- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Матусі це не пустушка, а бомба!)
Ми народились маленькі і вона просто супер нам підійшла
Світиться, дуже легко шукати
Рекомендація 100%- Достоинства:
- Маленька, мʼяка, світиться
Представник брендуВітаємо, Ольго!
Щиро дякуємо за теплий відгук з чудовими фото та рекомендації. Приємно чути, що пустушки Philips AVENT сподобалися Вам і малюку!
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Завдяки невеликому носогубнику немає дискомфорту для новородженної дитини , також добре, що відсутні додаткові деталі , через що вона легша.
У мене не було проблеми з прийняттям пустушки дитиною- Достоинства:
- Менший носогубник
Представник брендуВітаємо, Анно!
Щиро дякуємо, що поділилися досвідом користування пустушкою Philips AVENT і чудовими фото!
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Для першої пустушки вона ідеальна. Без кільцева конструкція робить її супер легкою. Сама соска ортодонтична, та м'яка. У темряві пустушка м'яко світиться і її легко знайти.
- Достоинства:
- Супер легка
Представник брендуВітаємо, Вікторіє!
Щиро дякуємо за відгук з чудовими фото. Бажаємо Вам і надалі комфортного користування продукцією Philips AVENT!
- Світлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Хочу поділитися відгуком, особливо для матусь, які шукають першу пустушечку для свого малятка
Обирали від бренду Philips Avent, тому що старший син на них виріс. Купили цю пустушку від 0-2 і дуже задоволені. Вона дуже легенька і правильного розміру. Не перекриває дитинкі носик і не надавлює щічки. Дуже легко миється, максимально гігієнічна. Кстаті можна стерилізувати прям в цій упаковці, в якій продається.
Ще ми не звернули увагу що вона вночі світиться і це приємно вразило. Зручно, коли спросоня треба швидео знайти пустушку. Ми дуже задоволені. Дякуємо виробнику!- Достоинства:
- Легкість, розмір
Представник брендуВітаємо, Світлано!
Щиро дякуємо за детальний відгук. Бажаємо комфортного користування пустушками Philips AVENT!
- Ірина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Для першої пустушки просто ідеальний вибір.Дуже легенька,розмір та соска ідеальна для манюні,яка народилась тільки,дозволяє вільно дихати носику.
Виробник зазначив,що її можна використовувати до 6 ти місяців.
А те що вона світиться,взагалі круто,вночі легко знайти її в темряві.
А ще у футлярчику можна відразу стерилізувати,навіть в мікрохвильовці.- Достоинства:
- Розмір та форма,світиться в темряві,футляр-стерилізатор в комплекті.
- Недостатки:
- Не знайшла.
Представник брендуВітаємо, Ірино!
Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та детальний відгук з чудовими фото. Бажаємо приємного користування!
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Це ідеальна нічна пустушка в ночі легко можна її знайти тому що вона світиться, а завдяки отворам які на пустушці, шкіра навколо ротика постійно суха і немає почервоніння.
Контейнер можна використовувати як для зберігання так і для швидкої стерилізації в мікрохвильовці.- Достоинства:
- Світиться, дихаюча, ортодонтична
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник брендуВітаємо, Вікторіє!
Дякуємо за детальний відгук з чудовими фото. Бажаємо Вам комфортного користування!