- Зведений відгук із відкритих джерелДля безпечного догляду за чутливими ділянками тіла Philips OneBlade Intimate пропонує спеціалізоване рішення з акцентом на делікатність. Цей електростанок став знахідкою для чоловіків та жінок, які прагнуть уникнути подразнень та порізів під час інтимного грумінгу в домашніх умовах.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Користувачі високо оцінюють технологію SkinProtect із потрійним захистом, завдяки якій процес проходить безболісно та без кривавих порізів навіть у найніжніших місцях.Шанувальники вологого гоління хвалять прилад за ефективну роботу в душі, де гнучка голова ідеально адаптується до вигинів тіла, а 3 мм гребінець швидко приборкує густе волосся.Критики часто вказують на слабку Ni-MH батарею, яка вимагає довгих 8 годин зарядки та з часом починає тримати заряд значно менше заявлених 30 хвилин.Деякі власники попереджають, що при інтенсивному використанні на жорсткому волоссі лезо може затупитися швидше ніж за 4 місяці, залишаючи неприємну щетину.Переваги: Технологія SkinProtect без порізівКомфортне вологе голінняГнучка голова для контурів тілаЕфективний 3 мм гребінецьКомпактна ергономікаНедоліки: Довга зарядка (8 годин)Швидка деградація Ni-MH батареїЛеза швидко тупляться на жорсткому волоссіСлизька ручка у водіНенадійна фіксація насадки
- валерий п***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже якісний тример від Phillips, не ріже шкіру при голінні тіла
- Достоинства:
- Якість, результат після гоління
- Недостатки:
- Поки не знайшов
Представник брендуВітаємо, Валерію!
Дякуємо за відгук. Приємно чути, що Вам подобається комфорт використання та делікатність бриття електростанком Philips OneBlade Intimate. Бажаємо Вам гарних результатів!
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мої очікування виправдала. Маленька, легенька, тиха, лагідна до шкіри. Після гоління нема врісших волосин та запалень. Відрісше волосся не таке гостре, як після звичайного станка. Легка в догляді. Я задоволена покупкою.
- Достоинства:
- Швидке гоління без травматизаціх шкіри і без запалень.
Представник брендуВітаємо, Ольго!
Щиро дякуємо за теплий відгук. Приємно чути, що Ви задоволені покупкою та оцінили компактність, тиху роботу й делікатний догляд за шкірою. Бажаємо комфортного користування електростанком Philips OneBlade Intimate!
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
працює справно нарікань не виявив
- Достоинства:
- компактний
Представник брендуВітаємо, Дмитре!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування!
- Алла Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість сподобалась. Зі своєю функцією справляється на 100%. Зручно тримати в руці. Однозначно рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна. А з оплатою частинами з Карткою Розетка взагалі ТОП
- Недостатки:
- Чого я не придбала раніше
Представник брендуДобрий день, Алло! Дякуємо, що обираєте нашу продукцію!
Бажаємо комфортного користування електростанком Philips OneBlade Intimate !
- Русаліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошо удаляет волосы, удобно брать с собой в сумочке, может оставлять пенечки . Можно удалять волосы как " на сухую" , так и под проточной водой. Заряда хватает на несколько использований
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо, за вибір нашої продукції та за те, що поділилися досвідом користування.
Philips OneBlade Intimate голить дуже близько до шкіри, та, завдяки закругленим кінчикам та захисній сітці, не травмує її. Мінімальна довжина гоління лезом електростанка без насадок - 0.2 мм (індивідуальні результати можуть відрізнятися залежно від способу гоління, щільності, густини, довжини волосся тощо ) Час заряджання пристрою становить 8 години для повного заряджання. Повний заряд акумулятора забезпечує в середньому 30 хвилин автономної роботи.
Бажаємо комфортного користування електростанком Philips OneBlade Intimate !
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую, подразнення немає, прибирає не під 0, але кому як потрібно. Порізатися можливо, але не так і легко.
Представник брендуВітаємо, Анастасіє!
Дякуємо за вибір електростанка Philips OneBlade Intimate та відгук. Бажаємо приємного користування!
- Александр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний станок
- Достоинства:
- Гарно бріє
Представник брендуВітаємо, Олександре!
Приємно чути, що Ви задоволені ефективністю бриття. Бажаємо Вам гарних результатів!
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся вже кілька місяців і загалом дуже задоволений покупкою. Брав спеціально для догляду за інтимними зонами, і зі своїм завданням пристрій справляється на відмінно. Гоління комфортне, без порізів і подразнення, що особливо важливо для чутливих ділянок шкіри.
Пристрій легкий, зручно лежить у руці та дозволяє акуратно обробляти навіть важкодоступні місця. Лезо працює м’яко, не смикає волосся та не викликає дискомфорту. Також сподобалося, що ним можна користуватися як на суху, так і в душі.
Philips OneBlade Intimate повністю виправдав мої очікування. Якщо потрібен зручний і безпечний тример для догляду за інтимними зонами без постійного ризику порізів та подразнення, то це чудовий варіант. Користуватися ним просто, результат хороший, а шкіра після гоління почувається набагато комфортніше порівняно зі звичайним станком. Якщо вас не бентежить необхідність періодично змінювати леза, то це тверда п’ятірка.- Недостатки:
- Леза коштують недешево
Представник брендуВітаємо, Дмитре!
Дякуємо, що детально поділилися досвідом користування електростанком Philips OneBlade Intimate для інтимних зон. Бажаємо Вам гарних результатів догляду за шкірою!
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую. Для интимных зон то что нужно, никаких раздражений и ран - просто магия. Думал маркетинг и все такое… но нет, все соответствует.
- Достоинства:
- Выполняет свои функции как описано
Представник брендуВітаємо, Віталію!
Дякуємо за відгук та рекомендацію. Бажаємо Вам і надалі комфортного користування!
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобався. Реально лагідно працює зі шкірою. Легкий, водонепроникний
- Достоинства:
- Ціна, розміри. Лагідний зі шкірою
Представник брендуВітаємо, Артеме!
Дякуємо за вибір продукції Philips і відгук. Бажаємо комфортного користування!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь декілька місяців, зручний, легкий, волосся не видеоає, батареї вистачає на довго. Зі своєю задачею справляється - відповідно мене все влаштовує
- Достоинства:
- Ціна, виконує поставлену задачу, зручна
Представник брендуВітаємо, Дмитре!
Дякуємо, що поділилися досвідом користування електростанком Philips OneBlade Intimate. Бажаємо Вам гарних результатів догляду за шкірою!
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ожидания оправдал, бреет гладко(не идеально)
Упаковка понравилась- Достоинства:
- Хорошо бреет
- Недостатки:
- Долгая зарядка
Представник брендуВітаємо, Ярославе!
Дякуємо, що поділилися досвідом користування електростанком Philips OneBlade Intimate. Бажаємо Вам гарних результатів кожного бриття!
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Незвично, боявся спершу. Але голить дуже акуратно. Рекомендую
Представник брендуВітаємо, Артуре!
Щиро дякуємо за вибір продукції Philips і відгук. Бажаємо Вам і надалі комфортного користування електростанком!
- ЕвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довго вагався перед покупкою. Дивився бюджетні подібні моделі в Китаї. Але як кажуть - скупий платить двічі, то вирішив купити відразу Philips. Не очікував, що такий зручний в користуванні буде.
- Достоинства:
- Зі своєю задачею справляється краще і комфортніше, ніж звичайна бритва.
- Недостатки:
- Довго заряджається
Представник брендуВітаємо, Євгенію!
Щиро дякуємо за вибір продукції Philips та теплий відгук. Бажаємо Вам комфортного користування електростанком і гарних результатів!
- Иван Т***Продавец: Rozetka
Бриє волосся а не кожу
- Достоинства:
- Швидко
зручно
компактно
довго тримає заряд - Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Іване!
Дякуємо за відгук. Бажаємо комфортного користування електростанком Philips OneBlade Intimate!
- Василь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував цей станок спеціально для делікатних зон, і він повністю виправдав очікування. Головна проблема звичайних тримерів — це ризик порізатися, але тут завдяки спеціальній захисній насадці шкіра взагалі не травмується. Голить дуже м'яко, після використання немає жодного подразнення чи почервоніння, що для мене було найважливішим.
Сам апарат легкий, водонепроникний (спокійно користуюся у душі), заряду вистачає на кілька разів без проблем. У комплекті є все необхідне, кабель для зарядки стандартний і зручний.- Достоинства:
- Безпечне гоління без подразнень, спеціальна насадка для захисту шкіри в інтимних зонах, зручно лежить у руці, довго тримає заряд, можна використовувати в душі.
- Недостатки:
- Ціна змінних лез, але зважаючи на безпеку та комфорт — це виправдано.
Представник брендуДобрий день, Василю!
Дякуємо за вибір продукції Philips і відгук з чудовим фото. Бажаємо комфортного користування і гарних результатів догляду за тілом!
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний станок, мої надії виправдав. Спочатку була певна боязнь, бо ніколи такими пристроями не користувався, але на ділі все добре (подразнень немає, ніяких кремів ні до ні після не використовував), свою роботу виконує якісно і в руці приємно лежить. Користувався і з насадкою і без, добре що вона є :)
- Достоинства:
- Якість, ціна, стильний дизайн
Представник брендуВітаємо, Тарасе!
Дякуємо за вибір продукції Philips та відгук. Бажаємо комфортного користування електростанком!
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому пристрій досить непоганий. Мої очікування виправдав. Він дійсно безпечний і не залишає порізів, що є великим плюсом для чутливих зон. Звісно він не замінить звичайний станок, щетина може залишатись, але для чутливої шкіри підходить дуже добре.
- Достоинства:
- Компактний, є додаткова насадка для захисту шкіри
- Недостатки:
- Довге заряджання
Представник брендуВітаємо, Артеме!
Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам комфортного користування і гарних результатів догляду за шкірою!
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довго шукав подібний пристрій. Основні вимоги були: компактність, зручна ергономіка, вологозахист, захист шкіри та надійність. І він повністю задовольнив сої потреби. Браво Philips! Рекомендую!
- Достоинства:
- Якість збірки, ергономіка, зручність використання, відсутність подразнення та порізів шкіри при експлуатації, ціна, гарантія.
- Недостатки:
- Тривалий час заряджання, пропрієтарний роз'єм.
Представник брендуВітаємо, Андрію!
Дякуємо за вибір продукції Philips та відгук. Приємно чути, що Ви задоволені компактністю електростанка та результатами бриття. Бажаємо комфортного користування!
- СоломіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручний та простий в користуванні. Єдина незручність, що немає індикатора заряду і довго заряджається.
- Достоинства:
- Хороший на свою ціну.
- Недостатки:
- Довго заряджається.
Представник брендуВітаємо, Соломіє!
Дякуємо за вибір продукції Philips та відгук.
Ця модель електростанка має індикатор підключення до мережі. Після 8 годин повного заряджання прилад безперервно працюватиме автономно до 30 хвилин. Час заряджання потрібно відстежувати самостійно.
Бажаємо Вам і надалі приємного користування!
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Philips! Это как в 26 году делать медленную зарядку USB-A вместо USB-С? Случись что-то с кабелем, такую не отыскать толком.
Стоит примитивный аккумулятор, которой можно зарядить любым кабелем за 2 ч макс. Работает 30 мин., а заряжается 8 ч. У меня старая зарядная станция заряжала аккумулятор на 60 000 мАч за это время, а здесь дай бог 300 мАч будет.- Достоинства:
- Станок унисекс. На коробке это отражено. Со своей задачей справляется неплохо. Раздражений не вызывает. Компактный размер.
- Недостатки:
- Проприетарный разъём для зарядки! Не отображается окончание заряда батареи.
Представник брендуДобрий день, Сергію!
Дякуємо за вибір продукції Philips та відгук.
Ця модель електростанка має індикатор підключення до мережі. Після 8 годин повного заряджання безперервно працюватиме автономно до 30 хвилин. Час заряджання потрібно відстежувати самостійно.
Запатентовані роз'єми Philips мають унікальну конструкцію, яка спрямована на безпечне заряджання та надійну роботу приладів навіть у вологих умовах. Прилад можна заряджати як вдома, так й в дорозі за допомогою шнура живлення USB-A.
У разі втрати або пошкодження шнура живлення для отримання детальної консультації з питань, що пов’язані з придбанням аксесуарів, або у разі запитань щодо інструкції з користування іригатором, будь ласка, зверніться до команди підтримки споживачів компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п’ятниця з 9:00 до 17:00), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку Philips Ukraine у Facebook або Instagram у години роботи з 9:00 до 23:20, у будні та 10:00 до 22:00 у вихідні.
Будемо раді допомогти!
- Іліан Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Особисто для мене станок вартує своїх грошей. Так, довге заряджання та 30 хв роботи — мало, але я вважаю, це можна пробачити через компактність девайсу.
Представник брендуВітаємо, Іліане!
Щиро дякуємо за вибір продукції Philips та відгук. Приємно чути, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам гарних результатів догляду за шкірою!
- МихаилОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стильний дизайн. Зручно лежить у руці. Якісний пластик і збірка загалом. Зручна насадка та захисний ковпачок для леза.
- Достоинства:
- Зручно користуватися. Відсутність порізів і подразнень. 2 роки фірмової гарантії від Philips.
- Недостатки:
- Надто довге заряджання. Відсутній індикатор повного заряду.
Представник брендуВітаємо, Михаїле!
Дякуємо за вибір продукції Philips та відгук.
Бажаємо комфортного користування і гарних результатів догляду за шкірою!