- Леся К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наче візуально непогані і якісні, АЛЕ кришки наче від інших контейнерів, тобто вони просто не закриваються. Жодна кришка з набору не закриває нормально жоден з контейнерів.
- Недостатки:
- Кришки не закриваються
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала такій набір минулого року. Заморожувала бульйон з м'ясом, а на наступний день коли побачила як їх бідолашних розперло мені столо їх шкода. Дно і кришки були круглі, но при цьому кришки не відкрилися ані трохи. Через місяць дістала ємність з бульйоном та замочила під проточною теплою водою, дно та по боках. Бульйон дістала і використала за призначенням, а ємність помила теплою водою і витерла рушником. Ця ємність стала такою, як була до морозилки. Це мені буже сподобалося і я буду замовляти ще!
Дякую "РОЗЕТКА" за якісний товар, гарне обслуговування та швидку доставку.- Достоинства:
- якість, ціна, кришки супер
- Недостатки:
- поки не знайшла
- Елена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все б нічого: і тара зручна і кришка плотна, але після заморозки пластик стає дуже ламкий і крихкий. Це вже друга зламалась з двох.
- Достоинства:
- Тара, кришка
- Недостатки:
- Крихкий пластик
Дякуємо що вибрали наш товар.
- Лариса М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
сподобався.
- Достоинства:
- зручний, міцний, компактний
- Александр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошие баночки, брали что бы хранить грудное молоко в холодильнике. Со своей задачей справляются на ура.
- Виктория М***Продавец: Rozetka
Красиві та якісні контейнери. Без строннього запаху. Міцні. Завдяки ним в морозилці порядок та чистота. Зручно заморожувати джем та нарізану зелень.
- Достоинства:
- Якість та ціна
- Андрей М***Продавец: Rozetka
Удобные небольшие контейнеры, пользоваться удобно. Сделаны качественно. Могу рекомендовать.
- Достоинства:
- цена, качество.