Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Медальница белая с полкой для кубков 50 см. фанера

• Микола М***

Супер.

Достоинства:
    Отримали, що замовляли навіть раніше, ніж очікували.
    Недостатки:
    Не виявили.
    • Продавец  WoodMedals

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що ви залишилися задоволені.

• Наталія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WoodMedals

Медальниця нам сподобалась. Ідеально пасує під дитячі меблі. В комплекті - дюбеля і шурупи, але на наші стіни кріпили на інші, більшого розміру. Медальницю отримали швидко, товар ретельно і надійно запакований. Все відповідає опису, рекомендую товар і продавця.

Достоинства:
    Все сподобалось, гарна і функціональна
    • Продавец  WoodMedals

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої роботи та старання команди. Раді, що ви залишилися задоволені.

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WoodMedals

Поличка просто чудова! Зі своєю функцією справляється))

• Светлана Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WoodMedals

Медальниця дуже сподобалась, якісно зроблена і пофарбована. Розмір оптимальний. В комплекті кріплення. Рекомендую.

Достоинства:
    Якісна і зручна
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  WoodMedals

• Олександра Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WoodMedals

Замовляли в подарунок на Різдво.
    Донька в захваті :) дякуємо

Достоинства:
    Зручна, все в комплекті
    Недостатки:
    Може трохи не дошліфована. Трохи чіпляються стрічки. Не дуже критично
    • Продавец  WoodMedals

Дякуємо за відгук! Раді, що подарунок сподобався. Прийміть вибачення за нюанс із обробкою — ми обов'язково виправимо це, щоб стрічки не чіплялися. Дякуємо, що допомагаєте нам вдосконалюватися!

• Гудзик

Команда молодці! Качественно і недорого

Достоинства:
    Акуратно зроблено. Все Ок!