Не вперше купляємо ці контейнери. Товстий якісний пластик, майже не дряпається, переносить посудомийку. Кришка створює класний ваакум, за купу років користування жодного разу в крупах нічого не завелось
Ми вдячні Вам за те, що вибрали наш товар.
Який вакуум, там дві дирки в кришці) Навіть на фото видно.
Покупкою задоволена. Пластик товстий, не гнучкий. Всі контейнери отримала без подряпин. Кришечки прорезинені, щільно закриваються. Зручно відкривати.
Надіюсь в процесі використання й надалі будуть радувати.
чудові баночки!
Мені сподобались баночки, не дивлячись на потертості на деяких частинах. Завдяки прогумованим кришкам які дуже щільно сидять, чай та кава будуть тримати свій аромат. Замовлю ще інших розмірів для круп та спагеті. Упаковано просто чудово, але зовсім не екологічно. Плівку тільки на спалення.
Не буде там нічого тримати, там дві дірки в кришці)
Рекомендую
Дуже вмістимі.
Хороша якість, зручно відкривати
качество отличное
Імітація "вакууму". В кришці дві дірки якраз такого розміру, що міль спокійно пролазить всередину і живе собі там. Дуже розчарований, бо повівся на відгуки, купив одразу декілька штук, і в результаті викинув гроші і пару літрів круп на вітер. Люди, які пишуть про "герметичність", звертаюсь до вас) Якщо кришка "прорезинена" і у вас (поки) не завелась міль, це ще не означає, що контейнер герметичний.
Короче, дуже не рекомендую.
Купував не в розетці.