- AI аналіз відгуків108 відгуків: позитивний: 66%, нейтральний: 18%, негативний: 16%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Валерій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Дуже гарно пилососить, можна у відсік заливати звичайний мийний засіб для підлоги і буде все працювати.
- Достоинства:
- Якість/ ціна
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник брендуВалерію, доброго дня! Щиро вдячні за довіру! Бажаємо Вам приємного досвіду користування.
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Чудовий пилосос
Представник брендуОлександре, доброго дня! Дякуємо, що обрали нас! Бажаємо приємного та зручного використання.
- АленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Хороший пылесос за свои деньги.
Представник брендуДобрий день!
Щиро вдячні за Ваш вибір та відгук!
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Відмінний просто
Представник брендуДобрий день, Артеме! Дякуємо за вибір пилососа та бажаємо приємного користування!
- Олена Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Зручний пилосос, не важкий. Я задоволена. З підсвідкою бачиш бруд, який неозброєним оком не помічаєш. Різні насадки допомагають прибирати у важкодоступних місцях. Миючою функцією ще не кортстувалася, тож не можу нічого сказати поки.
Представник брендуОлена, доброго дня! Щиро вдячні за Ваш вибір та за те, що ви поділилися своїми враженнями! Ми цінуємо Вашу думку та раді, що Ви задоволені нашою продукцією.
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Можна сказати що раніше дім був і так чистий но після придбання цього сучасного пилососу стало ще чістищим
- Достоинства:
- Легкий, компактний, не дуже шумний, підсвітка показує де не придбано
- Недостатки:
- Насадка для вологого прибирання така собі, заряд на повній силі тримається біля 40-60 хв, підсвітка яка показує де не придбано
Представник брендуДобрий день, Владиславе! Дякуємо за вибір пилососа та Ваш відгук!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Непоганий пилосос. Вартує своїх грошей, є свої недоліки.
- Достоинства:
- Доволі легкий у використанні. Все інтуїтивно зрозуміло і без інструкції. Добре миє и пилососить. Підсвітка дуже допомагає
- Недостатки:
- Заряд батареї, хотілося б працював довше
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо, що поділились своїми враженнями від користування пилососом!
- Іван І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Працює добре, але з колбою для мусора біда( пластиковий флажок при приєднанні не відстрілює на зад та колба не тримає, такий собі лайфхак, щоб колбу добре зачепити, немає в конструкції пружини яка забезпечила достатню упругість для ходу і фіксації флажка
- Достоинства:
- Добре килими від шерсті прибирає
- Недостатки:
- Колба для збору відходів
Представник брендуДобрий день, Іване! Дякуємо, що поділились своїми враженнями від користування пилососом!
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Просто шикарний пилосос! Насадки на всі випадки життя) прибирання стало в радість) і значно краще і швидше! Зручне кріплення. Рекомендую!
- Достоинства:
- Швидко, зручно, результативно!
- Недостатки:
Представник брендуОлено, доброго дня!
Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені! Дякуємо за вибір та відгук з рекомендацією! Бажаємо приємного користування!
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Спочатку радував нас, але турбощітка не прожила і року. І тепер спробуй знайти ці запчастини.
Представник брендуРомане, доброго дня. Дякуємо за відгук! Команда вже отримала Ваш запит та вже надала відповідь стосовно описаної Вами ситуації. Додатково звертаємо Вашу увагу, що на даний прилад діє 2 роки гарантії від виробника та якщо у Вас будуть додаткові запитаня Ви завжди звернутись на лінію технічної підтримки компанії Philips: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або написати нам у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук чи Інстаграм. Завжди готові допомогти!
- Христина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Чудовий варіант для прибирання у квартирі 45-60м2. Швидко та зручно пилососить, як підлогу так і коврики. Була приємно здивована миючою насадкою, після протирання, навіть простою водою, не залишає розводи та ефективно порається, навіть зі значним забрудненням!
Рекомендую для купівлі!- Достоинства:
- Зручний, компактний, багатофункціональний
- Недостатки:
- Наразі не виявлено
Представник брендуХристина, доброго дня. Щиро вдячні за відгук, вибір та рекомендацію.
- Карина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Прибирає добре, заряд тримає теж добре
Але через декілька місяців користування зіпсувалась підлоговп щітка, а саме шланг гофре- Достоинства:
- Добре прибирає
- Недостатки:
- Зіпсувалась щітка
Представник брендуДобрий день, Карино! Дякуємо за Вам за вибір! Для уточнення деталей представленої Вами ситуації з пилососом, а також додаткової консультації стосовно її вирішення рекомендуємо звернутись на лінію технічної підтримки компанії Philips: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або написати нам у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук чи Інстаграм. Завжди готові допомогти!
- Олена З***
Судячи зі стану щітки то нею користувались не декілька днів, а років 20...
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Дуже сподобався цей пилосос, для дівчат мабуть може буде трошки за важкий (але то вже від дівчини залежить:), заряду вистачає на 3х кімнатну квартиру та меблі, але це за умови що килимів майже немає, з миючою частиною також цікаво прибирати.
- Достоинства:
- Легко чистити, є додатковий фільтр, кількість насадок, тривалий час роботи
- Недостатки:
- Вага, час заряджання
Представник брендуДмитре. доброго дня!
Дякуємо за Ваш вибір пилососа та відгук! Бажаємо приємного користування.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
В експлуатації 2 дні, наразі все добре, хватає заряду на два поверхи, в режимі нормал, мити ще не пробували, сміття вичищається легко і зручно.
Єдине що не сподобалось це упаковка,товар приїхав в коробці не заклеєний ані скотчем, ані плівкою, по суті будь хто міг витягнути товар, на фото коробка в якій товар приїхав.- Достоинства:
- Не важкий, зручний
- Недостатки:
- Не надійне пакування товару
Представник брендуОксано, вітаємо!
Вдячні Вам за зворотній зв'язок. Бажаємо приємного користування.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Замість заявленої роботи 80 хвилин в нормальному режимі та 30 хвилин у турборежимі , пилосос працює в турборежимі 10-12 хвилин а в нормальному режимі 20-25 хвилин !!!! Це просто рекламний розвід … Або підсовують якийсь старий акумулятор ?!!!
- Достоинства:
- Зручно , але
- Недостатки:
- Замість роботи як визначено 80 хвилин в нормальному режимі та 30 хвилин у турборежимі працює в турборежимі 10-12 хвилин а в нормальному режимі 20-25 хвилин …
Представник брендуДоброго дня, Олександре. Дякуємо за Ваш відгук!
Хочемо пояснити, що бездротовий пилосос XC7163/01 є універсальним приладом для прибирання, який може працювати як в ручному режимі (тобто лише моторний блок пилососа, як ручний пилосос), так і з додатковими насадками, які дозволяють виконати ефективне прибирання на різних покриттях. В залежності від насадок, які використовуються час роботи пилососа може відрізнятись.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Придбали дві неділі тому!
Тягне добре, волосся збирає чудово, заряду акумулятора щоб добре попилососити вистачає десь на 80 м кв будинку! Мити ще не пробували- Достоинства:
- Зручний в користуванні
- Недостатки:
- Невиявлено
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за вибір пилососа та бажаємо приємного користування!
- Мирошник Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Хороший пилосос. Є 3 режими сили всмоктування (що впливає на розряд акумулятора): еко, нормальний, турбо. Еко-режима достатньо, щоб пилососити по твердому покриттю квартиру 70 квадратів 3-4 рази. У відгуках є топ-комент з приводу пилососа і кавомашини по ціні дайсона і вказувались недоліки щодо очистки від сміття. Так в моделі 2025 року (синій пилосос, а не помаранчевий) це недолік усунутий і очищається одним натисканням.
- Достоинства:
- Наявність різних насадок, підсвітка, легко чистити від сміття.
- Недостатки:
- На щітку намотуються коси
Представник брендуДобрий день, Євгене! Щиро вдячні Вам за вибір пилососа та бажаємо приємного користування!
- Оксана И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Дуже зручний
Представник брендуОксано, вітаємо!
Щиро вдячні за вибір пилососа Philips!
- Марія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Чи можна окремо придбати колбу на пилосос Philips Aqua Series 7000 ХC 7163/01, перевірену, щоб не витікала вода з низу колби.
- Достоинства:
- Гарно працює як пилосос (сухе прибирання).
- Недостатки:
- Колба пропускає воду. Пилосос, як миючий не працює. Протікає вода внизу колби.
Представник брендуМаріє, вітаємо!
Дякуємо за Ваш вибір!
Для більш детальної консультації щодо аксесуарів пропонуємо звернутись на лінію технічної підтримки компанії Philips: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або написати нам у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук чи Інстаграм. Завжди готові допомогти!
- Людмила Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Просто супер, з підсвіткою бачиш реальну картину.
- Достоинства:
- Миє
- Недостатки:
- Поки що нема
Представник брендуЛюдмило, вітаємо!
Вдячні за вибір пилососа та високу оцінку! Бажаємо приємного подальшого використання!
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Через півтора місяці користування перестала працювати щітка для збору пилу. Просто зупинилася і не запускається
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за Вам за вибір! Для уточнення деталей представленої Вами ситуації з пилососом, а також додаткової консультації стосовно її вирішення рекомендуємо звернутись на лінію технічної підтримки компанії Philips: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або написати нам у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук чи Інстаграм. Завжди готові допомогти!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Пишу відгук через місяць користування. Буде корисно тим, хто не мав безпровідного пилососа. До цього був звичайний філіпс. Вирішив взяти щось сучасне. Був вибір між дайсоном і філіпсом. Цей має три режими. На режимі турбо 8-10хв і гайки, але ним не користують. Потужності на середньому вистачає з головою. Заряду вистачає пройти всю хату 2 рази дуже довго і ретельно, або три рази в середньому режимі. Котячу шерсть і жіноче волосся витягує і збирає, наче з того світу. На вид ніби чистий килим, але цей звір шесті купу збирає. Рекомендую, в кого є коти чи з жінки волосся сиплеться))) Підсвітку краще не вмикати, бо з нею хата брудна відразу стає. Світлодіоди підсвічують все сміття і пил, яке не видно візуально. Заряджається за ніч спокійно. Миючу насадку не випробовував, бо не вірю в її ефективність, склав відразу у коробку назад. Є мінус, це система викидання сміття. Хто не тримав дайсон в руках, не зрозуміє, там все просто. А тут довго все знімати, і руки в пилюці після викидання. Треба 2-3 рази за прибирання зкидати сміття з баку і мити кожного разу руки. Але яка ціна, такі і рішення. За ціну дайсона купив цей філіпс і кавомашинку в придачу за 20шт. Тому змирився з таким викиданням сміття. В кого буде перший такий пилесмог, то це не проблема буде для вас. За свої гроші рекомендую цей. Це топчик. А інженерам філіпса треба купити дайсон, щоб допрацювали систему викиду сміття. Щоб з однієї кнопки було, і не виймати цей бак кожного разу і бруднити руки.
- Достоинства:
- За свої гроші-топ вибір. Потужності вистачає і заряду на два прибирання хати. В кого коти-це просто божественне рішення від шерсті.Рекомедую цього пилососа.
- Недостатки:
- Система викидування сміття. Краще тільки дайсон, але за його ціну можна взяти цей+кавомашину.
Представник брендуДобрий день, Сергію! Щиро вдячні, що поділились своїми враженнями від користування пилососом. Бажаємо і надалі приємного користування, а також смачної кави!
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Чудовий прилад, рік тому купили в квартиру, тепер ще одного в заміський будинок, дружина в захваті. Нам є з чим порівнювати і миючі і для сухого прибирання і акумуляторні і навіть роботи в нас були… В даній моделі поки знайшли баланс всього що потрібно!!!
- Достоинства:
- Потужний, бездротовий, підійде для більшості користувачів
- Недостатки:
- Ціна)))
Представник брендуОлексіє, вітаємо!
Щиро вдячні за відгук та раді, що Ви задоволені. Бажаємо приємного користування!
- Максим Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Дуже приємний в позпаковці і експлуатації
- Достоинства:
- Хороша підсвітка пилу, тримає акумулятор, як заявлено
- Недостатки:
- Миючий режим, це перебільшення — він злегка протирає за собою підлогу.
Представник брендуДобрий день, Максиме! Дякуємо за вибір пилососа та відгук!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Дуже сподобався потужний, функція вологого прибирання теж
Представник брендуСергіє, вітаємо!
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Зручний пилосос. Акумулятора вистачає на прибирання 2-х поверхового будинку. Легко чистити.
- Достоинства:
- Зручний у використанні.
- Недостатки:
- Не виявлено.
Представник брендуАнастасія, вітаємо.
Щиро вдячні за відгук та вибір пилососу.
- ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Після одного прибирання щітка перестала обертатися прийшлося пилосос відправляти на сервіс Rozetka
- Недостатки:
- Не працює щітка
Представник брендуДобрий день, Ірина! На пилосос діє гарантійний термін 2 роки. Для уточнення інформації та додаткової консультації щодо представленої Вами ситуації Ви завжди можете звернутись на лінію технічної підтримки компанії Philips: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або написати нам у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук чи Інстаграм. Завжди готові допомогти!
- Михайло К***
У мене пилосос PHILIPS з турбощіткою. Крім мене, в квартирі живуть дружина. донька і кицька. Після кожного прибирання турбощітка припиняє працювати, доводиться її розбирати і виймати звідти величезну купу волосся. Можливо, у вас такий самий випадок - щітка забилася і треба її почистити.
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Оправдал ожидания
Представник брендуВадиме, доброго дня.
Щиро вдячні за відгук та Ваш вибір.
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Дуже гарний пилосос, миє підлогу без розводів та гарно прибирає. Заряду вистачає навіть на турборежимі для квартири 50 квадратів. Ще сподобалась насадка для мебелі.
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Вадиме! Дякуємо за вибір пилососа та бажаємо приємного користування!
- Руслан Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Хороша потужна машина, файна якість прибирання. Однак розчарувала заслабка батарея. У мене не сама велика квартира, 46 квадратів. Але повного заряду батареї на режимі "нормал" на всю підлогу не вистачає :(
- Достоинства:
- Потужний
- Недостатки:
- Слабка батарея
Представник брендуРуслане, доброго дня.
Дякуємо за відгук та що поділилися своїм досвідом користування.
Дана модель має знімний акумулятор, що дозволяє продовжити прибирння без підзарядки (за умови наявності іншого змінного акумулятора, який є окремо в продажу).- Руслан Ю***
Представник бренду, тобто ваша порада - купити ще 1 акумулятор? Краще зверніть увагу на те, щоби поліпшити емність акумуляторів. Бо те, що вони погано тримають заряд, тут ледь не головна причина усіх негативних відгуків про товар. Тож вам варто це зауважити.
- Яновський О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Купив цей пилосос.. зазначено що він повинен працювати близько 30 хвилин в турбо режимі після першої зарядки пилосос пропрацював приблизно 15 хвилин в турбо режимі.. намагався повернути товар сказали що він справний, здається розетці все одно тепер на відгуки.. + я думаю по цьому товару в середньому по відгуках повинно бути десь приблизно 3 а не 4.3 оцінка... ну розетка не перший раз попадається з продажом бракованим товаром... скоро прикриплю відео і напишу відгуки по всім товарам які купляв ... НЕ РЕКОМЕНДУЮ НІЧОГО ТУТ КУПЛЯТИ
- Достоинства:
- Недостатки:
- тримає 15 хвилин в трубо режимі
- Нікіта П***
Магазин не винен ні в чому. Всі питання до постачальника. Почитайте про постачальника Версуні. Це сьогоднішній постачальник філіпс
- Патлах И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Даним дивайсом користуюсь місяць. Можу сказати одне я в захваті. Так як у мене є кіт і шерсті вистачає то цей пилисос справляється дуже добре. Навіть на килимі . Рекомендую
Представник брендуІнно, вітаємо!
Дякуємо Вам за відгук та що поділились досвідом використання пилососом! Бажаємо приємного користування!
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Два тижні в користуванні - все ок, квартира 40м2 на турбо режимі - 60% батарея (один килим, ламінат)
Представник брендуЄвгене, вітаємо!
Дякуємо Вам за вибір пилососа Philips та що поділилися досвідом! Бажаємо приємного користування!
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Сила всмоктування дуже мала. Машину не прибереш взагалі. Робот пилосос із 6000па прибирає значно краще. Покупкою абсолютно не задоволений
Представник брендуДобрий день, Віталіє!
Дякуємо за Ваш відгук. Для уточнення деталей представленої Вами ситуації а також додаткової консультації щодо використання ручного пилососа рекомендуємо звернутися до нас на лінію технічної підтримки компанії Philips: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або написати у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук чи Інстаграм. Будь ласка, заздалегідь підготуйте фото розрахункового документу. Дякуємо та будемо раді допомогти!
- Зубчик У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Дуже рада що купила саме цей пилосос, дуже гарно працює повністю ним задоволена.
Представник брендуДобрий день, Уляно! Дякуємо за вибір та оцінку пилососа!
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2023
Чудовий пилосос! Дуже хотілося щоб без дротів і вологе прибирання! Дякую окремо за доставку, навіть з вимкненим світлом, курбер доставив і підняв на 7 поверх
- Достоинства:
- Гарна ціна, без дротів, вологе прибирання
Представник брендуІрина, вітаємо.
Щиро вдячні за відгук та бажаємо приємного користування.