Отзывы покупателей о Видеоняня Philips AVENT белая (SCD891/26) (8720689020992)
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Чудово передає звук! Чітке відео! У нас будинок, вкладаємо крихітку спати і сміливо йдемо на вулицю. Раджу! Якість виправдовує ціну!
Представник брендуВітаємо, Олександро!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та рекомендацію! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою та її якістю. Бажаємо приємного користування!
- Анастасія Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Маю таку вже 2 роки, працює справно! Добре ловить на далекі відстані; маємо 3х поверховий будинок і працює без проблем
- Достоинства:
- Відстань
- Недостатки:
- Працює тільки від мережі
Представник брендуВітаємо, Анастасіє!
Дякуємо, що поділилися досвідом користування відеонянею Philips AVENT. Нехай прилад і надалі буде гарним помічником у побуті!
- Тетяна К***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Рекомендую
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за Ваш відгук, оцінку.та рекомендації. Бажаємо Вам приємного користування.
- АльбертПродавец: Rozetka. Цвет: Белый
Ми живимо в приватній оселі і мене дуже виручає моя маленька помічниця від Philips Avent, бо в неї робочий діапазон до 300 метрів і я можу дитину покласти на дворі і спокійно займатися своїми справами в домі, бо завдяки чіткому кольоровому екрану я бачу і чую маля. Ще в відеоняні є колискові та нічний, це дуже зручно бо їх можна також вмикати та вимикати зі свого блоку. Є еко режим який зменшує споживання батареї, але коли дитина прокидається звʼязок відновлювати і сповіщає на батьківському блоці.
- Достоинства:
- Незамінна річ
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Альберте! Дякуємо за вибір системи відеоспостереження за Вашою дитиною Avent! Безпека, Ваш спокій та здоровий розвиток вашого малюка – це те, чого ми прагнемо. Бажаємо приємного користування.