухую прошёл и забыл, дело 5 минут. На передке самое то, где нет нормальных бытовых условий. Остаётся маленькая щетина, но вид будь то побрит обычной бритвой. Главный плюс - практичность.
- Достоинства:
- Для тех кто сейчас на передке идеальный вариант. Быстро, без пены и воды.
- Недостатки:
- Аккумулятор не большой ёмкости, держите павер при себе мужики)) Ну и цены на лезвия, дорого. Но, с другой стороны, за такой комфорт я готов доплатить.
- ЕвгенияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022
360 зайве. Треба десь 7 разів по одному місцю провести і натягувати шкіру. Гарно вибриває під носом
- Достоинства:
- Не має подразнення
- Недостатки:
- Неідеально вибриває
Представник брендуДобрий день, Євгеніє! Дякуємо за Ваш коментар. Тример-стайлер-бритва Philips OneBlade розроблено для максимальної безпечності та комфорту, проте якщо все ж у вас виникають певні труднощі, спробуйте звернути увагу на наступні поради:
1. Плоску сторону леза потрібно тримати паралельно до шкіри.
2. Направляйте OneBlade проти росту волосся.
3. Збривайте волосся довгими рухами.
4. Замінюйте леза раз на 4 місяці, або в міру їх зношування.
5. Добре зарядіть пристрій для найкращої ефективності.
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024
Дуже задоволений! Як для військового, дуже зручно використовувати коли немає доступу до води
- Достоинства:
- Максимально зручний, приємний у використанні, акумулятору дуже надовго вистачає
Представник брендуВітаємо, Антоне!
Нам приємно чути, що Ви задоволені функціональністю електростанка.
Бажаємо комфортного користування і надалі!
- Conan O***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Моя перша електробритва- результат чудовий! Як я раніше жив без неї? Правда, символ на лезі (яке було в наборі) вже почав,по трохи,з'являтися після першого ж бриття.
Я не сильно і густо заростаю, і волосся у меня м'яке,тому цієї машинки достатьно для того,щоби швидко і зручно бритися!- Достоинства:
- Швидко,на суху і без пінки.Те що треба!
- Недостатки:
- Рослинність на шиї бриє не до кінця
- Conan O***
До речі, НЕ купляйте мережевий адаптер hq8505 до бритви -він не підходить до цієї моделі,2023 року
- ВалеріяПродавец: Rozetka. Год выпуска: 2022
Подарувала чоловіку, від звичайної бритви будо подразнення. Чоловік залишився дуже задоволенний, леза крутяться, можно користуватись пристроєм прям у ванній! Дуже рекомендую, якщо у вас ж подразнення, від One Blade його точно не буде!
- Достоинства:
- Голить без подразнення, леза обертаються 360 градусів, на довго вистачає аккумулятора
- Недостатки:
- Не виявила
- Олександр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024
Загалом ніколи коменти не залишаю, а лише читаю, проте це не той випадок. Сьогодні отримав це чудо, зарядив і одразу випробував на суху шкіру. Сказати що я в захваті це нічого не сказати. В мене електричка панас і тому зважаючи на досвід її використання скептично ставився до тримера філіпс. В мене дуже жорстка щетина і з першого руху тримером я зрадів як дитина від захвату, навіть шампусіка бахнув щоб працювала длбре. Не очікував такого класного результату. Щиро вдячний за скачуху виробнику та продавцю! Так тримати. З повагою!
- Достоинства:
- Чудово голить. Якість матеріалів на висоті. Бренд який виправдовує себе на всі 100%
- Недостатки:
- Вартість голівок
Представник брендуВітаємо, Олександре!
Щиро дякуємо за вибір продукції Philips та теплий і детальний відгук. Приємно чути, що Ви задоволені функціональністю електростанка та результатами бриття.
Для гарних результатів кожного гоління ми рекомендуємо змінювати леза один раз на чотири місяці, за умовою повного гоління бороди 2 рази на тиждень. Для своєчасної заміни леза оснащені спеціальним індикатором. Коли на лезі стає більш яскраво помітний сірий трикутник з рискою, ефективність гоління може знижуватися і лезо необхідно замінити.
Ця модель електростанка сумісна з усіма моделями замінних лез Philips OneBlade та Philips OneBlade 360. Щоб регулярно замінювати леза та при цьому заощаджувати на майбутніх покупках, в інтернет-магазині Rozetka з 3 листопада до 30 листопада 2025 діє акція: при покупці двох однакових моделей замінних лез OneBlade ви отримуєте знижку.
Для зручності ділимося посиланням на асортимент: ссылка
Бажаємо комфортного користування!
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Брав на заміну першому OneBlade теж з Li-Ion батареєю, якому уже 6 чи 7 років.
Той самий корпус, тільки тепер заряджати можна від 5В USB кабелем. Кабель аналогічний такому, що йде в комплекті з PHILIPS MG9530/15.
Плюс, певний час назад взяв набір PHILIPS MG9530/15 з базовим приводом.
У порівнянні з базовим приводом нормальний кут розташування леза, більша швидкість обертання, тому голитись виходить швидше. Базовий привід, це 2337 тонкий з Ni-Mh батарею.- Достоинства:
- Li-Ion батарейка, зарядка від 5В, правильний розташування леза.
- Недостатки:
- Немає комплектів з цим приводом, і великим тримером, як PHILIPS MG9530
Представник брендуВітаємо, Миколе! Дякуємо за Ваш вибір Philips OneBlade та за те, що поділилися Вашим досвідом користування технікою Philips. Нехай Ваша борода завжди залишається доглянутою, а кожна стрижка і зачіска для бороди приносить радість і успіх у Вашій повсякденній діяльності.
- Владислав Ч***Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022
Дуже класний електростанок. Лезо рухається на 360° і завдяки цьому легко голить в будь яких місцях. Ще в нього зручна насадка для підстригання. Тепер я не хочу повертатися на звичайні станки))
- Достоинства:
- 360°, якісний, насадка для підстригання
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
топ станок,мені сподобався
- Достоинства:
- ціна якість
- Недостатки:
- не знайшов
Представник брендуВітаємо, Андрію!
Дякуємо за Ваш позитивний відгук та оцінку. Приємно чути, що Ви задоволені роботою електростанка. Бажаємо Вам приємного користування приладом.
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Всем доволен. Всё соответствует описанию. Быстрая доставка.
- Достоинства:
- Оптимальная цена , аккумулятор держит долго на одной зарядке
- Недостатки:
- Пока нет
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за Ваш вибір електростанка Philips OneBlade. Приємно чути, що прилад відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування.
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022
Зі своєю задачею тример справляється нормально, голить не під роль, але близько до цього, якщо проводити по одному місту декілька разів, подразнення все ж таки є, але слабе. Товаром задоволений. Питання - які леза для нього підходять та чи є вони на Розетці?
Представник бренду
- Юрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022
Я в захваті! Все життя голився «класичними» електробритвами Philips бо станки викликали подразнення. Але це - найкраще з двох світів.
- СвітланаПродавец: Rozetka. Год выпуска: 2022
Дуже круто бриє ,стриже бороду, доглядає за тілом. Чоловік неймовірно задоволений. Рекомендуємо
- Достоинства:
- Бриє волосся
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Купил для бритья, вместо обычной бритвы. Бреет отлично, без раздражений даже на сухую. Единственное, бреет не под "ноль" , а оставляет небольшую щетину.
- Достоинства:
- Очень простой в использовании, можно бриться на сухую и не будет раздражения. Достаточно компактный
- Татьяна Л***Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022
Купила чоловіку на подарунок, чоловікові дуже спододобався електростанок, займає мінімум часу для гоління. Гоління без подразнень та порізів і завжди можна знайти насадки на станок..
- Достоинства:
- Можна не тільки голитися але і просто підстригати та підрівнювати
- Недостатки:
- Не має
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022
Очень прикольная штука. До свидания пенка, до свидания распаривание бороды, до свидания раздражение лица и вросшие волоски.
Бреет почти под ноль, очень комфортно.
Единственное куплю кейс для него, чтобы можно было брать в путешествия.
Ребята берите не задумываясь, оно того стоит!- Достоинства:
- Качественный, монолитный, лёгкий, стильно выглядит, отлично бреет.
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024
Замовила чоловіку на подарунок, він задоволений, набагато краща штука, ніж класичний станок, більше того, ціна досить прийнятна. Але бриє не наголо, для любителів порізів не підійде))).
Легко підстригати і робити форму бороді.
Заряд тримає довго, вистачить на декілька голінь.
Працює тихесенько, компактний.- Достоинства:
- Тихо працює, ціна, якість, тривалий заряд
- Недостатки:
- Не виявили
Представник брендуВітаємо, Наталіє!
Дякуємо за вибір продукції Philips та гарний відгук із чудовими фото.
Бажаємо комфортного користування і гарних результатів!
- Владислав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024
Прекрасно, первый раз побрился все нормально, надеюсь долго прослужит.
- Недостатки:
- Пока что не заметил
Представник брендуВітаємо, Владиславе!
Дякуємо за вибір продукції Philips та теплий відгук.
Бажаємо приємного користування і гарних результатів!
- Дмитро Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024
Перший день користування і я в захваті, раніше користувався сіточними бритвами, сьогодні перший день користування OneBlade скажу що я в приємному шоці, після сіточних бритв які гудуть як трактор цей станок ледь чути, гарне пакування, в руці тримається дуже добре, голить чудово, майже під нуль, але щетина все-таки ледь помітна залишається, з плюсів відмічу ніякого подразнення, компактна та має не дешевий зовнішній вигляд, вибирав між двома версіями, саме цю обрав тому що тут 60 хв роботи і час заряджання 4 години, в іншій версії час зарядки 8 годин і працює 45 хвилин, тому вважаю переплата в 200грн того варта, тепер думаю чому я цю цяцьку не придбав раніше
- Достоинства:
- Голить без подразнення, зручна в руці, час роботи 60 хв
- Недостатки:
- Поки що не виявлено
Представник брендуВітаємо, Дмитре!
Дякуємо за вибір продукції Philips та чудовий відгук із фото. Приємно чути, що Ви задоволені функціональністю приладу та результатами бриття.
Бажаємо Вам і надалі комфортного користування!
- Діана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024
Купила на подарунок чоловіку
Дуже задоволений,працює на всі 100- Недостатки:
- Поки не знайшли
Представник брендуВітаємо, Діано!
Щиро дякуємо за вибір продукції Philips для подарунка та відгук. Приємно чути, що Ваш чоловік задоволений функціональністю електростанка OneBlade 360.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024
Супер, мені сподобався
- Достоинства:
- Гарно тримає заряд
Представник брендуВітаємо, Дмитре!
Дякуємо за вибір продукції Philips та теплий відгук.
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024
Гарна бритва, чоловіку сподоблась, легка у використанні
- Достоинства:
- Легкий у використанні
- Недостатки:
- поки немає
Представник брендуВітаємо, Наталіє!
Щиро дякуємо за теплий відгук. Щиро радіємо, що Вашому чоловіку сподобалась простота користування електростанком.
Бажаємо гарних результатів догляду за бородою!
- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024
Бренд якість ціна
Представник брендуВітаємо, Андрію!
Дякуємо за вибір продукції Philips та чудовий відгук.
Бажаємо приємного користування електростанком!
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024
Супер. Зі своїми обов'язками справляється добре.
- Достоинства:
- Станок супер
Представник брендуВітаємо, Тетяно!
Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми щиро радіємо, що Ви задоволені роботою приладу.
Бажаємо приємного користування і надалі!
- Роман З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024
Раджу до купівлі
- Достоинства:
- Дуже довго тримає батарею
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник брендуВітаємо, Романе!
Дякуємо, що рекомендуєте продукцію Philips іншим споживачам.
Бажаємо приємного користування!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024
Все добре працює.
Представник брендуВітаємо, Ольго!
Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування!
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Дуже гарно
- Достоинства:
- Бриє щотину
- Недостатки:
- Відсутність індикатора зарядки
Представник брендуВітаємо, Олеже! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку електростанку Philips OneBlade. Бажаємо приємного користування.
- Ілля Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Чудова покупка
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Ілле! Дякуємо, що обрали електростанок Philips OneBlade, та поділилися досвідом користування. Бажаємо вдалих результатів!
- Игорь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Покупкой доволен
- Достоинства:
- Не режет кожу, экономнее чем станки
- Недостатки:
- Нельзя разряжать , ибо проблема с зарядкой может быть
- Ніна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022
Чоловікові сподобався.
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Гарне обслуговування
- Василь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Крута штука
- РомаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Все супер, нарешті без батарейок
- Валентин К***Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022
Найзручніша річ, якою я коли-небудь користувався (до цього комбінував електро+станок). Таке враження, що з "копійки" пересів на мерседес з автоматом та круїз-контролем.
1. Гоління займає менше 5 хвилин.
2. В мене багато родинок - жодного порізу.
3. Нічого не пропускає в порівнянні з іншими електробритвами. Зрівнюю з бритвами з сіточками та круглими лезами. Незалежно від того, скільки днів щетині. Інші електробритви були безсилі, якщо я не голився більше 4-х днів.
Щодо чистоти гоління. Так, станок голить чистіше, зчищує навіть епідерміс. Але в цього є свої недоліки. Мене щетина 0,1 мм влаштовує. Якщо моя дитина не кричить, що тато колючий - то все ок)
Щодо 360 градусів. Там не 360, це поперше, а по-друге, щоб це лезо повернулось, треба так його придавити, що випадково можеш побрити собі зуби. Але хай буде) - Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022
Чудова річ. Чоловік у захваті. Леза вистачає на довго). Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна і якість супер
- Артем Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022
Класна