Отзывы покупателей о Защитное стекло Piko 9H для смартфона Apple iPhone 14 Pro Max Black (1283126541902)
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стекло по краям в воздушными прослойками, которые не прикатываются
Представник постачальникаДоброго дня, Владиславе! Нам дуже шкода, що Ви отримали негативний досвід використання захисного скла. Зверніться, будь ласка, до сервісного центру Rozetka для заміни.
- Богдана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормально скло, на дотик приемне
- Достоинства:
- Ціна і якість
Представник постачальникаДоброго дня, Богдане! Щиро дякуємо за ваш відгук. Бажаємо вам гарного дня!
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підійшло без проблем
- Достоинства:
- Підійшло на телефон
Представник постачальникаДоброго дня, Юліє! Дякуємо за відгук, гарного Вам дня!
- Терещенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличное защитное стекло для такой цены
- Достоинства:
- Цена / Качество
Представник постачальникаДоброго дня, Артуре! Дякую за ваш відгук. Гарного вам дня!
- Фёдор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Через 3 мес дало трещину
- Недостатки:
- Качество
Представник постачальникаДоброго дня Федір, дуже шкода шо ви отримали негативний досвід від використання нашого товару
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую
Захисне скло погано прилягає до екрана
Представник постачальникаВітаємо, Артем! Дякуємо за відгук, нам щиро прикро за дану ситуацію.
Для встановлення захисного скла ми рекомендуємо звертатися безпосередньо до спеціалістів Rozetka. У випадку, якщо виявиться, що скло не належної якості або не відповідає параметрам екрану смартфону Вашої моделі, просимо відмовитись від отримання даного товару або звернутися до найближчого сервісного центру Rozetka для заміни.
Дякуємо за вибір бренду Piko!
- Богдана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не сподобалось скло зовсім, погано клеїться
- Денис Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ідеально підходить під телефон, таке враження, що скла і немає
- Станислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Алексей Б***
экран весь закрыло по краям?
- Рубцов Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре скло, гладеньке, рівне!
- Достоинства:
- Ціна, рівність