Отзывы покупателей о Планшет Sigma mobile Tab A1020 LTE 3/32GB Grey (4827798766323)
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Оперативная память: 3 ГБ. Встроенная память: 32 ГБ
Планшет відповідає заявленим характеристикам. Для новин та перегляду фільмів достатньо. Наявність мобільного зв'язку додатковий бонус, особливо при відсутності електроживлення. До речі , в комплекті був пакет мобільного оператора. Дякую.
- Достоинства:
- Наявність мобільного звязку
- Недостатки:
- Сподіваюсь, не виявлю
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Оперативная память: 3 ГБ. Встроенная память: 32 ГБ
Прикро що не можна повернути час назад.
- Достоинства:
- Ціна але ....
- Недостатки:
- Працює наче хоче померти, щоб його не чіпали. Може сам вимикатися, може сам зробити перезавантаження з втратою всіх даних.
- Светлана С***
Мала декілька телефонів цього бренду. Хотілось кожен покласти на рельси під потяг. Тому нікому не раджу цього виробника.
- Микола Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Оперативная память: 3 ГБ. Встроенная память: 32 ГБ
В цьому планшеті єдина перевага ціна, а недоліків купа.
1) В коментарях писали, що батарея хороша... Вчора ввечері лягав спати було 22 відсотки зарядки. Вранці проснувся, планшет вимкнений, бо розрядився... -22 відсотки за ніч, коли він просто лежав і ним некористувались. І це в режимі економії енергії. Класна батарея!!! І це вже не перший раз таке стається.
Єдиний спосіб його нормально зарядити, це повністю вимкнути і поставити на зарядку на всю ніч. Тоді його вистачає на 2-3 дні, якщо користуватись по пару годинок в день.
2) Писали екран класний))) Але забули додати, що є мертва зона на екрані. Я її також не відразу помітив, але коли працюєш в гугл таблиці то це стає очевидним. Трохи вище середини екрану, є смуга на якій планшет не реагує на дотики. Не можливо вибрати клітинку в таблиці, як не натискай. Вибирається або верхня або нижня, але не та на яку тиснеш)))
3) Також нижче звук хвалять))) Хоча в ньому звук поганенький.
До цього був старенький iPad 2, якому вже 12 років... То навіть не порівняти, в рази переважає оцей от "девайс". Шкода що в апл такі заморочкі з не можливостю користуватись старим іосом.- Достоинства:
- Недостатки:
- батарея, екран. звук
- Микола Є***
Доповню відгук. Як виявилось екран був бракований, замінили по гарантії. Але таке враження, що і батарея бракована, зовсім не тримає(((
Як наслідок, даремно витрачені кошти, бо нормально користуватись цим планшетом проблематично. Купив собі Xiomi Redmі Pad SE 11 і надзвичайно задоволений ним. - Светлана С***
З акумами в них біда, що в телефонах, що у планшетах. У ВСІХ БЕЗ ВИКЛЮЧЕННЯ! Мала декілька телефонів. Перший - думала що брак, буває. Другий - через день після покупки поїхав у сервіс на заміну акуму, бо за годину заряд виходив у нуль. Замінили акум - заряд виходить в нуль за 4 години. Третій телефон- брала вже самим великим акумом. Тримає добу замість 10 днів.
Тепер для покупки навіть не дивлюсь у сторону сігми. Це дно.
Щось не дуже коректно працює
- Достоинства:
- Дешевий
- Недостатки:
- Вимикався сам, не вмикається.
- Игорь З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Оперативная память: 3 ГБ. Встроенная память: 32 ГБ
Поморочился с настройкой и обновами, так как я с Купянска, и тут не то что вайфая нет, а и толком перебои с мобильной связью. Когда настроил всё ок. Мне нравится. Только забрал с пункта выдачи вчера ещё, а в приложении пишут что ожидает)
- Достоинства:
- Отличный аппарат за такую цену.
- Недостатки:
- Жаль он не умеет готовить сам, а так вроде нет
Представник постачальникаІгоре, дякуємо за Ваш відгук!
- тетяна м***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Оперативная память: 3 ГБ. Встроенная память: 32 ГБ
Планшет брала на подарунок татові, спершу все було гаразд, близько місяця працював, телефонував, проблем не було, а потім почав зависати, не читав додатки, час від часу сам вимикався, а потім вмикався, плеймаркет не запускався - писав помилка або не відповідає, ми навіть оформили заявку на гарантійне обслуговування. Потім скинули налаштування до заводських і він почав працювати. Поки що все нормально, побачимо наскільки вистачить. Але дуже сумна ситуація ....
- Достоинства:
- В цілому зараз все нормально
- Недостатки:
- Був період, коли планшет зависав і не бачив додатки
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Оперативная память: 3 ГБ. Встроенная память: 32 ГБ
Действительно камера есть!!! Планшет рекомендую. Особенно порадовал аккумулятор и экран
- Достоинства:
- Звук, аккумулятор, экран
- Недостатки:
Хороший планшет за свои деньги. Кино, новости, читалка выше всяких похвал. Нет фронтальной камеры, что не устроить любителей видео звонков. Хороший аккумулятор, в режиме чтения и видео держит световой день или два (по нагрузке). Звук в наушниках нормальный
- Достоинства:
- Экран, аккумулятор, звук, быстродействие
- Недостатки:
- Нет второй фронтальной камеры
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук.
Але дивує інформація про відсутність фронтальної камери. Вона є
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Оперативная память: 3 ГБ. Встроенная память: 32 ГБ
Планшет хороший, прийшов бистро, в роботі подобається
- Достоинства:
- Хороший звук, легкий в роботі
- Недостатки:
- Прийшов повністю розряджений
- igorlkostyshyn73
Був у мене планшет Сігма... Одне Вам скажу . Через рік -півтора скажете чи будете задоволені ...
Якщо нормальних виробників планшети-смартфони працюють 4-5 років , то ці сігми розраховані лише аби сяк-так гарантію відмучити. І ще в них є одне. Дуже сильно брешуть з акумулятором. - Snemkovich
Шодо попереднього коментаря: Sigma mobile X-style Tab A103 працює у мене вже шостий рік, і я все ще задоволений його роботою. Причому використовувється планшет не лише для перегляду фільмів та читання книжок, а й для участі у відеоконференціях, з підєднаною клавіатурою - майже як ноутбук з роботою в Android-версії MS Office 365.
- Сергій М***
А81 поки не здохла батарея безвідмовно працював. Років 5 мабуть. Я вже і не пам'ятаю скільки він у мене. А ви кажете 1-2...
Не наговорюйте! Не гірше за інших!
- Сынман Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Оперативная память: 3 ГБ. Встроенная память: 32 ГБ
Я расширил память на этом планшете с помощью сд карты на 64гб 10класса встала как общая память ,можно скачивать приложения и игры на сд карту.