- СтасяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Все чудово
Представник брендуДобрий день, Стася! Дякуємо за вибір та оцінку пилососа!
- Ілля К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Працює добре.
- Достоинства:
- Регулювання потужності всмоктування
Представник брендуІлля, вітаємо!
Щиро вдячні за відгук та раді, що Ви задоволені роботою пилососа. Бажаємо приємного користування!
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Брал эту же модель ещё в 2023 году с большим количеством насадок. В этот раз просто захотелось освежить пылесос, так что количество насадок уже не было принципиальным. Чем нравится Philips, так это тем что компания совершенствует и улучшает свои продукты из года в год. Из новшеств, которые заметил лично я перечислю в комментарии. Контейнер стал более прозрачным - (пластик у корпуса приятнее и прочнее). Заменили шнур - (он стал матовым). Пылесос стал звучать более благородно - (вероятно поработали над мотором). Основная щётка тоже немного переработана - (шланг стал мягким и гибким). В целом, работать с пылесосом стало намного удобнее.
- Достоинства:
- Много
Представник брендуВітаємо, Максиме!
Щиро вдячні Вам за вибір пилососа Philips та додані фото! Бажаємо приємного користування!
- Ніна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Швидко відправили, все в наявності згідно опису. Пилососить краще, чим 10- річної давнини самсунг. Відсутній гарантійний талон, не знаю, чи він потрібний? Брала за відгуками тут і на ютубі. Дякую усім, хто пише детальні , чіткі, адекватні і чесні відгуки.
- Достоинства:
- ціна - якість
- Недостатки:
- не виявила
Представник брендуВітаємо, Ніно! Щиро вдячні Вам за вибір пилососу та Ваш відгук! Ми дуже раді, що Ви задоволені придбанням! В разі необхідності, для гарантійного обслуговування необхідний розрахунковий документ (чек).
- Ірина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пилосос просто шикарний! Купили на Розетці — дуже задоволені покупкою. Дуже швидка доставка товару. Упаковано було дуже якісно, на високому рівні))) Потужний, тихо працює, чудово збирає пил і волосся, легко чиститься контейнер. Зручний у користуванні, гарна якість матеріалів. Окреме задоволення — безкоштовна доставка від Розетки!
Рекомендуємо всім, хто хоче надійний і сучасний пилосос- Достоинства:
- Шикарний пилосос
- Недостатки:
- Немає недоліків
Представник брендуВітаємо, Ірино! Щиро вдячні Вам за вибір пилососу, його рекомендації, додані фото та Ваш відгук! Ми дуже раді, що Ви задоволені приладом!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Суперовий пилосос, легкий та зручний, досить потужний. Покупкою задоволена.
Представник брендуВітаємо, Олено! Щиро вдячні Вам за вибір та відгук! Ми дуже раді, що Ви задоволені пилососом!
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Сподобався, працює гарно.
Представник брендуВітаємо, Олександре! Щиро вдячні Вам за вибір пилососу та Ваш відгук!
- Віра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Навіть не вмикали. Шнур, заявлений у описі як дев'ятиметровий, насправді виявився десь метрів на п'ять, максимум до шести. Не знаю, що це - бракована партія чи свідомий обман покупців. Однак ми не отримали того, що обрали і хотіли купити. Завтра веземо здавати.
- Недостатки:
- Шнур коротший, ніж у описі.
Представник брендуДобрий день, Віро! Дякуємо Вам за вибір пилососу, а також відгук та зауваження! Радіус дії/прибирання становить 9 метрів (тобто шнур + шланг та труба із насадками). Ми передаємо Ваше зауваженні відповідальному менеджеру для випралення.
- Тетяна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Незамінна річ
- Недостатки:
- Не має
Представник брендуДобрий день, Тетяно! Щиро вдячні Вам за відгук!)
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Кабель тільки 6м.... (((
Антістатики немає.
Поки не дуже...- Достоинства:
- Тихий відносно старого Самсунг. Тягне добре...
- Недостатки:
- Кабель 6м. Бьється статикою.
Представник брендуВітаємо, Ігорю!
Щиро вдячні Вам за вибір, а також відгук! В представленій Вами ситуації, для зменшення незручностей, спричинених статичною електрикою, радимо розрядити пилосос Philips, часто прикладаючи трубку до інших металевих предметів у кімнаті (наприклад, ніжок стола або крісла, батареї тощо).
Також радимо підняти рівень вологості повітря в кімнаті.
- Іван Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Півроку користування.
Пилосос свою роботу робить добре.
Нарікань немає.- Достоинства:
- Потужний.Зроблений якісно.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуДобрий день, Іване!
Щиро вдячні Вам за відгук! Дуже раді, що Ви задоволені пилососом! Бажаємо приємного подальшого користування!
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Чудовий пилосос, користуємось, вже 1 рік
- Достоинства:
- Гарно тягне сміття, маленький розмір пилососа
- Недостатки:
- Короткий шнур
Представник брендуДобрий день, Анно!
Щиро вдячні Вам за відгук!
- Анатолій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Це напевне найкращий бюджетний пилосос, із тих що мені потрапляли в руки. Дуже грамотна компоновка вузлів, тихий, потужний, компактний, добротні матеріали, прекрасно збирає пил. Немає такого, що поки новий то все ок, а через 3 місяці починає гірше працювати. Дуже задоволений.
- Достоинства:
- потужний двигун, тихий, регулятор потужності, відсутні насадаки "для кількісті"
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Анатолію!
Щиро вдячні Вам за вибір, а також відгук! Ми дуже раді, що Ви задоволені пилососом та результатами його використання!
- Наталья Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Купили дану модель пилососу. Дуже задоволена користуюсь більше півроку. Дуже добре працює. Прибирає чудово, потужність на висоті. Дякую Розетці за швидку доставку. Дуже люблю бренд Філіпс якісне та надійно на роки
- Достоинства:
- Потужність, ціна.
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Наталю!
Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Ви задоволені пилососом та бажаємо приємного використання!
- Марина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
тихий,зручний
- Достоинства:
- потужний
- Недостатки:
- не виявлено
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Покупкою задоволена. Обслуговування хороше. Працює не гучно. Добре збирає великі частки і пил. Навіть на половину заданої потужності добра тяга (легкі килимки підіймає). Зручне очищення контейнера. Довжина шнура дозволяє працювати не шукаючи додаткових розеток. Зручна телескопічна труба-подовжувач, добре фіксується. Дрібні насадки фіксуються на трубі, це зручно, не треба щоразу їх шукати.
- Достоинства:
- Легкий
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Отримали наступного дня від замовлення на сайті. На 100% якістю перевершує старий апарат. Шнур рівно 6м , хоча здається довшим.
Дитина зраділа, що шумить набагато тихше від попереднього і тяга сильніша.- Достоинства:
- Якісь, не занадто гучний, довжина шнура
- Недостатки:
- Поки не помітили
Представник брендуДобрий день, Юліє!
Дякуємо за Ваш відгук та бажаємо приємного використання!
- Дарія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пилосос гарний, працює, але... жалію, що не зробила відеорозпаковку. Кнопка включення значно далі від кнопки змотування шнура, ніби вона "вискочила" зі свого місця; а основна насадка виглядає так, ніби нею користувались... Я завжди замовляла техніку на розетці, але це не приємно... ніби хтось відмовився від пилососу і тобі його прислали...
- Володимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пилосос супер. З поставленою роботою справляється. Повністю задоволений.
- Достоинства:
- Економний і тихий в роботі.
- Недостатки:
- Не виявив.
Представник брендуДобрий день, Володимире! Щиро вдячні Вам за відгук!
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Розетка, пройшов майже місяць,як я оплатила пилосос! Я повернула не мій пилосос, тому є підтвердженням. Може ви кошти повернете чи все-таки відправите мені мою модель пилососу?
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- Царинник С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Не нарадуюсь))) Після Тайгера з водяним фільтром... Попилососила і забула, а попередній...тільки думка про миття відбивала охоту...
Мощний, тихий, дитина каже просто співає))) Шерсть від собаки збирає гарно.- Достоинства:
- Щітки від попереднього підходять, мощность, тихий не великий.
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Світлано!
Дякуємо за Ваш відгук та бажаємо приємного використання!
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пилососом задоволена. Дуже потужний.
- Достоинства:
- Потужний.
- Недостатки:
- Немає.
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Два тижні пройшло як я повернула пилосос!!!! Ні слуху, ні духу.
Де мої гроші????? Де МІЙ пилосос, який я оплатила??????- Інна
ну два тижні експертиза і свяжуться
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Кур'єр доставив не ту модель і я на жаль вчасно не перевірила, бо поспішала, так як на вулиці було холодно.... І тепер проблема - ні грошей, ні пилососу... Одразу повернула пилосос у сервісний центр . Відсканувавши штрих-код на коробці, показало, що це замовлення іншої людини.... Тепер потрібно чекати якусь експертизу, перевірки камер і тд....Просто шок.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Це найкращий на ринку пилосос із представлених варіантів для будинку, взагалі пилососи цієї фірми це найкращий вибір. Трохи дорожче чим Бош чи Ровента, але цілком зрозуміло і аргументовано. Для нас це вже другий пилосос Філіпс, і коли вибирали другий, то вибір фірми не стояв (тільки Філіпс), лише обрали модель, бо за 6 років лінійка трохи виросла.
Із основних плюсів - дуже потужний, всмоктує все на своєму шляху, аналогів за ці кошти і навіть трохи дорожче - нема. Великий бак для сміття, легкість експлуатації, надійні деталі (жодних поломок).
Мінусів як таких немає, трохи габаритний, ну і звісно трохи гучний, але це наслідок потужності і великого бачка для сміття.- Достоинства:
- Потужність, надійність
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Наталю!
Щиро вдячні Вам за відгук! Дуже раді, що Ви задоволені пилососом!
Фото
- Олексій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Добридень, замовив пилосос ще 27 вересня, але тільки вчора була можливість детальніше розглянути дане видання!) Всі насадки, заявлені виробником, були в комплектації, а також у подарунок був змінний фільтр. Щоправда, сьогодні зауважив, що на сайті в оголошенні вже не було. За працездатністю та силою всмоктування теж все добре, дружина задоволена. Брав у принципі на її прохання цей пилосос. За гарантією теж все добре: 2 роки плюс на сайті Philips активував ще додаткову гарантію на три роки, тепер вона у мене до 27.09.2028! За ці гроші чудовий пилосос, подивимося як поводитиметься через місяць або пів року. На цьому етапі рекомендую.
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Отримала пилосос, заявлено в комплекті змінний фільтр, і щіткі, але їх немає, тількі щітка для твердої підлогф
- Ромашка
не бачу в комплектації цієї інфо
- Олексій Є***
Фильтр должен был быть!
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар. Згідно із сервісною документацією, комплектація пилососу включає в себе додаткову насадку: Насадка для твердої підлоги.
- Федор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Забули покласти обіцяний змінний фільтр
- Достоинства:
- Хороша тяга, комплектація
- Недостатки:
- Не поклали подарунок "в подарок сменный фильтр Philips FC8010"
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Рекомендую!!!
- Олексій Є***
Оксана, а в этой модели есть турбо щётка?
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Після свого древнього миючого пилососа від Зелмер до цього нового звикала довго. Він супер легкий, аж незвично. Але загалом покупкою задоволена.
Вбудована щіточка - то окрема любов, генеральне прибирання з нею майже й відбулося - павутиння, двері, вікна і меблі прибирала тільки цією щіткою. Загалом швидко та зручно прибирати, тяга хороша. Контейнер від сміття спустошувати всього кілька секунд.
Єдине розчарування - відсутня мала насадка в комплекті!- Достоинства:
- Зручний, компактний, без зайвих заморочок
- Недостатки:
- Відсутня мала насадка в комплекті! Розчарувало(((
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Суперовий пилосос, витягає найдрібніший пил,користуватись ним дуже зручно,на мінімальній потужності підіймає килима
- Достоинства:
- Бренд
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуДобрий день, Олександре!
Щиро вдячні Вам за відгук! Дуже раді, що Ви задоволені пилососом та бажаємо приємного користування!
- Вікторія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пилосос купувала на подарунок, тому як він в роботі, не знаю. По зовнішньому вигляді все ок! Все як на малюнку! Доставка швидка, буквально пару днів. Задоволена!
- Достоинства:
- Дуже гарний ззовні, планую і собі такий придбати!
- РоксоланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Дуже легкий, але водночас потужний
Зручно користуватися маленькою щіткою для збору пилу і чищення меблів
Форма щітки дозволяє добиратися до всіх куточків- Достоинства:
- Потужне всмоктування, регулювання потужності на ручці
Представник брендуДобрий день, Роксолано! Щиро дякуємо Вам за відгук!
Дуже раді, що Ви задоволені роботою прилососу! Бажаємо приємного користування!
- Інга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Дякую, є насадки ( інакші як в інструкції). Перепрошую.