Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Электронная книга PocketBook 618 Black (PB618-P-CIS)

• Денис Л***

Отличная электронная книга. После 613 модели вообще земля и небо! Книги загружаю через приложение DropBox - очень удобно. Книги по e-mail тоже работает, но для меня не так удобно. Рекомендую.

• Оксана С***

Взагалі не працює синхронізація с Pocketbook Cloud, книги по e-mail теж не приходять . До wi-fi підключена . Дуже засмутилась , бо це моя перша електронна книга. Завантажую книжки тільки через кабель. А коли на офіційному сайті Pocketbook вирішила залишити заявку про не працюючу синхронізацію , то виявилось що в переліку наявних моделей відсутня ця модель pb618

Достоинства:
    Підсвітка , легка на вагу
    Недостатки:
    Не працює синхронізація та книги по e-mail
    • Денис Л***

Книги по e-mail точно работают - сам пробовал. Но я пользую Dropbox - очень удобно!

• Юрий Ю***

Все чудово. Порівняно зі старою 613, це просто космос.

Достоинства:
    Ціна-якість. Плюси: габаритність, підсвітка, батарея, швидко заряджається.
    Недостатки:
    Не дуже зручна кнопка вмикання. Може трохи чехол заважає))). Ще micro usb, але рідний шнур дуже не поганий
  • Діана А***

Хороша

Достоинства:
    Розмір, функціонал, підсвітка, ціна-якість
    Недостатки:
    Тільки один колір
  • Людмила Н***

Дуже сподобалась

Достоинства:
    Що є підсвічування
  • Юрій Ф***

Хороша книжка за свою ціну!

Достоинства:
    Є підсвітка
  • Татьяна Ф***

Взагалі зручний пристрій

Достоинства:
    Маленька, зручна.
    Недостатки:
    ще не виявлено, користуюсь 1 тиждень
    • Артем

Через 1-1,5 роки нажаль почали кнопки глючити.

• Софія

Базова модель електронки в якій є все необхідне (індикатор сторінок, тривала батарея, підсвітка, словник, нотатки, легка загрузка книг через wifi). Очі не втомлюються навіть при тривалому читанні. Лаконічний дизайн та інтерфейс, зручні кнопки. З мінусів не працює вбудований pocketbook магазин та важко знайти чехол.

Достоинства:
    Не болять очі, є всі базові функції, легка, компактний розмір
    Недостатки:
    Не працює pocketbook магазин, важко знайти чехол
  • Юрий Р***

По сравнению с моделью 301 сырая.
    ПО не отлаженное -- временами происходят некие действия повторить которые потом не могу.
    Тач-скрин то тупит, то быстро отрабатывает.
    Сама структура ПО непонятная, запутанная. Даже списка последних открытых книг нет (или я его не нашел).
    Но все это в пределах "хуже чем было, но терпимо".
    Осталось оценить надежность, что покажет время. 301 модель отработала около 15 лет, пока экран не разбил.

Достоинства:
    Компактная. На долго хватает батареи. Много форматов файлов.
    Недостатки:
    Сырое ПО
    • Елена С***

Пане Юрію, в будь-якому сервісі заміна дісплею коштує зовсім недорого.

• Ніна Ч***

Пропрацювала буквально півроку та почалися неполадки, перестала сама відключатися, після сплячого режиму теж, хоч в налаштуванні зазначено 10 хв. Читаєш книжку, бац, відключилась. Годинник постійно збивається, але це не так прикро, саме недобре, що сторінки в книзі яку я читаю, перескакувати почали.

Достоинства:
    З самого початку працювала добре.
    Недостатки:
    Дуже швидко вишла зі строю
  • Анна Б***

"Чудова" книжка. місяць працювала, а потім усе. Екран не працює. ніяк. Тому думайте, чи треба вам таке, чи краще пошукати на інших ресурсах.

Недостатки:
    через місяць роботи перестав працювати екран
      Представник бренду

Панні Анно,
      Нам дуже прикро, що ваш досвід використання нашого пристрою виявився саме таким.
      За весь час продажів даної моделі, ми не зіштовхувались з подібними ситуаціями. Зверніть увагу, що усі рідери PocketBook оснащені високоякісними екранами від компанії E Ink, що використовують усі без виключення світові виробники електронних рідерів. Також нагадуємо, що кожен рідер PocketBook має 2 роки гарантійного обслуговування. Будь ласка, зверніться до нашого офіційного сервісного центру, щоб ми могли якнайшвидше розв‘язати цю проблему.
      Сподіваємось, що сервісний центр зможе вирішити цю ситуацію і ви отримаєте більш позитивні враження від вашого рідера.
      З повагою,
      команда підтримки клієнтів PocketBook

• Олександр Є***

Дійсно прикро, але то може бути гарантійний випадок, не значить що на кожному екземплярі буде так само. Користуємось третій місяць, поки що (тьфу-тьфу) все чудово (купували в іншому магазині, але це не так важливо).
      Просто зверніться по гарантії.

• Игорь Ф***

Не такий вже і якісний в них екран. 3 місяці 10 днів і він перестав працювати.
      Не той вже покетбук :(

• Назар С***
    Продавец: Rozetka

Чудова книга, перша моя електронна, працює вже рік без проблем

Достоинства:
    Батарея, не болять очі від екрана ( для тих хто каже що немає різниці з телефоном), простий і зрозумілий інтерфейс
    Недостатки:
    Якщо брати саме як електронну КНИГУ - то немає ніяких
  • Артем

В цілому книга хороша.
    Але тільки в межах строку гарантії.
    Через рік почались приколи з кнопками. Центральний джойстик працює не коректно, бокові спрацьовують з 2-3го разу, самовільно вимикається підсвітка. Маємо дві таки книжки, придбані в проміжку 7 місяців. Обидві мають однакові проблеми, які нажаль виникають після гарантійного терміну. Для мене покетбук перестав бути ідеалом для читання. Краще вже реф амазон купити.
    Саме цю модель не раджу купувати.

Достоинства:
    Хороший екран та автономність, приємна підсвітка.
    Недостатки:
    Працює лише в межах строку гарантії.
  • Ірина Я***
    Продавец: Rozetka

В мене така читалка уже 4 роки, - якщо користуватися обережно - усе буде ок. То якісь конкуренти пишуть хейтерські відгуки. Не лагає, не глючить, в інтернет заходить, скачувати книги можна або із вбудованого додатку, або з інтернету, підсвітка авто і настроювана, батарея тримає місяць активного користування, памʼять 8гб і карта памʼяті на яку совість дозволяє, на екран наклеілазахисне скло, саму читалку у чохол - і буде вам щастя.

• Ігор

У моєї сім'ї послідновно було 5 покетбуків, я точно не хейтер. Але останній пропрацював всього 3 місяці 10 днів після чого третина екрану перестала працювати.

• Олександр К***
    Продавец: Rozetka

Зауважив, що до попереднього відгуку не додалася оцінка. А це трошки обідно, бо прям від душі писав і витратив час :) словом, поки публікувався коментар модератором, відмітив ще один безмежно корисний для себе плюс цієї читалки - встигаю дочитувати книжки у перервах між нарадами на роботі, бо зручно тягати завжди із собою))

Достоинства:
    Та буквально все влаштовує, як і раніше)
    Недостатки:
    Не бачив наразі
  • Олександр К***
    Продавец: Rozetka

Достойна базова модель як на мене. Це вже друга моя читалка, тому є з чим порівнювати.
    Перше і найголовніше – екран на електронних чорнилах. На щастя тут жодних зауважень – текст чіткий, фон досить приємний білий. Є підсвітка, що на зараз з блекаутами дуже актуально.
    Читалка дійсно легка і гарно лежить в руці. Особисто мені хотілося б бачити кнопки керування збоку, але до варіанту знизу теж швидко звикаєш. Плюс тут є сенсорний екран – можна гортати сторінки просто тицяючи по ньому.
    8 гб пам’яті – ніби й малувато в наш час, але ж зберігатися там будуть тільки книжки, а вони важать мало. Плюс є роз’єм для карт пам’яті.
    Ну і добре в наші часи мати гаджет, який не сильно залежить від електрики. За два тижні майже щоденного читання, батарея все ще не дійшла до половини.
    На свої гроші хороша читалка, ну реально

Достоинства:
    Батарея, підсвітка, сенсорний екран
    Недостатки:
    Наразі не зауважив