Отзывы покупателей о Электронная книга PocketBook 618 Black (PB618-P-CIS)
- Денис Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная электронная книга. После 613 модели вообще земля и небо! Книги загружаю через приложение DropBox - очень удобно. Книги по e-mail тоже работает, но для меня не так удобно. Рекомендую.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взагалі не працює синхронізація с Pocketbook Cloud, книги по e-mail теж не приходять . До wi-fi підключена . Дуже засмутилась , бо це моя перша електронна книга. Завантажую книжки тільки через кабель. А коли на офіційному сайті Pocketbook вирішила залишити заявку про не працюючу синхронізацію , то виявилось що в переліку наявних моделей відсутня ця модель pb618
- Достоинства:
- Підсвітка , легка на вагу
- Недостатки:
- Не працює синхронізація та книги по e-mail
- Денис Л***
Книги по e-mail точно работают - сам пробовал. Но я пользую Dropbox - очень удобно!
- Юрий Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово. Порівняно зі старою 613, це просто космос.
- Достоинства:
- Ціна-якість. Плюси: габаритність, підсвітка, батарея, швидко заряджається.
- Недостатки:
- Не дуже зручна кнопка вмикання. Може трохи чехол заважає))). Ще micro usb, але рідний шнур дуже не поганий
- Діана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша
- Достоинства:
- Розмір, функціонал, підсвітка, ціна-якість
- Недостатки:
- Тільки один колір
- Людмила Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобалась
- Достоинства:
- Що є підсвічування
- Юрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша книжка за свою ціну!
- Достоинства:
- Є підсвітка
- Татьяна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взагалі зручний пристрій
- Достоинства:
- Маленька, зручна.
- Недостатки:
- ще не виявлено, користуюсь 1 тиждень
- Артем
Через 1-1,5 роки нажаль почали кнопки глючити.
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Базова модель електронки в якій є все необхідне (індикатор сторінок, тривала батарея, підсвітка, словник, нотатки, легка загрузка книг через wifi). Очі не втомлюються навіть при тривалому читанні. Лаконічний дизайн та інтерфейс, зручні кнопки. З мінусів не працює вбудований pocketbook магазин та важко знайти чехол.
- Достоинства:
- Не болять очі, є всі базові функції, легка, компактний розмір
- Недостатки:
- Не працює pocketbook магазин, важко знайти чехол
- Юрий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
По сравнению с моделью 301 сырая.
ПО не отлаженное -- временами происходят некие действия повторить которые потом не могу.
Тач-скрин то тупит, то быстро отрабатывает.
Сама структура ПО непонятная, запутанная. Даже списка последних открытых книг нет (или я его не нашел).
Но все это в пределах "хуже чем было, но терпимо".
Осталось оценить надежность, что покажет время. 301 модель отработала около 15 лет, пока экран не разбил.- Достоинства:
- Компактная. На долго хватает батареи. Много форматов файлов.
- Недостатки:
- Сырое ПО
- Елена С***
Пане Юрію, в будь-якому сервісі заміна дісплею коштує зовсім недорого.
- Ніна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пропрацювала буквально півроку та почалися неполадки, перестала сама відключатися, після сплячого режиму теж, хоч в налаштуванні зазначено 10 хв. Читаєш книжку, бац, відключилась. Годинник постійно збивається, але це не так прикро, саме недобре, що сторінки в книзі яку я читаю, перескакувати почали.
- Достоинства:
- З самого початку працювала добре.
- Недостатки:
- Дуже швидко вишла зі строю
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
"Чудова" книжка. місяць працювала, а потім усе. Екран не працює. ніяк. Тому думайте, чи треба вам таке, чи краще пошукати на інших ресурсах.
- Недостатки:
- через місяць роботи перестав працювати екран
Представник брендуПанні Анно,
Нам дуже прикро, що ваш досвід використання нашого пристрою виявився саме таким.
За весь час продажів даної моделі, ми не зіштовхувались з подібними ситуаціями. Зверніть увагу, що усі рідери PocketBook оснащені високоякісними екранами від компанії E Ink, що використовують усі без виключення світові виробники електронних рідерів. Також нагадуємо, що кожен рідер PocketBook має 2 роки гарантійного обслуговування. Будь ласка, зверніться до нашого офіційного сервісного центру, щоб ми могли якнайшвидше розв‘язати цю проблему.
Сподіваємось, що сервісний центр зможе вирішити цю ситуацію і ви отримаєте більш позитивні враження від вашого рідера.
З повагою,
команда підтримки клієнтів PocketBook- Олександр Є***
Дійсно прикро, але то може бути гарантійний випадок, не значить що на кожному екземплярі буде так само. Користуємось третій місяць, поки що (тьфу-тьфу) все чудово (купували в іншому магазині, але це не так важливо).
Просто зверніться по гарантії. - Игорь Ф***
Не такий вже і якісний в них екран. 3 місяці 10 днів і він перестав працювати.
Не той вже покетбук :(
- Назар С***Продавец: Rozetka
Чудова книга, перша моя електронна, працює вже рік без проблем
- Достоинства:
- Батарея, не болять очі від екрана ( для тих хто каже що немає різниці з телефоном), простий і зрозумілий інтерфейс
- Недостатки:
- Якщо брати саме як електронну КНИГУ - то немає ніяких
- АртемПродавец: Rozetka
В цілому книга хороша.
Але тільки в межах строку гарантії.
Через рік почались приколи з кнопками. Центральний джойстик працює не коректно, бокові спрацьовують з 2-3го разу, самовільно вимикається підсвітка. Маємо дві таки книжки, придбані в проміжку 7 місяців. Обидві мають однакові проблеми, які нажаль виникають після гарантійного терміну. Для мене покетбук перестав бути ідеалом для читання. Краще вже реф амазон купити.
Саме цю модель не раджу купувати.- Достоинства:
- Хороший екран та автономність, приємна підсвітка.
- Недостатки:
- Працює лише в межах строку гарантії.
- Ірина Я***Продавец: Rozetka
В мене така читалка уже 4 роки, - якщо користуватися обережно - усе буде ок. То якісь конкуренти пишуть хейтерські відгуки. Не лагає, не глючить, в інтернет заходить, скачувати книги можна або із вбудованого додатку, або з інтернету, підсвітка авто і настроювана, батарея тримає місяць активного користування, памʼять 8гб і карта памʼяті на яку совість дозволяє, на екран наклеілазахисне скло, саму читалку у чохол - і буде вам щастя.
- Ігор
У моєї сім'ї послідновно було 5 покетбуків, я точно не хейтер. Але останній пропрацював всього 3 місяці 10 днів після чого третина екрану перестала працювати.
- Олександр К***Продавец: Rozetka
Зауважив, що до попереднього відгуку не додалася оцінка. А це трошки обідно, бо прям від душі писав і витратив час :) словом, поки публікувався коментар модератором, відмітив ще один безмежно корисний для себе плюс цієї читалки - встигаю дочитувати книжки у перервах між нарадами на роботі, бо зручно тягати завжди із собою))
- Достоинства:
- Та буквально все влаштовує, як і раніше)
- Недостатки:
- Не бачив наразі
- Олександр К***Продавец: Rozetka
Достойна базова модель як на мене. Це вже друга моя читалка, тому є з чим порівнювати.
Перше і найголовніше – екран на електронних чорнилах. На щастя тут жодних зауважень – текст чіткий, фон досить приємний білий. Є підсвітка, що на зараз з блекаутами дуже актуально.
Читалка дійсно легка і гарно лежить в руці. Особисто мені хотілося б бачити кнопки керування збоку, але до варіанту знизу теж швидко звикаєш. Плюс тут є сенсорний екран – можна гортати сторінки просто тицяючи по ньому.
8 гб пам’яті – ніби й малувато в наш час, але ж зберігатися там будуть тільки книжки, а вони важать мало. Плюс є роз’єм для карт пам’яті.
Ну і добре в наші часи мати гаджет, який не сильно залежить від електрики. За два тижні майже щоденного читання, батарея все ще не дійшла до половини.
На свої гроші хороша читалка, ну реально- Достоинства:
- Батарея, підсвітка, сенсорний екран
- Недостатки:
- Наразі не зауважив