- Світлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Не в захваті.Зломався після тижня роботи.Дякую відремонтували у сервісному центрі безкоштовно.
Представник брендуДобрий день, Світлано!
Дуже прикро, що сталася така ситуація, нехай техніка служить довго і надійно!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пилососом задоволена. FC9172 працював 12 років прекрасно поки не задимів мотор
- Достоинства:
- Підсвітка на щітці. Не надто гучний
Представник брендуІрина, вітаємо.
Щиро дякуємо за Ваш вибір та відгук!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пилосос - звір, якщо треба дійсно прибратися у великій квартирі з тваринами, це саме те.
Зручно, що дуже довгий шнур, потужність регулюється на корпусі і має десь 8 градацій, підсвітка корисна в темних кутах і під меблями, але інколи заважає зосередитись.
Нічого більш потужного мені досі не зустрічалося, раджу як оптимальний вибір за свою ціну, є невеликі недоліки, але вони неістотні.- Достоинства:
- Потужність, якість збірки, довжина шнура, зручність
- Недостатки:
- Підсвітку не вимкнути примусово, нема регулювання потужності на ручці, немає турбощітки.
Представник брендуАндрію, вітаємо.
Дякуємо щиро за відгук та бажаємо приємного користування.
- Жарук Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Класний пилосос. У кого є тварини, відповідно, проблеми з шерстю на килимі- то справляється на ура, навіть турбощітки не потрібно, але, зауважу, що щітка на насадці має бути у схованому положенні, тоді гарно все визбирує. Дякую Rozetka за швидке та відмінне обслуговування.
- Достоинства:
- Легкий, потужний, довгий шнур.
- Недостатки:
- Не зауважила.
Представник брендуДобрий день, Галино! Щиро вдячні Вам за вибір, а також відгук!) Бажаємо приємного користування пилососом!
- едуард т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Дуже хороший
Представник брендуВітаємо, Едуарде!
Щиро вдячні Вам за вибір, а також оцінку пилососу!
- Новохатько В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Надпотужний мішковий пилосос,зі світлодіодною насадкою,в комплекті додатково ще є насадка для м'яких меблів та щілинна.Що дуже приємно,коліщатка прогумованні.На корпусі можно регулювати потужність всмоктування,однозначно,дуже гарний пилосос
- Достоинства:
- Потужний,щітка з підсвіткою
- Недостатки:
- Не виявлені
Представник брендуДобрий день, Віталію!
Щиро вдячні Вам за відгук! Дуже раді, що Ви задоволені пилососм та його функціями і комплектацією! Бажаємо приємного користування!- Светлана В***
Скажіть будь ласка чи буде в дачний будинок на 100 квадратів
- Віра В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Придбала цей пилосос, задоволена. Добре всмоктує пил, сміття і головне для мене, що дуже добре збирає шерсть моєї кішки. Завдяки його насадці з підсвіткою я бачу пил та шерсть на будь якій підлозі- килими і паркет, навіть всі важко доступні місця завдяки йому стали чистими. Пилосос супер, всім рекомендую, особливо людям з домашніми улюбленцями. Прибирання стало в задоволення)))
- Достоинства:
- Потужність, енергоефективність та насадки.
- Недостатки:
- Ні
Представник брендуДобрий день,Віро! Дякуємо Вам за вибір, відгук, а також рекомендації! Бажаємо приємного користування пилососом!
- Софія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Так, як у нас є кішка і дитина, для нас при виборі пилососа було важливо, щоб він був потужний, зручний у використанн та надійний. Так, як полососи Філіпс уже давно на ринку та за них лише хороші відгуки, ми зупинили свій вибір націй моделі та залишились дуже задоволені. Сам пилосос має класну основну щітку з підсвіткою, яка дозволяє побачити пил, шерсть нашої кішки, крихти та інше сміття всюди, навіть у важко видимих місцях. Також у комплекті є щітка для меблів, яка добре прочищає їх від пилу та шерсті, піднімає ворс меблів, але не шкодить саме покриття тканини! Комплектація пилососа дуже хороша! Завдяки усім щіткам ми маємо можливість добре почистити всі поверхні. Забирає пил, волосся та шерсть з будь-яких поверхонь. Однозначно рекомендую!
- Достоинства:
- Надзвичайно потужний, хороша комплектація
- Недостатки:
- Не виявила
Представник брендуДобрий день, Софіє Іванівно! Дякуємо Вам за вибір, відгук, а також рекомендації! Бажаємо приємного користування та чудових результатів прибирання!
- Ярослав П***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Чудово працює
- Дима Ш***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Потужний пилосос з містким мішком.
Ефективне прибирання з задоволенням. Хороша комплектація насадок.- Достоинства:
- Тихий та зручний
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Дмитро!
Щиро вдячні Вам за відгук! Дуже раді, що Ви задоволені пилососом та його функціями і комплектацією! Бажаємо приємного користування!
- АлександрПродавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пилосос дуже тихий у роботі.Це був найважливіший параметр для мене.Дуже вразила потужність.Її цілком вистачає для будь яких поверхонь.Гарна комплектація.Рекомендую
- Достоинства:
- Тихий,потужний
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олександре!
Щиро вдячні Вам за відгук та рекомендації! Дуже раді, що Ви задоволені пилососом!