- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Дуже задоволена товаром, рекомендую!
- Достоинства:
- Стералізую і сушить одночасно
Представник брендуВітаємо, Анно!
Щиро дякуємо за вибір стерилізатора і сушарки 4-в-1 Philips AVENT. Нехай прилад і надалі буде чудовим помічником у побуті!
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
працює як годинник
- Достоинства:
- працює вже 5 років
- Недостатки:
- нема
Представник брендуВітаємо, Ігорю!
Дякуємо, що поділилися досвідом користування стерилізатором Philips AVENT. Приємно чути, що стерилізатор і сушарка Philips AVENT вже 5 років радує Вас стабільною роботою. Нехай прилад і надалі буде незамінним помічником у щоденному догляді!
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Товар прийшов швидко та своєчасне. Якість відмінна. Стерелізує, сушить все здорово
- Достоинства:
- Великий об'єм, якість стерелізації
Представник брендуВітаємо, Максиме!
Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та відгук. Ми щиро радіємо, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування стерилізатором!
- Валерия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Быстрая стерилизация, удобный в уходе.
- Достоинства:
- Быстро, удобно, стерильно
Представник брендуВітаємо, Валеріє!
Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та відгук з чудовим фото. Бажаємо комфортного користування!
- Віталій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Дійсно корисна річ для сім’ї з маленькою дитиною. Сподобалось, що тут не тільки стерилізація, а ще й сушка - після циклу пляшечки та аксесуари повністю сухі, не треба нічого додатково витирати руками. Керується дуже просто, однією кнопкою.
- Достоинства:
- Функціональність і зручність
- Недостатки:
- Ціна не найнижча
Представник брендуВітаємо, Віталію!
Щиро дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та теплий відгук. Нехай прилад і надалі буде чудовим помічником у побуті!
- М. Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Працює добре, зручна конструкція, функція сушіння взагалі ТОП. Через 40 хв все простирилізоване та сухе.
АЛЕ! Через пів року облізло покриття всередині, хоча доглядала за ним переодично.
Писала в розетку, ніхто не відповідає.- Достоинства:
- Зручна конструкція, працює добре. Функція сушіння дуже подобається
- Недостатки:
- Облізло покриття всередині
Представник брендуДобрий день, Андрію!
Нам шкода, що виникла подібна ситуація.
За допомогою чистої дитячої пляшечки наливайте рівно 130 мл води безпосередньо в резервуар для води платформи. Цей пристрій розраховано на використання води з-під крана. Якщо Ви живете в регіоні з жорсткою водою, може швидко накопичуватися накип. У такому разі для подовження терміну експлуатації пристрою використовуйте воду без мінералів, як-от дистильована або очищена вода.
Для забезпечення ефективної роботи пристрою накип потрібно видаляти принаймні кожні 2 тижні, як показано в інструкції. Налийте в резервуар для води 12 мл білого оцту (5-відсотковий розчин оцтової кислоти) та 120 мл води. Залиште на 6 годин/ніч або дочекайтеся розчинення усього накипу. Спорожніть резервуар для води та ретельно сполосніть його. Якщо Ви все одно бачите сліди накипу, видаліть їх м'якою губкою. Сполосніть знову і витріть платформу вологим рушником.
Після стерилізації регулярно виливаєте воду, що залишилася, з лотка для крапель великого кошика.
Гарантійний термін від виробника на цю модель стерилізатору становить 24 місяці. Для діагностики та обслуговування Ви можете звернутися до точки придбання. Якщо товар був куплений в цьому інтернет-магазині, Ви можете ознайомитися із процедурою гарантійного обслуговування за посиланням: ссылка
Для дистанційної діагностики рекомендуємо звернутися до команди підтримки споживачів компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п'ятниця з 9:00 до 17:00), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку Philips Ukraine у Facebook або Instagram у години роботи з 9:00 до 23:20, у будні та 10:00 до 22:00 у вихідні. Для перевірки інформації при зверненні, будь ласка, надайте фото документа, що підтверджує покупку, фото серійного номера приладу. Також знадобиться фото та відео ситуації яка виникла з приладом.
Будемо раді допомогти!
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Перестав працювати після двох ввімкнень.
- Достоинства:
- Коли працює - наче непоганий
- Недостатки:
- Перестав працювати
- Сергій Д***
Я вже відправив на повернення.
Але хочу зауважити, що ви скидаєте посилання на сторінку з чатами з продавцями. І коли там розпочати чат з Rozetka, натиснути Повернення / Товар продавця Rozetka - то видає бите посилання на 404 сторінку, тобто розібратись як повернути товар доволі складно.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Дуже корисна і необхідна річ, щоб стерилізувати дитячі соски, пляшечки, пустишки. Користуємося майже 1,5 року, свої функції виконує на відмінно. Помив, прополоснув, завантажив, включив пропарку і пішов, якщо на кришці є конденсат то виставив сушку і все готово. Але воду дійсно краще заливати дистильовану або фільтровану і майже 120 мл, тоді накипу і конденсату значно менше.
В резервуарі залишається вода після стерилізації тому серветкою висушувати та протирати потрібно кожного разу. Ми після миття ще полоскали посуд в очищеній воді, так накипу менше і можна чистити від накипу рідше.- Достоинства:
- Зручно стерилізувати при необхідності роздільно тільки пляшечки або тільки дрібні речі
- Недостатки:
- Закороткий шнур. Кришка зверху деформувалась і одна сторона піднята трохи
Представник брендуВітаємо, Олегу!
Дякуємо, що поділилися досвідом користування стерилізатором.
Бажаємо приємного користування і яскравої усмішки!
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Все працює, все добре, в процесі експлуатації доповню відгук.
- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
- Паки не виявили
Представник брендуВітаємо, Романе!
Щиро дякуємо, що поділилися досвідом користування продукцією Philips Avent. Нехай прилад і надалі буде чудовим помічником у стерилізації та сушінні пляшечок й аксесуарів.
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Все працює як треба, кожна функція. Але якимось чином зʼявилася накип
- Достоинства:
- Все як в описі
- Недостатки:
- Зʼявилася накип
Представник брендуДобрий день, Євгенію!
Дякуємо за вибір приладу Philips та відгук.
Цей пристрій розраховано на використання води з-під крана. Якщо Ви живете в регіоні з жорсткою водою, може швидко накопичуватися накип. У такому разі для подовження терміну експлуатації пристрою спробуйте використовувати воду без мінералів, як-от дистильована або очищена вода.
Для забезпечення ефективної роботи пристрою виконуйте видалення накипу принаймні кожні 2 тижні, як показано в інструкції. Налийте в резервуар для води 12 мл білого оцту, а саме 5-відсотковий розчин оцтової кислоти, та 120 мл води. Залиште на 6 годин/ніч або дочекайтеся розчинення усього накипу. Спорожніть резервуар для води та ретельно сполосніть його. Якщо Ви все одно бачите сліди накипу, видаліть їх м'якою губкою. Сполосніть знову і витріть платформу вологим рушником.
Після стерилізації рекомендується регулярно виливати воду, що залишилася, з лотка для крапель великого кошика.
- Виталий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Це вже другий стерилізатор в сім'ї. Перший був для першої дитини 8 років тому, і не мав функції сушіння. Другий стерилізатор обирали саме з функцією сушіння. З-поміж аналогічних виробів всіх представлених на ринку виробників зупинились на цьому стерилізаторі фірми Philips. До речі, використовуємо його для стерилізації дитячих пляшечок і сосок теж фірми Philips.
По суті питання скажу так, що стерилізатор має три режими роботи (лише стерилізація, лише сушіння та автоматичний, в якому послідовно поєднуються функції стерилізаціі і сушіння). Час лише стерилізацізації - 10 хвилин. Час лише сушіння - 30 хвилин. Час автоматичного режима - 40 хвилин. Виглядає надійно, чиститься легко, зі своїм завданням справляється на 100%.
Стосовно ергономіки скажу так, що не зовсім зрозуміло чому маленькі пляшечки фірми Philips не влізають вертикально у стерилізатор фірми Philips (зовсім трошки не вистачає висоти), і пляшечки доводиться ставити боком, або використовувати модуль для великих пляшечок.
Ну але попри ергономічні деталі загальне враження від стерилізатора - відмінне!- Достоинства:
- Не очікував, що буде так круто
- Недостатки:
- Не зовсім зрозуміла ергономіка виробу
Представник брендуДобрий день, Віталію!
Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно чути, що Ви довгий час користуєтеся продукцією Philips AVENT та задоволені функціональністю приладу.
Щоб ефективно стерилізувати та сушити пляшечки різного об'єму, ми рекомендуємо покласти їх догори дном у великий кошик, а ковпачки від пляшечок, фіксувальні кільця та соски покладіть у малий кошик.
Бажаємо приємного користування і надалі!
- Григорий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Выкормили двойню, пользовались больше года именно этим аппаратом. За все время ни одного глюка, до сих пор исправен при максимально интенсивном использовании. Чистка очень простая.
- Достоинства:
- Очень надежный, быстро греет и стерилизует
Представник брендуВітаємо, Григорію!
Дякуємо за вибір Philips AVENT та Ваш позитивний відгук. Приємно чути, що Ви задоволені надійністю роботи приладу та простотою догляду.
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Дуже корисна річ для батьків. Легкий у використанні, зручно, що є вибір режимів - окремо стерилізація, сушка. Вміщається і молоковідсмоктувач і пляшечки при цьому не займає багато місця. Покупкою задоволена, рекомендую!
- Достоинства:
- Легкий та зручний у використанні. Вмісткий.
Представник брендуВітаємо, Катерино!
Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук та оцінку. Ми щиро раді, що Ви задоволені функціональністю стерилізатора. Бажаємо Вам приємного користування.
- МикитаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Незаменимая вещь при ИВ, очень упрощает стерилизацию и хранение бутылочек/сосок/частей молокоотсоса.
- Достоинства:
- Простой в использовании, удобная функция сушки, быстро выполняет стерилизацию и просушку
- Недостатки:
- Достаточно габаритный
Представник брендуВітаємо, Микито!
Щиро дякуємо за вибір Philips AVENT та за Ваш позитивний відгук. Ми раді, що Ви задоволені зручністю користування стерилізатора.
Ділимося габаритними розмірами приладу: довжина 304 мм, ширина 191 мм, висота 378 мм.
Бажаємо Вам подальшого комфортного користування.
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Купувала стерилізатор перед пологами і не пожалкувала, дійсно корисна річ. Використовувати легко, мити швидко і зручно. Користувалась ним через день, особливо сушаркою. Але, нажаль, насолоджувалась його роботою я не довго - через 2 місяці він просто перестав працювати.
- Достоинства:
- Дійсно корисна річ
- Недостатки:
- Перестав працювати чеез 2 місяці використання
Представник брендуДобрий день, Анно! Дякуємо за вибір Philips AVENT.
Шкода, що Ви стикнулися із таким досвідом.
На стерилізатор Philips AVENT SCF293/00 розповсюджується 24 місяці гарантії, за умовою наявності розрахункового документа. Для діагностики та обслуговування Ви можете звернутися до точки продажу, або на лінію технічної підтримки компанії Philips.
Будемо раді допомогти.
- Кристина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Стерилізатор просто супер, дуже потрібна річ коли дитина на ШВ.
Рекомендую
Користуємось вже третій місяць)- Достоинства:
- Комплектація , сушка та стерилізація.
Представник брендуВітаємо, Кристино!
Щиро дякуємо за те, що поділилися Вашим досвідом користування стерилізатором та за те, що рекомендуєте прилад іншим користувачам. Ми раді, що Ви задоволені його функціоналом.
Бажаємо Вам подальшого комфортного користування.
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Прийшов в порядку, поки не користувалась
Представник брендуВітаємо, Юліє! Дякуємо за Ваш вибір та позитивний відгук. Бажаємо Вам приємного користування!
- Алена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Отличный стерилизатор
Представник брендуВітаємо! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук! Бажаємо Вам чистоти та гігієни зі стерилізатором Philips!
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Незамінна річ коли у сім'ї з'являється малюк.
Дуже зручно склав усе що потрібно (пляшечки, соски, пустушки, іграшки, дитячий посуд) натиснув кнопку і через 40хв усе стерильне та висушене.
Ні разу не використовувались режими окремо сушки чи стерилізації.
Вважаю великим плюсом що є режим 2в1.
Також розглядали варіанти інших брендів але виглядають вони як дешевий китай.
уся продукція Avent топ, рекомендую.- Достоинства:
- Є три режими, приємний на дотик, влазить велика кількість речей, легко чистити
- Недостатки:
- Ціна кусається, але в порівнянні з іншими брендами краще вже доплатити за Avent
Представник брендуДобрий день, Євгенію!
Дякуємо за вибір стерилізатора Avent та за те, що ділитеся досвідом користування – він буде корисним для інших споживачів.
- РобертОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Стерилізатор дуже сильно сподобався, максимально простий у використанні. За 10 хв стерильний посуд.
За 40 хв разом з сушкою.
Трохи верхня кришка викривляється під гарячою парою, але після охолодження повертається обратно до своїх розмірів.
Запах пластмаси відсутня.
Фото не добавляю, їх тут і так багато
Рекомендую- Достоинства:
- Швидкість, зручність, контейнер для зберігання до 24 годин.
- Недостатки:
- Кришка викривляється. Ціна завищена так як це тільки пластмаса, один нагрівальний елемент і таймер.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за те, що обрали продукцію Avent для своєї дитини! Нам дуже приємно чути, що Ви задоволені нашим виробом. Ваші досвід та рекомендації будуть корисні іншим споживачам.
Щодо деформації кришки під час роботи стерилізатора, для отримання більш детальної консультації, Ви також можете звернутися до нас. Ділимося з Вами контактами служби підтримки компанії ТОВ "Філіпс Україна": 0 800 50-06-97 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17).
Будемо раді допомогти!
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Користуюся вже три з половиною місяці - це найкращий девайс зараз. Успішно стерилізує і сушить баночки, соски, молоковідсмоктувач. 10 хвилин стерилізує, 30 сушить. Є звук гудіння, коли сушить. Перших пару разів пахло пластмасою, потім перестало. Щиро рекомендую всім, беріть із сушкою, не пошкодуєте. Витирати ті манюні баночки по декілька разів на день задоволення мало.
- Достоинства:
- Стерилізує, сушить
- Недостатки:
- Пах пластмасою перших декілька використовувань
- Оксана И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Доброго дня! Сьогодні забрала стерилизатор і маю неприємне враження
Після першого використання дуже сильно пахне пластиком
Я навіть не знаю що робити
Всі пляшечки, пустушки та частини молоковідсмоктувача мають неприємний запах
Думала, він полегшить мені життя, а тут таке
Хочеться отримати відповідь чи якусь пораду що з цим робити
Чи може пройти цей запах?
Користувалась на автоматичному режимі з кип'яченою водою- Достоинства:
- Поки не виявлені
- Недостатки:
- Неприємний запах пластику після першого користування
Представник брендуДобрий день, Оксано! Дякуємо за Ваш вибір, а також запитання. Перші декілька використань може з'являтися запах пластику, але це не має бути запах горілого (плавленого) пластику (проводки). Ркомендуємо провести кілька процедур стерилізації без вмісту (пляшечок, пустушок і тд), також ретельно вимийте всі деталі стерилізатору. Для обслуговування та діагностики стерилізатору Ви також можете звернутися у точку придьбання приладу.
- Микола Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Найкращий стеріалізатор! До цього були інші, но після того як спробували цей, розумієш що іншого не треба
- Достоинства:
- Стеріалізує, сушить
- Недостатки:
- Як бі ще посуд мив
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Чудова штука!
Кипʼятіння у горщиках - вчорашній день і зовсім не варіант на сьогодні...- Достоинства:
- Зручний і швидкий
- Недостатки:
- Трохи непомітно межу для рівня води
- Давиденко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Хороший, вмісткий стерілізатор. Зі своїми функціями справляється
- Недостатки:
- Не зручна інструкція
- Евгений П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Замовили і не на секунду не пожалкували! Мінімум деталей, зручно у використанні, дезифікує і суше. Нам підійшло для накладок, молоковідсмоктувача, ємностей для зберігання молока
- Достоинства:
- Стильний, мінімум деталей, відразу і сушка і стерилізація
- Недостатки:
- Не виявили
- Сергей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Мне кажется идеальный стерилизатор. Пользуемся 3 неделе. Достаешь простерилизованные сухие бутылочки, соски и т.д. Налить воды и нажать кнопку.
- Достоинства:
- Максимально простое использование.
- Недостатки:
- Немного шумит в процессе сушки.
- Татьяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Классная вещь,очень удобная
- Достоинства:
- Быстро
- Павел Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Отличный стирилезатор!
- Достоинства:
- Сушит идеально
- Недостатки:
- Немного есть люфт крышки
- Дем'ян-віталій В***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Все чудово
- Достоинства:
- Все супер
Представник брендуВітаємо!
Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та чудовий відгук.
Бажаємо приємного користування приладом!
- РоманПродавец: Rozetka. Цвет: Белый
Пристрій надійно прослужив 13 місяців, після чого почав диміти. Спробую щось вирішити по гарантії
- Достоинства:
- Хороший апарат
- Недостатки:
- Не витримає заявлених в гарантії 24 міс
Представник брендуДобрий день, Романе! Дякуємо за вибір Philips AVENT.
Ваш коментар занепокоїв нас. Для уточнення деталей та розгорнутої консультації, будь ласка, зверніться на лінію технічної підтримки компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п'ятниця з 9:00 до 17:00).
Будемо раді Вам допомогти!
- Анна В***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Стерилізатор подарували на виписку і це прям чудова річ, для тих хто комбінує грудне вигодовування та годування з пляшечки, адже він реально економить час. За 40 хвилин в мене вже простирилізовані і висушені всі пляшечки, накладки і подушечка для молоковідсмоктувача. А я в цей час можу поставити прання, поити голову і купу всьго іншого)
- Достоинства:
- Швидкість і зручність
- ЯнаПродавец: Rozetka. Цвет: Белый
Подарували стерелізатор . Швидко розібралась в користуванні . Якість відмінна . Все просто і легко .
- Достоинства:
- Якісь і зручність
- Света А***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Отличная вещь! Пользовались до этого другим и есть с чем сравнивать.
Авентовский - это нечто! Быстро,удобно,гигиенично,к тому же режим сушки позволяет достать чистую и уже сухую бутылочку!
Супер!- Достоинства:
- Максимальная удобность и гигиена!
- Тетяна К***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
По настоящему оценить преимущество этого стерилизатора можно, только если раньше был обычный. Ранее, после стерилизации, бутылочки оставались влажными, что не очень хорошо при хранении. Со вторым ребёнком, пользуюсь этим стерилизатором с сушкой, бутылочки чистые и сухие! Конструкция очень удобная и вместительная
- Достоинства:
- Супер удобно
- ВераПродавец: Rozetka. Цвет: Белый
С авентом знакомы давно. И с рождение второго сына, муж купил это чудо-стерилизатор с сушкой. Он компактный и легкий в использовании, как и предыдущий, НО, сушка меня впечатлила. Аксессуары и пустышки можно сразу давать сыну, не встряхивая от конденсата. И бутылочки с сосками сухие, не нужно вытирать перед тем как использовать. Рекомендую.