Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Пустышки Philips AVENT Ultra Start 0+ месяцев 2 шт (SCF075/18)

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый

Матусі це не пустушка, а бомба!)
    Ми народились маленькі і вона просто супер нам підійшла
    Світиться, дуже легко шукати
    Рекомендація 100%

Достоинства:
    Маленька, мʼяка, світиться

Вітаємо, Ольго!

Щиро дякуємо за теплий відгук з чудовими фото та рекомендації. Приємно чути, що пустушки Philips AVENT сподобалися Вам і малюку!

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый

Завдяки невеликому носогубнику немає дискомфорту для новородженної дитини , також добре, що відсутні додаткові деталі , через що вона легша.
    У мене не було проблеми з прийняттям пустушки дитиною

Достоинства:
    Менший носогубник

Вітаємо, Анно!

Щиро дякуємо, що поділилися досвідом користування пустушкою Philips AVENT і чудовими фото!

• Виктория Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый

Для першої пустушки вона ідеальна. Без кільцева конструкція робить її супер легкою. Сама соска ортодонтична, та м'яка. У темряві пустушка м'яко світиться і її легко знайти.

Достоинства:
    Супер легка

Вітаємо, Вікторіє!

Щиро дякуємо за відгук з чудовими фото. Бажаємо Вам і надалі комфортного користування продукцією Philips AVENT!

• Світлана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый

Хочу поділитися відгуком, особливо для матусь, які шукають першу пустушечку для свого малятка
    Обирали від бренду Philips Avent, тому що старший син на них виріс. Купили цю пустушку від 0-2 і дуже задоволені. Вона дуже легенька і правильного розміру. Не перекриває дитинкі носик і не надавлює щічки. Дуже легко миється, максимально гігієнічна. Кстаті можна стерилізувати прям в цій упаковці, в якій продається.
    Ще ми не звернули увагу що вона вночі світиться і це приємно вразило. Зручно, коли спросоня треба швидео знайти пустушку. Ми дуже задоволені. Дякуємо виробнику!

Достоинства:
    Легкість, розмір

Вітаємо, Світлано!

Щиро дякуємо за детальний відгук. Бажаємо комфортного користування пустушками Philips AVENT!

• Ірина Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый

Для першої пустушки просто ідеальний вибір.Дуже легенька,розмір та соска ідеальна для манюні,яка народилась тільки,дозволяє вільно дихати носику.
    Виробник зазначив,що її можна використовувати до 6 ти місяців.
    А те що вона світиться,взагалі круто,вночі легко знайти її в темряві.
    А ще у футлярчику можна відразу стерилізувати,навіть в мікрохвильовці.

Достоинства:
    Розмір та форма,світиться в темряві,футляр-стерилізатор в комплекті.
    Недостатки:
    Не знайшла.

Вітаємо, Ірино!

Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та детальний відгук з чудовими фото. Бажаємо приємного користування!

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый

Це ідеальна нічна пустушка в ночі легко можна її знайти тому що вона світиться, а завдяки отворам які на пустушці, шкіра навколо ротика постійно суха і немає почервоніння.
    Контейнер можна використовувати як для зберігання так і для швидкої стерилізації в мікрохвильовці.

Достоинства:
    Світиться, дихаюча, ортодонтична
    Недостатки:
    Не знайшла

Вітаємо, Вікторіє!

Дякуємо за детальний відгук з чудовими фото. Бажаємо Вам комфортного користування!