- AI аналіз відгуків93 відгуки: позитивних ~50%, нейтральних ~15%, негативних ~35%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний мікрофон, для ПК треба перехідник, типу ссылка
- Достоинства:
- Звук - супер
- Недостатки:
- не підходить для пк
Представник постачальникаДякуємо за змістовний відгук! Раді, що вам сподобалась якість звуку мікрофона. Також дякуємо, що поділились нюансом щодо підключення до ПК — це точно стане корисним для інших покупців. Будемо раді бачити вас знову серед клієнтів нашого бренду!
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Юзаю цей мікрофон для запису інтерв’ю на вулиці та для стрімів зі смартфона — звук виходить набагато чистіший, ніж із вбудованого. Кліпса добре тримає. В цілому зручний варіант для тих, хто часто говорить на камеру і треба, щоб голос не губився в шумі.
- Достоинства:
- для запис те що треба
- Недостатки:
- не бачив
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо вам за позитивний відгук. Рада чути, що товар виправдав ваші очікування та добре показує себе у використанні.
Приємного користування, будемо раді бачити вас знову!
- Павло Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Такий мікрофон реально качає звук, кайфую!
- Достоинства:
- гарний звук
- Недостатки:
- нема
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук. Рада, що мікрофон повністю виправдав очікування та дає якісний звук.
Приємного користування, будемо раді вашим наступним покупкам!
- Егор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Микрофон норм, звук чистый, с телефона подключается без проблем. Всё устраивает для моих задач.
- Достоинства:
- чистый звук
- Вероніка Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Звук записує чисто, без шумів навколишнього середовища
- Недостатки:
- не виявила
- Ярослав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший звук
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Прийшов в нормальному пакуванні, але не справній, десь провід передавальний і його замикає
- Достоинства:
- Пакування
- Недостатки:
- Не справний
Представник постачальникаДякую за ваш відгук! Нам дуже шкода, що ви отримали товар у такому стані. Це, ймовірно, виробничий брак. Ми завжди перевіряємо якість, але на жаль, подібні ситуації інколи трапляються.
Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки — ми допоможемо з обміном або поверненням, щоб ви залишилися задоволені покупкою.
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
компактный и удобный микрофон с хорошим качеством звука, идеален для записи интервью, видео или подкастов
Представник постачальникаДякуємо за розгорнутий відгук, бажаємо приємного користування!
- Сергей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Компактний, легкий, легко кріпиться завдяки зручній кліпсі. Звук чистий, без сильних шумів
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мікрофон чудовий. Якість, ціна, звук - все супер!
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали товар нашої торгової марки.
Приємного користування!
- Катерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Вітаю! Замовила мікрофон, на жаль, він не працює. Пробувала його на трьох різних телефонах, але все ж таки нічого не відбувається…
Представник постачальникаДоброго дня, Катерино! Напишіть у службу підтримки, щоб вас сконтактували з постачальником, або зайдіть на офіційний сайт бренду.
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Звук за таку якість задовільний, але чим би він там не був «памазан» кліпсі це не допомогло: вона приїхала зламана в декількох місцях
Звук кращий ніж вбудований
Мікрофон дуже чутливий- Достоинства:
- Задовільний звук за таку ціну
- Недостатки:
- Поламана кліпса
Представник постачальникаДобридень, Дмитре! Ми впевнені у якості наших товарів, тому без проблем обміняємо на новий, напишіть в службу підтримки, щоб вас сконтактували з постачальником UFT.
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Петличка легко крепится на одежду и практически не видна на видео, обладает хорошой направленностью, что позволяет лучше улавливать голос, даёт более чистый и четкий звук по сравнению со встроенными микрофонами. Доп провод можно купить тут же, стоил недорого, без него использование сей петлички на ПК невозможно(
- Достоинства:
- Петличка легко крепится на одежду, обладает хорошой направленностью, цена
- Недостатки:
- Нужно покупать доп провод
Представник постачальникаДякуємо за зворотній зв'язок, врахуємо ваші побажання у майбутньому.
Приємного користування!
- Станислав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже хороший продукт за такі гроші, звук чудовий, ще й чохол у комплекті:) Якщо використовувати обережно прослужить довго
- Достоинства:
- Сподобався звук
- Недостатки:
- поки що не знайшов
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
зібрала собі "дорожній" блогерський набір з петлички та трипода для телефона, щоб можна було швидко з сумки дістати і почати записувати
більш ніж задоволена покупкою
- Ілля І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
По звуку класно. По відчуттям непогано. Але це все робилось тримаючи мікрофон в руках. Чому? Да тому що вся його щіпочка для утримання була одразу зламана. Тупо немає половини. Тож звісно він не тримає. Мікрофон за свої кошти топ. Але треба мати на увазі що він в вас буде відільним. Або треба купувати "крокодильчика" самому.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що ви стикнулися з проблемою з кліпсою. Це дійсно неприємно, і ми перепрошуємо за незручності. Ми обов'язково передамо цю інформацію команді для подальшого вдосконалення продукту. Якщо у вас виникли проблеми з утриманням мікрофона, радимо звернутися до нашої служби підтримки — ми можемо допомогти вирішити це питання. Сподіваємося, що загалом мікрофон вам сподобався! Дякуємо за ваші відгуки, вони важливі для нас.
- Евгений П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Записывал видео и оно всё в звуковых помехах
- Достоинства:
- Нет достоинств
- Недостатки:
- Очень плохой звук. Сплошные помехи
Представник постачальникаЗвʼяжіться з постачальником через службу підтримки вв особистому кабінеті, обміняємо вам на новий мікрофон
- Алена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ціна-якість гарна. Звук чистий, кріпиться зручно і не заважає
- Достоинства:
- Чистий звук, швидка доставка
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
з сяомі працює без проблем, звуком задоволений
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Підключаю мікрофон до телефона, кладу його в кишеню, довжини шнура більш ніж достатньо, навіть трохи доводить скручувати
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
з айфоном працює через аудіо перехідник лайтнінг-мініджек, звук чистий
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Подруга брала такий самий, порадила взяти перехідник для пк, працює добре, вислали швидко
- Достоинства:
- ціна, зручність
- Наталя К***
А який перехідник на пк?
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Прийшов в не робочому стані. Ні з пк ні з телефоном не працює.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший микрофон. Хороший чехол. Юнная блогерша довольна. Если продержаться долго, то вообще хорошо.
Представник постачальникаДякуємо за те, що поділились своїм враженням. Бажаємо приємного користування
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все подобається, звук чудовий.
- Ihor Z***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
з Redmi Note працює нормально
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали наш бренд, і знайшли час поділитися враженнями.
- Світлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
дякую рзетці за гарний сервіс та якісні товари
мікрофон прийшов швидко, працює на відмінно
- Корнієнко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарна читабельність звуку, кабель має оптимальну довжину.
З телефоном працює без проблем, для ноутбука треба окремо перехідник з правильною розпіновкою
використовую як запасний мікрофон, коли треба швидко сторіз записати, щоб не розмотувати основний, п'ятиметровий
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
при зйомці відео - звук завжди рішає. якістю задоволений
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
звук гарний, від телефона одразу запрацював.
шнурка достатньо, навіть забагато, вкорочую постійно
- Юрій Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Прийшов в неробочому стані. Не працював ні з комп'ютером, ні з ноутбуком, ні з телефоном. Повернув на наступний день.
Оцінив би сервіс окремо на 5 зірок, якби можна було, але за мікрофон 1- Достоинства:
- Недостатки:
- Прийшов не працюючий
Представник постачальникаДобридень, Юрію! Ми впевнені у якості наших товарів, тому без проблем міняємо на новий.
- Алекс М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Вказано, що універсальний, але працює тільки зі смартфоном. Через звичайний спліттер навушники\мікрофон теж не працює. Тепер потрібно купляти перехідник з 4pin на 3pin.
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
Так, мікрофон здебільшого підходить для смартфонів
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не знаю повинно бути так чи ні але коли він підключається то звук З телефону не іде наприклад я не можу дивитись зі звуком тікток. Може я щось десь не дочитав, але це зруйнувало мені плани, звук з мікрофону хороший, тому дуже погану оцінку ставити не буду
- Достоинства:
- Звук хороший
- Недостатки:
- Зсередини звук не іде
Представник постачальникаДякуємо за відгук, перевіримо, схоже таке відбуваєтсья не з усіма телефонами
- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
нарешті звук буде класний, дякую розетці за гарні товари!
- Ганна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
з телефоном ідеально працює
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Поки све працює,дитина в захваті
- Достоинства:
- Як на мене гарна передача звуку
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!