- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість жахлива, відношення сервісного центру - ремунтуємо одне, ламаємо інше.....
- Достоинства:
- Недостатки:
- Жахлива якість, постійно глючить, спеціально,щоб сервісні закривали план по ремонтах.
Представник брендуДобрий день, Тарасе! Дякуємо Вам за коментар!
Для того, щоб ми могли краще зрозуміти представлену Вами ситуацію із обслуговуванням роботу-пилососу рекомендуємо звернутися до нас на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук чи Інстаграм. Завжди раді допомогти!
- Євген А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь цим роботом-пилососом вже рік. Впринципі з своєю роботою справляється. Настройка і управліня з телефону що дуже удобно
Управліня та настройка з телефоно - Недостатки:
- Дуже часто злітає карта
Почав погано мити
Тіряє станцію зарядки
Представник брендуЄвгене, вітаємо.
Дякуємо за відгук та що поділидлися своїм досвідом користування.
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбала це чудо в травні 2024 року і до сьогодні була дуже задоволена його роботою. Сьогодні автоматично було завантажено якесь оновлення і почався кошмар. Пилосос підключається до мережі WiFi на пару секунд і відвалюється секунд на 30. Потім знову підключається і знову відвалюється. І так до тих пір, доки не відключила основну кнопку. Представник бренду, підкажіть що з цим робити?
- Достоинства:
- Прибирає
- Недостатки:
- Працював без проблем дуже не довго
Представник брендуДобрий день, Людмило! Дякуємо Вам за вибір робота пилососа а також Ваше запитання. Для уточнення інформації та додаткової консультації щодо представленої Вами ситуації з роботою пилососа Ви можете звернутися на лінію технічної підтримки компанії Philips: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17). Завжди готові допомогти!
- Людмила Б***
Хочу доповнити. Проблему вирішила так: видалення застосунку в телефоні та очишення
кешу, скідання налаштувань пилососу до заводьських (одночасно утримувати обидві кнопки на верхій частині робота протягом 15 секунд). Підключення по новій "з нуля". Знову працює без зауважень.
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Категорично не раджу купувати цей пилосос! Через незначний час експлуатації починає гучно ревіти немов болгарка. З цією проблемою вже двічі був в ремонті і знову гучність роботи починає підвищуватися. Окрім того перестав працювати режим вологого прибирання.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже проблемна модель
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо Вам за коментар!
Гарантійний термін від виробника на даний пилосос становить 24 місяці - за умови наявності розрахункового документу (чеку).
Для уточнення деталей представленої Вами ситуації із кавомашиною, Ви завжди можете звернутися до нас на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17). По можливості просимо підготувати заздалегідь фото розрахункового документу. Завжди раді допомогти!
- Волков М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
отличная ежедневная уборка.
через месяц начал страшно скрипеть при уборке, но работает нормально.
в комплекте идет инструкция на 200 страниц на куче языков - но не укр не ру языка там нет.- Достоинства:
- отлично убирает
- Недостатки:
- проблемы с зеркалами, бутылями с водой.
Представник брендуДобрий день, Михайло! Дякуємо Вам за вибір, а також відгук!
В представленій Вами ситуації із скрипом переконайтеся, будь ласка, що щітки чисті, а також що всі деталі роботу встановлено вірно та нічого не перешкоджає його руху.
Посібник користувача Ви можете знайти на нашій офіційній сторінці (на сторінці товару XU3000/01 у розділі "Отримати підтримку для цього продукту").Завжди раді допомогти!
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перший пилосос у використанні, за перший місяць користування все добре, окрім постійно вимикається карта квартири і графік прибирання не працює.
- Достоинства:
- Тихий, добре прибирає
- Недостатки:
- Постійно вимикається карта квартири, потрібно кожен день підтягувати заново карту :(
Представник брендуВітаємо, Андрію!
Щиро вдячні Вам за вибір, а також відгук! В представленій Вами ситуації із мапою прослідкуйте, будь ласка, щоб робот розпочав і завершив мапування на станції. Коли мапу буде збережено в додатку, ви зможете використовувати робота без допомоги станції. Якщо робот виявить нове середовище, він створить нову мапу. Якщо ви вже маєте 5 мап, робот перезапише старе збереження. Щоб робот не видалив потрібну мапу, заблокуйте її в додатку. Одночасно можна заблокувати 3 мапи.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Использую 7мес. Недостатки владной уборки -салфетка при полном баке первые 3 мин оставляет влажный след ,дальше полусухая. Додаток- регулярно слетает карта.На сейчас карту гружу уже третий раз и ротот всеравно сбрасывает. И новинка-сегодня не смог сьехать со станции без помощи.
- Недостатки:
- Не рекомендую
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар! В представленій Вами ситуації із функцією вологого прибирання переконайтеся, будь ласка, що тримач накладки для вологого прибирання вірно встановлено до дна резервуара для води. При встановлені мікрофібри протягніть прямий бік накладки для вологого прибирання в правильну виїмку тримача та прикріпіть накладку до липучки. Перед використанням функції вологого прибирання намочіть накладку для вологого прибирання, щоб отримати оптимальний результат.
- МиронОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
достаточно тихий, всасывает хорошо, моет пол тоже отлично))
навигация работает без каких-либо проблем.
в целом всем доволен.
доставка до пункта выдачи Розетки тоже быстрая, на следующий день с момента заказа уже забрал его.
рекомендую.- Достоинства:
- эмоции
- Недостатки:
- пока не обнаружил
Представник брендуДобрий день, Мироне!
Щиро вдячні Вам за вибір, фото, а також оцінку роботу! Бажаємо приємного користування і чудових результатів прибирання!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Погано прибирає,пропускає сміття, волосся збирає через раз. Мала потужність всмоктування.Щоб гарно прибрати, треба запкскати 3-4рази,і це при тому,що в кімнаті не брудно (пил,крихти,що назбиране за добу). Жалкую, що обрав цю модель. Не рекомендую.
- Достоинства:
- немає,
- Недостатки:
- низька якість прибирання
Представник брендуДобрий день, Андрію!
Дякуємо Вам за відгук, а також фото! Також дякуємо, що поділилися досвідом користування роботом. Хочемо зауважити, що за допомогою застосунку для кожного режиму прибирання можна налаштувати Suction power (Потужність всмоктування):
- Eco (Екологічна): для ефективного прибирання з низьким рівнем споживання енергії та низьким рівнем шуму.
- Normal (Нормальна): для регулярного прибирання і ефективного видалення дрібного пилу на твердій підлозі з оптимальним балансом між потужністю і ефективністю.
- High (Висока): для ретельного очищення великих зон підлоги. Дає змогу очистити більше за одне заряджання, ніж у максимальному режимі.
- Max (Максимальна): ідеально підходить для видалення великих часточок бруду, наприклад крихт. Висока потужність всмоктування забезпечує видалення дрібних часточок пилу з килимів і щілин. Тому рекомендуємо спробувати різні налаштування прибирання для досягнення бажаного результату.
- Игорь Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично работает, хорошо убирает, все нравится
- Достоинства:
- Отличная уборка
- Недостатки:
- что бы положили больше запасных вариков расходников
Представник брендуДобрий день, Ігорю!
Дякуємо за Ваш вибір, відгук та побажання! Ми дуже раді, що Ви задоволені роботом та бажаємо чудових результатів його використання!
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З 4-го разу видалення та встановлення заново програмного забезпечення, карта перестала зникати. Або в самій програмі якийсь баг, або можливо були проблеми у провайдера і зникав сигнал зв'язку, хоча я цього не помічав. Тобто після 4-го перевстановлення, робот таки заробив як слід. Є ще деякі нюанси, на прибирання всієї квартири я ще не ризикую його випускати (відправляю по окремим секторам), але думаю, що ми ці нюанси вирішимо. Виправляю свою попередню оцінку і думку. На 5 зірок з роботом ми поки не здружилися, але 4 саме те. Як постійний клієнт Philips, приношу вибачення за попередній коментар
Представник брендуВітаємо, Олександре! Щиро вдячні за зворотній зв'язок та оцінку роботу!
Якщо у Вас виникнуть запитання стосовно використання роботу, його обслуговування, тощо Ви можете Ви можете звернутися до нас на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17). Завжди раді та готові допомогти!
- Оксана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ой, так мечтала о нем)..
Назван Сеней)
Хорошо трудится, рекомендую
Представник брендуДобрий день, Оксано!
Щиро вдячні Вам за відгук та рекомендації! Дуже раді, що Ви задоволені роботом! Бажаємо приємного користування!
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже погано прибирає, не рекомендую
- Достоинства:
- Має гарний вигляд
- Недостатки:
- З роботою не справляється
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук, а також фото! В представленій Вами ситуації переконайтеся, будь ласка, що пилозбірник робота не переповнено. Також перевірте, будь ласка, щітки, що вони часті та не мають застрягшого сміття. Переконайтеся також в тому, що фільтр чистий та його встановлено належним чином.
Також у застосунку, для найбільш ефективного прибирання, ви можете вибрати для кожної кімнати один із п’яти режимів прибирання. Це стандартні режими, які використовуються в більшості ситуацій. Режим прибирання можна персоналізувати, задавши вподобання і розширені налаштування.
Для додаткової консультації стосовно використання роботу Ви можете звернутися на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17). Будемо раді допомогти!- Кіса
Спробуй бак кріпити правильно. Впритул, щільно до верхньої частини пилесосу. При правильному закріпленні, лунає характерний звук. І бак не губиться сам і не пропускає сміття
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто супер!
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Немиає
Представник брендуДобрий день, Вадиме!
Щиро вдячні Вам за відгук, а також оцінку роботу!
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це краще що придумало людство!!! Браво!
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Маріє!
Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Ви задоволені роботом та бажаємо приємного використання!
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хочу поділитись власним досвідом, може комусь буде корисно. Це перший мій робот-пилосос. Нарікань до прибирання немає, сухе і вологе влаштовує. Налаштування легкі, проблем з картою немає. Рівень шуму менший, ніж у звичайного пилососа.
Далі негативний досвід, через що зняла одну зірку (дуже лояльно). Пилосос було придбано 15-о січня, при першому запуску при спробі оновитись зависав на половині та видавав помилку "Мій лазерний датчик застряг". На гарячій лінії Philips описала всі маніпуляції, все робила як треба, сказали везти в сервіс. 16-о січня відвезла у офіційний сервіс Philips ТОПАЗ (окрема подяка майстру Андрію, який займався моєю заявкою двічі). 17-о січня забрала, обійшлись без розбору пилососа, оновлення зробили, помилку не вдалось відтворити, все працювало. Користувалась і бід не знала, до 9-о лютого, коли знову, робот завершивши вже прибирання, не доїхав 1,5 м на базу, видав помилку "Мій лазерний датчик застряг", і більше я не змогла нічого з ним зробити. 10-о лютого я знову відвезла пилосос у сервіс ТОПАЗ, мені запропонували гарантійну заміну оптичного датчику, бо, з їх слів, подібних кейсів не було ніколи, і цю модель першою я привезла до них взагалі. 21-о лютого я забрала пилосос, замінили датчик на ньому, і отримала цікаву інформацію від майстра, що при розборі датчика, він вилучив шматочок картонки, типу як від коробки, який був всередині "коронки" де розташовано датчик, і знаходився прямісінько перед цим датчиком, і скоріше за все, саме він і перешкоджав йому, і робот видавав помилку. Ця картонка могла туди потрапити тільки при зборці пилососу на заводі. При транспортуванні перший раз до сервісу, в очевидь ця картонка змістилась, тому відтворити помилку не вдалось, і три тижні вона не давала про себе знати, а потім знову ця картонка під час прибирання застрягла перед датчиком. Вже більше місяця пилосос працює справно, і сподіваюсь, так буде і надалі! Маю багато техніки Philips, але з сервісом вперше прийшлось стикнутись взагалі, та ще й "з коробки"(- Достоинства:
- Гарний дизайн, легкі налаштування, добре прибирає
- Недостатки:
- В моєму випадку, 2 звернення до сервісу (1-й раз абсолютно новий з коробки товар, 2-й раз менше, ніж через місяць), через що, мала витрачений час та зіпсовані настрій і очікування від покупки
- Инна
У меня сегодня такая же проблема пылесос филипс говорит "мой лазерный датчик застрял "
- Оксана К***
І у мене така ж проблема. Все було добре чотири місяці. А тепер каже « мій лазерний датчик застряг» або «моя основна щітка застрягла»
Представник брендуВітаємо, Оксано! Дякуємо, що поділилися досвідом користування роботом! Для уточнення деталей представленої Вами ситуації, а також для додаткової консультації рекомендуємо звернутися на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17). Завжди раді допомогти!
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно прибирає, зручний додаток. Але через два тижні експлуатації почав дуже гучно працювати та з'явилися вібрація.
- Достоинства:
- Гарно прибирає
- Недостатки:
- Дуже гучно працює
Представник брендуВітаємо, Олексію! Щиро вдячні Вам за відгук та оцінку роботу! В представленій Вами ситуації перевірте, будь ласка, чи правильно встановлено фільтр. Для уточнення деталей представленої Вами ситуаціїї із змінами в роботі приладу, а також для додаткової консультації рекомендуємо звернутися до нас на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук. Завжди раді допомогти!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
2 мес. использования. Есть проблемы с картой уборки в приложении ,которая почему-то переодически пропадает и нужно заново создавать карту в приложении -это не удобно. И мне не нравится влажная уборка. При полном баке воды салфетка полусухая, хотя я салфетку перед уборкой хорошо смачиваю.
- Достоинства:
- Красивый
- Недостатки:
- Приложение сбрасывает карту. Влажная уборка по факту сухая
Представник брендуДобрий день, Сергію!
Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар! Для уточнення деталей представленої Вами ситуації із роботою застосунку, а також функції вологого прибирання рекомендуємо звернутися до нас за номером гарячої лінії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук. Завжди раді допомогти!
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не можу рекомендувати. Пил прибирає погано (залишає багато дрібних часточок), миття не можна назвати таким, радше легке часткове зволоження поверхні. Кожних два дні карта зникає, потрібно ще додатково купу часу витрачати на створення нової.
Вцілому, якщо сумніваєтесь із покупкою, то дуже добре подумайте, бо товар назад не приймуть. Або звертайтесь до ворожки, яка скаже підійде вам пилосос чи ні, бо як без експлуатації це зрозуміти я не знаю, а товар що був використаний навіть два рази, вже поверненню не підлягає.
Сумнівний сервіс за такі гроші.- Достоинства:
- Недостатки:
- Погано збирає дрібний пил, миє дуже слабо
Представник брендуДобрий день, Катерино!
Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар! Для уточнення деталей представленої Вами ситуації із роботою роботу, а також застосунку, а також для додаткової консультації рекомендуємо звернутися до нас за номером гарячої лінії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук. Завжди раді допомогти!- Олександр
Теж стикнувся з вказаними Катериною проблемами.
Від себе ще можу додати:
- проблема роботи пилососа на глянцевій плитці при вологому прибиранні (пилосос застряє і крутить на одному місці);
- залишає калюжі (навіть при мінімальній подачі води), що може бути критичним для ламінату;
- погано з'їжджає з бази з вологою накладкою з мікрофібри;
- іноді губить бачок з водою (при заїзді на килимові покриття);
- робота із застосунком і налаштуванням карти - ще той квест (для коректної розбивки приміщень треба витратити багато часу). Теж маю проблему зі зникненням карт прибирання.
При купівлі обирав між цим пристроєм і Rowenta X-PLORER Serie 75 S RR8577WH.
Зробив вибір на користь Philips. Жалкую.
Як на мене пристрій не вартий сплачених коштів (купував в грудні по акції за ціною 14999 грн).
Якби була можливість, то з радістю повернув би його.
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш коментар !
Суцільно чорна або блискуча підлога активує систему виявлення перепаду висоти, яка попереджає робота про небезпеку падіння. Тому завжди вмикайте світло в кімнаті із суцільним чорним або блискучим покриттям.
Якщо з накладки для вологого прибирання стікає забагато води або робот надмірно зволожує підлогу установіть менший рівень води в додатку. В разі вологого прибирання чутливих твердих підлог, якот паркету, установіть у додатку найнижчий рівень води.
потрібну мапу, заблокуйте її в додатку. Одночасно можна заблокувати 3 мапи.
Для уточнення деталей представленої Вами ситуації стосовно роботи роботу та користування застосунком, а також для додаткової консультації Ви можете звернутися до нас за номером гарячої лінії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук. Завжди раді допомогти!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перший досвід,цілком задоволений,працює гарно і згідно опису.
Представник брендуВітаємо, Сергію! Щиро вдячні за Ваш вибір, а також відгук!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я теперь счастливый обладатель данного пылесоса! Восхищение помощнику по дому! Рекомендую!
- Достоинства:
- Удобное приложение, отличная уборка как сухая, так и влажная
- Недостатки:
- Не обнаружены
Представник брендуДобрий день, Оксано!
Щиро вдячні Вам за відгук та рекомендації! Дуже раді, що Ви задоволені роботом та бажаємо приємного користування!
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволені покупкою. З маленькою дитиною просто незамінна річ. Вдома постійно чисто, нічого не прилипає до ніг.
Як для щоденної підтримки чистоти супер, економія часу.- Достоинства:
- Гарно всмоктує частинки
Вологе прибирання - Недостатки:
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прибирає не дуже добре, сміття втягує так собі і це я маю на увазі пил який зібрався за день/два та при умові режиму "високого всмоктування"
При вологому прибиранні більшість пилу розтяне по квартирі та скрутить комочками. Воду розподіляє не рівномірно, то якимись калюжами то трішки волого.
З налаштуванням та застосунком програлась місяць, вирахувала все до міліметрів в квартирі, але сам пилосос до такого не пристосован, їде не точно по розрахунках, також сам застосунок не такий вже і зрозумілий, точніше, якщо вімкнути просто "аби як" то він прибере, але для якісної ПІДТРИМКИ чистоти вдома (я не говорю про повноціне прибирання) то застосунок важкий і як для мене не все в ньому прораховано щодо самого функціоналу та елементарності використання.
Інколи, для більш менш нормального прибирання, доводиться вмикати по 2, 3 рази, з умовою що за одне прибирання пилосос проїзджає по 2 рази одну і ту ж кімнату.
- Чи повернула б я товар, якби мала таку можливість? З великим задоволенням!- Достоинства:
- гарний дизайн, є українська мова
- Недостатки:
- погано прибирає, залишає багато сміття, калюжі від вологого прибирання, незручний у використанні застосунок
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш коментар! Для уточнення деталей представленої Вами ситуації із роботою приладу, а також для додаткової консультації рекомендуємо звернутися до нас на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук. Завжди раді допомогти!
- Катерина П***
Абсолютно такий самий досвід і в мене
- Віталій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я вражений
- Достоинства:
- Слухняний, розумний. Гарно орієнтується і непогано прибирає :)
Представник брендуДобрий день, Віталію!
Дякуємо за Ваш відгук та бажаємо приємного використання!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купили в середині грудня, все ок . Покупкою задоволена
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обирала пл відгуках і не помилилась - саме те, що хотіла !
Якісне прибирання, легке користування- Достоинства:
- Гарно прибирає
- Недостатки:
- Не виявила
- Веремеенко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ну вопщем, не знаю, как без него раньше обходилась.
Нюансы при установке: кью ар код ведет на страницу бренда, а не на загрузку приложения. Служба поддержки отправила в гугл плей и там надо нати Philips home run. С этого момента-все норм. Еще внизу на корпусе есть клавиша вкл/выкл. Ее надо включить, а то не грузится обновление-этот момент тоже спотнкулась.
А сам робот-чудо из чудес. Прекрасно моет, пылесосит. Приложение простое. Собрать легко даже без инструкции-на каждом элементе подсказка, что куда. - Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємно вражена. Декілька днів потрібно щоб він вивчив вас, а ви його, та коли це станеться це просто друг мій, помічник. А голос це просто, я в захваті))) Він говорить голосом київського метро!!!
Поміряйте лінійкою якщо у вас є маленький поріг, щоб він був точно менше 1,7 см., бо мій поріг має 2,3 см ( на 6мм більше) і робот вже не може вилізти, та це мій промах, бо не врахувала. Та я налаштувала що в цю кімнату він йде вкінці…тому як закінчує прибирання- відношу його.- Достоинства:
- Якісні матеріали, добре збирає сміття, гарно налаштовується мапа і зони квартири.
- Недостатки:
- Часом довго шукає станцію, це дрібниця.
- Аліна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Робот -пилосос відмінно виконує свою роботу. У мене підлога з плитки. Прибирає пил і миє одночасно добре.
- Достоинства:
- Добре миє та прибирає.
- Недостатки:
- Не виявлено.
Представник брендуДобрий день, Аліно!
Щиро вдячні Вам за відгук!
- Любомир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний порохотяг, кварттира блистить, пес не боїться, шерсті немає, доставка на другий день! Рекомендую!
- Достоинства:
- Лекий в керуванні, інтуітивно не складне меню додатку, чистить дуже добре. Маленька база , а не « відра з водою і мішком» на пів квартири як було у попередньому.
- Недостатки:
- Не знайшов.
Представник брендуДобрий день, Любомире!
Щиро вдячні Вам за відгук та рекомендації! Дуже раді, що Ви задоволені роботом!
- Михайло Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Питання вирішилось. Справа у тому, що навіть якщо пилосос включається, заряджається, говорить із вами, підключається до мережі, пробує створити мапу, він насправді може бути виключеним. Я перепитував у техпідтримки стосовно помилки "включи мене", питав чи мова про вимикач рядом із кнопкою home, сказали так. Насправді мова йдеться про механічний вимикач на дні робота. Його увімкнення нічого не змінює у поведінці робота, він говорить ті ж речі, але вже спокійно оновлюється.
Дивна логіка, але нехай. Тепер стосовно роботи пилососа. Є невеличкі проблеми із лідаром, карта не те щоб ідеальна буде, якщо у вас є меблі різного формату і їх багато, якусь довгу тонку перепону він може ідентифікувати як два стовпчики із пустотою усередині та буде намагатися проїхати по центру. Але це таке, вручну можна все відкалібрувати, єдине – без нагляду краще не починати роботу, принаймні перші декілька разів (встрявав у ситуації, де потрібна була допомога), але з кожним разом вчиться. Прибирає добре (у мене паркет та кахель), коврики теж не перепона для нього зовсім. Зарядка на перед останній потужності витрачається приблизно по 1% на метр квадратний, далі їде заряджатися. Пробував сухе та вологе прибирання, можна після цілком приємно ходити босоніж. Це перший досвід, тому порівняти немає з чим, подивимось як буде далі.- Достоинства:
- Багато функцій, доволі хороший результат прибирання.
- Недостатки:
- Трішки дає шуму при сильній потужності, іноді потрібна допомога людини, щоб добре зорієнтуватися у просторі.
- Михайло Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вчора прийшла посилка, розпакував по інструкції, поставив станцію, підключив пилосос, завантажив додаток, додав у ньому апарат. Підключив до wifi, успішно. Далі пилосос одразу спробував завантажити оновлення, це йому не вдалося і на цьому моменті все зависло. Він постійно пробує оновитися і це йому не вдається. Нічого іншого не працює. При спробі щось натиснути на пилососі, той каже що виникла проблема – дивіться рішення у додатку, у додатку каже "включи мене" і більше нічого не працює.
Техпідтримка пропонує видалити і скачати наново додаток, скинути налаштування пилососа і знову підключити. Все це пробував неодноразово – 0 ефекту. Передали моє питання кудись далі, очікую допомоги, але наразі емоції від покупки виключно негативні. Бачу, що тут вже було два подібних відгуки, цікаво чи їм вдалося це вирішити. Якщо допоможуть у вирішенні проблеми, підключу і напишу окремо відгук як все працює. Якщо нічого не вдасться вирішити – подаю на повернення.- Достоинства:
- Гарний опис, в теорії дуже хороший апарат.
- Недостатки:
- Поки що на практиці нічого із опису не працює.
- Татьяна Д***
Доброго дня! Як вдалось вирішити питання? Дякую
- Дмитро Т***
Вже вирішили? Був відгук, шо треба перемикач на дні робота включити, тобто перевернути його. Плюс у вас в додатку пише at the bottom of my body
- Пятница И***
Так, треба на дні переключити вимикач.
- Власов С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сегодня забрал с розетки, как всегда обслуживание на высоте)
Искал долго где скачать приложение, а потом психанул и зашёл в плэй маркет и быстро всё скачал. Настройка очень простая. Убирает очень хорошо. Думал долго между филипсом и ксиаоми, но решился на первый вариант. За первый день только радость и удовольствие)- Достоинства:
- Убирает отлично! Прост в управлении.
- Недостатки:
- Пока не нашёл
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Ви задоволені роботом!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила тиждень тому, не можу налаштувати. Одного разу підключився до мережі, запустила створення мапи і додаток видав помилку. Пилосос став показуватися офлайн, хоча вай фай був поруч. Повторні спроби підключити безрезультатні. Видаляла і додавала пилосос в додатку знову, - не допомогло. Підтримка працює тільки по будням, завтра буду дзвонити.
Представник брендуДобрий день, Оксано! Дякуємо за Ваш вибір та запитання! Для уточнення деталей представленої Вами ситуації із з'єднанням роботу та застосунку, а також для додаткової консультації рекомендуємо звернутися до нас на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук. Завжди раді допомогти!
- Татьяна Д***
Доброго вечора! Як вирішили своє питання? Дякую
- Пятница И***
Клацніть вимикач на дні пилососа.
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Распаковал, установил приложение, зарядил робота, приложение с пылесосом связалось быстро, но потом начались танцы с бубном, в приложении пишет, что обновлений на робот нету, но при нажатии строить карту, начинает скачивать какое-то обновление, на 30% выдаёт ошибку загрузки и предлагает повторить, многократные повторения результата не дали, пробовал и так и сяк, робот через раз говорит о том, что его лазерный датчик застрял, желание вернуть и забыть как страшный сон, что я и сделаю, лучше б взял китайский бренд
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар. Для уточнення деталей представленої Вами ситуації із застосунком та роботою приладу, а також для додаткової консультації рекомендуємо звернутися на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук. Будемо раді допомогти!
- Михайло Ю***
Як вдалося вирішити проблему? Зіштовхнувся із аналогічним випадком, нічого не працює і не може оновитись.
Доброго вечора! Як вирішили питання? Дякую
- Владислав Ж***Продавец: Rozetka
Приїхав зі слідами використання, та водою в баку
- Недостатки:
- «Відмінний» сервіс