Отзывы покупателей о Фотопленка Polaroid Color Film for i-Type (6000)
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Моя плівка була приблизно шестимісячної давності (термін придатності - 1 рік), але проблем я не виявив (проте я лише початківець). Наскільки мені відомо, це вказує на правильні умови зберігання на складі. Я маю на увазі відсутність дивних змін кольору і т. п. Через тиждень після відкриття упаковки плівка почала трішки зеленити, але це є нормою.
Якість знімків на мою думку трохи краща, ніж у деяких відео на YouTube, проте для досягнення результатів навіть середньої якості важливо знати як особливості плівки, так і камери, а ще - їх поєднання. Не варто очікувати ідеальних знімків "з коробки", як це роблять багато покупців. Потрібні знання та досвід роботи з конкретною моделлю камери (наприклад, Polaroid Now першого та другого поколінь часто засвічують фото, тому потрібна відповідна компенсація експозиції). Це, до речі, застосовно і для цифрових камер.
Щодо переваг та недоліків цього типу плівки загалом, краще переглянути докладну інформацію в інтернеті. Вона доволі вибаглива до умов зберігання та використання. Для простішого використання краще обрати Instax, проте мистецькі можливості плівки Polaroid є, на мою думку, більш численними.
Не знаю, чи дозволяється це на Розетці, але ось коротке повідомлення для постачальника та компанії Polaroid загалом: дякую за порятунок та підтримку цього типу камер. Не знаю, як ви тримаєтеся з такою кількість хейту з боку недосвідчених користувачів, але продовжуйте вашу справу та ваш зв'язок зі спільнотою.- Достоинства:
- Офіційний постачальник та гарантія, ніби нормальне зберігання на складі, цікаві знімки за наявності знань, розмір фото
- Недостатки:
- Складність зберігання
Добрий день! Дуже вдячні за змістовний коментар і побажання. Продовжуємо робити свою справу, а вам бажаємо більше гаржних вражень з Polaroid.
- Артем П***Продавец: Rozetka
Брав не на розетці, але вирішив залишити відгук щоб згладити загальне враження у потенційних покупців. Фотоплівка суперова, кольоропередача позитивно вразила. Маю багаторічний досвід зйомки на плівку, і можу сказати - Polaroid не для всіх, він підходить виключно тим хто розуміє що він робить. Для максимально позитивного результату рекомендую знімати на вулиці в сонячні дні, за можливості користуватись фірмовим додатком для більшого контролю. Після зйомки варто потримати фото під захисною шторкою хоча б 30 секунд, і після залишати проявлятись в темному місці 10-15 хвилин. Зберігати плівку на довготривалий термін варто в холодильнику. Дотримуючись цих простих рекомендацій можна отримати найбільш позитивний результат від зйомки
- Достоинства:
- Якість, кольоропередача
- Недостатки:
Добрий день! Так, все вірно, дякуємо вам за відгук.
- ГерманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Также давно покупал, забыл написать, первая нормальная, все остальные с браком, либо затемненные, либо просто части фотки нет
- Достоинства:
- Недостатки:
- Брак
- Василь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плівка зіпсована або бракована. Жодної фотографії не вийшло. Всі темні. Нічого не видно. Просто гроші на вітер
- Достоинства:
- Недостатки:
- Товар бракований
Добрий день! Передайте нам будь ласка саму касету та фотографії, ми перевіримо.
- Ярослав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово
Добрий день! Дуже раді, вдалих кадрів! ;)
- Сергей Ш***Продавец: Rozetka
Из 8 карточек, получилось сделать только 2 все остальные бракованные. Не приятный момент за такие деньги
Добрий день! Поверніть нам будь ласка усе, ми перевіримо факт браку і зробимо вам заміну якщо брак дійсно має місце.
- Илья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купили одну пачку под Polaroid now - в итоге именно в этой пачке из 8 фото удалось сделать лишь одну, и то с дефектами, но на ней хоть что-то проявилось, остальные просто белые.
Вопрос к поддержке розетка - можно ли вернуть деньги за товар ? Фото могу отправить вам обратно.- Недостатки:
- Проявилась одно фото из 8.
Добрий день! Звичайно, прохання повернути касету з усіма 8 фото і ми вам зробимо заміну.
- Евгения К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила две пачки. С первой пачки 2 бракованные фото, одно выкинула второе сфоткала ( там где детские ножки). Вставила вторую пачку, и сразу 3 фотка и снова брак ( там где я с ребенком) еще осталось 5 кадров, посмотрим сколько еще будет бракованных. Просто ужасное качество, не рекомендую за такую цену.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Цена и качество не соответствуют
Добрий день! Дуже шкода, що так вийшло. Ми можемо запропонувати вам заміну плівки на нову.
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова якість
- Владимир Г***Продавец: Rozetka
Дивіться на ці артефакти, як на щось особливе. Це ж полароід. Протирайте ролик в фотоапараті, головне купуйте свіжу плівку.
- Залевська С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бракований картридж, на кожній фото залишається слід
- Недостатки:
- Брак
Добрий день! Прохання повернути картридж та всі 8 фото, ми зробимо заміну.
- Василь В***
Ахаха, постачальник троль. Фотки зроблені, а він типу "поверни картрідж і всі зроблені фотки (а може там нюдси ?) Ми тобі через місяць зробимо заміну, і ти ще раз за доставку сплати
От що заважає постачальникам додуматись що з клієнтами які незадоволені проблеми товару треба вирішувати проблему персональними знижками, купонами, промокодами ?! - Представник постачальника
Добрий день! Не зрозуміли вас. А що заважає клієнту сказати що з плівкою щось не так повернувши лише картридж? Невже ви коли небуть бачили повернення товару не в повній комплектації? Дивна реакція.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У меня Polaroid Now. Касеты к нему отлично подходят.
- Достоинства:
- Качественные фото, интересная передача цвета