Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Соска силиконовая Philips Avent Natural Естественный поток от 0 мес 2 шт (SCY962/02)

Оценка пользователей 4.29/5
  • Вікторія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Запропонувала ці соски своїй малечі одразу як повернулись з пологового, на 4й день після народження.
    Зараз донечці вже 3 тижні, ми на ГВ, я годую або грудьми, або зціджую молоко за допомогою молоковідсмоктувача і даю з пляшечки. Вона випиває 100 мл за 5 хв з цією соскою - заскоро як на мене, але нічого не вдію) Їй вдається, то вона так і смокче.
    З прикладанням до грудей теж все добре (я боялась, щоб малеча не відмовилась через соску).
    Тому, абсолютно задоволена цією соскою

Достоинства:
    Дитині підійшла від народження.
    Жодного негативного впливу на годування грудьми
    Недостатки:
    Соски продаються окремо, а в комплекті з молоковідсмоктувачем Philips, який я придбала, є лише сам контейнер від пляшки. Щоб мати перехідник, що зʼєднує пляшечку з соскою, треба купити ще пляшку окрем
      Представник бренду

Вітаємо, Вікторіє! Щиро дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та Ваш розгорнутий відгук. Приємно чути, що Ви та Ваш малюк задоволені пляшечками, адже грудне вигодовування – важлива частина здорового розвитку Вашого малюка. Ми прагнемо зробити цей процес максимально комфортним для Вас.
      Деякі моделі молоковідсмоктувачів Philips AVENT мають у комплекті лише контейнер для молока з герметичною кришечкою. Проте Ви можете комбінувати та поєднувати частини наших молоковідсмоктувачів, пляшечок та чашок відповідної серії та створювати конструкцію за своїм смаком, яка працюватиме саме для вас і тоді, коли вам потрібно. Молоковідсмоктувачі серії Natural Природний потік поєднуються пляшечками серії Natural Природний потік.
      Бажаємо Вам приємного користування!

• Наталия Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Дуже подобається соски фірми філіпс м'яка дитинка їсть із задоволенням а новий дизайн ще краще

Достоинства:
    М'яка має форму груді

Вітаємо, Наталіє!
      Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук та оцінку. Приємно чути, що Ви та Ваш малюк задоволені. Бажаємо Вам приємного користування.

• Оксана Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Соски те, що нам було потрібно. Дитина на змішаному годуванні. З цими сосками від груди не відмовляється.

Вітаємо, Оксано!

Дякуємо, що поділилися досвідом користування продукцією Philips AVENT. Раді чути, що наші соски роблять годування легким та комфортним для вас обох!

• Наташа М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Все отлично, быстро подтвердили, доехало в срок

Недостатки:
    Печалит что из пункта розетки самовывоз теперь стал платный..

Вітаємо, Наталіє!

Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та відгук. Бажаємо приємного користування!

• Элина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Отличные соски покупаю они впервой

Достоинства:
    Качество материала
    Недостатки:
    Не выиграла
      Представник бренду

Добрий день, Єлино! Дякуємо, що Ви обрали для дитини Avent! Бажаємо приємного користування.

• Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Із народження до одного місяця, або до кількох тижнів,думаю добре використовувати. Малий потік у соски для малих доз годування.

Достоинства:
    Дитина із самого народження привчаєиться смоктати сильно
    Недостатки:
    Бажано щоб в упаковці було не дві соски, а по одній
      Представник бренду

Добрий день, Романе. Дякуємо за Ваш відгук. Кожна дитина харчується по-різному й розвивається у власному темпі. Ми пропонуємо різні варіанти швидкостей потоку рідини, щоб Ви могли знайти ідеальний для Вашої дитини та персоналізувати годування з пляшечки. Упаковка сосок комплектуються двома штуками, щоб Вам було зручно налаштувати процес годування.

• Инесса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Нам не подошло совершенно. Брала в роддом, ребенок вообще не смог из этой соски кушать. Думала, может брак, но вряд ли все 4 соски из разных покупок будут бракованные. Через 2 недели решили дать ещё один шанс, за 20 минут ребенок смог выпить 10 мл смеси. Хорошо, что купила для подстраховки бутылочки Canpol, из них малыш отлично кушает

Достоинства:
    Не нашли
    Недостатки:
    У новорожденного ребенка не хватает сил сосать из этой соски

Добрий день, Іннессо!
      Діти розробляють свій стиль годування, виходячи зі своєї фізіології та досвіду взаємодії з Вашими грудьми. Деякі швидкі та з ентузіазмом. Інші повільно і стабільно. Ось чому різним дітям можуть знадобитися різні соски, щоб отримати однакову кількість молока​. Ми пропонуємо в модельному ряді cocок діапазон швидкостей потоку рідини, щоб Ви могли знайти ідеальний для Вашої дитини та її віку.
      Соски Natural Природний Потік відрізняються від інших сосок із вільним потоком. Соска має унікальний J-отвір, з якого молоко подається лише тоді, коли дитина активно п’є, як і під час грудного вигодовування, що дозволяє легко поєднувати годування груддю та з пляшечки.
      Спробуйте, будь ласка, використовувати соску Natural Response Природний Потік з 3 швидкістю потоку SCY963/02 ссылка, або пляшечки та соски серії Anti-colic SCY100/02 ссылка, що мають вільний потік.