Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Планшет Pixus Drive LTE 8/128GB Gray

Оценка пользователей 3.91/5
  • Покупець

Одразу, що хочеться відмітити, це великий 2К екран, порівняно зі стареньким планшетом 10,1 одразу відчувається різниця. Передивлятись відео – одне задоволення. Все інше, ще не було часу протестувати, але працює все швидко і плавно. Ігри з плеймаркету, тягне, завантажує їх швидко, діти задоволені. Далі час покаже на скільки його вистачить.

• Міша С***

Дисплей жодного разу не 2к, роздільна здатність на ~10% більше від FullHD (2К - це 2560*1440, а тут 2000*1200, це ближче до FullHD 1920*1080)

• Віктор Т***

Ціна по відношенню до характеристик одна з найкращих, рекомендую купувати.

Достоинства:
    Якість планшету відмінна, відповідно до характеристик ціна перевершує сподівання
  • Печенюк О***

У користуванні вже 2 місяці, має достатньо швидкий процесор якого вистачає під будь які задачі. Встановлено чистий Андроїд 13 без всяких док-шмок OS та непотрібних додатків. Пам’яті 8 Гб вистачає за очі, по акумулятору: до 5 годин гри в PUBG на середній яскравості, звісно середній результат, але мені достатньо.
    Трохи розчарував чохол, бо немає магнітів та функції автовимкнення планшету. В цілому планшетом задоволений, якщо будуть проблеми, то напишу.

Достоинства:
    Швидкий, чистий андроїд 13, 8 ГБ
    Недостатки:
    Чехол
  • Андрій С***
    Продавец: Rozetka

До цього у дитини був в користуванні 9-дюймовий самсунг, непоганий планшет був на початку але згодом з кожним оновленням він працював все гірше і гірше, таке враження неначе то було навмисно зроблено, адже ті ж самі додатки врешті решт майже не тягнув. Хотілося придбати щось жвавіше щоб підтримувались якісь середні ігри та побільше дисплей. Ходили у магазин думав купити 11 діагональ але для ігор здалося буде незручно, завеликий, то ж зупинилися на 10,4, наче оптимально для усього...
    Дисплей тут яскравий, з такою роздільною здатністю це небо і земля в порівнянні з минулим планшетом, лагів ніяких не помічено, поки що все гуд.
    З ігор тягне Mobile Legends добре, PUBG mobile/new state десь 35-45 FPS, Call of Duty біля 40 FPS, запускали Genshin можливо грати але вже не так іграбельно ну а Fortnite вже не особливо потягнув ривки і т.д.

Достоинства:
    Оптимальні розмір та яскравість дисплея, можна грати в не найважчі ігри, чохол у комплекті, наявність слота для SIM
    Недостатки:
    Поки що не виявлено
    • Геннадий И***

Аналогичная ситуация с неотключаемыми и убивающими планшет обновлениями.

• Покупець

Все працює, зауважень у мене не має (якість відео підтягується автоматично, все ок). Кольори насичені, картинка дуже яскрава і деталізована. Головні мої тестувальники це діти, вони у захваті і щасливі, а що ще потрібно? Всі ігри, в які вони грають по типу бравл старс і пабг мобайл – літають.

• Андрій

Швидкий))

Достоинства:
    Швидкий))
  • Дмитро Б***

Перші враження від користування даним гаджетом приємні. Швидкість роботи та робота сенсорів відмінна. Нам подобається.

• Роман М***

Брали для игр и рисования.
    Отлично дополняет его длинный 2 м шнур USB и отдельный стилус. Стандартный активный стилус отлично работает.

Достоинства:
    Выглядит и работает отлично
    Недостатки:
    нет стилуса в комплекте
  • Андрей Д***

• Марія П***

Хороший планшет,дитині все подобається!

• Константин Т***

На свою ціну чудовий пристрій. Брав дитині в подарунок. Досить потужний для малих задач.

• Ганна Є***

користуюсь 3 місяць, все чудово працює

• Ольга Ч***

Класний планшет за свої кошти.

• Иван З***

Брав матері для перегляду фільмів.
    Наче працює адекватно, батарея тримає добре.
    Екран не самої поганої якості.

Достоинства:
    Ціна/якість.
    Недостатки:
    Не було.
  • Олександр А***

Мені все сподобалось в цьому планшеті

Достоинства:
    Швидкий, якісний екран
    Недостатки:
    Поки не знайшов
  • Оксана С***

Купила десь пів року тому,ненатішусь,коли немає світла гарний заміник телевізору,батарея тримає до 10 годин роботи.Але динаміки слабенькі.

Достоинства:
    Батарея,ціна.
    Недостатки:
    Слабенькі динаміки
  • Квентин Ш***

за такi грошi супер

Достоинства:
    супер
    Недостатки:
    немае
  • Артур М***

Брав в липні вопшем почав грітися (прошло місяця 3) подгонка дєталєй так собі (я про подгонку пластика до метала) но за таку ціну характеристики достойні через те і брав.вобщем дивіться самі але відгук пишу з нього ж)) загалом гарна річ за ті гроши

Достоинства:
    Характеристики за ту ціну
    Недостатки:
    Корпус не подогнали(деталі друг з дружкой)ще почав грітись але можливо то мій косяк
  • Валентина Д***

Пользуюсь год, для просмотра фильмов и ютуб. Батарея конечно не очень, но он постоянно дома, так что проблем с зарядкой нет.

Достоинства:
    Чехол и пленка в комплекте. 8/128 отлично справляется с задачами
    Недостатки:
    Батарея оставляет желать лучшего.
  • Виктория В***

не перший раз купую планшети цієї фірми, але з кожним разом якість все гірше, кращє вже купити дешевий ноунейм, якість така сама

Достоинства:
    з обкладинкою
    Недостатки:
    дуже слабка батарея,тримає дві години,погана якість зображення, багато не потрібних опцій, як в лабірінті
  • Сергій К***

Купував цей планшет, але через короткий проміжок часу почав глючити і відключатись на 60% батереї. Віддав по гарантії, через місяць забрав але дзвінка назад не отримав і в чому була проблема і чи вони вирішили її теж не знав. Але як виявилось, ніяк не вирішили. Планшет так само відключився і при включені показує 0%, хоча батареї достатньо і попередження, що 20% залишилось не було

Достоинства:
    Ціна, характеристики
    Недостатки:
    Якість
  • Світлана М***

З самого початку шось дивне було з батареєю, вона якось швидко сідала і більше чотирьох годин йшло на те, щоб вона зарядилась. Причому, неважливо чи користувалась я планшетом на той момент чи ні. А останній місяць так взагалі при 30% заряду він просто почав вирубатись. І вмикається він тільки після того, як його поставили на зарядку. От він увімкнувся і виявляється, шо він розрядився в нуль.

Достоинства:
    Гарний великий яскравий екран, не висне. Все, загалом, працює добре. За таку ціну гарний планшет, якби не дохла батарея
    Недостатки:
    Проблеми з батареєю.
  • Анастасия В***

Через декілька днів, экран після блокування періодично перестав реагувати на палець. Доводилось зажимати кнопку перезапускати.
    Відправила по гарантії на ремонт. Але сталася якась помилка, мені повернули стукнутий планшет з вятиной на куті.
    В результаті повернули гроші і залишилась я без планшету.

• Серёга Ш***

Планшет купил ребёнку, для слабеньких игрушек. Изначально в отделении просто взглянул, заюрал. Затем через 2 недели перед тем как дарить обратил внимание, что качество картинки отвратительное, глаза устаю моментально. В ютубе качество выше 720р не берёт. Особо не пользовался, но даже в меню, браузере уже заметно что планшет задумываеться.
    Больше особо сказать нечего.

Достоинства:
    Только цена, но второй раз я бы его не купил.
    Недостатки:
    ЭКРАН как минимум.
      Представник бренду

Доброго дня, Серёга Шеремет!
      Дякуємо за зворотний зв'язок, хочемо зауважити, що планшет без проблем відтворює 1080P, будь ласка, перевірте швидкість та якість вашого Інтернет з’єднання, та в налаштуваннях додатка YouTube вкажіть якість 1080P.
      В планшеті Pixus Drive встановлено екран з сучасною технологією Incell, що на відміну від старих типів екранів, є більш безпечнішим для очей

• Олександр Г***

Нікому не раджу купувати цей планшет.
    Швидко розряджається.
    Повного заряду вистачає на 2 години

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Швидко розряджається. Гріється
      Представник бренду

Доброго дня, Олександр Голованов!
      Планшет Pixus Drive, має сертифікацію Google, тому всі заявлені характеристики - відповідають дійсності. Батареї 6200 мАч, згідно наших тестів, має вистачати на 6-7 годин онлайн відео (залежно від яскравості, гучності і якості відео). Тому зверніться, будь ласка, до нашого сервісного центру. Ми обов’язково вирішимо це питання.
      Контакти є в інструкції користувача та на офіційному сайті компанії.

• Сергій М***

Після 2-х тижнів не дуже активного користування перестав відпоівдати на натискання екран. Бокові кнопки працюють. В інших відгуках та запитаннях бачив подібну проблему, тому вона не випадкова, а системна.

Достоинства:
    Поки працював - добре.
    Недостатки:
    Вийшов з ладу сенсор екрану.
      Представник бренду

Доброго дня, Сергій Мороз!
      Дякуємо за відгук! Нагадуємо , що планшет має сертифікацію та офіційну гарантію.
      Будь ласка для вирішення вашого питання зверніться до технічного відділу (контакти є на офіційному сайті та в інструкції користувача)

• Тимофій К***

У характеристиках зазначена країна-виробник Тайвань, а на коробці написано Китай (КНР), юридична адреса виробника - Гонконг. Я спеціально шукав товар не з КНР, щоб не платити посібникам російських терористів. Імовірно, це було моє останнє замовлення на Розетці.

Достоинства:
    Загалом зручний планшет, великий екран, непогані кольори
    Недостатки:
    Зазначена інформація не відповідає дійсності