Отзывы покупателей о Ортопедическая подушка для сна с эффектом памяти 60х40 см Memory Foam латексная анатомическая под голову шею при остеохондрозе от храпа боли в спине взрослая гипоаллергенная со съемным чехлом наволочкой удобная мягкая волна с валиком для спанья на боку
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend. Размер: 30x50
Подушка сподобалася і підійшла для сну чудово, рекомендую
- Анатолій А***Продавец: AxaTrend. Размер: 30x50
Прийшла забруднена. Вимушений був відмовитися.
- Достоинства:
- не зміг оцінити.
- Недостатки:
- забруднений товар
- Продавец AxaTrend
Вітаємо, Анатолію! Прийміть наші щирі вибачення за цей вкрай неприємний інцидент. Ви вчинили абсолютно правильно, що відмовилися від посилки на пошті.
Для нас, як для бренду, чистота та гігієнічність товарів для сну є абсолютним пріоритетом. Усі подушки відвантажуються зі складу в герметичному фабричному пакуванні. Схоже, що захисна упаковка була пошкоджена під час транспортування службою доставки, через що товар і забруднився. Ми вже передали запит у логістичний відділ для розбору цієї ситуації з перевізником.
Ми дуже хочемо виправити це враження та надіслати вам нову, ідеально чисту подушку з додатковою знижкою або приємним бонусом від нашого магазину за затримку.
Будь ласка, зв'яжіться з нами через особисті повідомлення або за телефоном гарячої лінії, щоб ми могли узгодити повторне відправлення на зручних для вас умовах.
З повагою,
Служба турботи про клієнтів магазину
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend. Размер: 30x50
Подушка дуже гарна. Сам користцюсь вже декілька років, а зараз брав на подарунок
- Достоинства:
- Зручна
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend. Размер: 30x50
Якісна та зручна подушка!
Це моє перше знайомство з ортопедичною подушкою, і дуже вдале.
Посилка прийшла швидко.
А ще дуже вразило, що після отримання замовлення перезвонила дівчинка менеджер, і поцікавилася чи все мені сподобалося, і чи є якісь питання по товару, чесно зустрічаю таке вперше.
Тому продавця і товар рекомендую на всі 100% - Сара Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend. Размер: 55x35
Подушка просто супер! До цього прокидався з диким болем у шиї, а зараз ніби заново народився.
- Достоинства:
- шия більше не болить, знімний чохол на блискавці
- Анастасия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend. Размер: 55x35
Якісна ортопедична подушка за адекватну ціну. Хвиляста форма дуже продумана: з одного боку валик трохи вищий, з іншого нижчий — можна підібрати під себе, як зручніше спати. Матеріал на дотик дуже приємний, голова на ній не потіє. Доставили швидко, запакована була герметично в плівку та коробку.
- Достоинства:
- Анатомічна форма, приємний до тіла матеріал чохла
- Недостатки:
- Перші дві ночі треба звикати після звичайної подушки
- Олександра Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend. Размер: 40x60
Досить зручна подушка, комфортна, м'яка. Лише може відчуватись низькою, якщо у вас широкі плечі та любите спати на боці
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend. Размер: 40x60
Це жах подушка прийшла брудна таке враження що вже бу продавець хоч баче що відправляє?! Буду робити повернення!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Брудна звичайний поролон
- Продавец AxaTrend
Вітаємо, Наталіє! Ми шоковані цією ситуацією і приносимо свої найглибші вибачення. Продукція для сну повинна приходити виключно в ідеальному стані.
Ви абсолютно праві — такий товар підлягає негайній заміні. Будь ласка, не хвилюйтеся, ми без зайвих питань оформимо повернення або надішлемо вам нову подушку за наш рахунок. Наш менеджер вже зв'язується з вами для вирішення питання.
Зробимо все, щоб виправити ваше враження про наш сервіс!
- Сергій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend. Размер: 30x50
Зручна і комфортна подушка з якісних матеріалів. Добре тримає свою форму. Маємо аналогічні подушки, які служать вже 5 років.
- Марина И***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend. Размер: 30x50
Шия не болить як раніше.Все гарно
- Достоинства:
- Чудова подушка
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend. Размер: 30x50
Ми взяли цю подушку з ефектом пам’яті, бо думали що хропіння – то вже вирок, але ні! Виявляється, правильна підтримка шиї творить чудеса. Сплю як дитина. Наволочка знімається легко, що теж плюс, бо прати – то святе.
- Георгий М***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend. Размер: 55x35
Дякую за швидку доставку та якісний товар, моя дівчина у захваті, комфортно було з першого ж разу, звикла до форми вже з другого. :)
- Достоинства:
- Дуже приємна і м'яка на дотик, сон став ще затишнішим.
- Недостатки:
- Ні, сподіваюся з часом і не буде
- Богдан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend. Размер: 30x50
Подушка має добре продуману анатомічну форму, що суттєво полегшує напруження в шиї та спині. Матеріал дихає, що важливо для комфортного сну. Рекомендую тим, хто цінує якісний відпочинок.
- Софія С***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend. Размер: 30x50
Непогана подушка, але не всім підійде
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend. Размер: 30x50
Гарна подушка,зручна
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend. Размер: 30x50
Подушка норм, ше й память має, ше й для шиї класна подтримка. Спати стало зручно!
- Сара Д***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend. Размер: 30x50
Подушка добре підтримує шию, комфорт та якість на рівні.
- Світлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend. Размер: 30x50
За якість подушки сказати поки не можу, т.як тільки отрималаа, сподіваюся, що задовільна. Проте, на сайті дуже гарно все описано і фото гарні, а по факту приходить подушка в прозорому пакеті на якому нуль інформації: ні складу, ні виробника, та взагалі нічого не вказано . Для мене це великий мінус, якби я знала, що "таке" отримаю, то 1000% би не замовляла
- Достоинства:
- Поки немає
- Валерия С***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend. Размер: 30x50
Взяла на заміну старій пуховій подушці. Різниця величезна! Вона ніби обіймає голову, одразу розслабляєшся. Матеріал приємний, пружний, швидко відновлює форму.
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend. Размер: 30x50
Користуюсь подушкою уже пару днів, і помічаю, що шия справді краще відпочиває завдяки анатомічній підтримці. Матеріал приємний, спати зовсім не жарко, голова не пітніє. Розмір 50х30 компактний, мені ідеально підійшов.
- Юлій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend. Размер: 30x50
Купила цю подушку бо замучили болі в шиї зранку. Спочатку форма хвилі здалася незвичною, але вже на другу ніч звикла і спала як дитина. Рекомендую!
- Достоинства:
- Підтримка шиї