День Рождения ❤️ ROZETKA 2025 | Скидки до 70%

Отзывы покупателей о Контейнер для сыпучих продуктов Plast team Hamburg 2.5 л (TEA-5172)

Оценка пользователей 4.25/5
  • Олена Ревтова

Замовляла 5 контейнерів. Приїхали в одній великій коробці, кожен контейнер був просто обгорнутий плівкою. На жаль, один з них виявися пошкодженим.
    Буду замовляти ще, але по одній штуці - можливо, так доставлять цілими.

Достоинства:
    Дуже гарні контейнери, герметично закриваються
    Недостатки:
    Можуть не доїхати цілими
  • Наталья Лихенко

функцию свою выполняют, в них удобно хранить сыпучие. крышка плотно закрывается. смотрятся очень эстетично, компактно, можно складывать горкой. ещё нравится что контейнер прозрачный, видно его содержимое. из минусов - легко и быстро царапаются

• Юлия Юлия

Очень классное качество и удобный объем, пластик прозрачный, плотный , без царапин, крышка герметична, по бокам резиновые насадки, которые не пропускают воздух.
    Этот контейнер по дизайну предназначен для пасты, но абсолютно универсальный. Я заказала для хранения собачьего корма. В интерьере смотрится классно и гармонично, вполне подходит для открытых зон .

• Антон

Кришка не герметична, є два отвори для повітря

• Михайло

Дуже зручні, тримаємо у таких крупи, цукор і борошно

Достоинства:
    Дуже зручні
    Недостатки:
    Не преживають падіння :)
  • Антон
    Продавец: Rozetka

Контейнери прикольно виглядають, але зовсім не герметичні. В кришці є два отвори для повітря. Я це вже помітив, коли засипав в них крупи. Це і логічно, тому що інакше вона банально не закрилася б, кудоюсь при закриванні має виходити повітря.

Через деякий час завелася міль. :) Здається, вона цілком комфортно пролазить через ті два отвори. Так що не рекомендую. Зараз шукаю якісь банки, що закручуються, інакше міль мене колись з'їсть разом з тими крупами.

Купував не в розетці

Достоинства:
    Класний дизайн
    Недостатки:
    Не герметична