Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Бутылочка для кормления Philips AVENT Анти-колик 125 мл (SCY100/01)

Оценка пользователей 3.44/5
  • Елена В***

Пляшечка не сподобалася. Протікає в місці кріплення соски і пляшечки. Також прокапує сама соска.

Добрий день, Елено!

Форма соски Анти-Колик забезпечує надійне захоплення, а ребриста текстура сприяє безперервному та комфортному годуванню без додаткових зусиль з боку малюка для уникнення поширених проблем, таких як коліки, зригування та утворення газів. Також хочемо пояснити, що соска пляшечки Anti-colic має безперервний потік рідини, якщо Ви повернете пляшечку вертикально - молоко крапатиме з соски, і це нормально.

Просимо Вас від'єднати всі частини та прокип’ятити їх у воді протягом 5 хвилин. Під час стерилізації стежте, щоб інші частини не торкалися стінок ємності. Потім у вологому стані зберіть пляшечку. Переконайтеся, що соску для годування повністю просунуто через кільце з отвором. Фіксувальне кільце має бути закріплено на пляшці правильно і не дуже сильно затягнуто.
      Після цього, якщо ситуація залишиться, то для детальної консультації, будь ласка, зверніться до команди підтримки споживачів компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п’ятниця з 9:00 до 17:00), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку Philips Ukraine у Facebook, Instagram або Viber у години роботи з 9:00 до 23:20, у будні та 10:00 до 22:00 у вихідні.

Будемо раді Вам допомогти!

• Анжела Г***

Товар підробка, через місяць користування розтягнулася соска після стерилізації. Також поток 1, але він більший.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Юлия К***

Хороші пляшечки. Рекомендую

Вітаємо, Юліє!
      Щиро дякуємо за вибір пляшечок Philips AVENT та за те, що рекомендуєте нашу продукцію іншим користувачам. Бажаємо Вам приємного користування!

• Тетяна В***

Представник бренду

Вітаємо, Тетяно! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук. Бажаємо Вам приємного користування пляшечкою Philips AVENT.

• Ольга С***

Мені не зрозуміло чому з соски капає так швидко дитина два тижні просто не буде встигати ковтати . Думаю це брак

Достоинства:
    Якість бутилочки
    Недостатки:
    З соски капає безперервно , не відповідає опису виробника.
      Представник бренду

Добрий день, Ольго. Дякуємо за Ваше запитання. Кожен продукт Philips Avent проходить неодноразову перевірку як на етапі розробки, так і в процесі виробництва, щоб мати 100% гарантію якості. Унікальна конструкція соски запобігає потраплянню повітря в соску для комфортного годування та уникнення поширених проблем, таких як коліки, зригування та утворення газів. Також хочемо пояснити, що соска пляшечки Anti-colic має безперервний потік рідини, якщо Ви повернете пляшечку вертикально - молоко крапатиме. Соска моделі SCY100/01має потік 1, та призначена саме для годування немовлят.
      Якщо Ви маєте сумніви, будь ласка, зверніться на лінію технічної підтримки компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17). Хочемо зауважити, що для перевірки інформації можуть знадобитися фото документа, що підтверджує покупку, та відео описаної Вами проблеми.
      Будемо раді допомогти!

• Капелька І***

Найкраща наша пляшечка,дитина її обожнює,маля добро п'є з неї,і не заковтувати зайвого повітря.Пляшечка гарної якості,легко миється,не протікає(видно на фото).Соска завжди заповнена молоком,навіть якщо тримати її горизонтально,не злипається.Дуже допомагає малюку при проблемах таких,як коліки.Дуже задоволена даною покупкою!

Достоинства:
    Антиколікова система,ребриста соска,легко мити.
    Недостатки:
    Не виявили
  • Вікторія

Пляшечкою дуже задоволені, все дуже щільно, нічого не тиче, навіть коли пляшка просто закрита кришкою, якщо перехилити то навіть в кришці немає рідини, все сухо.
    Дитина легко прийняла пляшку, соска не злипається під час пиття. Пляшка не має жодного запаху, все дуже якісне як завжди.

Достоинства:
    Не тиче, дитина легко прийняла пляшечку

Добрий день, Вікторіє!
      Щиро вдячні Вам за відгук!

• Євген

Брали цю пляшечку одразу в пологовий , використовували всього три дні і почала протікати в місці кріплення соски і пляшечки. За такі гроші і такая якість товару це жах , одразу негативне враження до бренду .

Недостатки:
    Почала протікати вже на третій день
      Представник бренду

Добрий день, Євгене! Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар! При збиранні пляшечки переконайтеся, будь ласка, в тому що різьба пляшечки (а також фіксуючого кільця) не пошкоджені, також не закручуйте занадто сильно пляшечку. При фіксації соски встановіть, будь ласка, чітко соску (потягніть соску у кільце). Для додаткової консульації стосовно використання пляшечки Ви також можете звернутися на лінію технічної підтримки компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або за допомогою приватних повідомлень через сторінку Philips Ukraine у Фейсбук. Завжди раді допомогти!

• Анастасия К***

Такое бывает, когда очень сильно закручиваешь крышечку на бутылочку. Попробуйте полностью разобрать бутылочку и заново не очень туго закрутить. У меня опыт пользования этими бутылочками 2,5 года)
      Это не проблема)

• Ольга Г***

Дуже класна класична пляшечка!
    Зручна як для мами так і для дитинки.
    Обрала по рекомендації і дуже задоволена
    Всі деталі легко знімаються, все гарно можна помити

Достоинства:
    Зручна та легка у використанні
  • Іванна Г***
    Продавец: Rozetka

Гарна пляшечка чудової якості, нам дуже сподобалась. Соска не злипається при годуванні, головне правильно вставити соску в пляшечку, легко мити, не залишається після стерилізації жодного запаху. Дуже легенько і зручна. Маля наше повністю задоволене, а разом з ним і мама). Рекомендую.

Достоинства:
    Антиколіковий система.
    Недостатки:
    Не виявила в процесі годування.