Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Мобильный телефон Poco F5 12/256GB White (992078)

Оценка пользователей 4.73/5
на основе 51 отзыв
  • Олександр П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Купував не на розетці за 15тисяч, але залишу відгук для охочих придбати і тих хто сумнівається.
    Користуюсь вже 3й місяць. Повністю задоволений. До цього мав багато телефонів від xiaomi, blackview.
    Почну з плюсів:
    1. Дизайн, але при користуванні без чохла заважають виступи камер.
    2. Екран. Ви отримуєте сочний та яскравий дисплей (на сонці все чудово видно, особливо з поклеєною матовою плівкою), 120 гц, які адаптивні, але можна отримати рут і примусово включити 90 чи 120 гц.
    3. Процессор. Висока продуктивність, за весь час використання, майже 3 місяці, не було жодних проблем. В іграх типу геншина спостерігався нагрів, але не критичний, як був на тому ж bv9900e. Call of duty mobile все чудово на максималках. Танки на ура. Жодних тротлінгів не було помічено.
    4. Динаміки, звук. Dolby Atmos робить свою справу, якість чудова. Динаміки доволі гучні у порівнянні з тим же mi mix 2s, та redmi note 9 pro дружини, але не такий гучний як bv9900e. Співрозмовника чути добре.
    5. Присутній роз'єм для навушників 3.5мм
    6. ОЗУ 12 гб на кілька років з великим запасом. Після налаштування і встановлення всіх необхідних додатків, при роботі в фоні і активному користуванні не помічено жодних підторможувань. Плюс для вибагливих можна збільшити цей об'єм за рахунок ПЗУ, але не бачу в цьому сенсу. Для звичайного і не тільки користування цього більш ніж достатньо.
    7. Батарея. Мені вистачає в залежності від користування на 1-2 дні(постійно вкл WiFi, передача данних, блютуз, автояскравість, Dolby Atmos) Плюс завдяки рідній 67w зарядці з 15 відсотків до 100 заряджається за 30-35 хв. Дзвінки, ютуб, месенджери завжди в фоні чи музика, робочі додатки, ігри, екран може не виключатись по декілька годин поспіль. На момент написання відгуку 51 процент заряду на економ режимі (синхронізацію використовую вручну) заряджав більше доби назад.
    Мінуси:
    1. Відсутній захист ip68. В більш дешевих телефонах він є.
    2. Камера, 64мп програють тому ж самому redmi note 9 pro. З гугл кам трохи краще. Рішення програмне є.

Достоинства:
    Яскравість екрану, процессор, озу, батарея, динамік, мікрофон
    Недостатки:
    Камера, мало аксесуарів
  • Андрій Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Невже тут дехто всерйоз обурюється з того, що за ціну менше 20000 грн не отримав(ли) і топового камерафона, і ігрового монстра?! Хочете і одне, і інше, купуйте флагмани від, наприклад, Xiaomi 13 Ultra або Xiaomi 13 Pro відповідного бренду. Але ціна їх буде вдвічі та понад ніж удвічі більша...

Достоинства:
    Оптимальні характеристики з огляду на ціну, акцент пристрою - на продуктивність , а не на камери
    Недостатки:
    не бачу
    • Андрій С***

Продуктивність аля айфон 11, камери аля айфон Х, а вартість не надто вища за флагмани типо самс S21... У смартфоні головне не характеристики, а от якісне ПО це основа! Смарт чудовий, але високий прайс не зробить його популярним

• Юрий С***

Андрею.Реальная его продуктивность выше айфона 14 про-есть обзор сравнение по антуту.Хотя лично я этим антуту не очень доверяю,но большинство верит.А если брать остальное-айфон дермецо,поясняю.Всегда только одна сим,никогда нет расширения памяти-для флешки-дублирование информации,по блютусу соединяеться только с айфоном,нет возможности использовать для ус-ки apk-файлы,очень малая-позорная на данный момент мощность и скорость зарядки,а теперь и ее отсутствие.Думаю-хватит,что бы понять что айфон для глупцов.Так что это лучший смарт на данный момент по совокупности цены,функций,характеристик.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Получили данный телефон. На данный момент остались полностью довольны покупкой. Скорость работы на высоте, скорость зарядки радует, ничего совсем не глючит. Из недостатков - разве что материалы корпуса, но для данной цены это более чем приемлемо, тем более poco на этом и экономят, чтобы дать такую крутую начинку. Ещё по началу некоторые моменты новой MIUI были непривычны в сравнении со старой(это дело привычки, а не минус), но со временем настроить под себя и совсем круто. По камере - особо не использую, но мне этой вполне хватает. Благодарю!

Достоинства:
    Скорость, быстрая зарядка, объем памяти, звук
    Недостатки:
    Материалы корпуса
  • Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Телефон класний. Екран звук і ще багато плюшок. Але є і мінус це вібро, в мене на старому редмі ноте 7 воно так в разів 10 потужніше чим на цьому телефоні на максималках. Телефон на безвучному чи шумній вулиці через таке вібро при ходьбі тупо не чути. Ну як всі пишуть розмовний динік. Наскільки я зрозумів це той самий що в стерео на бічній панелі, і тому вашого співрозмовника або чують всі або не чує ніхто включно з вами )))

Недостатки:
    Вібро, розмовний динамік
    • Андрій С***

Вібро тут ніяке, але в захист Росо скажу що на свому піксель 6 я теж не чую відбро навіть як будильник і до речі на айфон 12 теж вібро ніяке - воно якби має буть приємним в руці та я відключаю дотики бо воно дратує і садить батарею тож всі ці лінійники вважаю гіршими за звичайне вібро. Активний екран, швидка зарядка, 90/120Гц, анімація, розширення озу і т.д. речі які погано впливають на автономність я відключаю і скажу що цей Росо найкращий в цьому сигменті - самс а54 чи сяомі 13 лайт просто ніякі в порівнянні з цим росо - тонкі рамки, мега шустрий, комплект радує, камера й так норм та з джикам рве всіх конкурентів, очі не болять від екрану як на самсі, двійні аккаунти це круто!

• Василь Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Рекомендую! До 20т.грн найкращий варіант!

Достоинства:
    Процесор, 12г оперативки
    Недостатки:
    Поки немає
    • Андрій С***

Камера фоткає аналогічно редмі нот 12 про і це не дуже тішить та й 12Гб ОЗУ не допомагає тримати більше застосунків у фоні ніж в гаджетах з 8Гб. Проц і дизайн справді на відмінно.

• Виктория М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ

Телефон куплений сину-підлітку. Із того, що вдалося витягнути у хазяїна телефона:Poco F5 має стильний дизайн та яскраві кольори. Грати в ігри на ньому дуже класно завдяки потужності. Камера якісна, але це не пріоритет. Поки не виявили жодних недоліків. В користуванні тиждень, далі подивимось.

Достоинства:
    Знижка, дизайн, потужність
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 256 ГБ

Недавно приобрел телефон POCO F5, и хочу поделиться своими впечатлениями. Это действительно отличный выбор по нескольким причинам.

Во-первых, работоспособность телефона на высоте. С первого дня использования я не столкнулся ни с какими проблемами. Все функции работают стабильно и без сбоев.

Во-вторых, телефон очень удобен в использовании. Эргономичный дизайн позволяет удобно держать его в руке, а интуитивно понятный интерфейс делает использование устройства простым и приятным. Встроенные функции и настройки помогают быстро адаптироваться к новому гаджету.

И, наконец, быстродействие телефона заслуживает отдельной похвалы. Все приложения открываются мгновенно, нет задержек при переключении между задачами, а производительность во время игр и просмотра видео на высшем уровне.

В общем, я полностью доволен покупкой и рекомендую POCO F5 всем, кто ищет надежное и функциональное устройство.

Достоинства:
    Отличный телефон
  • Глеб

Телефон отличный!
    Есть, конечно, лучше, но и цена там будет совершенно другая.
    Громкий динамик. Камера вроде норм (я не фотограф).
    Единственное, к чему пока не могу привыкнуть - это сканер отпечатка пальца сбоку.

Достоинства:
    Телефон стоит своих денег!
    Недостатки:
    Сканер отпечатка лучше бы был сзади
    • Александр

сзади стара тема, самый топ збоку

• В'ячеслав В***

Самий топ в екрані

• Юрий С***

Самое правильное,надежное и разумное-в кнопке питания,остальное-понты.

• Инна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Мне все ок , очень нравится, пользуюсь больше года

Достоинства:
    Одни плюсы за эти деньги супер.
  • Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Телефон за свої гроші відмінний,брав собі на заміну Xiaomi Mi 9 lite ,рекомендую,не пожалкуєте,смарт просто супер

Достоинства:
    Оперативна пам'ять 12Г,яку можна розширити на 3-5-7 гігов на вібір в сумі виходить 19Г, дизайн, продуктивність , програми просто літають
    Недостатки:
    Поки не знайшов
    • Владислав К***

"Расширение" ОЗУ за счёт ускорения износа впаянного в смартфон флэш-накопителя многие считают не достоинством смартфона, а позорным жульничеством производителя.
      Впрочем, вы имеете полное право иметь своё личное мнение.
      А так-то 12 Гб ОЗУ более чем достаточно, проблем у этого смартфона две: раздутая оболочка Poco, занимающая откровенно избыточный объём ОЗУ, и какие-то проблемы с системой Android, которая часто выгружает из ОЗУ приложения даже тогда, когда ещё несколько Гб свободно - в этом случае как ни "расширяй" ОЗУ, не помогает.
      Однако за эти деньги и с этими параметрами можно простить смартфону некоторые непринципиальные баги, которые, возможно, даже пройдут после обновлений.

• Юрий С***

Владиславу.Никто не заставляет пользователя расширять память за счет постоянной,это просто возможность,выбор.В отличии от яблока и самсунга-где действительно жульничество-продажа аппарата без зарядки,якобы "борьба за экологию".А за что тогда платит покупатель,даже если использовать старые зарядные,где скорость зарядки будет ниже.Так что не обвиняйте производителя в том,чего нет.А на данный момент это лучший смарт по соотношению функций,цены.

• Поко П***

Ну не знаю
      Не було ще такого щоб мій PocoX3Pro з чимось не справився зі своїми 8/256

А тут... Короче...

• Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Користуюсь більше півроку, без нарікань.

Достоинства:
    Ціна/характеристики
  • Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Брав батькові в подарунок, дуже був задоволений, за місяць узяв і собі.

Достоинства:
    Ціна/продуктивність
  • Виктория Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 256 ГБ

Пользуюсь уже больше года, довольна всем абсолютно. Но сегодня решила написать отзыв, так как он превзошёл мои ожидания....

Телефон случайно упал в ведро с моющими средствами и пролежал там как минимум минут 10. Когда я достала его, думала, что всё, конец. А он даже не выключился! И вообще, с ним как ни в чём не бывало! За водонепроницаемость в характеристике девайса информации, к сожалению, нету здесь.

Достоинства:
    Похоже, что водонепроницаем. Проверено нахождение девайса в воде как минимум 10 минут. Но не больше 20 минут.
    Недостатки:
    Не обнаружено.
  • Дима Ш***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Лучше телефон не найдете!!

• Олексій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Смартфоном задоволений. Процює як годинник, навіть краще.
    Адекватні габарити, міська батарея, багато пам'яті. Чудова робота NFC.

Достоинства:
    Камера, екран, звук, загальна швидкодія, швидка зарядка 67 ватів заряджає телефон за 30 хаилин
    Недостатки:
    Батареї для такої потужності малувато, але більша зробила б телефон не таким компактним і набагато важчим, таким чином це не зовсім недолік.
  • Кекавец Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Очень шустрый, классный, то что надо для бюджетного гейминга

• Диана К***
  • Ярослав О***

Шикарний телефон

Достоинства:
    Всім
  • Ярослав Я***
  • Володимир

Смарт- чума!!!)

Достоинства:
    Багато
  • Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Игры летают, и зарядка отличная мне понравился телефон

• Губенко О***

Чудовий телефон!

• Александр Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Телефоном доволен! Очень быстрый по цене

Достоинства:
    Быстрый
    Недостатки:
    Пока не нашел
    • Тарас Ш***

Підкажіть як він по якості звучання мультимедійних динаміків?

• Николай Х***

• Павло

Описав вище)

Достоинства:
    Ціна/якість (Майже топовий Snap, дуже вузькі рамки, по швидкодії як Айфон 14 про мах)
    Недостатки:
    Камера для такого цінового діапазону, звичайний дизайн!
    • Андрій Т***

Нема флагманських процесорів, бо деякі флагмани є на середньобюджетних процесорах - наприклад піксель і т.д. Якщо треба справді якісну камеру то треба дивитись в сторону мінімум самса а54, а бажано піксель 7 і краще, бо китайські бренди значно відстають від популярних світових брендів. Але цей смарт чудово підходить ігроманам і взагалі такого процесора вистачить на 3-4р користування без компромісів та й якщо скачати стороннє по для камер то можна отримати не погані фотки, але з відеозаписом тут не дуже і це треба враховувати.

• Игорь К***

Год прошел . Работает хорошо

• Андрей М***

Потужний

• Олег
    Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ

Гарний телефон за свої гроші. Швидкий , все працює гарно. Залежить з чим порівнювати але працює дуже добре. Мікрофон та динамік під час розмови чудовий, адже читав відгуки що не реально говорити. Дуже задоволений, замовляв на розетці

Достоинства:
    Швидка зарядка, процесор, швидкість роботи
    Недостатки:
    Не знайшов поки що
  • Александр К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 256 ГБ

Ответ выше на 12t xiaomi. В настройках выставляется параметр в котором можно разблокировать экран через сканер не нажимая кнопку питания!!! Сканер работает отлично. Привыкаешь быстро к его местонахождению на экране и нажимаешь без промахов.

• Віктор Ю***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Телефон супер, дуже шустрий, камера хороша

• Володимир Ф***

Задоволен покупкою.

Достоинства:
    Швидкій, тягне нормально Диабло иммортал.
    Недостатки:
    Поки не знайдено
  • Виталий М***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

телефоном пользуюсь 1,2 года!
    телефон супер по соотношению

Достоинства:
    экран,скорость работы в интернете,в играх и вообще!!!
    устраивает на 95%
    Недостатки:
    5% -это для меня макро объектив-он здесь никакой,у redmi note 8 pro лучше в разы!!! и по качеству фото,и по кратности!
    мне он нужен как раз в сфере моей роботы!
  • Людмила Г***

• Нистор А***

купував літом, Тема...все працює чотко

Достоинства:
    Крутий гаджет
  • Олег С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Користуюся телефоном 4 дні,за цей час звичайно неможливо оцінити повністю його сильні та слабкі сторони точно,але все ж таки маю перше враження,тому вирішив ним поділитися.Телефоном поки задоволений, потужний та швидкий.Довго обирав телефон саме з потужним залізом з бюджетом до 20 000 грн і кращого варіанту не знайшов.12 гб оперативки та Qualcomm Snapdragon 7 Plus Gen 2 роблять свою справу добре.Також для мене дуже важливим аспектом при купівлі була наявність джеку 3,5,адже для мене важливий якісний звук,які доступні мені блютуз навушники не здатні забезпечити,а витрачати більше по 4000-6 000 грн на навушники я не готовий.Сподобалася також якість єкрану,тут начебто стоїть Амолед,частота 120 гц,приємний на дотик і наявність захисту дисплею технології Corning Gorilla Glass 5 також радує.Відчутних мінусів особисто для себе не виявив,хіба після батареї 7000 mah на телефоні техно нео пова 2 незвично мати меншу потужність та менший час єксплуатації,було б ідеально якби поставили батарею потужністю на 6000 mah,але і 5000 мене влаштовує,тимбільш зарядка на 67 ват компенсує цю різницю,бо на техно заряджати таку обьемну батарею на 7000 з зарядкою потужністю усього 18 ват потрібно було чекати 2 години.Деякі користувачі писали про низьку якість пластику й неприємність на дотик,так я взагалі над цим не заморочуюсь,бо якщо телефон знаходиться у чохлі,то яка різниця які матеріали)Також ще писали про незадовільну якість камери,що вона начебто у темну пору доби погано фотографує,для мене це взагалі не є проблемою,бо я не любитель фотографувати,особливо вночі,переважно фотографую лише речі,які хочу продати.Тому рекомендую цей телефон тим людям,що хочуть отримати добру продуктивність,непогану батарею та хороший якісний єкран та не мають можливості нести витрати більше 20 000 гривень)

Достоинства:
    потужне залізо,наявність 3,5 розьему,якісний дисплей
    Недостатки:
    за 4 дні не виявив,далі подивимось
  • Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ

Чохол у комплекті краще за покупне в пропозиціях (покупки в комплекті).

Достоинства:
    Ціна/продуктивність/якість
    Недостатки:
    Поки що не виявлено