Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Ноутбук Pixus Bit Lite 8/256GB Windows 11 Home UKR Graphite (4897058532142) / 14.1" IPS Full HD / Intel Celeron N5095 (2.0 ГГц)

Оценка пользователей 3.71/5
  • Марина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый. Объем установленной оперативной памяти: 8 ГБ. Объём SSD: 256 ГБ

Гарний ноут, зі своїми задачами повністю справляється. Дуже легкий та компактний. Швидкий. Можна заряджати від павербанку що дуже зручно. Купила сину для навчання , син теж задоволений.

Достоинства:
    Швидкий, гарний дизайн, акуратний, функціональний.
      Представник бренду

Добрий день, Марина Трубнікова!
      Дякуємо вам, за такий гарний і докладний відгук. Приємного користування!

• Наталія Б***

Купувала в листопаді 2025 року дитині для навчання. Поки що працює добре, не гріється, оновлюється. Від батареї можна дивитись відео 3-4 години, або працювати з текстом до 6 годин.
    Дитина дуже задоволена.

Достоинства:
    Встановлено віндовс 11
    Недостатки:
    Поки що немає

Доброго дня!

Щиро дякуємо вам за такий детальний і позитивний відгук! Нам дуже приємно чути, що пристрій добре працює, стабільно оновлюється та підходить для навчання. Особливо раді, що ваша дитина задоволена — для нас це найкраща оцінка

Бажаємо приємного користування і успішного навчання! Якщо у вас виникнуть будь-які запитання, ми завжди раді допомогти.
      З повагою,
      команда Pixus

• Олена Д***

Швидко відправили. Купувала 30.10.2025, все добре працює без нарікань, заряджається від потужного павербанка.

Достоинства:
    Для навчання

Дякуємо вам за відгук!
      Раді чути, що ноутбук справно працює без нарікань і ви задоволені покупкою. Також приємно, що відзначили можливість заряджання від потужного павербанка — це справді зручно для мобільного використання.
      Нехай і надалі працює стабільно та приносить лише позитивний досвід!
      З повагою,
      команда Pixus

• Приходько В***

цей ноутбук ганрний за свої гроші,працює без нарікань.
    хотило сьби більш потужніший процесор, але за ці гроші ноут топ.
    в подарунок були беспроводні навушники вони працюють добре, звук гарний.
    але хотилось б більше портов, у ньому є mini HDMI, а хотьлось би повноціний HDMI.
    пишу з цього ноутбуку, я задоволений.

Достоинства:
    легкий, встановлена виндов 11,бесповодни навушники Недоліки
    Недостатки:
    нема повноціного HDMI, мало портов USB.
  • Надія

Купили дитині для навчання, швидкий, яскравий дисплей. Встановлена віндовс. Не заряджається від type-c. Через це неможливо зарядка від повербанка. Також Microsoft office встановлена пробна версія на місяць.

Достоинства:
    Для навчання виконує свої функції.
    Недостатки:
    Не заряджається від type-c, пробна версія Office

Добрий день, Надія!
      Дякуємо вам за відгук. Для заряджання ноутбука через порт Type-C, зарядний пристрій повинен підтримувати протокол PowerDelivery через вихід Type-C (за профілями 12, 15 чи 20 вольтів і потужністю не менше 33W) та мати сумісний кабель Type-C – Type-C який здатний витримувати навантаження до 45W.

• Віталий С***

Після покупки даного ноутбука налаштування передвстановленої віндовс 11 пройшло без проблем, все чітко. В системі вже був передвстановлений Офіс чомуь з рос. локалізацією, ну якось не є біда, можна перекласти на солов'їну, справа 2-х хвилин, АЛЕ після його запуску, на етапі авторизації (користуюсь підпискою на 365) спрацював захисник віндовс і о диво, ТРОЯН в інсталяшці офісу.... Загалом видалив його, перевстановив з оф. сайту і ніяких проблем. ЯК ТАК, НОВИЙ НОУТБУК? Загалом норм друкарська машинка, поки що без нарікань.

Достоинства:
    Ціна=якість
    Недостатки:
    Зазначив вище...
  • Ілля Л***

Ноутбук легкий і досить компактний, але як на мене пластик відчувається і виглядає дешевим.
    Не варто очікувати від нього виконання ресурсних задач, зважаючи на «начинку» але з «базою» такою як офіс і браузер справляється добре.
    З цікавих «фішок» це розкривання кришки екрану на 180 градусів і фізична шторка для вебкамери.
    З недоліків з якими я стикнувся: «відвалюється» wifi через декілька хвилин (до години) роботи і лікується лише повним перезавантаженням компьютера. Тобто він продовжує бачити що є модуль, але не бачить жодної мережі поруч.

Достоинства:
    Легкий, шторка на камері, кут розкриття екрану, дуже гарна ціна
    Недостатки:
    Досить дешевий пластик, проблема з модулем wifi
      Представник бренду

Дякуємо за ваш детальний відгук! Раді чути, що ви оцінили компактність, легкість ноутбука Pixus Bit Lite, а також його зручні функції, такі як розкриття екрана на 180° і шторка для вебкамери.

Дякуємо за зауваження щодо матеріалів корпусу — нам важлива ваша думка, і ми обов’язково врахуємо її у майбутніх моделях.

Щодо ситуації з Wi-Fi — рекомендуємо звернутися до нашого сервісного центру для діагностики. За номерами +380681381221,+380502709980

З повагою, команда PIXUS!

• Олександр

Замовляв цей ноутбук з уцінкою (замовлення № 871025111). Брав ноутбук для вебсерфінгу та роботи з текстом в часи блекауту. У цього ноутбуку є як позитивні сторони так й погані. Почнемо з позитивних.
    1. Енергоспоживання незначне, мені вистачає мого Baseus Star Lord Display 22.5W 30000 mAh щоб живити його через PD в режимі економії споживання.
    2. Чудовий матовий IPS монітор. Зазвичай в дешевих варіантах стоїть глянцевий монітор.
    3. 8 гб ОЗУ. Для бюджетного ноутбуку це чудовий об'єм.

Тепер перейдемо до мінусів.
    1. Люк для заміни комплектуючих не відповідає розмірам комплектуючих, а саме ОЗУ. Якщо хочете замінити ОЗУ, вам доведеться знімати всю задню кришку, аби поміняти ОЗУ, що не дуже радує, а ще виробник навіщо-то сховав 2 болти під гумовими ніжками цієї кришки, і це при тому, що інші болти не прикриті і поруч з цими ж 2 болтами вже є інші 2 болти.
    2. Чомусь нова ОЗУ у мене не підійшла. KVR32S22D8/16 з шістнадцятьма чипами H5AN8G8NDJR-XNC не стартує. Є підозра що ноутбук не може підігнати частоту, але це дивно, адже комп'ютери повинні самі зменшувати частоту до оптимальних значень. Я б хотів щоб представник бренду роз'яснив мені цей нюанс, адже ОЗУ зараз не з дешевих і я не можу нескінченно купувати ОЗУ в спробах знайти працюючий варіант.
    3. Нез'ємний акумулятор. При заміні комплектуючих, краще його від'єднувати, але без знань туди краще не лізти, що не дуже добре, враховуючи що виробник позиціонує ноутбук як з можливістю легкого апгрейду.

Також, це не мінус але повинен проговорити. Оскільки ноутбук бюджетний, комплектуючи в ньому також будуть бюджетними. SSD та ОЗУ в ньому не фірмові, виробника яких взагалі важко знайти в інтернеті, це буквально китайські ноунейми, але за таку ціну ви краще не знайдете, повірте.

Поради для виробника: Збільште люк для заміни комплектуючих, чи розверніть на 180 градусів слот для ОЗУ (аби той дивився в сторону SSD). Зробіть невелику кількість версії без Windows, я б краще віддав гроші за ліцензійну windows в обмін на покращення комплектуючих. Додайте з'ємний акумулятор, це буде корисно, бо в ЕС невдовзі (2027р.) запрацює закон, який зобов'язує виробників робити з'ємні акумулятори.

• Надія

Хочу доповнити попередній відгук. Пройшло два тижні з покупки, ноутбук не працює. Висвічується заставка і все далі не прогружається. Просто викинуті гроші на вітер

Достоинства:
    Жодних

Добрий день, Надія!
      Нам прикро, що ви стикнулись з такою ситуацією. З вашого опису, схоже на не корректну роботу Windows у зв'язку з встановленням не ліцензійного ПО. Нагадуємо вам, що є офіційна гарантія 12 міс. Протягом якої, ви можете звернутись до сервісного центру Pixus і безкоштовно відправити ноутбук на тестування. Кваліфіковані інженери виправлять всі недоліки, які виникли в процесі експлуатації. Контакти є на офіційному сайті Pixus і в інструкції споживача.
      ссылка

• Надія

Знову додаю до свого відгуку. Купила ноутбук 09.11.2025, 26.11.2025 він перестав вмикається. Відправила ноутбук на гарантійний ремонт, отримала його 26.11.2025 . Пройшов місяць з відправки до сервісного центру. В точці видачі включила ноутбук, він почав загружатися і щаслива пішла додому. Вдома почала заходити в ноутбук і виявилося, що не працюють кнопки на клавіатурі з цифрами. Завтра знову віднесу на ремонт. Не купуйте цей ноут, особливо в розетці. Жахливішого гарантійного обслуговування ще не зустрічала. Краще зверніться до реальних магазинів, де є адекватне гарантійние обслуговування. Просто викинуті 9799 гривень. До речі, зверталася на гарячу лінію розетки під час ремонту, з питанням про строки, відповідь була одна, очікуйте вам повідомлять.

Достоинства:
    Жодних
    • Людмила

Ви просто не поцікавились, що кнопки на цифровій клавіатурі (справа) вмикаються і вимикаються натисненням комбінацією клавіш. Так майже на усіх сучасних ноутбуках.

Це ж елементарно було прогуглити і не псувати собі настрій :-)

• Надія

Дякую за пораду. Кнопки з цифрами які не працюють знаходяться над літерами. Не працюють кнопки 2, 4, 5, 7. Не можливо ввести навіть знак @, бо на клавіатурі він знаходиться під ціфрою 2 .Цифри що знаходяться з правої сторони працюють.