- AI аналіз відгуків49 відгуків: 65% позитивних, 20% нейтральних, 15% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Швидка відправка. Якісний молоковідсмоктувач та простий у використанні.
- Достоинства:
- Усе влаштовує
Представник брендуВітаємо, Світлано!
Дякуємо за вибір продукції Philips та теплий відгук. Бажаємо приємного користування!
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Молоковідсмоктувач однозначно коштує своїх грошей. Надзвичайно простий і зручний у використанні, 2 режими, швидкості.
Дівчата, хто як я вперше з таким девайсом знайомиться, не перестарайтесь при самому першому використанні. Я трохи перегнула зі швидкостями, і в мене на ореолах облізла шкіра, наче після мозолю)
Представник брендуВітаємо, Тетяно!
Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та відгук.
Цей молоковідсмоктувач має 4 рівні стимулювання. Не потрібно використовувати всі рівні зціджування, використовуйте лише ті, які зручні для вас. Натисніть кнопку нижчого рівня, щоб зменшити інтенсивність відсмоктування.
В описаної Вами ситуації рекомендується зробити перерву в користуванні молоковідсмоктувачем до загоєння сосків та звернутися до відповідного лікаря.
На нашому сайті Ви можете ознайомитися із детальною інструкцією з користування молоковідсмоктувачем. Якщо у Вас виникають складнощі щодо пошуку інформації або додаткові запитання про користування приладом, будь ласка, зверніться до команди підтримки споживачів компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п'ятниця з 9:00 до 17:00), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку Philips Ukraine у Facebook або Instagram у години роботи з 9:00 до 23:20, у будні та 10:00 до 22:00 у вихідні.
- Андрей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Гарний апарат, працює без нарікань. Єдиний мінус трохи шумний.
- Недостатки:
- Шумний
Представник брендуВітаємо, Андрію!
Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та відгук.
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Хороший молоковідсмоктувач, безболісне та швидке використання.
Представник брендуВітаємо, Ольго!
Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Нам приємно чути, що Ви задоволені зручністю користування молоковідсмоктувачем Philips AVENT.
- Белоусова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Доброго дня!Купила молоковідсмоктувач фірми Філіпс Авент, спочатку нормально працював, але вчора перестав тягнути молоко!Чи можу його по гарантії повернути?
Представник брендуДобрий день, Наталіє!
Дякуємо за вибір продукції Philips та Ваш відгук. Нам шкода, що виникла подібна ситуація.
Молоковідсмоктувач належить до категорії приладів особистої гігієни (особистого користування). На нього поширюється гарантія протягом 24 місяців від дати покупки. Ми уповноважили мережі електроніки проводити гарантійне обслуговування безпосередньо у магазинах мережі.
Для фізичної діагностики та обслуговування рекомендуємо звертатися у точку придбання товару.
Для дистанційної діагностики та консультації з користування приладом Ви також можете звернутися безпосередньо до команди підтримки споживачів компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п'ятниця з 9:00 до 17:00), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку Philips Ukraine у Facebook, Instagram або Viber у години роботи з 9:00 до 23:00, у будні та 10:00 до 22:00 у вихідні.
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Гарний молоковідсмоктувач. Вирішили брати Avent, так я до цього був ручний, якістю були задоволені . З мінусів мабуть це відсутність акумулятора
- Достоинства:
- Якісні матеріали
- Недостатки:
- Нема вбудованого акумулятора
Представник брендуВітаємо, Миколо!
Дякуємо, що поділилися досвідом користування молоковідсмоктувачами Philips AVENT.
Ця модель дійсно працює від мережі. Ми створюємо моделі молоковідсмоктувачів Philips AVENT для різних стилів життя, для комфортного зціджування за різними умовами. Якщо для Вас важлива бездротова робота приладу, то пропонуємо ознайомитися з асортиментом моделей, що працюють від заряду акумулятора за посиланням: ссылка
- Деркач А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Очень довольна покупкой, быстро цедит, безболезненно, экономит время
- Достоинства:
- Легкий в использовании
- Недостатки:
- Не обнаружено
Представник брендуВітаємо, Олександре!
Дякуємо за Ваш позитивний відгук та оцінку! Нам приємно чути, що Ви задоволені роботою приладу. Бажаємо комфортного користування!
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Все чудово працює, легкий у користуванні
- Достоинства:
- Зручний
Представник брендуВітаємо, Анно!
Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Бажаємо приємного та комфортного користування приладом!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Без батарейки ! Надо подключить к розетку или паверу
- Достоинства:
- Многофункциональный
- Недостатки:
- Батарейка
Представник брендуДобрий день, Романе! Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та Ваш коментар.
Модель молоковідсмоктувача SCF323/11 працює лише від мережі. Ми не рекомендуємо використовувати молоковідсмоктувач Philips AVENT від павербанка. Для підключення до мережі використовуйте сертифікований блок живлення з безпечною наднизькою напругою (SELV) з вихідними параметрами: 5 В, більше або дорівнює 1 А.
- Вікторія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Придбала наперед, щоб вже мати в пологовому. Обрала собі цю модель за принципом ціна-якість на основі багатьох відгуків: думала, що молоковідсмоктувач буде мені або дуже потрібен, або, навпаки, зовсім не стане в нагоді. Ця молель працює від павербенка, але додаткову пляшечку для годування ( з соскою і кріпленням для соски) і соски (2 шт) я докупляла окремо (оскільки в наборі з молоковідсмоктувачем є лише пляшечка: без соски і перехідника, щоб закріпити соску.
Молоковідсмоктувач дуже мені допоміг налагодити ГВ - почала ним користуватись на 4й день після пологів. І це вже 3 тижні інтенсивного користування (4-5 разів на добу). Після кожного використання промиваю деталі водою і стерилізую паром у мультиварці 5 хв. Жодних зауважень до деталей, усе якісне.
Зараз щоб відкачати близько 120 мл молока я витрачаю 40-50 хв (використовую 2-3 режим, які мені найбільш комфортні, з 4х можливих).
Як і вказано в інструкції, треба і сидіти, і тримати пристрій у відповідному положенні, інакше молочко буде розливатись.
Загалом, цей молоковідсмоктувач виконує свої функції на всі 100%, якістю абсолютно задоволена.
Однак, оскільки я часто використовую молоковідсмоктувач і планую скоро повертатись до роботи - я замовила ще один, який дозволить витрачати мені менше часу на процес зціджування (одразу на обидві груді і щоб руки були вільні).- Достоинства:
- Працює від павербенка, зрозуміла конструкція, легко мити. Є різні режими роботи і кожного разу можна підібрати собі оптимальний режим на даний момент.
- Недостатки:
- Досить багато часу витрачаєтьчя на зціджування і одна рука завжди зайнята при цьому
Представник брендуВітаємо, Вікторіє!
Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та за те, що поділилися досвідом користування. Нам приємно чути, що Ви задоволені роботою приладу.
Молоковідсмоктувач SCF323/11 призначений для зціджування і зберігання молока. Комплект включає контейнер для збору молока (пляшечку Natural Природний потік) об'ємом 125 мл, а також герметичну кришку, яка наявна лише в цій моделі.
Час зціджування може бути різним, оскільки кожна жінка індивідуальна, але чим частіше Ви зціджуєте, тим краще.
Також хочемо додати, що ми не рекомендуємо використовувати молоковідсмоктувач Philips AVENT від павербанка. Для роботи приладу використовуйте сертифікований блок живлення з безпечною наднизькою напругою (SELV) з вихідними параметрами: 5 В, більше або дорівнює 1 А.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Купили на заміну дешевому приладу, сподіваючись на наявність меньш травмуючих режимів роботи. Перше враження було непагане, дружина відмітила якісь неіснуючі позитивні властивості під психологічним тиском ціни та бренду. Перестав смоктати на 10 день роботи, повернули в Розетку. Одразу придбали акумуляторний noname в 3 рази дешевше, яким цілком задоволені, він зручніший в експлуатації, відсмоктує однаково. Дякую Розетці, яка повернула гроші. Взагалі цей товар не підлягає поверненню, не зрозуміло що робити, коли він не працює, а наступне відсмоктування через 3 години, хто може очікувати розгляду скарги та можливого ремонту?((
- Достоинства:
- Сумісність з пляшками Avent
- Недостатки:
- Космічна ціна за надуману якість. Конструкція гірша за китайські дешеві аналоги. Відсутність перегородки (як в дешевих аналогах) між діафрагмою та робочею зоною, молоко потрапляє на діафрагму, треба мити після кожного використання
Представник брендуДобрий день, Олександре!
Кожен продукт Philips Avent проходить неодноразову перевірку як на етапі розробки, так і в процесі виробництва, щоб мати 100% гарантію якості. Наша система закритого зціджування гарантує, що молоко залишається поза трубкою, тож чистити доведеться менше. Менше частин – менше клопоту з повторним збиранням.
Важливо суворо дотримуватись рекомендацій в інструкції з використання та зберігання продукту. Для збереження гігієни та безпеки перед кожним наступним використанням слід розібрати, промити та простерилізувати всі частини молоковідсмоктувача, які контактують із грудним молоком (силіконова мембрана, корпус відсмоктувача, масажна насадка, клапан, контейнер для молока).
Чистити та стерилізувати відсмоктувач потрібно лише згідно з вказівками, описаними в посібнику користувача. Можна скористатися посудомийною машиною (лише верхня решітка) або помити частини вручну в теплій воді з миючим засобом, після чого ретельно сполоснути. Радимо стерилізувати всі частини, які контактують із грудним молоком, у нашому паровому стерилізаторі Philips Avent або методом кип'ятіння протягом 5 хвилин. Уникайте безпосереднього контакту з ємністю для захисту деталей від деформації. Очищувати клапан і силіконову мембрану потрібно обережно. Якщо їх пошкодити, молоковідсмоктувач не працюватиме належним чином.
Проте ми, як виробник, забезпечуємо гарантійне обслуговування протягом заявленого терміну гарантії — 24 місяці з дати придбання. Для обслуговування та діагностики приладу Ви завжди можете звернутися до команди підтримки споживачів компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п'ятниця з 9:00 до 17:00).
Будемо раді допомогти.
- Чачановська Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Цікаво що полетить наступним?
- Недостатки:
- Після першого ж використання розірвався силіконовий клапан
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Нас занепокоїв Ваш коментар.
Для уточнення інформації та отримання детальної консультації, будь ласка, зверніться до команди підтримки споживачів компанії Philips.
Будемо раді Вам допомогти.- Олександр Г***
Рекомендую повернути, цей прилад має проблему з силиконовою діафрагмою
Представник брендуДобрий день, Олександре!
Кожен продукт Philips Avent проходить неодноразову перевірку як на етапі розробки, так і в процесі виробництва для того, щоб мати 100% гарантію якості. Ми як виробник, повністю підтримуємо гарантійні зобов'язання та споживач завжди може звернутись до нас продовж гарантійного терміну, що складає 24 місяці з дати придбання.
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Купив цей молоковідсмоктувач дружині одразу після виписки з пологового. В пологовому нам дали на пару днів спробувати більш стару модель Philips, яка працює тільки від розетки, але вона була набагато потужніша і дуже добре зциджувала молоко з грудей. Тому нам є з чим порівняти. Цей молоковідсмоктувач не такий потужний, потрібно у 2 рази більше часу, щоб зцидіти таку ж саму кількість молока. Також потрібно сидіти рівно і тримати цей молоковідсмоктувач також рівно, бо в по іншому зциджувати не вийде.
Висновок: нам цей молоковідсмоктувач підійшов, адже дитина почала брати груди і ми користуємось ним рідко. Але, якщо вам потрібно зциджувати кожні 3 години, то вам потрібен більш потужний молоковідсмоктувач, ніж цей.- Достоинства:
- Може працювати від павербанку, компактний, тихіший в порівнянні з іншими
- Недостатки:
- Недостатньо потужний, потрібно тримати рівно (вертикально), немає соски на пляшку
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Дякуємо за вибір молоковідсмоктувачу Philips AVENT та Ваш відгук.
Модель молоковідсмоктувача SCF323/11 постачається з контейнером для молока (пляшечкою) та кришечкою до нього. Прилад працює від мережі, та оснащен 4 режимами сціджування та 4 рівнями інтенсивности, а також функцією пам'яті. Ви можете скомбинувати найкомфортніший для Вас режим та використовувати його кожного разу.
За нізкою потужністю всмоктування, будь ласка, перевірте перед сціджуванням, чи усі деталі правильно зібрано та чи клапан розміщено належним чином. Перевірте, чи кришка, мембрана та масажна насадка надійно зафіксовані на корпусі відсмоктувача, а також чи створено належний вакуум. Перевірте, чи силіконову трубку надійно під’єднано до кришки і двигуна без скручування.
Вибирайте час, коли ви нікуди не поспішаєте і вас ніхто не відволікатиме.
Для найкращих результатів зціджування та лактації зберігайте вертикальне положення. Сядьте зручно у крісло та розслабтесь, для більшого комфорту підкладіть подушку під спину та боки. Опирайтеся на них, вони будуть Вас підтримувати. Поруч поставте склянку з теплою водою, покладить теплу фланель на груді, фото чи одяг дитини (або її присутність поруч) також сприяє відтоку молока. Перед сціджуванням можна легенько помасажувати груди кілька хвилин, щоб підготувати їх.
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Жене понравился
Ещё не пробовали- Достоинства:
- Цена, качество
Представник брендуВітаємо, Артеме!
Дякуємо за вибір Philips AVENT та за Ваш позитивний відгук. Ми щиро раді, що молоковідсмоктувач сподобався Вашій дружині. Бажаємо приємного користування приладом.
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Якщо вам треба девайс для регулярних зціджувань - це не варіант. У мене проблеми з прикладанням, довелося зціджуватися. Так от. Сидіти кожні 3 год з цією штукою на одній, потім на іншій груді по 20 хв на кожну - так собі задоволення. Не дай Боже ти якось ляжеш - тоді молоко не тече в приймач. Треба сидіти рівненько і тримати цей девайс так само рівненько. Відійти кудись зась - бо ця штука вмикається в павербанк чи інше стаціонарне джерело живлення. Ну чи можна і відійти, але джерело живлення також носіть. Якщо вам треба девайс зцідитися пару раз на тиждень щоб молоко дитині лишити, поки кудись відійшли - чудово, беріть. Як плануєте часті сціджування - ні, не варто.
- Достоинства:
- Досить потужний
- Недостатки:
- Залежиш від розетки чи паверьанка, треба тримати руками, треба тримати чітко вертикально
Представник брендуДобрий день, Тетяно! Дякуємо за вибір Philips AVENT.
Вибирайте час, коли ви нікуди не поспішаєте і вас ніхто не відволікатиме. Для найкращих результатів зціджування та лактації зберігайте вертикальне положення. Сядьте зручно у крісло та розслабтесь, нахиліться трошки (підкладіть подушку під спину). Поруч поставте склянку з теплою водою. Прикладіть зібраний корпус молоковідсмоктувача до грудей. Соски потрібно розміщувати по центру, щоб масажна насадка створювала належний вакуум. Слідкуйте за тим, щоб не виходило повітря, інакше всмоктування не відбуватиметься.
- Христина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Незамінна річ для кожної матері. Все працює прекрасно. Легкий і простий у використанні, адаптується під форму грудей, що забезпечує швидке та безболісне зціджування. Працює від мережі
Представник брендуВітаємо, Христино!
Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук та за те, що рекомендуєте прилади Philips AVENT іншим користувачам! Приємно чути, що Ви задоволені роботою молоковідсмоктувача.
Бажаємо Вам подальшого комфортного користування.
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Виглядає дуже якісно, працює без нарікань.
Не звернули увагу при придбанні, але в наборі немає соски на пляшку для збору молока. Окремо також не продається.
На задоволення від користування це не вплинуло.- Достоинства:
- Якість, зручність, безшумність, мініатюрність
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник брендуДобрий день, Миколо!
Дякуємо за вибір Philips AVENT і за Ваш позитивний відгук!
Для годування дитини Ви можете додатково придбати пляшечку серії Natural Природний потік з соскою відповідного потоку молока. Фіксаційне кільце та соска придбаної пляшечки будуть сумісними з контейнером молоковідсмоктувача.
Бажаємо Вам приємного користування.
- Наталья Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Прийшов цілий,все добре,вмикається.Але в ділі буде пробуватися пізніше.Дякую.
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Щиро дякуємо за вибір молоковідсмоктувача Philips AVENT та Ваш позитивний відгук. Бажаємо комфортного користування.
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Найкращий молоковідсмоктувач. Працює інтенсивно вже 4 місяці і жодних проблем. Порівняно з ручним і лактатором «вільні руки» взагалі ідеальний.
- Достоинства:
- Гарно працює, достатньо тихий, компактний.
- Недостатки:
- Шкода що немає вбудованого акумулятора.
Представник брендуДобрий день, Ірино!
Щиро дякуємо за Ваш вибір та позитивний відгук. Ми раді, що Ви задоволені негучною роботою та компактністю молоковідсмоктувача Philips AVENT SCF323/11, що працює від мережі.
Якщо для Вас важлива бездротова робота приладу, то модель SCF396/31 працює від акумулятора.
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Идеальный! Куплен месяц назад , использован до 3 раз, так как перешли на шв
Представник брендуДобрий день, Юліє! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук та чудове фото. Ми раді, що Вам сподобалася робота молоковідсмоктувача Philips AVENT.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Придбала цей молоковідсмоктувач, так як уже мала досвід використання такого ж девайсу старішої моделі, який брала в оренду в пологовому.
У цього є ряд переваг відносно попереднього;
- можливість роботи від павербанку робить процес більш мобільним, не потрібно привʼязуватися до конкретного місця, де є розетка;
- накладка на груди виготовлена з мʼякого силікону, тому ще щільніше прилягає, що практично унеможливлює протікання;
- дуже компактний робочий блок;
- більше рівнів стимулювання та зціджування, можна відрегулювати по своїх відчуттях та потребах.
Обирала пристрій по відгуках, тому хвилювалася за клапан, бо писали, що часто псується. Так, він «ніжний», проте треба постаратися щоб його пошкодити. Та й потреби знімати його кожен раз при стерилізації немає, як на мене.
Дуже зручно ним користуватися з пляшечками цієї ж серії: можна одразу зціджувати в пляшечку і годувати дитину. Або ж соску використовувати з пляшечкою, що йде в наборі відсмоктувача. Всі комплектуючі сумісні.- Достоинства:
- Можливість використання без підключення до електромережі
Мʼяка силіконова накладка, що адаптується до грудей
Компактність
Регулювання потужності відсмоктування
Сумісність з пляшечками цієї серії - Недостатки:
- Не знайшла
Представник брендуДобрий день, Оксано! Щиро дякуємо за те, що поділилися своїм досвідом користування. Ваш розгорнутий відгук допоможе іншим користувачам у виборі молоковідсмоктувача. Бажаємо Вам комфортного користування.
- Богдан Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
3 місяці працював ідеально, а зараз ціла проблема. Молоко попадає у верхню мисочку, далі він взагалі перестає працювати. Замінили цю запчастину, але ситуація не змінилася. Чи є гарантія на це товар?
Представник брендуДобрий день, Богдане! Молоковідсмоктувач належить до категорії приладів особистої гігієни (особистого користування). На неї поширюється обмінна гарантія протягом 24 місяців від дати покупки. Це означає, що під час перевірки товару, якщо буде підтверджено гарантійний випадок, Вам можуть запропонувати обмін приладу або повернення коштів замість ремонту. Це можливо, лише у тому разі, коли прилад не має ознак механічних, термічних або хімічних пошкоджень. Також прилад повинен використовуватися згідно з посібником користувача. Для розгляду гарантійності випадку наявність документу про покупку, а також повна його комплектація, є обов'язковою умовою.
Для обслуговування та діагностики Ви можете звернутися до точки придбання або на лінію технічної підтримки компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п'ятниця з 9:00 до 17:00).
Будемо раді допомогти.
- Аліна Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Дуже простий і легкий в користуванні. Працює і від павер банку і від мережі. Всі свої функції виконує чудово, рекомендую
- Достоинства:
- Легко користуватися
- Недостатки:
- Не побачила
Представник брендуВітаємо, Аліно! Щиро дякуємо за те, що поділилися Вашим досвідом користування. Ми раді, що Ви задоволені функціоналом молоковідсмоктувача. Бажаємо Вам приємного користування!
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Через 2 тижні використання не вмикається. Не можу зв’язатися з продавцем
Представник брендуДобрий день, Яно! Молоковідсмоктувач належить до категорії приладів особистої гігієни (особистого користування). На прилад поширюється гарантія протягом 24 місяців від дати покупки.
Якщо молоковідсмоктувач було придбано в даному інтернет-магазині, то Ви можете ознайомитися із процедурою гарантійного обслуговування за посиланням: ссылка.
Проте, Ви також можете звернутися безпосередньо до нас на лінію технічної підтримки компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17).
- Станіслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Дружина в захваті
- Достоинства:
- Простий, компактний, живлення від type-c
Представник брендуДобрий день, Станіславе! Дякуємо за Ваш вибір молоковідсмоктувача Avent та за Вашу високу оцінку. Ми раді, що Ваша дружина задоволена роботою приладу. Бажаємо приємного користування.
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Апарат чудовий, зі своєю функцією справляється, дружина задоволена. Можна підключити до павербанка, коли немає світла
- Достоинства:
- Все прекрасно
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Миколе! Дякуємо, що поділилися досвідом користування та надали високу оцінку роботі молоковідсмоктувача Avent.
Лише хочемо доповнити Ваш коментар, що цей пристрій не містить адаптера живлення. Для заряджання виробу використовуйте лише сертифікований блок живлення наднизької напруги (SELV) із вихідною потужністю 5 В, (більше/дорівнює) 1 А. Наприклад, підійде адаптер від смартфона або інших пристроїв. Перевірити технічні характеристики адаптера можна безпосередньо на корпусі аксесуара.
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Покупкою задоволені
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір молоковідсмоктувача Philips Avent та Вашу високу оцінку. Бажаємо приємного користування.
- Скиба А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
З своєю задачею справляється
Працює відносно тихо- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- При не правильному триманні може потекти на одяг(
Недоліків нема
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за обрання молоковідсмоктувача Avent! Ваші досвід і рекомендації будуть корисні іншим користувачам.
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Користуюсь уже 8 місяців. Дуже рада що обрала саме його! І дуже шкодую, що не користувалася ним з народженням першої дитини. Цей маленький помічник і масаж зробить, і допоможе налагодити грудне вигодовування, і дасть можливість молодій мамі спокійно сходити в салон краси...
- Достоинства:
- Полегшує молодим мамам життя
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник брендуДобрий день! Ми щиро вдячні Вам за вибір електричного молоковідсмоктувача Avent! Грудне вигодовування – важлива частина здорового розвитку Вашого малюка. Ми прагнемо зробити цей процес максимально комфортним для Вас. Бажаємо Вам приємного користування!
- Ладжун В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Дуже зручний пристрій. Рекомендую
Представник брендуДобрий день, Вікторіє!
Щиро вдячні Вам за відгук та рекомендації!
- ХристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
з пологового використовувала досить часто,нарікань не було,але зараз почав залипати клапан,який робить вакуум,молоко не цідиться,в чому може бути проблема?
Представник брендуДобрий день, Христино! Дякуємо за Ваш вибір, а також запитання. Для уточнення деталей в описаній Вами ситуації рекомендуємо звернутися на лінію технічної підтримки компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку Philips Ukraine у Фейсбук. Завжди раді допомогти!
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Отличная штука. Жена довольна. Намного облегчает жизнь ,особенно если ты не доил коров и коз , тогда этот молокоотсос самое то.
- Анастасія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Супер приборчик, отлично работает, очень выручает
- Достоинства:
- Компактный
- Недостатки:
- Все норм
Представник брендуДобрий день, Анастасіє!
Щиро вдячні Вам за відгук! Дуже раді, що Ви задоволені приладом!
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Дуже задоволена своїм вибором! Лагідний, зручний, компактний!
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Все в нем понравилось. НО работает только от сети. Как по мне это ооогромный минус. Привязанный з зарядке.
- Достоинства:
- Удобный, приятный
- Недостатки:
- Нет аккумулятора. Работает от сети
- Микола К***
Підключіть павербанк і буде вам щастя.
- Елизавета Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Жахливий молоковідсмоктувач. Потрібно сидіти рівно під кутом 90ʼ щоб викачане молоко не лилось на вас назад.
Спина скаже вам допобачення.
Це по- перше.
По-друге, якщо Дитине не справляється і ним вам треба реально відсмоктуввти багато молока - може закінчитися маститом і витратами на груди у більше ніж 10000 тис грн в кращому випадку ( я мовчу про стан здоровʼя) , так як лактостаз він просто не може розкачати. Розчарована Філіпсом і здивована його популярністю.
Представник брендуДобрий день, Єлизавето! Дякуємо за Ваш відгук! Перед використанням приладу, будь ласка, сядьте зручно у крісло і розслабтесь, нахиліться трошки (підкладіть подушку під
спину). Ставте двигун відсмоктувача на стійку і рівну поверхню, щоб уникнути випадкового падіння під час використання. Якщо цього не зробити, корпус відсмоктувача може відійти від грудей. Прикладіть зібраний корпус молоковідсмоктувача до грудей. Соски потрібно розміщувати по центру, щоб масажна насадка створювала належний вакуум. Слідкуйте за тим, щоб не виходило повітря, інакше всмоктування не відбуватиметься. Існує 4 рівні для стимулювання та зціджування. Можна натиснути кнопку вищого рівня, щоб збільшити потужність відсмоктування. Натисніть кнопку нижчого рівня, щоб зменшити інтенсивність відсмоктування. Не потрібно використовувати найвищий рівень стимулювання, але лише ті, які вам комфортні. Найкраще використовувати молоковідсмоктувач після звичайного годування грудьми, якщо лікар або лактолог не рекомендували іншого. Якщо груди набрякли (болять або спухли) можна зцідити трохи молока перед або між годуваннями, щоб зменшити відчуття болю та полегшити прикладання дитини до грудей.