Отзывы покупателей о Ликер Pinaq Colada 0.75 л 17% (673869991941)
- Людмила Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Гарне пакування. Пляшка дуже гарна, як на фото. Брала на подарунок.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Максим І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
ПО ФАКТУ !
Плюси:
смак, запах, швидка доставка, вакуум навколо бутилки.
Мінуси:
-ні якої позначки на коробці про "крихке" чи "не перевертати". Аби запобігти псуванню вмісткості товару
-не відповідає опису (вказано що вона скляна). Це не правда. Рухома частина з пластику, що трохи але в тон не попадає і цього при первинному огляді на розетці складно виявити.
-вміст пролитий в обтянуту плівку, так як НЕ ДОКРУЧЕНА КРИШКА.
-всередині, при огляді, був відсутній будь який папір, чи стрічка, чи повітряна плівка, щоб зафіксувати скло (тим паче, маючи естетичний вигляд пляшки). В дорозі до розетки, пляшка мандрувала як хотіла.
-було виявлено де-не-де здертий глянець по ребрам форми, що вже втрачає вигляд.- Достоинства:
- смак, запах, швидка доставка, вакуум навколо бутилки
- Недостатки:
- Погано упаковано при доставці, колір бутилки не відповідає кольору кришечки
- Владислава С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Зовнішній вигляд засмутив, лікер прийшов з потертостями та плямами. Брали на подарунок тому це важливо. Незрозуміло звідки могли взятись потертості якщо товар запаяний плівкою, скоріше за все перепайка. Зубці не збігаються в місці де закручується кришка, не знаю чи так і має бути тому є сумніви щодо того чи він не відкривався.
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Купувала на подарунок. Всі в захваті.
- Юлия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Дуже смачний. Свої гроші коштує. Із недоліків швидко випився та пляшку не можу викинути...
- Достоинства:
- Дуже смачно
- Недостатки:
- Дуже швидко випився
- Валерия Н***Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Хорошо просто со льдом