Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Подушка антиаллергенная MirSon Royal Pearl №1487 Memory 60х60 см Средняя (2200001540361)

Оценка пользователей 3.67/5
  • Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Супер подушка, поразила качеством. Докуплю еще одну в другую комнату!

Доброго дня!

Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що подушка настільки вразила вас якістю та комфортом

Будемо дуже раді, якщо оберете ще одну для іншої кімнати. Нехай і надалі дарує вам ідеальний відпочинок та комфортний сон

Чекаємо на вас знову серед наших клієнтів!

• Мария Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушка чудова, купувала як подарунок — той, кому її подарували, залишився задоволений як слон) Дякую!

Дякуємо вам за такий теплий відгук!

Дуже раді, що подушка MirSon Royal Pearl memory effect стала вдалим подарунком і принесла стільки задоволення
      Нехай і надалі дарує комфортний сон!

• Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Royal Pearl чудово адаптується під форму голови. Можу рекомендувати!

Дякуємо за ваш відгук!

Раді, що подушка MirSon Royal Pearl memory effect вам сподобалась та забезпечує комфортний сон
      Користуйтеся із задоволенням!

• Женя Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Придбали подушки не зважаючи на відгуки Залишились приємно здововані що подушки не відповідають такій кількості негативних відгуків не знаю чому.
    Нам подушки підійшли на дотик дуже приємні не збиваються дуже тішить що є доступ до наповнення пможна скорегувати під себе приємний матеріал

Достоинства:
    Якістю задоволена

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що подушка MirSon Royal Pearl Memory Effekt вам підійшла та залишила приємні враження. Можливість регулювати наповнення — одна з ключових переваг цієї моделі, і ми раді, що ви це оцінили
      Рекомендуємо також звернути увагу на наші наволочки з бязі — натуральна бавовняна тканина, приємна до тіла, добре пропускає повітря та ідеально доповнює якісну подушку.
      Дякуємо, що обрали MirSon!
      ссылка
      З повагою,
      Представник бренду MirSon

• Андріана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Майже місяць пройшов з того моменту, як я отримала ці подушки. Було важко звикнути, надто тверді, не відновлювали форму. Здавалось, що «ортопедичні» подушки це не моє, а як виявилось мене розвели на рівному місці. Дуже прикро за таку ситуацію. Наповнювач абсолютно не відповідає тому, що є на офіційному сайті!!!
    Прислухайтесь, та ніколи не замовляйте тут подушки

Достоинства:
    Недостатки:
    Розвели на рівному місці
    • Владимир В***

Делай возврат!

• Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

По-перше, розетка доставила подушку брудною. Незважаючи на те, що подушка була в захисному чохлі, що чохол, що сама подушка виявилися в плямах. По-друге, не знаю, про який комфорт говориться. За ніч просиналася декілька разів через жахливий біль в шиї. Зранку прокинулася з болем вздовж всієї спини.
    За таку ціну цю подушку для людей, в яких є проблеми зі спиною і які довго сидячи працюють, не рекомендую в ніякому разі. Краще вже спати на звичайній або ж докласти кошти і придбати хорошу ортопедичну подушку.

Достоинства:
    Ціна, буду використовувати як подушку для спини впродовж робочого дня
    Недостатки:
    Біль в шиї та спині, неможливо спати. Приїхала брудна
    • Андріана Л***

На жаль така сама ситуація(((
      Для цікавості, якщо не складно, у вас теж наповнювач не відповідає тому, який вказаний на офіційному сайті?

• Василіса П***
    Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Загальне враження дуже хороше. Спати на ній м'яко і дуже комфортно. Якістю задоволена. Рекомендую

Достоинства:
    Ціна, якість, комфорт
    Недостатки:
    Не виявила
  • Александр Г***
    Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Дуже подобається меня, ця подушка. Я користуюсь майже рік. За цей час зовсім (ну майже) не змінилась ні на дотик та і пружність досі як у нової. Я захваті від напівнювача.
    Ось зараз купуватиму ще дві. (Доці та жінці) Прийшов час і їм відчути що таке здоровий сон.
    Доча звикла до старої подушки, але я переконаний що ця модель ій підійде.

Достоинства:
    Перевірена якість.
    Недостатки:
    Немає, від словами "зовсім".
  • Влада Я***
    Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Заказала себе две этих подушки MirSon 1487 Royal Pearl memory effekt Средняя 50х70 см. Покупкой очень рада! Подушки комфортные во время сна, приятные и качественные, не вызывают аллергии и раздражения. По утрам шея не болит, отлично высыпаешься, стоят своих денег подушки. Понравились, рекомендую к покупке!

Достоинства:
    Комфортные во время сна, приятные и качественные, не вызывают аллергии и раздражения, по утрам шея не болит, отлично высыпаешься, цена хорошая.