- AI аналіз відгуків120 відгуків: Позитивних — 72%, нейтральних — 10%, негативних — 18%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Поїльник приїжджає без пакування! Відповідно, на ньому є царапини і потертості, що не дуже приємно. Вважаю, що за таку ціну, можна загорнути хоча б в одноразовий пакетик. Якість хороша.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає упаковки, є потертості і царапини
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый
Дуже гарна чашечка з трубочкою, яскрава, якісна. Єдине , що постійно відцепляється верхня кришечка. Наприклад, дитина на пол упустила і кришка відлітає і так далі.
- Достоинства:
- Звучна чашка. Якісна, яскрава.
- Недостатки:
- Постійно верхня кричешка відцепляється
Представник брендуДобрий день, Юліє!
Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та відгук. Приємно чути, що Ви задоволені зручністю користування чашкою.
Для уточнення деталей описаної Вами ситуації, будь ласка, зверніться до команди підтримки споживачів компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п’ятниця з 9:00 до 17:00), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку Philips Ukraine у Facebook або Instagram у години роботи з 9:00 до 23:20, у будні та 10:00 до 22:00 у вихідні.
Будемо раді допомогти!
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Дуже сподобався сину. Зручний
- Достоинства:
- Зручний
Представник брендуВітаємо, Анно!
Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та теплий відгук. Бажаємо комфортного користування поїльником!
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Гарний та якісний
- Лукінчук Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Замовила вже другий раз для другого синочка. Гарний дизайн, просто в легко розбирається для миття. Дуже задоволена.
- Достоинства:
- Гарний, легко розбирається
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый
В загальному гарна якість та зручний дизайн. Але протікає якщо возити лежачи в колясці. Вже другу купила з другою дитиною, а проблема та ж залишилась.
- Достоинства:
- Якісний матеріал
- Недостатки:
- Протікає
- Яна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый
Користуємось 2 рік,падала неодноразово...досі ціла)
- Достоинства:
- Гарна пляшечка,дитині подобається...
- Недостатки:
- Трубочка ненадовго....коли лізуть зубки)
- ОлесяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый
Товар прийшов без пакування, грязний! Я все розумію, але це дитячий товар і елементарно можна було б покласти хоч в якийсь пакет. Я читала відгуки, що може бути подерта бутилка і грязна, але з урахуванням такої кількості негативних відгуків, була впевнена, що на це зверне продавець увагу
- Недостатки:
- Без пакування
- Єгор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый
Єдине що, це гарно зроблена) але дуже не практична! + трубочка швидко розгризається...
- Достоинства:
- Гарна
- Недостатки:
- Складно мити, складно виставляти трубочку щоб вона була зі сторони нахілу
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый
Товар якісний,але нажаль прийшов без належного пакування
- Достоинства:
- Товар якісний
- Недостатки:
- Дитяча річ,поїлка,прийшла зовсім без упаковки: коробки,або хоча б целофану, на ній видно було бруд,це не гігієнічно!
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый
Чомусь ,без належного пакування, не було коробки,або хоча б целофанової обгортки і тому була забруднена.Це було неприємно,адже ця річ індивідуального призначення і для дитини.
- Дар'яОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый
Дуже якісна чашка . Падала на плитку багато разів і залишилась цілою , не протікає
- Достоинства:
- Якісна
- Андрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Супер!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Дуже задоволена бутилочкою. Не пожалкувала, що придбала. Дитина одразу почала пити сама, дуже зручна.
Трубочку прогризти неможливо, також міцний пластик, багато раз падала, але все ок.- Достоинства:
- Міцний пластик, хороша трубочка
- Юлия О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый
Дуже класна чашка, дитина з першого разу зрозуміла як пити воду.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Дуже задоволена покупкою
- Мирослава Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Класний поїльник. Синочок одразу навчився з нього пити.
Важливо перед використанням простерилізувати його або прокип'ятити і тоді точно не буде запахів. - Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый
Яскрава пляшечка. Пластик без запаху. Зручно тримати. Малюк п'є з задоволенням.
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый
Все влаштувало, все чудово.
- Булига М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Хороша якість,без запаху!
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый
Пляшечка прийшла без жодного пакування, потерта, у подряпинах та з пилюкою, ніби вона десь валялась. Це недопустимо для дитячого товару! На фото важко передати
- Григоренко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Дитина швидко навчилася пити з цієї пляшечки!
- Віра Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый
Дуже задоволена пляшечкою. Добре переживає стрес-тести по десанту з коляски та стільчика. Користуємося вже півроку, купили, коли дитинці було 10 місяців, на ГВ не вплинуло. Добре закривається і не протікає. Я привʼязала резинку-шнурівку (є на фото) мені так зручно. Пляшечці на фото півроку
- Катя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
На жаль, поїльник протікає. Постійно доводиться дивитись, чи не перевернули часом його.
- Достоинства:
- Не побачила
- Недостатки:
- Не дешевий, але протікає
- Ангелина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый
Идеальный поильник, дочка в восторге с 7 месяцев
- Андрей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый
Придбали для дитини вже 4-ту бутилочку. Згризає резинову трубочку. Але пити хоче тільки з цієї бутилки. Шкода, що трубочки окремо не продаються. Доводиться купувати кожного разу нову бутилку.
- Достоинства:
- Чудова бутилочка.
- Недостатки:
- Не продаються окремо трубки.
- Оля Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Доброго дня. Напевно бутилочку прийшла з браком. Дуже тяжко тягнеться водичка з неї. Навіть мені дорослій тяжко пити з неї, моя донька 1,5 роки не може витягнути воду, не кажучи як би пила дитина 9 міс (вік який вказано на упаковці)
- Достоинства:
- Гарний якісний матеріал
- Недостатки:
- Майже не тягнеться рідина
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый
Гарний дизайн, зручна у користуванні. Дитині одразу сподобалась
- Достоинства:
- Якість, дизайн
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый
Якісна, не проливається, скільки падала- не розбивалась! Рекомендую
- Недостатки:
- Не продаються трубочки окремо. Якщо дитина відгризла, то тільки нову купляти
- Біла О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Це просто знахідка, дуже задоволена. Купила коли дитині було 10 місяців, 1 день показувала як пити з трубочки, вона зрозуміла і все, тема з водою у нас вирішила. Тільки ходжу подливаю в поільник,щоб повний був. І ще він не бьється ...скільки він вже витримав ударів і об плитку і об асфальт...як новий. З трубочкою все гаразд, не згризла
- Достоинства:
- Зручна
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый
Купуємо вже третю таку. Дуже зручна. Але у дитини ріжуться зуби і ми постійно перегризаємо трубочку. Спочатку обрізаємо пожовану частину, потім знову прогризає. Іноді трохи витікає вода, треба уважно закручувати . Шкода, що нема можливості купити змінну трубку, приходиться купляти нову бутилку. В перші два дні є запах пластику, котрий в'їдається в воду, тому треба її дуже часто міняти, але потім це проходить. В цілому задоволена.
- Достоинства:
- Дизайн, якра, зручно тримати
- Недостатки:
- Нема можливості купити змінну трубочку, перші два дні є запах
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый
Товар супер и по очень хорошей цене.
- Достоинства:
- Качество
- Седько А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
- КристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Дитина з народження тільки признає бутилочки цієї фірми. Інші бракує. Наразі такий період що пити воду з чашечки ще не може. Тому ця бутилочка стала порятунком. І дитині цікаво пити водичку. Тепер це для неї це цікавий процес.
- Достоинства:
- Якісні матеріали, дитині одразу сподобалось
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Ці поїльники це любов, вони гарної якості, дитина кидає - не б‘ються, це вже наш третій.
- Ярослава Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Друга поїлка даної фірми, вони супер.
- Достоинства:
- Якісна
- Недостатки:
- Не побачила