Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Планшет Pixus Touch 7 3G 2/32 GB (4897058531503)

Оценка пользователей 3.65/5
  • Максим С***

Все ок

• Сергей С***

Не тратьте денег

Недостатки:
    Тормоз
  • Витя

Я купил планшет мне понравилось у меня всё нормально ну кроме симки и флешки. Только конечно он медленно работает а так нормально.

• Дима Ч***

На свои деньги норм

Достоинства:
    Батарея
    Недостатки:
    Медленный
  • Олександр С***

Пропрацював три дні після чого перестав вмикатися , відніс в сервіс , в сервісі відмазки я так зрозумів по відгукам одні і тіж самі, сказали що потрапила вода і відмовили в гарантії ( хотівби я побачити того спеціаліста який аж півтора тижні шукав там воду) КАТЕГОРИЧНО НЕРАДЖУ купувати цей товар і тим паче на розетці адже ставлення до клієнтів на дуже поганому рівні.

Недостатки:
    Пропрацював три дні
  • Анна Х***

За свою цену очень даже хорошо, ютубчик идёт, игрушечки ребеночку идут, чуть медленно, но все терпимо

• Андрій С***

Зомовив малому на день народження прийшов запакований все ок після того як відкрили невключився та не заряджався не рекомендую

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Дмитро Б***

Не працює слот для sim-карти

Достоинства:
    Не встиг знайти
    Недостатки:
    Не працює слот для sim
  • Александр В***

Я понимаю что не дорогой планшет,но что бы сразу не рабочий пришел это жесть!

Достоинства:
    Недостатки:
    Пришел не рабочий!

• Леся Г***

Добрый день! купила маме на подарок 08.10.2023. Из приложений стоит Вайбер, Тик-Ток и Фейсбук. Тормозит при открытии приложений. Долго загружается страница. В левом нижнем углу появился засвет. За обновлением приложений все время слежу.Еще такой вопрос-можно на нем слушать аудиокниги?

Достоинства:
    Маленький удобно держать в руках.
    Недостатки:
    Тормозит.
      Представник бренду

Доброго дня, Леся Галдина!
      Дякуємо за зворотній відгук. Радимо оновити всі додатки через налаштування, так аудіо книги можна слухати онлайн чи офлайн ( попередньо завантажити у пам`ять пристрою) , що до засвіту вам треба звернутися до нашого технічного відділу , контакти є на офіційному сайті компанії та в інструкції користувача.

• Аліна Х***

5 зірок за гармонію ціни і можливостей пристрою. Придбаний виключно для відтворення відео з YouTube. З цією задачею справляється. Якість зображення могла б бути кращою, але не за такі гроші. В ціновій категорії -2000 грн навряд чи можна знайти щось глобально краще по якості. Звук чистий і гучності вистачає. Пластик не ковзкий, тому ризик випустити планшет з рук мінімальний. Камери... Відповідають заявленим характеристикам. Гаджет не для фото. Але для відеозв'язку має вистачити. Великий плюс - це можливість установки сім-карт, що дає можливість повноцінно користуватися гаджетом без підключення до Wi-Fi. Якщо купувати для простих задач, то чому б і ні. Сподіваюся на надійну і безпроблемну роботу пристрою протягом гарантійного терміну, заявленого виробником.

Достоинства:
    Компактний розмір, низька ціна, можливість установки сім-карти.
    Недостатки:
    З урахуванням низької ціни недоліків не виявлено.
  • Ганна К***

Купила дитині. цілком задоволення. Планшет дуже міцний, все декілька раз падав на підлогу і працює. Тягне казуальні ігри і Ютуб , нам цього достатньо. Поставила карточку Водафон, швидкості вистачає дивитися мультики у дорозі та спілкуватися с дідусем та бабусею по Вотсап.

Достоинства:
    Ціна, якість сбірки, добре тримає заряд
    Недостатки:
    Все ок за свої гроші
  • Денис П***

Планшет повний шлак. Я очікував роботи хочаб базових програм, які не навантажують сильно систему. Мої очікування не справдились. Після запуску вилітає плеймаркет, висне система і працює так, наче скоро сконає.

Достоинства:
    Немає. Гроші краще на ЗСУ відправити.
      Представник бренду

Доброго дня, Денис Пєсков!
      Дякуємо за зворотній відгкук
      Планшет після покупки треба підключити до Wi-Fi чи 3G Інтернету та дочекатися оновлення компонентів Android (як раз ваше питання щодо виліту Google play) Після оновлення , все будете працюватиме.

• Вячеслав К***

В мене та ж помилка. Все що можна вже оновилось а плеймаркет вилітає.. оце так аппарат

• Сергей Т***

Купив19березня.попрацював так собі 5 місяців.перестав працювати сенсор єкрану.21липня здав по гарантії місяць сервіс не міг придумати відмазку щоб його не ремонтувати.і коли я став надоїдать звінками.вони сказали що він не підлягає ремонту по гарантії так як найдено сліди води.більш тупої причини не можна й придумать.я сам сервісний працівник ну як кажуть у нас в народі.хай ці гроші вам на ліки

Недостатки:
    Робота сервісу
      Представник бренду

Доброго дня, Сергей Требух!
      За умовами "ДОГОВІР ГАРАНТІЙНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ" гарантійні зобов'язання знімаються, і безкоштовне сервісне обслуговування не надається у випадках: дефект пристрою викликаний впливом: рідини.
      По вашому зверненню є фото та відео фіксація, якщо не згодні з висновком сервісного центру , ви завжди можете зробити незалежну експертизу та оскаржити рішення.
      Ми працюємо понад 15 років і цінуємо наших клієнтів, але попадання вологи у планшет не є гарантійним випадком.

• Альона

Для дитини супер ! YouTube kids працює без жодний пробем

Достоинства:
    Ціна, надійний
      Представник бренду

Дякуємо за відгук! Приємного користування!

• Оксана Н***

Планшет,хороший,брала племяннику,на мультики,ему понравился.

Достоинства:
    Не дорогой
    Недостатки:
    Нету
  • Олена М***

Чудова річ длядитини 3 років, для перегляду мультів.

• Сергей Г***

Ліпше купити щось за більшу ціну чим цей"девайс"

Достоинства:
    Ні одної
    Недостатки:
    Суцільний недолік!не розумію навіщо виробляти таке барахло!?
      Представник бренду

Доброго дня, Сергей Герасименко!
      Планшет Pixus Touch 7 зроблено не під важкі задачі: перегляд фільмів, серфінг , месенджери, онлайн навчання.
      Якщо ви хочете грати в новітні ігри чи переглядати UHD відео, то вам треба дивитися на більш продуктивні моделі.

• Анастасия К***

Ну так нада було не купляти а тепер жалієтесь. Чого ви очікували за таку ціну?

• Мурза С***

Через 3 месяца перестал включаться. В сервисном центре в ремонте отказали по выдуманным причинам. Просто откровенно врут в глаза, что было вмешательство. Теперь как доказать, что его не было, если планшет не на руках??? Не ожидал такого от Розетки. И что теперь делать - непонятно((

Недостатки:
    Через 3 месяца просто перестал включаться.
  • Анатолій

Норм якість, але для додатку Autel Sky не годиться, шукайте інший планшет для польотів

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Не підтримує програму для БПЛА Autel
  • Володимир П***

Працює добре.

• Михайло Б***

Хорошая штука за свою цену

Достоинства:
    Мощности и памяти достаточно для комфортного просмотра фильмов и социальных сетей
    Недостатки:
    Заряд аккумулятора расходуется в достаточной степени
  • Аліна У***

Купила батькам. Для SweetTV на кухні та спілкування у Вайбер достатньо

Достоинства:
    Корпус металл, яскавий екран , зручний
    Недостатки:
    за таку ціну просто немає
  • Галина К***

Для дитині для мультиків та не важких ігор супер, ще і враховуючи ціну!

Достоинства:
    Ціна, металевий корпус , екран
    Недостатки:
    все ок
  • Юлія Ч***

Планшет чудовий, але є одно НО, на другий день використовування зарядний пристрій перестав працювати: замкнув, стрельнув, завоняв і перестав заряджати планшет.

Недостатки:
    На другий день використовування зламалась зарядка
    • Юлія Ч***

Не розгортається відео в ютубі на весь екран

• Юлія Г***

Планшет норм, для простих задач підходе: ютуб, зум, вайбер, тік ток, інстаграм, фейсбук.
    В ігри грати - точно НЕ підійде, зависає.
    Брала для роботи, конференції в зумі слухать, та кіно у дорозі дивитись. За таку ціну 3600 грн, для простих задач - це норм пристрій, навіть якщо рік прослуже, дай Бог, то воно себе окупе

Достоинства:
    Не глюче при простих задачах: відео, месенджери
    Недостатки:
    Для ігрульок не підійде - підвисатиме
    • Юлия Г***

Доповню свій відгук: як і казала раніше - це планшет лише для простих задач, наголошую на цьому! Онлайн трансляції - підвисає, маю на увазі зум, ефіри тік току чи інстаграму, це при тому, що в ефір виходжу не я, а лише дивлюсь із виключеною камерою і звуком - підвисає сильно!!!
      Фільми, до речі, або ютуб відео (не ефіри, а завантажені) показує нормально, без підвисань. Справа не в інтернеті, бо з телефону норм, це справа саме у планшеті.
      Ще є питання, як на ньому скріншот робити, затискаючи кнопки звуку блокування, то це не працює.
      Скаржитись сенсу не бачу, бо ціна смішна, бачили очі що брали, як кажуть

• Олександр

Для фільмів та серфінгу в інеті норм за такі гроші

• Алла

Для не складних задач супер!

Достоинства:
    Надійний, довга автономність, ціна
  • Ярослав И***

Батарея слабенькая,а так для фильмов норм

• Антон

А на скільки приблизно вистачає АКБ, якщо фільми дивитися?

• Татьяна Х***

Просто жахливий планшет. Взяли дитині дивитися мультики і елементарно YouTube Kids не тяне. Це жах

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Сам планшет один суцільний недолік
    • Аліна У***

Дуже дивно, у нас працює без проблем Ютьюб кідс

Представник бренду

Доброго дня, Татьяна Хаврошина!
      Що саме у вас не працює у YouTube kids?
      Не ставиться програма чи не відтворює відео?
      Будь ласка зверніться до нашого технічного відділу для вирішення питання

• Алла

Для дитини супер!!

Достоинства:
    Якість
  • Єгор

Бюджетний варіант для занять дитині, цілком задоволенні

Достоинства:
    Якість не вважаючи таку ціну
    Недостатки:
    враховуючи ціну не побачив
  • Владіслав З***

Купував для батьків , для для спілкування по вайбер та перегляду ютуб, за якості 720p вистачає 3G, відео йде без "заікань"

Достоинства:
    Ціна, металевий корпус, IPS екран, є мобільний зв'язок
    Недостатки:
    все ок
  • Артем М***

Купив для работи у таксі, цілком задоволенний.
    Навігація працює без проблем , як і додатки таксі.
    Велике дякую вам.

Достоинства:
    Ціна, без лишнього софту, для своїх задач швидкий, екран
    Недостатки:
    не виявлено
  • Артур С***

Можно сказать, что абсолютно никуда негодная и некачественная вещь. После приобретения данного планшета я попытался подключить SIM-карту, но это оказалось абсолютно безнадёжным делом. Я отнёс его обратно в магазин, чтобы согласно гарантийным обязательством этот планшет мне поменяли или вернули деньги. Там мне пообещали сделать сделать это в течение 2 недель, но прошло больше 3 недель и я получил ответ, что SIM-разъёмы в планшете повреждены и они менять его не собираются! Никакие доводы моей стороны слушать не хотели и мне выдали обратно неисправный аппарат. Настоятельно НЕ РЕКОМЕНДУЮ приобретать товар у данного продавца - вы только теряете своё время и свои деньги.

Представник бренду

Доброго дня, Артур Соколов!
      Ми зробили запит на сервіс, стосовно вашого звернення і ось яку інформацію надав сервіс: коли була спроба встановлення сім карти, було пошкоджено контакти роз’єму, за рахунок сильного фізичного впливу. Згідно з договором гарантійного обслуговування (з яким ви можете ознайомитись в інструкції, або на офіційному сайті Pixus), цей випадок не є гарантійним. Сервіс Pixus, може усунути цю несправність, але на платній основі. Також радимо вам, скористатись 2 роз’ємом під сім карти (але без сильного фізичного впливу, щоб не пошкодити контакти другого роз’єму)

• Альона

Для навчання дитині, те що треба, як що у Вас небагато грошей.
    Зум та Тімс не гальмують
    У такий час , мабуть , що найкраща пропозиція.
    Питання до представників бренду, хочу придбати вашу колонку Wave, чи буде вона сумісна з цим планшетом ?

Достоинства:
    Ціна , автономність, дісплей

Доброго дня, Альона!
      Так звісно, колонка Pixus Wave буде сумісна з планшетом.
      Приємного користування.