Картка Rozetka

Отзывы покупателей о УМБ Platinet 50000 mAh 20W Black (PMPB5020)

Оценка пользователей 3.89/5
  • Ольга В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость батареи: 80000. Цвет: Черный

С доставкой конечно затянули, но ожидание того стоило - если вам повезло и он приехал без брака (читала отзывы перед покупкой), то работать будет: с декабря 25 по апрель 26 только им и спасалась. Касательно времени зарядки (блока зарядки в комплекте нет, многие об этом пишут, так его практически НИКОГДА нет), так вот купите качественный блок и замените шнур (или покупайте изначально более дорогое устройство, где вам положат шнур "быстрой" зарядки, только вот не факт, что он будет действительно быстр - по мне лучше потратиться отдельно, зная что покупаешь).

Достоинства:
    цена
    Недостатки:
    уже нет) хотя сначала конечно как и все сетовала на скорость зарядки
  • Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость батареи: 80000. Цвет: Черный

Хороший Павербанк. Единственное, как и все Li-pol аккумуляторы нужно беречь от холода. И категорически нельзя заряжать при холодном состоянии батареи.

Достоинства:
    Цена, доставка, ёмкость.
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость батареи: 80000. Цвет: Черный

Дуже корисна річ в сьогоденні. Підключив роутер 12в і три світлодіодні стрічки по 5в для освітлення кухні та санвузла. Тепер блекаути не страшні. Встигає зарядитись під час періодичних вмикань світла. Заряджаю зарядним 33Вт

Достоинства:
    Велика ємність, гарна ціна
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Наталія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость батареи: 80000. Цвет: Черный

Нікому не рекомендую. Сам зарядився, а гаджети заряджати не хоче.

Недостатки:
    Не заряджає
  • Антон С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость батареи: 80000. Цвет: Черный

Дуже дякую! Отримав. Доставка вийшла бистріше, ніж мені сказав оператор. Користуюсь, дуже задоволений

• Ртищева С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость батареи: 80000. Цвет: Черный

Доповнення до відгуку, що писала раніше. Оскільки підзарядку в комплект не поклали, заряджається більш ніж 10 год. В умовах вимкнення світла..... дивиться самі.

Недостатки:
    Немає підзарядного пристрою
    • Кирил

Ну якщо ємність честна то це й логічно що так довго буде заряджатися , ну і ціна моделі з більш швидкою зарядкою коштують дороше це все ж таки самий дешман

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость батареи: 80000. Цвет: Черный

Гарний павербанк, як на свою ціну — дуже хороший. Доставка до Києва зайняла один тиждень. Швидка зарядка підтримується через роз'єм Type-C. Загалом, дуже добрий пристрій.

Достоинства:
    Великий об'єм
  • Ртищева С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость батареи: 80000. Цвет: Черный

Павер бомба! Зарядити можна 6 разів перш ніж треба зарядити самий пристрій. Дуже задоволена придбанням. Дякую

Достоинства:
    Потужний, гарний на вигляд, бонус фонарик.
  • Ольга Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость батареи: 80000. Цвет: Черный

Тільки забрала. З виду не великі. А по об'єму як моя 80ка що купувала рік тому.

Довго комплектували замовлення. Ппо часу розуміла, що не встигну забрати. Тричі відмовлялася від замовлення. Кожен раз казали що скасовують. А посилка все одно прямувала до мене. Довелося відкладати в частину, щоб отримати. Перевізник ігнорував відмову від замовлення.
    Навіть на етапі комплектації, скасування проігнорували.

Загалом задоволена банками. Але нерви потріпали знатно.

Якщо є час чекати, замовляйте. Товар везуть з Польщі.

Достоинства:
    4юсб 2тпс входи. Не великий розмір.
    Недостатки:
    По гаджету ще не виявила.
    По замовленню, багато.
    • Надюйка П***

Шкода, що ваша оцінка занижує рівень товару. Ех.

• Павел

И ничего не поменяли, точно такая же ситуация , а еще узнав что 80000 там нет , а реальных 30000- 45000 , вообще не понимаю зачем его заказал .