- АртемПродавец: Rozetka
Поки в захваті! Пройшовся по всій хаті, помив за собою. Повоював з роутером під диваном. Дуже старався, але не переборов, випхав з-під дивану, але заплутався в кабелях. Бойова нічия) з-під того ж дивану викотив літру пива. Серйозно побачимо, як буде, але поки прибирає на 9/10
- Достоинства:
- Знаходить пиво
- Недостатки:
- Не може перемогти роутер
Представник брендуДобрий день, Артеме!
Щиро вдячні Вам за відгук, а також фото! Дуже раді, що Ви задоволені роботом та бажаємо приємного користування!
- Тарас В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив робота-пилососа та дуже задоволений, він виконує свої функції просто ідеально, є можливість вологого прибирання. Думав, що воно буде проводитися не ефективнно, але після першого миття був дуже вражений. Ламінат та плитку миє просто ідеально. Контейнер для води на 300 мл. Його вистачає приблизно на площу 100-120 квадратних метрів при параметрах високої вологості мікрофібри. Станція автовивантаження сміття просто рятує від постійного очищення пилозбірника. Мішка вистачає на місяць при регулярному прибиранні кожен день. Єдиний нюанс це дещо «сира» прошивка робота, але це поступово виправляють постійними оновленнями. Також було питання, де купити мішки для станції автовивантаження сміття та змінні частини робота такі як основна турбощітка, бічна щітка, HEPA фільтр та мікрофібра для миття. Звертався до виробника, після чого питання було вирішено. Всім рекомендую
- Достоинства:
- Великий заряд батареї, станція автовивантаження сміття, можливість волого прибирання, наявність програми на смартфоні, великий об'єм резервуара для води, велика потужність всмоктування
- Недостатки:
- Маленька комплектація
- Олексій
Підкажіть де купляєте мішки?
- Александр
0.3 л воды хватает помыть 100 м2? Может тут не пылесос нужен а доктор...
- Галина К***Продавец: Rozetka
Неймовірний помічник! 3 режими вологого прибирання, 4 режими всмоктування, розмовляє українською! Я дуже задоволена!
- Достоинства:
- Якість прибирання
- Недостатки:
- Не знайшла
- Екатерина К***
Підкажіть будь ласка, що Ви зробили, що у Вас робот розмовляє українською? В мене тільки англійською. В меню Philips Home Run я вибрала українську мову, але це ніяк не вплинуло на робота.
Представник брендуВіктаємо, Катерино! Дякуємо за Ваш вибір, а також запитання! Мову голосових сповіщень робота можна змінити. Щоб змінити мову, скачайте додаток і підключіть робота до Wi-Fi. Так він зможе скачати нову мову.
1. Переконайтеся, що робота підключено до додатку.
2. Змінити мову голосових сповіщень у додатку можна двома способами:
- На тому ж екрані програми, де вам пропонується дати ім’я роботу,
- Натиснувши три риски в лівому верхньому кутку та вибравши вкладку Robot settings (Налаштування робота).
3. Виберіть потрібну мову голосових сповіщень.
Якщо дані рекомендації не допомагають, для додаткової консультації, будь ласка, зверніться на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17). Будемо раді допомогти!
- Владислав Д***Продавец: Rozetka
У користуванні тиждень. В цілому пилососом задоволений.
Добре прибирає, миє підлогу. Сподівався зможе без проблем заїзжати на коврики у ванній, але ні - теж нажаль застряє (до цього був пилосос іншого виробника, було так само). Але при цьому їх пилососить достатньо добре. Іноді любить на всю швидкість в щось врізатись, хоча ці предмети завжди на одному місці, сподіваюсь це якось виправлять. Ледве встиг спіймати палаюче дзеркало, але додав заборонену зону, тепер має бути ок.
З мінусів це незручно наливати воду перед вологим прибиранням, оскільки сам контейнер розташований зі сторони зарядної станції, тобто пилосос треба виймати і крутити. А так все гуд, сподіваюсь так буде і надалі.
Купував не тут, але відгуки читаю завжди на Розетці тому тут і залишаю.- Достоинства:
- Добре прибирає, спілкується українською
- Недостатки:
- Незручно розташований контейнер для води, іноді врізається в предмети
- Світлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуємся вже дві неділі.
В нас є простий робот-пилосос, отож є з чим зрівняти.
Філіпс і пилососить краще, і миє добре, а функція забору сміття дуже подобається і потрібна). Одне погано - не повідомляє, коли закінчується вода в резервуарі. - Павлюк Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В мене це вже другий робот, раніше користувався роботом іншого бренду без станції і функції миття. Хочу відмітити, що додаток зрозумілий та українізований, подобається різноманітність режимів прибирання та можливість встановити 5 повторів прибирання за 1 раз. В мене є пес, який приходячи з вулиці одразу бігає по квартирі, тому кількість повторних проходів прибирання та якісне миття підлоги для мене дуже важливе. Робот добре справляється зі своїми задачами – пилососить, миє підлогу, вивантажує сміття у мішок в станції і стабільно контектиться з додатком. Ще одним плюсом є те, що сміттєві мішки для цього робота продаються у будь-якому магазині з побутовою технікою. Але якщо мішок заповнений, а нового ще не придбав, то при відсутності мішка в базі – не буде виконуватися автоматична очистка робота.
- Достоинства:
- Функціональний додаток. Легке управління зі смартфону. Якісне прибирання
- Недостатки:
- Поки не виявив
Представник брендуДобрий день, Давиде!
Щиро вдячні Вам за вибір, фото, а також відгук! Дуже раді, що Ви задоволені роботом та результатами його роботи!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Певний час обирала робот пилосос.І таки зупинилася на цій моделі.При першому використанні,була задоволена що обрала саме його.
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Оксано!
Щиро вдячні Вам за відгук! Бажаємо приємного користування роботом!
- ЄвгеніяПродавец: Rozetka
Ретельно прибирає особливо якщо у додатку обрати функцію повторного прибирання. Після кожного прибирання автоматично вивантажує сміття. Має 4 рівня вологого прибираня для різних покриттів підлог. Рекомендую бо він повністю автономний.
- Достоинства:
- Потужний, автоматично вивантажує сміття, вистачає прибрати велику площу
- Недостатки:
- Не виявила
- Андрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Робот працює - я відпочиваю. Дуже якісний та зручний додаток. Прибирання на 5!
- Достоинства:
- Сам все робить: прибирає після мене та після себе!
- JulyПродавец: Rozetka
Стикнулася з проблемою коли робила вибір робота пилососа. У багатьох схожих за характеристиками роботів зі станцією очистки дуже складно купити мішки. У цього робота в станцію йде звичайний стандартний мішок для мішкових пилососів Філіпс. в мене колись був звичайний пилосос і геть не було проблем з купівлею, вони є постійно в продажу. Це величезний плюс. Ну а легкість налаштувань робота для запуску та якість прибирання виправдали мої очікування. Потужно, якісно та зручно. Два рази на день їздить та прибирає, котів не чипає, миски з їжою їх теж, підлога чиста. Я дуже рекомендую цей робот, сама вдала покупка цього року.
- Достоинства:
- Якість прибирання, перелазить через пороги та наявність мішків для станції очищення
- Соломія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся більше ніж півроку. Повністю задоволена. На квадратуру 50м2 прибирає дуже швидко та якісно (встановлюю налаштування прибирання під кожну окрему кімнату), на невисокі пороги підіймається сам. Часом злітає з вайфаю, але це через відключення постійні, швидко приєднується назад. До прибирання взагалі нарікань немає.
- Достоинства:
- Чудово прибирає
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Соломіє! Щиро вдячні, що обрали для себе робот пилосос Philips та поділились своїми враженнями від використання.
- Алина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пылесос пришел быстро, буквально на следующий день - доставка 5.
Внешний вид на 5.
Установили приложение и все очень понятно и доступно. Поехал (робот) и просканировал квартиру. Первая уборка - идеально 5 .
Мощностью удивил приятно.
Теперь это мой домашний любимец)- Достоинства:
- Все супер!
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Аліно!
Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Ви задоволені роботом та результатами його використання!
- Лена Л***Продавец: Rozetka
Цілком задоволені. Скануючи код замість додатку, мене вивело чомусь на сайт. Пришлось в ручну скачувати додаток, і це була єдина складність. Потім вибрала мову, регіон, пристрій і все легко під'єдналось. Робот сам намалював карту, сам поділив на кімнати. Можно 5 поверхів запрограмувати. У нас в одній з кімнат порог і ми цю кімнату зробили як інший поверх. В майбутньому плануємо зробити якусь накладку на порог, шоб робот без нашої допомоги міг переходити в ту кімнату. Якістю шо самого прилада, шо тим як він прибирає задоволені. Прибирали дуже брудну підлогу і він впорався навіть не на самом потужному налаштуванні, було ще 4те. Більше того, ми виставили пройти 2 рази, а можно і 5. Є невеличкий шум коли очищується, але це дрібниці. Сім'я в захваті.
- Достоинства:
- Зрозумілий, гарна якість, гарно прибирає
- Недостатки:
- Коли переносиш на нове місце потрібно перший раз в ручну ставити на базу.
- Володимир І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В мене карта не пропадає, потрібно дати пару секунд, щоб вона загрузилась. Не забувайте сушити ганчірку, бо вона може завонятись. Не маю килимів, тому не знаю, як себе веде на килимах. Але роботою пилосмоку дуже задоволений. Батареї вистачає з надлишком, щоб прибрати з функцією 2х (подвійний прохід по кожній кімнаті) 62м2 на високій потужності з високою вологісттю. Коли щітка заклинює, наприклад потрапила ліска з бісеру, просто видаляєш і за допомогою додатку можна продовжити прибирання з того ж місця. Він сам його знаходить.
- Достоинства:
- Добре знаходить станцію.
- Недостатки:
- Поки не виявив.
Представник брендуДобрий день, Володимире!
Щиро вдячні Вам за вибір, а також що поділилися досвідом використання роботу! Ми дуже раді, що Ви задоволені результатами роботи приладу! Бажаємо приємного користування!
- Матковська В*** ОлександрівнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купували батькам у будинок. В одній із кімнат є килим, коли ми запустили робот по килиму, то навіть і не очікували, що він якісно попилососить його. Батьки задоволені подарунком. Я хвилювалася, що вони не зрозуміють як користуватися роботом через додаток, але там так все детально описано і якісно пояснено, що моя допомога батькам навіть не знадобилася. І що мені подобається, що є УКРАЇНСЬКА мова. Не вагайтесь, а купляйте. Штука крута
- Достоинства:
- Пилососить навіть на килимах
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Віталіно Олександрівно!
Щиро вдячні Вам за вибір, фото, а також відгук та рекомендації!
- Гіренко І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Робот-пилосос Philips виявився ідеальним рішенням для мене, оскільки він врахував всі мої вимоги щодо ефективності та зручності у прибиранні без моєї участі. Однією з найбільших переваг був його довгий час автономної роботи, вистачає прибрати до 100 м2 без додаткового підзоряду. Те, що мені допомагає зекономити час та зусилля у прибирання: робот автоматично вивантажує сміття на станції. Не треба було думати про те, коли вже час очистити пилосос - він робив це самостійно, що значно спрощує мої щоденні домашні справи. Зручне налаштування прибирання через додаток було для мене просто неймовірною функцією. З легкістю налаштовується планування прибирання за допомогою додатку HomeRun Robot. У додатку 5 режимів роботи; 4 рівні потужності: еко, звичайний, високий, максимальний; 4 рівня вологого прибирання: вимк., низький, середній, високий; повторення маршруту прибирання до 5 проходів на одній ділянці. Рекомендую цю модель, бо він ретельно та якісно прибирає.
- Достоинства:
- Час автономної роботи, ретельне сухе та вологе прибирання, зручне керування через додаток, автоматична станція самоочистки
- Недостатки:
- Поки не виявила
Представник брендуДобрий день, Інно!
Щиро вдячні Вам за відгук та рекомендації! Дуже раді, що Ви задоволені роботом та бажаємо приємного користування і чудових результатів його роботи!
- Валерия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер!!!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена даним товаром.
- науменко с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно та якісно прибирання.Жінка в захваті від того гаджета.
- Достоинства:
- Гарно та якісно прибирання.Поки не розібратися як встановити щоб розмовляв українською
- Недостатки:
- Поки не бачу
- Світлана А***
В додатку на телефоні подивіться, там міняється мова
- Павел М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь почти месяц. Я очень доволен, убирает хорошо, превзошел все ожидания. Однако нужно каждый раз после уборки убирать влажную тряпку иначе она за ночь просто завоняется (придумали бы какуюто штуку чтобы оно сушило ее). Очень сильно светится ночью, мини ночьник такой получается. В зеркале если оно в пол видит отражение в итоге пытается поехать в него, тоже самое если у Вас окна в пол
- Достоинства:
- Забирается на порожек при вьезде в ванную
- Недостатки:
- Огромный круг диаметром около метра возле станции зарядки не убирается, так как у него считается это зона док станции и он при уборки ее объезжает.
- Дарья Ч***Продавец: Rozetka
Дуже якісне прибирання,легкий у використанні,розпізнає підлогу , на килимі починає більше інтенсивно працювати. Я задоволена цією технікою.
- Достоинства:
- Мийка,сильна тяга,розпізнавання підлоги
- Недостатки:
- Не знайшла
- Світлана С***Продавец: Rozetka
Має статистичне миття, а все сміття викидає у контейнер, який є досить великим. Дуже подобається, що ці мішки від станції можна купити у будь-якому магазині і вони є бюджетними.
- Достоинства:
- У контейнера досить великий мішок
- Недостатки:
- Немає.
- LeoПродавец: Rozetka
Пилосос чисто прибирає,не залишає жодного бруду.Купили бабусі,так як в неї коти
- Достоинства:
- На довго вистачає зарягу
- ВолодимирПродавец: Rozetka
Потужний, тихий, на довго вистачає заряду.Легкий в управлінні,зрозумілий мобільний додаток.Пилососить та миє відразу.
Дуже задоволені!- Достоинства:
- Догляд за підлогою максимально простий, швидкий та ефективний.
- Недостатки:
- Поки не замічено
- Александра Л***Продавец: Rozetka
Доброго дня.дуже задоволена. Мега круто прибирає і миє. Відмив таку підлогу, шо зазвичай потрібно було мити пароочісником, при тому лише за два проходи. Можно виставляти навіть 5 проходів по одній кімнаті. Но найбільше сподобалось, шо можно запхати в любий куток. Попередньому потрібно було шоб по боках було місце хоча б по 20см., а тут поставили між душ кобінкою і унітазом і він без клопоту повертається на базу. До тогож сам себе чистить кожного разу. А ще дуже зрозумілий додаток. Один нюанс тільки. Коли міняється місце бази, потрібно перший раз в ручну його поставити на базу і потім він сам без зайвих рухів буде на неї ставати. Всіх плюсів не описати, тому купуйте і самі все побачите.
- Достоинства:
- Все спадобалось
- КаміллаПродавец: Rozetka
Купила нового помічника, і я повністю задоволена. Це не перший мій робот-пилосос, і в порівнянні з попереднім можу сказати, що цей дійсно кращий. Він має станцію самоочищення та зручний додаток керування.У додатку є графік прибирання,завдяки чому робот-пилосос автоматично прибирає у встановлені дні та час. За допомогою додатка я практично не підхожу до пилососа, витративши 30 хвилин на налаштування-і вуаля! Він також самостійно вивантажує сміття- це дуже зручно, тому що не треба кожен раз після прибирання чистити конейнер для сміття. Під час роботи я виявила, що він автоматично регулює потужність, коли заїджає на килим. Рекомендую цей пилосос тим, хто хоче максимально автономний пристрій, за яким практично не треба доглядати.
- Достоинства:
- Сухе та вологе прибирання, зручний застосунок, станція самоочищення
- Недостатки:
- не дешевий
- Дарина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний пилосос, задоволена покупкою на всі 100%
- Достоинства:
- Швидке налаштування, акційна ціна
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Дарино!
Щиро вдячні за Ваш вибір, фото а також відгук! Бажаємо приємного користування роботом!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний пилосос. Справляється зі своїми завданнями, ще ї розмовляє.
- Достоинства:
- Гарно прибирає
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Максиме!
Щиро вдячні Вам за відгук!
- Наталия В***Продавец: Rozetka
Дуже ефективно прибирає та миє, гарно долає перешкоди, розмовляє українською, додаток легкий та зрозумілий
- Достоинства:
- Контейнер для сміття, потужність та час праці
- Недостатки:
- Не знайшла
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це вже другий робот з сімейства Філіпсів у мене. Чудово справляється зі своїми задачами. Тихо в порівнянні з попереднім їздить. Потужне всмоктування, зручне керування. Налаштував без проблем. Треба виставити правильний (підходящий) режим вологого прибирання. Повністю Задоволений даною модефікацією. Є одне маленьке "АЛЕ" - на відміну від моделі що була куплена ще 5 років назад (PHILIPS SmartPro Compact) не заїзжає під ліжко із за розміру. Зато тепер по дому повзають два роботи :).
- Достоинства:
- Це вже другий робот з сімейства Філіпсів у мене. Чудово справляється зі своїми задачами.
- Недостатки:
- габарит по висоті ( не заїзжає під ліжко)
Представник брендуДобрий день, Олександре!
Щиро вдячні Вам за вибір, відгук, а також оцінку роботу! Бажаємо приємного користування та чудових результатів використання роботів!
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобався, дуже гарно прибирає
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилосос гарний, все дуже просто і зрозуміло, але через застосунок не знайшла , де можна вибрати рівень потужності. Підкажіть
- Достоинства:
- Це наш четвертий пилосос робот,
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олено! Дякуємо Вам за вибір, відгук, а також запитання! У застосунку ви можете вибрати для кожної кімнати один із п’яти режимів прибирання. Це стандартні режими, які використовуються в більшості ситуацій. Режим прибирання можна персоналізувати, задавши вподобання і розширені налаштування.
Suction power (Потужність всмоктування):
- Eco (Екологічна): для ефективного прибирання з низьким рівнем споживання енергії та низьким рівнем шуму.
- Normal (Нормальна): для регулярного прибирання і ефективного видалення дрібного пилу на твердій підлозі з оптимальним балансом між потужністю і ефективністю.
- High (Висока): для ретельного очищення великих зон підлоги. Дає змогу очистити більше за одне заряджання, ніж у максимальному режимі.
- Max (Максимальна): ідеально підходить для видалення великих часточок бруду, наприклад крихт. Висока потужність всмоктування забезпечує видалення дрібних часточок пилу з килимів і щілин.
Таким чином спочатку необхідно встановити один із п’яти режимів прибирання, після чого можна налаштувати вподобання щодо прибирання (як наприклад потужність всмоктування).
- Альона Л***Продавец: Rozetka
Придбавши пилосос дуде ни задоволена, зі своєю роботою дуже гарно справляється.
- Достоинства:
- Все добре
- МашаПродавец: Rozetka
Крутий робот, ні разу не пошкодувала що купила саме Філіпс. Підключила швидко, в додатку все під себе виставила, прибирає якісно, сміття скидає. Незамінний помічник.
- Достоинства:
- Швидкий, потужний
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класна річ
- Достоинства:
- Миття
- Недостатки:
- Поки не знайшов
Представник брендуДобрий день, Олександре! Щиро вдячні Вам за вибір роботу-пилососу та Ваш відгук! Бажаємо приємного користування!
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купили все шикарно работает,в комплекте шли два мешка,и не можем найти где их купить,анти аллергенные,будьте добры дайте ссылку где их взять на данную модель,спасибо
- Достоинства:
- Отлично работает
- Недостатки:
- Не могу найти где купить мешки
Представник брендуДобрий день, Анастасіє! Дякуємо за Ваш вибір, відгук а також запитання! Модель змінних мішків s-bag, котрі сумісні з даним роботом, FC8021/03: bt.rozetka.com.ua/ua/philips-fc-802103/p388244/ . Вказані мішки s-bag виготовлено з надзвичайно надійного синтетичного матеріалу шведського виробництва.