Отзывы покупателей о Подушка Руно 50х70 анатомічна "RelaxSon" (310RelaxSon)
- РудольфОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Не плохая, дешёвая подушка, мне бы хотелось что бы она была не такой высокой, это вообще проблема таких подушек с искусственным наполнителем, затем он усаживается и становится комфортнее..а ещё позднее вы ее выбрасываете тонкую как блин. Вообще далее буду покупать подушки только с наполнителем "шарики", это более комфортный наполнитель, нет эффекта "пружины" как от так волокнистого материала которому дают громкие названия "лебяжий пух", "эвкалиптовые волокна" и тп...
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Чудова подушка. Замовляю вже втретє (до дому, на дачу, для батьків) і всім подобається. Немає запаху, тримає форму більше року точно (більше не користувалися), досить висока та пружня. Не всім підійде, особливо тим, хто полюбляє м’які. Відгуки дивують. Подушки, які замовляли до цього, за 2 місяці перетворювалися на сміття, збите та плоске. Ця подушка залишається у тому ж вигляді багато місяців.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо Вам, що обрали продукцію нашого виробництва та залишили відгук. Ми дуже цінуємо те, що ви залишились задоволеними якістю товарів ТМ Руно.
Завжди раді будемо знову бачити ваші замовлення. Бажаємо Вам тільки приємних, та вдалих покупок!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Чоловік подушковий маніяк. Він безжально і швидко знищує будь-які подушки: пір‘єві чи зі штучним наповнювачем.
Ця тримається пів року і нічого собі показник! Спочатку буда для нього затверда, але з часом стала м’якша. Співвідношення ціна-якість на 100 із 10.- Достоинства:
- Якість, форма та наповнення
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасія ! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
У меня эти подушки уже почти два года
Отлично держат форму, до сих пор
Очень довольна. За свою цену - супер - Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Отличная бюджетная качественная подушка, средней жёсткости. Главное не стирать чтобы материал внутри не перемешивался.
- Достоинства:
- Приятная на ощупь, качественная, конкретно эта не очень твёрдая, но комфортная
- Недостатки:
- Брал такую же 2 года назад, та была более твердой в области под шеей, как по мне та была более удобной
- Ганна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Дуже задоволена подушками
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Довго вибирав подушку, адже вони підбираються по розміру, жосткості, та наповненості.
І ось ця підійшла мені найбільше по характеристиках та відношенню ціна/якість.
Я задоволений- Достоинства:
- Гарно підходить під сон на боку, як я і сплю
- Недостатки:
- Потрібно шукати, якою стороною лежати, на ощуп крізь наволочку
- Вера Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Очень удобная подушка! Пользуюсь неделю, нареканий нет
- Достоинства:
- Стал крепче сон
- Недостатки:
- Тяжёлое расставание утром
- Леся К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Користуємося вже майже місяць, поки все подобається. Без зайвих запахів. В міру м'яка (для мене можна і твердішу, а чоловікові якраз нормально), не зависока (знову як для мене можна було б трохи вищу).
Чоловік в мене алергік і підібрати нормальну подушку, навіть гіпоалергенну ще той квест, тому спочатку взяли одну, а потім замовили і другу, поки все нормально.- Достоинства:
- Все влаштовує
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- КсенияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Гарна, зручна подушка. Після кількох ночей сну ні спина, ні шия не болять. Сама подушка середньої твердості, повністю відповідає опису. Товар приїхав гарно запакований в коробку, недоліків не було. Подушка сподобалася!
- Достоинства:
- Все сподобалося.
- Недостатки:
- Немає.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
...поки не зрозуміла чи мені зручно, але шия та голова на ранок не болять.
- Аліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушки дуже зручні
- Макаров В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
183см, 83кг була трошки великувата, але прижав на годину вагою 15кг і стала якраз. Якість мені сподобалась. Класно що 2 відділи.
- Достоинства:
- мені підійшло
- Недостатки:
- нема застібки для регулювання кількості наповнювача, але не суттєво
- ВалерийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
5 з 5 !
- Достоинства:
- Дуже зручна
Представник постачальникаДоброго дня, Валерій. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Катерина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Задоволена покупкою. Подушка добре тримає форму. І м'яка водночас.
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Відмінно
- Ирина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Дуже зручно.
- Достоинства:
- Комфортно
- Недостатки:
- Не знайшла
- Третьяков С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Дуже гарна подушка. Рекомендую!
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушки дуже сподобалися!
Не тверді,тримають форму, якраз такі, які шукала. До них замовила чохли.
Буду замовлять тут і надалі.
Тут великий асортимент
Продукція фірми супер!
Дуже дякую!- Достоинства:
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Для мене ідеальний варіант! Найкраща з усіх подушок, котрі в мене були. Купувала більше року тому, а вона досі в хорошому стані! Потім замовляла ще одну для бабусі, але їй взагалі не підійшла( виявився занадто твердою та високою), то теж забрала собі, бо зручних подушок багато не буває ) Ще з іншими подушками бувало боліла шия вранці, але з цією такого нема і засинати значно зручніше
- Достоинства:
- Мені найзручніша з усіх
- Недостатки:
- Не всім підійде
- Вовчук Л***
Так само, дуже задоволена.
- Ишутченко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Зручна подушка. Раніше спала на м'якших-біль у шиї. А з цією подушкою, вже після першого сну, прокинулася з відчутним полегшенням у шиї). Мені підійшла, покупкою задоволена.
- Достоинства:
- Зручна подушка. Швидка доставка від Розетки.
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Рекомендую.Доставили швидко
- Недостатки:
- Не має
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Упругой, мягкая и хорошо набитая подушка)
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
- Настя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Хорошие подушки, подойдут тем, кто любит более жосткие и высокие полушки,
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Не для всх
Представник постачальникаЗдравствуйте Анастасия. Благодарим за выбор нашей продукции и за оставленный отзыв. Нам очень ценно, что вы остались довольны качеством товаров ТМ Руно.
Всегда будем рады снова видеть ваши заказы. Желаем Вам только удачных покупок!
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Великолепная подушка идеальной жесткости, голова не проваливается внутрь, а держится на уровне высоты подушки. Надеюсь, со временем не деформируется
- Достоинства:
- Упругость, хорошая плотность наполнителя, индивидуальная упаковка
- Недостатки:
- Пока нет
- Павлюкова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Очень довольна покупкой. Плотная, удобная, хорошо держит форму, шея не болит.
- Достоинства:
- Плотная, удобная, спится на ней замечательно, форму держит хорошо
- Недостатки:
- Не обнаружила
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Отличная, качественная и очень удобная подушка по доступной цене. Рекомендую!
- Достоинства:
- Качество, цена
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!
- Екатерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Заказала нам с мужем такие подушки. Очень удобная, в меру мягкая и качественно пошита. Материал чехла приятный на ощупь и плотный. Надеюсь, что и служить будет долго.
- Достоинства:
- Удобная форма, качественный пошив и цена
- Максим Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка супер, дуже зручно
Дуже задоволений
Ціна теж дуже радує- Достоинства:
- Ціна-якість
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
На свої кошти все супер
Представник постачальникаДоброго дня, пані Оксано. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка дуже файна
Представник постачальникаДоброго дня, пане Ігор. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Паламар Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Рекомендую.
- Достоинства:
- Зручна.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДоброго дня, пані Ларисо. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Дуже зручна подушка, висока, пружна, ортопедична! Щиро дякую! Буду замовляти ще!
- Достоинства:
- Гарна якість, великий розмір, акційна ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, пані Тетяна. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка дуже зручна. Гарної якості.
- Достоинства:
- Зручна
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, пані Людмило. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Станіслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Дуже зручна.
- Достоинства:
- Якісно пошита, зручна.
- Недостатки:
- Недоліків немає.
Представник постачальникаДоброго дня, пане Станіслав. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!