Отзывы покупателей о Планшет Realme Pad mini LTE 4/64GB Blue (6941399077805)
- Анатолій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Оперативная память: 4 ГБ. Встроенная память: 64 ГБ
Хороший планшет, шустрий, з LTE. Витончений дизайн - "майже aple". Після розпаковки 23.01.2023р та спробі налаштування, виявилось, що слот сім- картки та пам'яті - не відкривається. В то й же день оформив повернення (хоча згоден був на заміну або забрати назад, якщо там незначний ремонт), але не відправив, так як незнайшов зворотньої адреси (окрім кур'єрської доставки).Ніхто зі мною не зв'язався, хоча я і просив письмово. Тому, 27.01.2023р., особисто завіз його до сервісного центру Розетки, де його взяли на діагностику, т.як "упаковка розкрита". В описі зазначили, що комплектація неповна, хоча я віддав все, крім гарантійного талона (приймальник сказав, що не потрібно). 3.02.2023р з СЦ прийшло повідомлення, що ремонт виробу завершений і я можу його забрати там де здавав, в СЦ Розетки, але з останнього - " ні слуху ні духу". При особистому відвідуванні СЦ Розетка, відповіли щоб чекали СМС-повідомлення. Сьогодні вже 08.02.2023р., ажодного повідомлення немає. Як і відповіді з Служби підтримки (телеграм- каналом я не користуюсь) ателефони не відповідають!
РОЗЕТКА, я давно користуюсь Вашим сервісом,- такого ще не було, на Вас це не схоже.
Дайте відповідь, КОЛИ я зможу або отримати свій товар назад, або заміну, або повернути кошти? Хоча б зв'яжітся зі мною!- Достоинства:
- Хороший дизайн, екран і розміри; шустрий процесор, наявність LTE, потужна батарея, ергономічний
- Недостатки:
- Не відкривається слот сім-карти і карти пам'яті. Решту - у відгуку
- Анатолій В***
Сьогодні оперативно питання вирішено - повернуто кошти. Дякую Розетка і надіюсь на подальшу співпрацю.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Оперативная память: 4 ГБ. Встроенная память: 64 ГБ
Користуюсь як читалкою та для серфінгу в мережі, найкращий варіант у своєму ціновому сегменті
- Достоинства:
- Працює без нарікань
- Недостатки:
- Не знайшов
- Бабич А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Оперативная память: 4 ГБ. Встроенная память: 64 ГБ
За данный бюджет самый лучший вариант, работает как часы)
- Достоинства:
- В целом замечательный планшет
- Недостатки:
- Пока не обнаружены
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Оперативная память: 4 ГБ. Встроенная память: 64 ГБ
Пользуюсь уже 3 недели, все очень нравится. Работает шустро, без зависаний,. Что касается разрешения экрана, то пиксели действительно заметно при мелких текстах (если очень отдалить), но при просмотре видео и т.д - почти не видно, не мешает совсем. Читать книги тоже комфортно, лично мне. Раньше был старый другой фирмы, работал очень жутко (все зависало и вылетало), после него обходил стороной планшеты из-за нескольких неудачных опытов, но этот - очень приятно удивил.
Громкость хорошая, звук - приятный, смотреть фильмы, аудиокниги и т.д - более чем.
Батарея показывает себя отлично, весь день активно можно пользоваться и заряд ещё останется. Покупкой более чем доволен- Достоинства:
- Отличная вещь
- Недостатки:
- Пока не нашел
- Саша Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Оперативная память: 4 ГБ. Встроенная память: 64 ГБ
Качество зборки норм.екран яркий .
- Достоинства:
- Сборка
- Недостатки:
- Нет пока.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Оперативная память: 4 ГБ. Встроенная память: 64 ГБ
працює нормально, але досить гладенький, рекомендую одразу купляти якийсь чохол
- Достоинства:
- якість і помірна ціна
- Недостатки:
- поки не знайшов
- паша п***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Оперативная память: 4 ГБ. Встроенная память: 64 ГБ
Гарний товар
- Ким В***Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Оперативная память: 4 ГБ. Встроенная память: 64 ГБ
Не смог открыть лоток для карты памяти,вставляю скрепку,она упирается во что-то и все,лоток не открывается,даже если надавить на нее
- Достоинства:
- Хороший планшет за свои деньги
- Ива
Давите сильнее, лоток оч тугой, у всех так
- Анатолій В***
Теж саме: апарат хороший, але лоток сім карти також не відкривається - здав на діагностику ще27.01.23 (придбав 22.01). Сьогодні 08.02.23 - "ні звуку" від СЦ, а вже 14 днів пройшло (((
- Валерий С***
Так же было, думал тоже что трабл баг
Но не побоялся посильнее надавить, ничего не поломал, и лоток открыл)