Отзывы покупателей о Защитное стекло Piko 9H для смартфона Apple iPhone 7/8/6/SE 2020 Black (1283126492976)
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хорошее стекло. рекомеедуем
- Достоинства:
- надежность
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якби можна було поставити 0, я б поставила.
З позитивного - в комплекті йде все необхідне, щоб наклеїти скло.
З негативного - це буквально найгірша якість скла з усіх, якими я колись користувалась. Горизонтальна тріщина через екран зʼявилася в перший же тиждень і це при тому, що телефон ніде не падав.
Колись купувала скло за 99 грн і воно витерпіло польоти асфальтом.
Загалом, скло із серії «мамина черешня»- Достоинства:
- Йде в комплекті з усім необхідним
- Недостатки:
- Тріснуло в перший тиждень
Представник постачальникаВітаємо, Олександра! Дякуємо за ваш відгук.
Нам щиро прикро, що вже з перших днів на склі з'являються подряпини або тріщини, що псують зовнішній вигляд смартфону. Проте, головна функція захисного скла захищати екран смартфону від різних типів ушкоджень.
Тож з іншого боку ми раді, що всі ці подряпини прийшлись на скло, а не на екран Вашого Apple iPhone 7/8.
Дякуємо за вибір бренду Piko!
- Авдей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошое стекло для моделей 7,8,se2 - быстро клеится и удобно приклеить.
- Достоинства:
- Имение в наборе предметов для самопоклейки(салфетка сухая, салфетка влажная проспиртованная, клеящий стикер для утоления пыли )
- Олександр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло по розміру підходить ідеально але при наклеюванні на телефон, з лівої та правої сторони не клеїться до екрану телефона. До цього клеїв не одне скло. Досвід є. Вирізи під динамік та сенсори співпадають.
- Достоинства:
- Розмір та всі вирізи 100% співпадають.
- Недостатки:
- З обох боків не прилягає до екрану телефона, тому залишаються полоси з повітрям.
Представник постачальникаВітаємо, Олександр! Дякуємо за відгук, нам щиро прикро за дану ситуацію.
Для встановлення захисного скла ми рекомендуємо звертатися безпосередньо до спеціалістів Rozetka. У випадку, якщо виявиться, що скло не належної якості або не відповідає параметрам екрану смартфону Вашої моделі, просимо відмовитись від отримання даного товару або звернутися до найближчого сервісного центру Rozetka для заміни.
Дякуємо за вибір бренду Piko!
- Бондаренко р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісне скло Сам поклеїв Все супер Дякую
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поклеїв майже рівно, це в мене вперше. Без пухирців.
Покриття добре, на ньому залишається менше відбитків, ніж на склі екрану.- Достоинства:
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стекло треснуло само по себе через две недели, не рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Треснуло само по себе
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудове скло, поклеїлося без пупирців. Дійсно є олеофобне покриття.
- Достоинства:
- ціна/якість
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я колись давно працював у сервісі, тому встановив скло з мінімальними проблемами.
Але всеж 1ї пилинки позбавитись не зміг.
Якщо не хочете втратити скло, рекомендую звертатись до фахівця зі встановлення.
Загалом склом задоволений.- Достоинства:
- Виглядає якісним. Нормально прилипає. Якщо бути обережним, можна навіть переклеїти у випадку якщо трохи криво встановили.
- Недостатки:
- Поки непомітив.
- Глеб М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хорошее стекло если вы снайперски справитесь с его поклейкой, но я следующее буду смотреть полностью прозрачное.
- Достоинства:
- на SE 3 подошло, выглядит хорошо
- Недостатки:
- рамка прям миллиметр в миллиметр - сложновато приклеять
Представник постачальникаДякуємо за покупку! Приємного користування!
- Бродских І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре, але виявив 2 мікротріщини, при ввімкненому телефоні звісно не видно. Але чи не тріснуть опісля скоро взнаю.
Представник постачальникаВітаємо, Інокентію!
Дякуємо за Ваш відгук.
Нам прикро, що скло видалося з мікротріщинами.
Будь ласка зверніться до найближчого сервісного центру Rozetka для заміни товару.
Просимо вибачення за створені незручності. Сподіваємось на швидке та успішне вирішення Вашого питання!
- Станислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично подошло.
Представник постачальникаВітаємо, Станіславе!
Дякуємо за Ваш позитивний відгук.
Можливо Вас зацікавить автомобільний швидкісний зарядний пристрій Piko СC-312 2 USB 3.1 A White (1283126477546).
Посилання на товар: ссылка
Код товару на Rozetka: 24859731
Приємних покупок!
- Хорунжий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вище писали, що стікерів нема- в мене були...Наклеїв легко. Доволі міцне(вже було скло цього виробника), десь рік протрималося. Коротше- якщо шукаєте скло нормальної якості скло не за усі гроші світу- то можете спокійно брати.
- Достоинства:
- Норм скло(на 7 айфон).
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо, Сергію! Дякуємо за Ваш позитивний відгук!
Можливо Вас зацікавить кабель синхронізації Piko CB-UL11 USB — Lightning 1.2 м White (1283126496165). Посилання на товар: ссылкаАбо за кодом на Rozetka: 308383883.
Серед переваг:
- передає дані та швидко заряджає пристрої
- зносостійкий довговічний синтетичний матеріал
- універсальна довжина 1,2 м на всі випадки життя
Приємних покупок!
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм скло, на 7 айфон підійшло
- Достоинства:
- Недостатки:
- За таку ціну немає
- Виктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рамки не широкие, экран не закрывает. Хорошее олеофобное покрытие, пользоваться удобно.
- Лёша К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Продержалось годик, выдерживает несколько незначительных падений. Заказываю не первый раз - хватает на достаточный срок.
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лучшее стекло из тех, которые были; экран от царапин и трещин защищён; легко клеиться; почти не остаётся отпечатков пальцев; в комплекте есть 2 салфетки для очистки экрана
- Достоинства:
- Качественное стекло
- Недостатки:
- В наборе нет стикеров для удаления пылинок