- Дмитро R***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Дійсно відчутно тихіше працює порівняно з іншими подібними. Дуже добре тягне як для невеликої потужності двтгуна 800Вт. Наявність регулятора потужності великий плюс. Зовсім не обов'язково прибирати все на макс.потужності, навіть на мінімальній тягне норм, як старий пилосос. Ну, принаймні поки нові фільтри.
Перший пилосос в якому реально використовую шторку-регулятор тяги на трубі, допомагає якщо насадка присмоктується до поверхні і не хоче соватись.
Контейнер спочатку здавався трохи малим і дивним, але його цілком достатньо для прибирання двох-трьох кімнат з килимами (звісно тут все дуже залежить від площі, забруденості і т.д.). Циклонний фільтр добре працює, до паралонних фільтрів долітає не багато пилу. Зручно що є зверху на пилососі ручка для носіння, якщо в кого в домі сходи - однозначно плюс, дивно що в молодших моделях цієї ручки немає.
Маленька щітка на трубі завжди під рукою - зручно для прибирання пилу з полиць, шафи, техніки. Але підлогу не варто нею прибирати, може швидко зіпсуватись З труби не знімається, а хотілося б.
З боків є бампери, тож кути меблів чи одвірок не пошкодить.
Зі шлангом чи турбощіткою жодних проблем. У тих хто скаржиться, таке враження що підробка а не філіпс.
З часом можуть почати пищати ролики на насадках чи той що під дном пилососа. Проблема легко вирішується маленькою краплею силіконового мастила під вісь.
Мав нагоду порівняти в роботі цю модель з Ровента. Там хоч контейнер і виглядає більшим і зрозумілої форми, але циклонний фільтр працює так собі - пропускає досить багато пилу до паралонки. Та й загальна якість не та. Філіпс відчутно краще.
Реальні заміри потужності за напруги 220В: 800Вт макс, 600Вт - середнє положення регулятора, 400Вт - мінімальне.
В підсумку: класний ефективний пилосос, повністю задоволений ним, рекомендую.- Достоинства:
- Тихіший за інших, регулятор потужності, ефективність, якість, зручність.
- Недостатки:
- Ціна:)
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір пилососа та відгук! Бажаємо приємного користування та найкращих результатів прибирання!
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Пилосос дуже потужний, зазвичай працюю на середніх налаштуваннях, бо на максимумі важко відірвати щітку від килима. Ручка для переноски зручна, він не важкий, навіть дружина спокійно носить на другий поверх. Шнур змотується миттєво, пружина потужна. Всі насадки функціональні, кожна знаходить своє застосування
Представник брендуПавле, доброго дня.
Щиро дякуємо за відгук та бажаємо приємного користування.
- ЛизаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
У нас собака, так он шерсть вытягивает даже ту, которую не видно невооруженным глазом. Фильтры стоят хорошие, после уборки нет запаха пыли, воздух свежий. Тянет стабильно, даже когда контейнер уже почти забит, мощность не падает. Труба металлическая, крепкая, регулируется под любой рост. Пользоваться приятно, все отпирается и запирается легко
- Достоинства:
Представник брендуВітаємо, Лізо! Щиро вдячні Вам за вибір пилососу та Ваш відгук!
- юрий к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
хороший пылесос.
Представник брендуДобрий день, Юрію! Дякуємо за вибір та оцінку пилососа!
- Горалюк С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Придбала пилосос в листопаді 2022 року, користувалася дуже рідко. В червні цього року пилосос перестав працювати. Звісно гарантійний термін закінчився. В сервісному центрі сказали що згорів двигун. Заміна двигуна досить дороговартісна. Помітила по відгукам, що не тільки в мене така проблема. Я просто в розпачі.
- Недостатки:
- Не працює
Представник брендуДобрий день, Світлано! Для уточнення деталей представленої Вами ситуації стосовно обслуговування пилососу рекомендуємо звернутися на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук. Завжди раді допомогти!
- НАТАЛІЯ З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Додам відео якщо треба
- Достоинства:
- Потужний
- Недостатки:
- Зламався за 6 місяців
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо Вам за вибір пилососу та Ваш коментар! Хочемо зауважити, що гарантійний термін на даний прилад становить 24 місяці (за умови наявності розрахункового документу). Для уточнення деталей представленої Вами ситуації із пилососом рекомендуємо звернутися до нас на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук чи Інстаграм. Завжди раді допомогти!
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
- Достоинства:
- Пилососом задоволена, дуже потужний, легкий у користуванні. Пилососила лінолеум, коврик та плитку на підлозі Спочатку ввімкнула на мах потужність і вмить сильно притянувся до лінолеуму і лінолеум піднявся з підлоги, тому переключила на мінімальну потужність і при ній з прибиранням пилосос впорався на відмінно. Єдине, що він не дуже тихий. Контейнер для очистки знімається дуже легко. Окреме дякую Розетці за швидку доставку на наступний день після замовлення вже отримала. Рекомендую, пилосос якісний і чудово справляється з прибиранням
- Недостатки:
- Не виявила
Представник брендуСвітлана, вітаємо.
Щиро дякуємо за рекомендацію, фото та відгук.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Користуюсь поки не довго, кілька разів покищо. Але пилосос сподобався. Тягне дуже добре, навіть сильніше ніж думав, максимальну потужність вмикаю тільки коли треба витягнути щось із щілин або закутків, а так зазвичай на середній потужності, та додатково регулюю на ручці, якщо треба. Зручна висота трубки, минулий пилосос був коротший, доволось горбатитися.
Стандартна щітка справді не дуже добре їздить по килиму, але підозрюю це через те що сильна тяга, мене це влаштовує, для мене не проблема.
З гофрою проблем як у декого, немає, принаймні покищо.
Комплектація повна, але оновлена. Турбощітка тепер не синя як раніше, а з червоним ворсом, компанія називає це супертурбощітка. І якщо хтось думає що вона повинна працювати як комбайн, то краще шукайте техніку з електричним приводом щітки, тут вона працює за рахунок потоку повітря. Мені вона треба для вигрібання шерсті з килимів, зі своєю задачею справляється добре. Якщо порівнювати з міні турбощіткою, як в деяких інших моделях, то це небо і земля.
Місця він також багато не займає, схоже не всі знають що тримач трубки(для парковки пилососу) є не тільки ззаду, а і на дні.
Контейнер легко знімається, без проблем миється, як і до речі фільтри.
Єдине що мені не дуже зручно, так це фіксатор металевої трубки, не дуже зручно нажимати кнопку щоб зняти.
Якщо будуть інші проблеми, буду доповнювати.- Достоинства:
- Потужна тяга, комплектація, зручно чистити сам пилосос.
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо Вам за вибір та відгук! Бажаємо приємного користування пилососом!
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
З гофрою проблем як у декого, немає, принаймні покищо.
Контейнер легко знімається, без проблем миється, як і до речі фільтри.
Якщо будуть інші проблеми, буду доповнювати.- Достоинства:
- Потужна тяга, комплектація, зручно чистити сам пилосос.
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Чудовий пилосос - жодного разу не пожалів, що придбав його.
Відмінна збірка, без претензій- Достоинства:
- Рівень шуму дуже низький
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуДобрий день, Михайло! Дякуємо за вибір та оцінку пилососа! Бажаємо приємного користування!
- Легкобыт Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Доброго дня! Отримавши сьогодні пилосос, я виявила, що насадки до нього не відповідають заявленим на фото, крім того всі вони різного кольору (синій, сірий, червоний).
Коробка - не фірмова Філіпс, а звичайний гофро ящик з наклейкою Філіпс.
Все би нічого, але точно таку модель я придбала на подарунок в суботу в іншому магазині, і комплектуючі відповідали заявленим на фото, коробка була фірмовою.
Наразі пилосос, придбаний на Розетці - повернула зворотньо. Нажаль купити такий саме в іншому магазині вже не можу, бо акції завершилась, повне розчарування від покупки через Розетку.- Недостатки:
- Не відповідає комплектації , заявленій на фото
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Пилосос - повне розчарування. За ці гроші можна купити значно кращий. В описі написано, що шнур 9м. Насправді всього 6м. Щітка на ручці на синя, як на фото, а страшна сіро-біла. Регулювання незручне. Щітка для ковра по ковру просто не їздить. За такі гроші отримала пилосос, аналогічний тис, що коштують 3 тис.
- Достоинства:
- Недостатки:
- короткий шнур, незручне регулювання, незручні щітки
Представник брендуДобрий день, Людмила! Дякуємо Вам за вибір, а також коментар! Гарантійний термін на пилосос становить 24 місяці (за умови наявності розрахункового документу). Для уточнення деталей представленої Вами ситуації, а також додаткової консультації Ви завжди можете звернутися на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук. Будемо раді допомогти!
- Валерій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Користуюсь пилососом вже два роки, враження дуже приємні. При невеликому розмірі він тихий, але дуже потужний, щітка просто прилипає до підлоги. Для регулювання всмоктування є регулятор потужності і це зручно. Пил витягує навіть там де здавалось що його немає. Мішка та паперовго фільтру немає. Увесь пил збирається на стінках пилозбірника за рахунок обертального потоку повітря, що всмоктується. Зручний пилозбірник, легко знімається та миється. Турбощітка та багато інших насадок роблять пилосос багатофункціональним. Доступна ціна зі знижкою, плюс промкод від Розетки зробили покупку приєною та корисною.
- Достоинства:
- Потужний, легкий, економічний, зручний у користуванні, багато кирисних насадок, свою роботу виконує бездоганно.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуДобрий день, Валерію! Щиро вдячні Вам за вибір пилососа та відгук! Раді, що Ви задоволені його роботою!
- Денис С***
Валєра, я вас розчарую, там є паперовий фільтр HEPA 13, прочищайте його, бо за роки робити він забрудниться, двигун буде працювати в перенавантаженні, а пилосос вийде з ладу. Сам маю такий. Недавно чистив та мив фільтри, все працює.
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Пилисос потужний
Представник брендуДобрий день, Юрію! Щиро вдячні Вам за вибір , а також оцінку пилососу!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с черным
Дуже неоднозначний пиловсмоктувач! З однієї сторони- тихий,економічний, надійний, гарно справляється з прямими обов'язками. Але з іншої сторони- якість комплектуючих на тверду 3! Регулятор потужності на ручці відпав в перший рік і далі вже не тримався. Всі насадки зроблені явно людиною, яка жодного разу не користувалась пилососом, настільки вони не зручні! Довелось купувати опційну насадку Diamond Flex, а рідни насадки валяються в ящику.Шланг настільки твердий, що постійно переламується і перестає працювати. Десь через 2,5 роки шланг взагалі перетерся. Довелось купляти новий, а це майже 50% від вартості пилососа. Десь через 3 роки з'явився запах плісняви. Замінили всі фільтра, повністю все вимивали, але запах плісняви залишився. Тому будемо міняти писосос, але Philips більше не візьму!!!
- Достоинства:
- Тихий, економічний.
- Недостатки:
- Все інше!
Представник брендуДобрий день, Сергію! Щиро вдячні Вам за вибір, а також що поділилися досвідом користування пилососом! Для уточнення деталей представленої Вами ситуації із запахом Ви можете звернутися до нас на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17). Завжди раді допомогти!
- Зинаида Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Отличный товар , хорошее качество. Выполняет все функции
Представник брендуДобрий день, Зінаїдо!
Щиро вдячні Вам за відгук! Дуже раді, що Ви задоволені пилососом! Бажаємо приємного користування!
- АнгелінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Потужний, компактний та зручний
- Достоинства:
- Потужний
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Ангеліно!
Щиро вдячні Вам за вибір, а також оцінку пилососу!
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Дуже задоволені цією моделлю. Рекомендуємо
- Достоинства:
- Дуже потужний, багато насадок, легко чистити
- Недостатки:
- Поки не бачу недоліків
Представник брендуДобрий день, Тетяно!
Щиро вдячні Вам за вибір, а також відгук та рекомендації! Бажаємо приємного користування пилососом!
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Дуже чудовий пилосос. Потужний, зручний. На мінімум тягне добре. Гарантія 24 місяца, якщо зареєструватись на сайті Філіпс то буде 60 місяців. Рекомендую брати не пожалкуете.
- Достоинства:
- Потужний
- Недостатки:
- Не побачив, все чудово працює
Представник брендуДобрий день, Юрію!
Щиро вдячні Вам за відгук, фото та рекомендації! Дуже раді, що Ви задоволені пилососом!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Покупкою та доставкою від Розетка задоволений.
- Барташинский М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Отличный пылесос. Свои функции выполняет. Мощный, маневренный.
- Достоинства:
- Без мешка.
- Недостатки:
- Не заметил
Представник брендуДобрий день, Михайло!
Щиро вдячні Вам за відгук та оцінку пилососу!
- Леся В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Реально потужний пилосос
В цьому випадку якість оправдовує ціну
Піднімає килим ) і це не жарти
Але для цього є регулятор потужності на самому пилососі і на ручці, що буде зручно- Достоинства:
- Багато насадок, які дійсно потрібні і функціональні
Контейнер, який легко мити
Невелика потужність споживання електроенергії - Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Лесю!
Щиро вдячні Вам за відгук та оцінку пилососу! Бажаємо приємного користування!
- Світлана .***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Потужний, тихо працює. Виконує добре свою роботу. Дорікань немає.
Представник брендуВітаємо, Світлано! Щиро вдячні Вам за відгук та оцінку пилососу! Бажаємо приємного користування!
- Віталій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Писалося топ за свої гроші!!
- Достоинства:
- Регулювання потужності, багато щіток в комплекті
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Віталію! Щиро вдячні Вам за відгук та оцінку пилососу!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Так обирала щоб добре всмоктував пил, і не помилилась. Пилосос- звір, смокче так, що у пилу та сміття ніякого варіанта. Та і щіток різних вистачає.
Рекомендую
Представник брендуДобрий день, Оксано!
Щиро вдячні Вам за відгук та рекомендації! Дуже раді, що Ви задоволені пилососом!
- Кирилл Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Він топовий)
- Достоинства:
- Сосе усе)
- Недостатки:
- Запилососив розсипаний котячий туалет і тепер не можу з нього вивести запах, і коли кожен раз його вмикаю то починає смердіти(
Представник брендуВітаємо, Кирило! Дякуємо за Ваш вибір, а також відгук! В представленій Вами ситуації із запахом рекомендуємо очистити всі деталі пилозбірника, а саме ємність для збору пилу, систему циклон. Для миття даних деталей можна використовувати воду з крану, також можете використати неабразивний миючий засіб. Також рекомендуємо очистити та помити фільтр захисту електродвигуна (знаходиться на ємності для збору пилу). Для цього вийміть, будь ласка, фільтр, розберіть його та промийте під краном. Пвсля очищення та перед використанням приладу переконайтеся, будь ласка, що всі деталі (а особливо фільтр захисту електродвигуна) повністю сухі.
- Ольга Я***
Купите любое эфирное масло и накапоайте внутрь. Жирное не будет т.к эфир это вода.
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Пилосос сподобався, невеличкий, потужній.
Єдине, що засмутило це гофра (трубка гибка), яка була вже перегнута і виправить її не було змоги, видно що дешева якість в цій гофрі.
Але сам пилосос плюс насадки, то все добре гарно прибирає - задоволена.- Достоинства:
- Потужність, насадки, дизайн
- Недостатки:
- Гофра - дешевий пластик
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Сподобався, гарно виконує свої функції
- Достоинства:
- Ціна,якість,велика кількість насадок
- Недостатки:
- Поки не бачу
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Швидко, якісно та відповідально
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Купив цей пилосос в січні 22-го. Користувався декілька разів. Тяга на момент покупки була не дуже. Виїжджали під час війни на півтора роки і тільки повернулись, хотіли поприбирати в квартирі, а тяги взагалі майже нема. Ледь втягує бруд на кшталт піску (на килимі просто його разтаскує майже не втягуючи), все що більше ніж пил взагалі не всмоктує, просто тягає за собою. Скоріш за все брак. Хочу звернутись по гарантії, але думаю що з цього мало що вийде.
- Недостатки:
- Немає тяги, можливо брак
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар. Хочемо зауважити, що гарантійний термін від виробника на даний пилосос становить 24 місяці (за умови наявності розрахунковового документу). Для уточнення деталей описаної Вами ситуації із потужністю всмоктування, а також додаткової консультації рекомендуємо звернутися на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук. Будемо раді допомогти!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с черным
Сам пилосос гарний, працює вже 3 роки. Тихий, компактний, добре тягне пил і бруд. Але шланг, це якийсь мотлох! Я ще ніколи не бачив шланг такої паганої якості! Він жорсткий і на кожному шагу перегибається та перестає тягнути. Тому доведеться купляти новий пилосос іншого бренду.
- Достоинства:
- Тихий, компактний, потужний
- Недостатки:
- Шланг дуже жорсткий пластиковий, постійно перегибається!
Представник брендуДобрий день, Сергію!
Дякуємо за вибір продукції Philips, а також що поділились Вашим досвідом користування пилососом. Наразі, шланг, що входить в комплектацію з даним пилососом має досить міцну гофру, що забезпечує надійне використання приладу. Але ми вдячні за Ваш відгук та передамо Ваші зауваження до відповідного відділу.
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Потужний та зручний у використанні. Всі потрібні насадки можна розмістити на ручці. На ручці можна регулювати потужність. Прибирання в задоволення з таким помічником.
- Достоинства:
- Потужний, легкий, зручність змінювати насадки
- Недостатки:
- Турбощітка перестає працювати, через намотане волосся, потрібно постійно очищати
- Вадим
Это не проблема пылесоса --это проблема всех турбощёток((
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Зупинила свій вибір на даному пилесосі через турбощітку. На жаль вона не працює, а точніше працює на плитці та паркеті. Але ніяк не на коврових виробах. Сказати, що я розчарована - це не сазати нічього. Повернути не можу, бо був у використанні - намагалися попилисосити ковер.
Шланг дубовий, не зручний. Без турбощітки, для мене безкорисний. Дуже шкода, що я купила цей пилесос, бо мені потрібний новий, працюючий як заявлено виробником!- Достоинства:
- Зовнішній вигляд.
- Недостатки:
- Не працює турбощітка, дубовий шланг, повне розчаруванняю
Представник брендуДобрий день, Олександро! Дякуємо за Ваш відгук! Поворотну турбощітку створено для оптимального прибирання шерсті тварин та пуху, відкривання ворсу килимів для глибшого чищення. Щітка обертається за рахунок повітряного потоку. Також хочемо зауважити, що якщо ворс килиму довгий щітці може бути важко обертатися. В комплект постачання також входить насадка TriActive+, котра виконує 3 функції чищення за один раз. Вона має більший отвір спереду для всмоктування більшої кількості забруднень, а спеціально створена підошва видаляє пил глибоко з килимів. Повітряні канали та щітки з обох боків насадки захоплюють пил і бруд вздовж стін чи меблів.
- Олександра П***
Трохи охолола та хотіла поставити більше зірочок, але не знайшла як це зробити. Пилисос потужний та не дуже гучний. Прибирає однозначно краще, ніж мій старий. Насадка TriActive+ гарно чистить килим.
- Пилипенко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Хороший пилосос. Тяга добра, працює не гучно, доволі велика кількість насадок. Пил витягнув той, що попередній апарат не міг. Але в контейнері для сміття є секретні місця. Гофра трішки жостткува.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- В контейнері для сміття є секретні місця з яких не вимити бруд.
Представник брендуДобрий день, Михайло!
Щиро вдячні Вам за відгук!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Прекрасний пилосос від надійного виробника!
Потужність двигуна, це головна його перевага в цій ціновій категорії.
Рекомендується))- Достоинства:
- Потужність двигуна.
Дизайн.
Компактність.
Хороша комплектація по насадкам. - Недостатки:
- Невиявлено
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Для уборки небольших и не сильно загрязнённых помещений может быть сгодится. Из животных у меня собака спаниель дома. Так вот, куча насадок от которых нет никакой пользы. Турбощетка это вообще трешняк, убирать ей нет никакого смысла, вы ничего не соберёте из-за особенностей конструкции, всасывания с ней просто нет! Просто возьмите валик для одежды и пройдитесь по вашим дорожкам или ковровым покрытиям после уборки этим пылесосом! И всё сразу встанет на свои места!
- Достоинства:
- Мало
- Недостатки:
- Много
Представник брендуДобрий день, Максиме! Щиро вдячні Вам за відгук! Поворотну турбощітку створено для оптимального прибирання шерсті тварин та пуху, відкривання ворсу килимів для глибшого чищення. Дана турбощітка обертається за допомогою повітряного потоку. В представленій Вами ситуації переконайтеся, будь ласка, що на щітку нічого не намоталося (адже волосся, нитки чи шерсть можуть перешкоджати вільному обертанню щітки). Також пилосос оснащено функцією керування живленням, завдяки чому можна легко налаштовувати всмоктування для різних завдань прибирання – від твердої підлоги до м‘яких меблів.