Отзывы покупателей о Пылесос без мешка PHILIPS PowerPro Compact FC9331/09

Оценка пользователей 4.66/5
  • AI аналіз відгуків
    144 відгуки:  позитивний: 81%, нейтральний: 11%, негативний: 8%
    На основі аналізу відгуків клієнтів (144) про пилосос Philips PowerPro Compact FC9331/09, більшість покупців залишились задоволені вибором: виділяють потужність всмоктування, зручність у користуванні та широкий набір насадок, особливо для боротьби з шерстю тварин. Серед переваг часто згадують компактність, тиху роботу, легкість очищення контейнера, довгий шнур та якість матеріалів. Недоліки: відсутність окремої ручки для перенесення корпусу, іноді — зависока ціна на змінні фільтри, а також не всім підходить конструкція контейнера чи щіток. Трапляються окремі нарікання на якість пластику або роботу сервісу, але загальне враження — дуже позитивне. Модель особливо рекомендують власникам тварин і тим, кому важлива компактність та ефективне прибирання.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Мирослава Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Пилососом дуже задоволена. Добре тягне пил і шерсть, працює тихо та зручно у використанні. Легкий, маневрений, контейнер легко очищується. Прибирання стало швидшим і комфортнішим. Рекомендую до покупки

Мирославо, вітаємо!
      Щиро вдячні за вибір пилососа та Вашу рекомендацію. Раді, що Ви задоволені.

• Шевченко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Дуже задоволена покупкою! Пилосос сучасний, стильний та дуже потужний. Чудово всмоктує пил і сміття, навіть дрібний пил після прибирання не залишається. Працює якісно, зручний у використанні та не займає багато місця.
    Окремо хочу подякувати магазину Rozetka за швидку доставку та гарне обслуговування. Покупкою повністю задоволена! Рекомендую і пилосос, і магазин!

Достоинства:
    Якість
      Представник бренду

Олена, доброго дня! Дуже дякуємо! Нехай праска стане вашим надійним помічником!

• Дмитро

Класний надійний тихий потужний , батькам сподобалось мені теж. Рекомендую

Достоинства:
    Все влаштовує , зручний потужний

Дмитре, вітаємо!
      Щиро вдячні за вибір пилососа та Ваш відгук з рекомендацією. Бажаємо приємного користування.

• Игорь З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Пилосос реально крутий! Потужний, зручний у використанні, легко очищується після прибирання й має багато корисних насадок для різних поверхонь. Усі насадки зручно кріпляться на телескопічну трубу, тому користуватися ним дуже комфортно. А найприємніше — за таку якість ціна більш ніж приємна. Однозначно вдале придбання!

Достоинства:
    Багато різних насадок
    Недостатки:
    Не помітив
      Представник бренду

Ігоре, доброго дня! Щиро дякуємо за ваші слова. Нехай підтримує чистоту у вашому домі щодня!

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Користуюсь вже декілька місяців, пилососом задоволена, хороша потужність, пил та шерсть чудово всмоктує, фільтр не пропускає пил в повітря, задоволена що обрала саме цю модель

Достоинства:
    Потужний
    Недостатки:
    Поки не помітила
      Представник бренду

Добрий день, Оксано! Дякуємо за вибір пилососа та бажаємо приємного користування!

• Супрунчук А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Дуже гарний пилисос, легко миється, потужний і зручний, багато функціональних насадок які кріпляться на телескопічну трубу. Ціна на нього теж приємна.

Достоинства:
    Багато різних насадок
    Недостатки:
    Не помітив
      Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за вибір пилососа та бажаємо приємного користування!

• Олексій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Хороший пилосос, як на свої гроші

Достоинства:
    Ціна-якість, досить приємливі
    Недостатки:
    Немає ручку на корпусі, щоб перенести за потреби.

Олексію, вітаємо!
      Дякуємо за вибір пилососа та Ваш відгук. Бажаємо приємного користування.

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Вітаю! Придбали ми цей пилесос 5 років тому! Працює без нарікань, користуємося щодня. Потужний, зручний, має багато насадок. Покупкою задоволена на всі 100%! Щира рекомендація!

Представник бренду

Ольга, вітаємо! Дякуємо за відгук! Раді, що пилосос вам сподобався!

• Микита Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Пилосос чудовий, ми всім задоволені. В нас був попередньої моделі і служив дуже довго. Оновили, щоб влазив у нашу вузьку шафу. Розмір був одним із головних критеріїв. Багато різних насадок (насправді рідко користуємося). Була тривога стосовна переноса за ручку, котра одночасно є ручкою контейнера - ну так і є, виглядає не надійно, але ось вже скільки служить і не було проблем - носимо за ручку. Але обережно. Потужності з головою вистачає. Коротше чудовий апарат, раджу.

Достоинства:
    Компактний, потужний, надійний, багато насадок
    Недостатки:
    Трохи страшнувато носити за ручку
      Представник бренду

Микита, вітаємо! Дякуємо за відгук та бажаємо найкращих результатів прибирання!

• Віталій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Пилосос нормальний за свої кошти. Не значні питання завжди можуть виникнути, але враховуючи пункти сервісу (відсутній в м.Києві), я б не радив купувати на Розетці. Краще знайти магазин, який надає сервіс по місцю вашого проживання.

Достоинства:
    Норм пилосос за свої гроші. Тяга, зручність очистки контейнера
    Недостатки:
    Трохи більше пів року почались проблеми з живленням. Для того щоб здати на сервіс, виявилось що потрібно відправляти пилосос у Вінницю, Дніпро або І-Франківськ. Купували в Києві. Це потужно

Добрий день, Віталію!
      Дякуємо за Ваш вибір пилососа та відгук! Якщо знадобляться контакти авторизованих сервісних центрів Ви можете звернутись до нас на лінію технічної підтримки компанії Philips: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або написати нам у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук чи Інстаграм. Завжди готові допомогти!

• Оксана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Придбала пилосос,дуже зручний, добре витягує пил. Класний дизайн. Все добре упаковано.

Достоинства:
    Спробувала,дійсно добре вбирає пил. І ззаду не пилить.
    Недостатки:
    Нема регулювання міцності.
      Представник бренду

Оксана, доброго дня! Щиро дякуємо! Бажаємо Вам комфортного та приємного користування.

• Аліна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Якісний, потужний, зручний, гарний. Дуже ним задоволена.

Достоинства:
    Якість, різноманітність насадок, потужність, компактність.
      Представник бренду

Добрий день, Аліно! Дякуємо за вибір пилососа та відгук!

• Роман Г***

Хороший пылесос.

Романе, доброго дня!
      Дякуємо за вибір та високу оцінку пилососу.

• Марина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Гарний пилосос. Добре прибирає.

Достоинства:
    Потужний.
    Недостатки:
    Поки не виявлено.
      Представник бренду

Добрий день, Марино! Дякуємо за вибір пилососа та відгук!

• Светлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Пилосос супер. Я вже купую такий третій. Перший купила собі і два на подарунки.

Достоинства:
    Потужний. Багато насадок. Довгий шнур.
    Недостатки:
    Немає.
      Представник бренду

Світлана, доброго дня. Дякуємо за вибір та відгук!

• Валентин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Дуже гарний і потужний пилесос

Представник бренду

Добрий день, Валентине! Дякуємо за вибір та оцінку пилососа!

• Назар Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Пройшло вісім місяців, і підгорів мотор, майже не втягує, ще й смердить горілим мотором.

Недостатки:
    Неякісний мотор!
      Представник бренду

Добрий день, Назаре! Дякуємо за Вам за вибір! Для уточнення деталей представленої Вами ситуації з пилососом, а також додаткової консультації стосовно її вирішення рекомендуємо звернутись на лінію технічної підтримки компанії Philips: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або написати нам у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук чи Інстаграм. Завжди готові допомогти!

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Користуюсь 3 роки, все супер, ніяких нарікань. Хороший пилосос за нормальні гроші. Потужність хороша.

Недостатки:
    Не побачила.

Людмило, вітаємо!
      Щиро вдячні за вибір пилососа Philips та раді, що Ви задоволені! Бажаємо подальшого приємного користування!

• Ксения К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Супер, супер,супер . Це любов з першого прибирання. Компактний, легенький,не гуде, а шепоче. Рекомендую всім, хто ще не обрав свою модель пилосмога.

Достоинства:
    Потужний, тихий, багатофункціональний

Ксенія, доброго дня.
      Щиро вдячні за рекомендацію та бажаємо приємного користування.

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Супер! Шерсть всмоктує просто супер!

Достоинства:
    Добре справляється з шерстю, відносно не гучний, зручний, легкий в обслуговуванні.
    Недостатки:
    Не знайшов
      Представник бренду

Добрий день, Максиме! Дякуємо за вибір пилососа та бажаємо приємного користування!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

в описі 900вт - на пилососі 750 =)

Достоинства:
    ціна, якість
    Недостатки:
    в описі 900вт - на пилососі 750
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! В технічній документації та на самому приладі наводяться два показники потужності пилососа. Менший показник, а саме - це виміряна в лабораторних умовах за допомогою спеціальних приладів мінімальна середня потужність. Другий, більший показник потужності - максимальна потужність яку дає пилосос в домашньому використанні. Вхідна потужність (відповідно до стандарту ІЕС) - 750 W. Вхідна потужність (максимальна) - 900 W.

• Сойко І***

Пилосос супер)

Достоинства:
    Прекрасно тягне,зручний,хороші насадки
      Представник бренду

Вітаємо, Ірино! Щиро вдячні Вам за вибір пилососа та Ваш відгук! Бажаємо приємного подальшого користування!

• Роксолана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Не купуйте цей пилосос , я повелась на гарні відгуки , а по суті , сьогодні отримала , почала пилососити , а він збирає тільки пил , килима не підіймає, навідміну від мого старенького пилососу , потужність всмоктування нікудишня , повернути не можу бо використала , але як інакше перевірити .

Недостатки:
    Дуже погано тягне .
      Представник бренду

Добрий день,Роксолано! Дякуємо за Вам за вибір! Для уточнення деталей представленої Вами ситуації з пилососом, а також додаткової консультації стосовно її вирішення рекомендуємо звернутись на лінію технічної підтримки компанії Philips: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або написати нам у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук чи Інстаграм. Завжди готові допомогти!

• Марія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Користуюся 2 роки. Чудово працює , гарно тягне. Легкий і зручний у використанні.

Достоинства:
    Потужний
      Представник бренду

Марія, доброго дня. Дякуємо Вам за відгук та вибір!

• денисюк І***

Чудовий пилосос. Працює добре

Достоинства:
    Якість

Ірина, вітаємо.
      Щиро дякуємо за відгук!

• Владислава Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Чи нормальний пилосос? Нібито так. Чи купила б я його знову? Однозначно ні.

Достоинства:
    Сила всмоктування, відсутність мішка для пилюки.
    Недостатки:
    Наздвичайно незручно викидати сміття з контейнера- для цього його треба перевернути догори дригом,а так як він широкий,то пил сиплеться навсібіч поза межі сміттєвого відра. Маленькамщітка,яка стаціонарно знаходиться на трубі,буквально за кілька місяців деформувалась ( я маю на увазі щетинки) і тепер незручно нею прибирати. Турбощітка малоефективна через високий "зазор" між нею і поверхнею.

Владислава, вітаємо.
      Дякуємо за відгук та що, поділилися своїм досвідом користування.

• Денис Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Дуже крутий пилосос. Він так добре тягне, що я був в шоці. Рекомендую усім хто хоче його купити.

Представник бренду

Добрий день, Денисе! Щиро вдячні Вам за вибір та оцінку пилососа!

• Геннадій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Користуюся пилососами Philips багато років. Були різні моделі. У цього пилососа відмінна сила всмоктування. Багато насадок, великий плюс. Немає, як раніше, фільтрів Hepa, які зараз не знайти в продажу. Провід короткий (у старих був 7 метрів). Трубка пофарбована, не хромована. Подряпується навіть від насадок.

Достоинства:
    Відмінная сила всмоктування
    Недостатки:
    Короткий провід,трубка дряпається.

Вітаємо, Генадіє!
      Щиро вдячні Вам за вибір пилососа Philips та додані фото! Бажаємо приємного користування!

• Юлія Ш***

Зручний,потужний і якісний.
    Для коврів супер

Представник бренду

Добрий день, Юліє! Дякуємо за вибір пилососа та бажаємо приємного користування!

• Ольга С***

Гарний легкий зручний

Вітаємо, Ольго!
      Щиро вдячні Вам за вибір та коментар!

• Каріна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Очікувала більшого, попередній філіпс, якій був, power cyclone 4, в рази зручніший. Кришка пилозбірника знімається потужність вища, є регулювання потужності на корпусі - 3 режими. Сказати, що розчарована - нічого не сказати. І потужність не така вже й висока. Дуже дуже жаль, потрібен був найдіний пилосос потужний, а цей так... Розчарована

Представник бренду

Добрий день, Каріно! Шкода, що прилад не виправдав Ваших очікувань. Якщо Вам буде потрібна додаткова консультація щодо використання пилососа, Ви можете звернутись на лінію технічної підтримки компанії Philips: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або написати нам у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук чи Інстаграм. Завжди готові допомогти!

• Тамара Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Пилосос дійсно потужний, як для своїх розмірів. Велика чаша для пилу, тягне сильно, велика кількість насадок, турба насадка гарно чистить килим від волосся і шерсті Досить тихий. Ще й купувала по акційний ціні, вийшло дуже вигідно. Доставка швидка. Дякую. Рекомендую

Достоинства:
    Потужність і розмір пилисоса. Велика кількість насадок. Тихий, не гудить.
    Недостатки:
    Єдине що мені не вистачає - це ручки зверху.

Тамара, вітаємо.
      Щиро вдячні за відгук та бажаємо приємного користування.

• ОКСАНА Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Пилосос гарний, зручний, велика чаша.

Представник бренду

Добрий день, Оксано! Дякуємо за вибір пилососа та відгук!

• Анна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Пилосос працює тихо , потужність супер, на ручці можна регулювати силу всмоктування ,багато насадок та різних приколів на самому пилососі .
    Покупкою задоволена

Представник бренду

Добрий день, Анно! Дякуємо за вибір пилососа та бажаємо приємного користування!

• Светлана Д***

Очень хороший палисос)

Достоинства:
    Достаточно мощный
    Недостатки:
    Нету

Добрий день, Світлано!
      Дякуємо за вибір пилососа та бажаємо приємного користування!

• Андрій К***

Прислали швидко, працює добре

Достоинства:
    Потужний, тихий
    Недостатки:
    Ще не виявлено
      Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Щиро вдячні Вам за вибір пилососу та Ваш відгук!