- Павло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
До покупки цього робота, я вже мав досвід користуванням роботом іншого бренду – навіть 2 роки не прослужив.
Дана модель Філіпса мене зацікавила доступністю ціни, назвою бренду і тим, що це новинка.
Перше, що хочу відзначити – це зручність застосунку: адекватне керування роботом з кількох пристроїв, українізованість та зрозумілість налаштувань, вперше зустрів окрему функцію «швабра» - це волове прибирання без функції пилососу. Застосунок сповіщає про відсутність води для миття підлоги, в програмі можна виставити до 5 повторів прибирання за 1 раз – це дуже зручно, оскільки маю двох собак і за 1-2 проходи всю шерсть не може прибрати навіть звичайний пилосос. До речі, в додатку можна створити до 5 карт, за рахунок цього пилосос може працювати за різними сценаріями прибирання.
Друге, що теж важливо, це час роботи. Ця модель працює до 130 хвилин на одному заряді – підійде для тих, хто має велику площу прибирання до 100 квадратів, або для тих, в кого є домашні тварини, які постійно та всюди скидають свою шерсть)))
І третє, це якісне прибирання – і сухе, і просто вологе, і комбіноване. За рахунок збільшення потужності на килимі, робот добре збирає сміття з килима, особливо шерсть та мілкі крихти.
Також робот має базу для вивантаження сміття і дуже круто, що виробник зробив мішки для сміття в цій моделі, такими як у всіх мішкових пилососах Філіпс, тобто купити мішки – не проблема, вони є всюди.
Роботом дуже задоволений, адже він кожного дня (і навіть не один раз на день) допомагає підтримувати чистоту квартири.- Достоинства:
- Легкий в користуванні застосунок, до 5 повторів одного прибирання, 130 хвилин роботи. Якість прибирання
Представник брендуВітаємо, Павле!
Дуже дякуємо за Ваш вибір та високу оцінку пилососа.
Приємного подальшого користування.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цей робот відмінно справляється з прибиранням всього приміщення, можна налаштовувати кількість прибирань в кожній кімнаті та інтенсивність на щоденній основі. Що дійсно здивувало так це шо він чудово прибирає пухнастий килим. Попередній робот застрявав у ворсі, наїжджав на тапки та дуже довго будував карту квартири. Новий робот побудував карту буквально за хвилину! Тепер мені не потрібно окремо приділяти час на прибирання килима та шукати тапки, станція самоочищення просто казка. Користуюся роботом вже тиждень, і якщо в старому довелося б вже двічі чистити контейнер, то з новим про це навіть не думаю. Окремо зазначу, що є можливість відключити станцію автоочищення, якщо раптом забуду купити нові мішки. Дуже задоволена покупкою!
- Достоинства:
- Карта будується швидко, налаштування які забажаєш, автоочищення, якісне прибирання сухе та вологе, розмовляє українською
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник брендуВітаємо, Тетяна!
Дякуємо за Ваш відгук та за високу оцінку пилососа, приємного подальшого користування.
- Катя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Завжди думала що робот це безтолкова штука яка тільки розносить пилюку по всьому будинку, доки чоловік не подарував мені його) З постійними відключеннями світла це незамінна річ, тому що зазвичай коли я дома то світла немає, тому коли є світло, я запускаю робот віддалено, приходжу додому а там чисто) це ж мрія) З додатком дуже швидко розібралися, після кожного прибирання він сам вивантажує сміття, я лиш водичку в нього доливаю і періодично тряпку перу. Нарікань немає, все влаштовує.
- Достоинства:
- Потужний, якісний
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Катерино! Щиро вдячні, що поділилися враженнями від використання роботу! Ми дуже раді, що Ви задоволені приладом та результатами його роботи! Бажаємо приємного користування!)
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся роботом майже пів року і дуже задоволена! Він чудово справляється з прибиранням сухим та вологим, очищення килима від волосся та шерсті також дієве. Килим, до речі, з доволі високим ворсом. Самоочищення – це ван лав. Додаток супер, зручний, варіативні налаштування цілком влаштовують усі мої запроси. Ще більше бачу різниці з моїм попереднім китайським роботом, це небо і земля. Зайшла подивитися модель мішків, бачу деякі пишуть, що в них щось не так працює, аж дивно, в мене все чітко, стабільний інтернет та розібратися з налаштуваннями – це все, що потрібно, і це не важко. А, ще своєчасно протирати датчики від бруду. До речі про аксесуари, на відміну від багатьох інших роботів, на цей бренд завжди є аксесуари в наявності. Тицьніть Купують разом і побачите усі аксесуари для цієї моделі, дуже зручно, Розетка красунчики, як і мій робот! Рекомендую всім, хто хоче забути про рутинне прибирання!
- Достоинства:
- Якісно прибирає, легко налаштовується, самоочищення, додаток зрозумілий, аксесуари завжди в наявності.
- Недостатки:
- Користуюсь пів року, немає недоліків.
Представник брендуДобрий день, Тетяно! Щиро вдячні Вам за вибір та високу оцінку пилососа!
- Кирило А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цей робот-пилосос просто знахідка. Прибирає краще мене Клас!!!
- Достоинства:
- Потужний, добре виконує функції
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Кирило! Щиро вдячні Вам за вибір, а також відгук!) Бажаємо приємного користування роботом!)
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крутий миючий робот-пилосос з автоматичною станцією!
Він сам прибирає, сам миє підлогу і сам вивантажує сміття у станцію — мені взагалі не треба втручатись. Після прибирання вдома реально чисто й свіжо, а я не витрачаю ні часу, ні сил.
Керується через додаток, добре орієнтується по кімнатах, не застрягає під меблями.
Зручний, розумний і дуже економить час. Тепер точно розумію, що таке «розумний дім». Однозначно рекомендую.- Достоинства:
- Гарно прибирає, добре орієнтується в квартирі
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Руслане! Щиро вдячні Вам за вибір роботу-пилососу та його рекомендації! Бажаємо приємного користування приладом!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шикарний робот, я навіть від нього такого не очікував , намалював карту підзарядився і пішов собі прибирати )))
- Достоинства:
- Дуже якісно пилососить і миє
- Недостатки:
- Не має
Представник брендуДобрий день, Олександре! Щиро вдячні Вам за вибір роботу-пилососу, а також додані фото! Бажаємо приємного користування!
- Валерия П***
Підкажіть якщо підлога з порогами він буде переїзджати з кімнати в кімнату сам?
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Раніше ніколи не користувався роботом, і думав що він мені не потрібен, мене переконали друзі, у них теж робот філіпс, то і я вирішив придбати...
Робот якісно зроблений, зручний додаток (легко в ньому розібратися), карту намалював всього за 5 хв.
Дуже звдоволений тому що тепер вдома завжди чисто )- Достоинства:
- Зручний, швидко прибирає
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуДобрий день, Олеже! Щиро вдячні Вам за відгук, а також фото! Дуже раді, що Ви задоволені роботом та результатами його роботи! Бажаємо приємного користування!)
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повністю задоволенні роботою пилососа! Користуємся більше місяця і просто не уявляємо як раніше були без його!
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Олександре! Щиро вдячні Вам за вибір, а також високу оцінку роботу!) Бажаємо приємного користування!
- Дарья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Давно дивилась роботи-пилососи, хотіла зоб він не займав багато місця,але якість прибирання була хороша і по ціні підходив. Ось з'явилась нова модель у Філіпса,вирішила спробувати,і не прогадала. Добре прибирає шерсть від кота,якої дуже багато у мене в квартирі,сподобалось те,що довго тримає батарею,у мене квартира не велика,після повного прибирання залишається ще 70 відсотків заряду. Дуже сподобалось що в цій моделі є станція,в яку сміття скидається автоматично після кожного прибирання. Порадував і додаток,в якому все зрозуміло і є пошагові підказки. В додатку зручно виставити потрібні для мене типи прибирання,або якісь обмеження
Дуже рекомендую дану модель- Достоинства:
- Тихий,довго працює,зручний додаток
- Недостатки:
- Поки не виявила,і сподіваюсь що їх не буде
Представник брендуВітаємо!
Дуже раді, що Ви задоволені пилососом та щиро бажаємо подальшого приємного використання.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар супер
Представник брендуДобрий день, Юліє! Щиро вдячні Вам за вибір роботу-пилососу та його високу оцінку!
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ідеально!!!
Представник брендуВітаємо, Владиславе! Щиро вдячні Вам за оцінку роботу!)
- Анна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбала робот-пилосос, щоб підтримувати чистоту в домі, оскільки маю дітей та кішку, а часу на постійне прибирання бракує. Цей пилосос виявився справжньою знахідкою!!! Він оснащений станцією самоочистки, завдяки чому мені не потрібно постійно чистити контейнер. А ще важливо, що мішки для станції можна легко знайти в будь-якій мережі магазинів. Це робить користування максимально зручним і безпроблемним. Пристрій якісно миє підлогу та ефективно видаляє бруд.
Окремо хочу відзначити тривалу роботу без підзарядки — його вистачає на прибирання всіх 100 м² моєї квартири.
Що стасовно застосунка HomeRun, підключила швидко та без проблем, адже є чіткі покрокові інструкції. Сподобалося, що в додатку доступно багато налаштувань для індивідуального прибирання, а також те, що він чітко малює карту приміщень. Загалом задоволена роботом-пилососом.- Достоинства:
- Якісно та ефективно прибирає, тривала робота без підзаряду, станція самоочистки, змістований застосунок
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Анно! Щиро вдячні Вам за вибір, а також відгук! Дуже раді, що Ви задоволені роботом-пилососом! Бажаємо приємного користування!)
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь поки тільки тиждень. На даний час покупкою більш ніж задоволена. Тепер у мене кожен день вологе прибирання, це просто супер. Головне не забувати добавляти воду)) Трохи повозилась, щоб настроїти, але розібралась.
- Достоинства:
- Прибирає добре, в домі чистота)
- Недостатки:
- Поки не виявила
Представник брендуДобрий день, Яно! Дякуємо за вибір робота пилососа та бажаємо приємного користування!
- НІНА Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилесосом задоволена, найкращі помічник у квартирі. Спочатку правда застрягав під диваном, але потім все налагодив сам. Наразі все прибирає у встановлений час швидко і без застрягань.
- Достоинства:
- Добре робить вологе прибирання, не дуже шумний
Представник брендуДобрий день, Ніно! Дякуємо за вибір робота-пилососа та бажаємо приємного користування!
- Василь І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую!
- Достоинства:
- Бездоганний!
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуВасилю, вітаємо.
Щиро вдячні за відгук та Ваш вибір.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класна річ на свої кошти! Прибирає майже ідеально, миє супер , спочатку налаштувала застосунок а потім підключила робота , все працює відмінно, розмовляє, що дуже цікаво, на килим без перешкод їздить!
- Достоинства:
- Незамінна річ у побуті, жалкую що раніше не купила!)
- Недостатки:
- Поки що немає)
Представник брендуДобрий день, Юліє! Дякуємо за вибір роботу-пилососу та його високу оцінку! Ми дуже раді, що Ви задоволені приладом!
- Дарина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово
Представник брендуДобрий день, Дарино! Дякуємо за вибір робота пилососа та Ваш відгук!
- Галина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовили робот пилосос,дуже сильно задоволені працює супер гарно збирає пилюку,економить купу часу
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Галино! Щиро вдячні Вам за вибір роботу, а також його високу оцінку! Бажаємо приємного користування!)
- SergОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Їздить, прибирає, не застряє, хоча іноді намагається. Базове прибирання прекрасне, вологе прибирання ще не тестував. Дуже зручно, коли приходиш додому і бачиш кругом чисту підлогу на 9 балів з 10)
Після оновлення додатку перестав працювати і треба було встановлювати все заново- Достоинства:
- Їздить, чистить, гнучкі і прості налаштування
- Недостатки:
- Додаток не ідеальний
Представник брендуДобрий день! Щиро вдячні Вам за вибір роботу-пилососу та Ваш відгук! Бажаємо приємного користування і чудових результатів прибирання!
- Serg
Оновлю свій відгук. Прибирає ок, але застосунок дуже незручний - злітають карти, постійні проблеми із розділенням зон, малює неіснуючі приміщення і т.д. Є такі речі, які один раз налаштував і забув, так ось цей застосунок повна протилежність. Даю йому 3 з 5
- Вячеслав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Налаштування через телефон потрібно поводитись , але чудово прибирає
Представник брендуВітаємо, Вячеславе! Щиро вдячні Вам за вибір роботу-пилососу та Ваш відгук!
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це справжній порятунок для зайнятих людей або просто тих, хто не хоче витрачати час на прибирання! Робот-пилосос гарно миє і пилососить одночасно, підлога свіжа та чиста. І головне - автоматична станція для вигрузки сміття! Тобто після кожного прибирання не потрібно щоразу чистити контейнер - робот сам усе робить. Просто космос!
Чудово орієнтується в просторі, не губиться під меблями.- Достоинства:
- Швидкий, гарно прибирає, тихо працює
- Недостатки:
- Не виявила
Представник брендуВітаємо, Ірино! Щиро вдячні Вам за вибір роботу-пилососу, додані фото та Ваш відгук! Бажаємо приємного користування приладом!
- Христина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все отлично ,работает супер !
Представник брендуВітаємо, Христино! Щиро вдячні Вам за вибір роботу-пилососу, додані фото та Ваш відгук!
- Максим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовив пилесос робот а в комплекті немає фібри для миття підлоги тільки один мішечок(чому?
- Галина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилосос дуже гарно працює і,задоволена роботою
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Галино! Щиро вдячні Вам за вибір та відгук! Бажаємо чудових результатів використання роботу-пилососу!
Дуже класний пилосос
- Євгенія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер, свою работу виконує на відсотків, швидке налаштування.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Євгеніє! Щиро вдячні Вам за вибір роботу-пилососу та Ваш відгук! Ми дуже раді, що Ви задоволені приладом!
- Олексій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Можно було для станції ще резервуар з водою вмістити
- Достоинства:
- Нормально убирає за свої кошти, станція маленька легко розмістити
- Недостатки:
- Щоб краще мив
Представник брендуОлексію, вітаємо.
Щиро дякуємо за відгук та вибір пилососа.
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої гроші гарний пилосос, досить не погане вологе прибирання.
Подобається що він разом з базою компактний.
Декілька разів запутувався об провід від зарядки і потім треба було в додатку по новій сканувати квартиру, бо налаштування злітали.- Достоинства:
- Копмактний, гарно справляється з прибиранням
- Недостатки:
- Додаток декілька разів лагав
Представник брендуДобрий день, Яно! Щиро вдячні Вам за вибір роботу-пилососу та відгук!
- Екатерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий день!
Купила 16.10, сьогодні додаток видав помилку, куди я можу звернутися?
Представник брендуДобрий день, Катерино! Дякуємо Вам за вибір, а також коментар! Для уточнення деталей представленої Вами ситуації із повідомленням у додатку, а також додаткової консультації рекомендуємо звернутися до нас на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17). По можливості підготуйте, будь ласка, заздалегідь фото розрахункового документу. Дякуємо та будемо раді допомогти!
- Светлана Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний пилосос, але є проблема. Він майже не зволожує тряпки навіть якщо виставлена максимальна кількість води. В чому можу бути причина ?
- Достоинства:
- Не достатньо зволожує
- Недостатки:
- Поки один
Представник брендуСвітлана, вітаємо!
Дякуємо за Ваше запитання!
Для уточнення деталей, щодо представленої Вами ситуації із роботою пилососа, будь ласка, зверніться до нас на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17). Будемо раді Вам допомогти!
- Виталий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер, но будьте готовы к ужасному приложению которое постоянно не может загрузить карту и пылесосить он не будет. Скорей всего это из-за отключений света и из-за того, что не может найти базу, но все же. А еще держатель тряпки цепляется за выступы и отламывается... новый 1000грн
- Достоинства:
- Не плохо убирает
- Недостатки:
- Приложение
Представник брендуДобрий день, Віталію! Описана Вами ситуація із роботою застосунка справді може бути пов'язана з нестабільним інтернет з'єднанням. Для більш детальної консультації щодо користування Ви можете звернутися до нас на лінію технічної підтримки компанії Philips: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або написати у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук чи Інстаграм. Дякуємо та будемо раді допомогти!
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре прибирає, але додаток мега тупий , іноді треба 15хвилин все заново пере налаштовувати бо він не бачить куди їхати, або крутиться на місці, то подачу води не дає … за такі кошти можна краще працювати над застосунком !!!
- Достоинства:
- Добре прибирає
- Недостатки:
- Застосунок недопрацьований
Представник брендуДобрий день, Тетяно! Дякуємо Вам за вибір роботу-пилососу та Ваше запитання! Для уточнення деталей представленої Вами ситуації із використання застосунку рекомендуємо звернутись до нас на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук. Завжди раді допомогти!
- Артем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лучшая покупка за последние время, ноо он бывает теряется в пространстве понял для себя что нужно было покупать робота который меняет сам воду
- Недостатки:
- Не всегда может вернуться на док станцию
Представник брендуВітаємо, Артеме! Щиро вдячні Вам за вибір роботу-пилососу та Ваш відгук!
- Роман Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
чудова річ для дому, пилосос легко та швидко синхронізувався з смартфонм просканував кімнати і почав прибирання, єдиний мінус погано долає пороги між кімнатами і чомусь не повернувся сам до станції, надіюсь такого більше не буде))
- Достоинства:
- вологе прибирання та самоочищення
- Недостатки:
- погано долає пороги дверей між кімнатами
Представник брендуДобрий день, Романе! Дякуємо Вам за вибір роботу-пилососу та Ваш відгук! Причин того, що робот не повернувся на станцію може бути кілька:
1. Станцію було переміщено під час циклу прибирання - поверніть станцію на те місце, де вона перебувала на початку очищення.
2. Станцію не під’єднано до джерела живлення - під’єднайте станцію до джерела живлення.
3. Датчики робота та/або станції забруднені - очистіть усі датчики робота і станції.
4. Заборонена зона розташована надто близько від станції - не зберігайте заборонені зони надто близько від станції.
5. Станцію розміщено в місці з надто яскравим освітленням - не розміщайте станцію в місці з надто яскравим освітленням (як-от під сонячними променями), оскільки це може перешкоджати інфрачервоному сигналу.
- Валентин Л***Продавец: Rozetka
Нормальний за свої кошти.
- Достоинства:
- Довго тримає заряд, станція самоочистки.
- Недостатки:
- Поки не виявив.
Представник брендуВалентине, вітаємо.
Дякуємо за відгук та щиро бажаємо приємного користування.