- Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довго скользить, та не залишає слідів. Також має зігріваючий ефект, який інколи черезмірний.
- Представник бренду
Добрий день, Віктор. Дуже вдячні вам за попкупку та позитивний відгук!
- Артем Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я бачив, що люди писали про зігріваючий ефект - він є і в мене і в дружини. Не прям сильно, але треба було б повідомити виробника)
Дякуємо за ваш відгук!
Легкий зігріваючий ефект дійсно може проявлятись у деяких користувачів через індивідуальну реакцію на склад. Формула лубриканта сертифікована, дерматологічно протестована та є абсолютно безпечною до використання.
Приємного досвіду вам і дружині)
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за покупку та відгук!)
- Руслан А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобався Дякую Вам
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за покупку та високу оцінку!)
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка доставка. Товар якісний
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за покупку та високу оцінку товару! Ваша думка дуже важлива для нас!
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лубрикант є загріваючим, про що ніде не вказано ні в описі товару, ні на упаковці
Дякуємо за ваш відгук.
Хочемо звернути вашу увагу, що Pjur Basic Waterbased — це класичний лубрикант на водній основі без ефекту розігріву. Виробник не заявляє наявності будь-яких компонентів, що спричиняють зігріваючу дію.
Можливо, відчуття тепла виникло через індивідуальну чутливість шкіри або використання на подразненій ділянці. Також подібні ефекти можуть з’являтися при поєднанні з іншими засобами (наприклад, презервативами з ефектом тепла).
Нам шкода, що продукт не виправдав ваших очікувань. Якщо бажаєте, ми з радістю допоможемо підібрати альтернативу, яка найкраще відповідатиме вашим побажанням.