Отзывы покупателей о Игрушка-сюрприз Плюшевый брелок Big into Energy V3 (4820176310491)
- Лідія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Дякую Отримала товар, повністю задоволена.
- Достоинства:
- Сервіс
Бажаємо приємного користування!
- Станіслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Бажаємо приємного користування!
- Алексей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Бажаємо приємного користування!
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Добрий день) Посилочку забрала доця задоволена. Дякую) Рекомендую
Доброго дня, Маріє!
Дякуємо вам за приємний відгук. Раді чути, що дитина задоволена покупкою.
Приємного користування, будемо раді бачити вас знову!
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Гарна іграшка. Дитина радіє
- Олександр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Тільки ніяк не можу зрозуміти чого діти так від них в захваті.
- Достоинства:
- Найкращий подарунок. Плимінниця в захваті.
Дякуємо за ваш відгук!
Цікаво, що діти в захваті — іноді прості речі приносять їм найбільше радості. Можливо, це через яскраві кольори, рухливі елементи або просто цікаву ігрову форму!
- Дима М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Класний сюрприз-брелок! Яскравий, м’який і дуже милий. А сквіш-лапка в подарунок додає приємних емоцій та робить набір ще веселішим.
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Якісна іграшка, дитині сподобалось
І приємний бонус в подарунок, дякую!- Достоинства:
- 1:1 до оригіналу
- Оксана П***Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Заказувала дитині на подарунок,дитина була в захваті від іграшки,ніжки,ручки та голова обертаються.Якість іграшки чудова.
- Достоинства:
- Гарне обслуговування, швидка доставка
- Недостатки:
- Недоліків немає.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Дякую вам за замовлення,іграшка якісна та цікава для дитини,отримала вчасно та швидко.Герметично закрита,що дуже добре
- Достоинства:
- 10/10
Завжди приємно чути, що дітям подобається. Дякуємо, що обрали нас!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
- Анна К***Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Така яскрава й приємна на дотик що хочеться обіймати постійно
Донька одразу причепила брелок на рюкзак і носиться з ним, як зі скарбом. А мені подобається, що він добре тримається, зроблений з якісного плюшу, а ще – досить компактний, щоб не заважав у повсякденному житті.
Окрема фішка ефект сюрпризу! Ми не знали, хто нам потрапиться з 7 персонажів, і це додало ще більше радості й очікування
Рекомендую однозначно як подарунок дітям- Представник постачальника
Доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук! Ми дуже раді, що ваша донька так щиро оцінює іграшку! Дійсно, ефект сюрпризу і можливість отримати одного з 7 персонажів — це завжди весело і захопливо. Приємно чути, що брелок також став улюбленим і зручним аксесуаром. Дякуємо за рекомендацію — ми раді, що товар приніс вам радість! Якщо будуть ще питання або побажання, звертайтеся — завжди раді допомогти!
- Наталія.Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Іграшка чудова. Задоволені якістю та швидкою доставкою.
Бажаємо приємного користування!
- Виктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Всім задоволені. Дитина в захваті
- Достоинства:
- Прикольна іграшка
- Недостатки:
- Не помітив
Дякуємо за відгук, раді, що дитині сподобалось
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Іграшка чудова! Дитина в захваті.
- Достоинства:
- Якісна іграшка, все приїхало ціле.
- Недостатки:
- Немає. Супер
Дякуємо за відгук, раді, що дитині сподобалось
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Дуже задоволена, іграшка якісна за таку приємну ціну, донечка щаслива
- Недостатки:
Дякуємо за відгук, раді, що донечці сподобалось
- Антон Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Гарний товар
- Достоинства:
- Швидка доставка
Бажаємо приємного користування!
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Отримали 2 лабубу і дві однакові, дуже шкода( Наче орегінальні. Відповідають кольору, голова, ручки та ніжки крутяться.
- Недостатки:
- Однакові(
Дякуємо за розгорнутий відгук, бажаємо приємного користування!
- Марина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Гарний лабубу
- Достоинства:
- Сподобалась іграшка, дитина в захваті
- Недостатки:
- Лапка що йшла в подарунок, присипана якоюсь присипкою сильно обсипаеться ,всі ручки дитини весь одяг в присипці,не безпечно бо може потрапити в очі.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Купував на подарунок, тому коробочка теж була важливим моментом... А коробочка нікудишня. Зверху і знизу заклеєно якимось тонесеньким ненадійним скотчем. Прийшла відкрита з обох боків. Пакет з лялькою всередині, здається, закритий краще, тому самої ляльки я не бачив. Сподіваюсь там обійдеться без неприємних сюрпризів.
- Достоинства:
- Побачимо...
- Недостатки:
- Благенька коробка, яка прийшла відкритою. Незрозуміло, чи так задумано виробником і продавцем, чи все ж таки у когось свербіли руки...
Дякуємо за відгук. Нам дуже шкода, що упаковка виявилася неналежної якості — ми обов’язково передамо цю інформацію на склад, щоб посилити контроль пакування та використання більш надійних матеріалів. Сподіваємось, що сама іграшка подарує позитивні емоції та виправдає ваші очікування. Якщо ж виникнуть будь-які неприємні моменти з товаром, звертайтесь — ми допоможемо вирішити ситуацію.
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Іграшка пошита криво. Вуха стирчать в різні сторони. Якість не відповідає ціні.
Дякуємо за ваш відгук
Нам дуже шкода, що іграшка не виправдала ваших очікувань, щодо якості. Ми уважно контролюємо виробництво, але, на жаль, іноді можуть траплятися подібні недоліки.
Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки – ми обов’язково допоможемо вирішити ситуацію. Ваші зауваження вже передані виробнику, аби уникати подібних випадків у майбутньому.
Хотів доповнити свій попередній відгук, але він чомусь навіть не опублікований тут. Цензура на Розетці - це для мене нове і несподіване явище.
Спробую ще раз:
Це недорога китайська іграшка, яка тут продається як оригінал. Я купував її розуміючи все це і був готовий до різних сюрпризів.
Упаковка нікудишня. Коробка розвалюється ще до того, як ти її отримав на пошті. Сам пакет з лялькою запаяний косо-криво. Отже, якщо вам, як і мені, це потрібно на подарунок, то на гарне упакування можете не розраховувати. До самої ляльки в принципі питань немає, за виключенням того, що відсутнє колечко для брелка.
Купував у комплекті з лапкою, можу сказати що цю лапку треба відкривати максимально обережно, бо з неї сипеться просто хмари якогось тальку чи що це таке, не знаю. Це краще робити на вулиці.- Достоинства:
- Лялька, як лялька.
- Недостатки:
- Упакування, відсутність колечка для брелка.
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїми враженнями. Ми цінуємо вашу відкритість та розуміння. Нам шкода, що упаковка не виправдала ваших очікувань. Ми обов’язково звернемо увагу на ваші зауваження щодо пакування та якості виготовлення, оскільки вони є важливими для нашої роботи.
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Ніжна лапка сквіш не було, але написано що вона теж іде в набір з іграшкою
- Достоинства:
- Сама іграшка сподобалась
- Недостатки:
- Ніжна лапка сквіш не було
Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що ніжна лапка сквіш не потрапила до вашого набору. Зазвичай вона входить у комплект, і ми обов’язково перевіримо інформацію, щоб уникнути таких ситуацій у майбутньому. Напишіть нам до служби підтримки, для вирішення цієї ситуації
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
9.06.25 получили товар . В тот же день, разошелся шов сзади головы. На следующий день, разошлись швы между шеей и туловищем. Ребенок просто одел на сумку 2 дня . Настроение испорчено . Не советую этот магазин .
- Достоинства:
- Быстрая доставка .
- Недостатки:
- Некачественный товар
- Соловій В***
Це фейкова іграшка. Я заказала і на пошті зробила відмову, адже це репліка. Відгук так і не був опублікований, так як була відмова від товару на пошті
Доброго дня! Щиро перепрошуємо за незручності, які виникли з вашим товаром. Це абсолютно неприпустимо, що шви розійшлися настільки швидко. Ми цінуємо ваш відгук і обов'язково передамо цю інформацію виробнику, для перевірки якості товару.
Будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки, щоб ми могли організувати повернення чи обмін на новий товар. Ми хочемо, щоб ви залишилися задоволені покупкою та мали можливість виправити ситуацію.
Дякуємо за ваш відгук і ще раз перепрошуємо за спричинені незручності.
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Замовив іграшки заздалегідь, не відкривав одразу, бо планував подарувати. Коли подарунок нарешті відкрили, враження були зовсім не ті, на які розраховував. Дві іграшки виявились пошкодженими: в однієї – крива голова, в іншої – подряпини і загалом неакуратний вигляд. Навіть якщо це не оригінал, за таку ціну очікується хоча б пристойна якість.
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за незручності, з якими ви зіткнулися. Нам дуже шкода, що отриманий товар не відповідає вашим очікуванням. Ми розуміємо ваші розчарування щодо якості іграшок, і це, безумовно, не той рівень, на який ми орієнтуємося.
Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки з деталями вашого замовлення, і ми з радістю допоможемо вирішити ситуацію — запропонуємо повернення або обмін на товар відповідної якості.
Ваші зауваження допоможуть нам покращити сервіс, і ми обов'язково візьмемо їх до уваги.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Iabubu кривий але м'який і пухнастий ,але не оригінальний
- Достоинства:
- М'який
- Недостатки:
- Кривий
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що іграшка не виправдала ваших очікувань. Ми завжди намагаємося забезпечити високу якість товарів, тому обов'язково враховуємо ваші зауваження. Якщо ви хочете повернути товар або обміняти його, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, і ми допоможемо вам вирішити це питання. Дякуємо за розуміння!
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Іграшка була без однієї лапки. А ми ще й на подарунок другу замовили
На подарунок точно не рекомендую- Достоинства:
- Схожа на лабубу
- Недостатки:
- Без ноги
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук, і нам дуже шкода, що ви отримали іграшку в такому стані. Це дійсно неприємно, особливо коли товар купується на подарунок. Ми цінуємо ваші зауваження і обов'язково передамо їх постачальнику для покращення якості продукції. Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки для вирішення цієї ситуації — ми готові обміняти товар або повернути гроші.
Ще раз вибачаємося за доставлені незручності!
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Одна іграшка прийшла нормальна, друга не якісна, не рівна посмішка
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що одна з іграшок не відповідає очікуванням. Ми завжди прагнемо до якості, тому можемо замінити іграшку на нову.
- ХтосьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Це неоригінальний товар. Було б чесно вказати це в заголовку. Замовляв саме тут, щоб бути впевненим в оригінальності продукції.
- Алёна К***
Ви знаєте ціну оригіналу?
Далеко не 1000 грн - Представник постачальника
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і вибачаємося за непорозуміння. Ми завжди прагнемо бути максимально прозорими з нашими клієнтами. Вказівка на оригінальність товару дійсно важлива, і ми обов’язково врахуємо ваші зауваження для покращення інформації на сторінці товару. Сподіваємося, що в подальшому ви будете задоволені вашими покупками в нашому магазині. Якщо у вас є будь-які питання або пропозиції, не соромтеся звертатися до нас!
- Наталя
Ну це смішно- хотіти оригінал за низьку ціну, у той час, коли у світі його продають за тисячі доларів та євро. Це, типу, я самий розумний, що на відміну від інших , купив за "дешево"?
- Старченко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Брав на Розетці з надією що є якись контроль якості. Упаковка прийшла розірвана і склеєна липкою стрічкою, але внутрішнє пакування не пошкоджене, тому забрав . Якість дуже погана. Шви розійшлися на перший день, этикетка відзеркалена, краски злізли на обличчі. Не рекомендую.
Доброго дня! Нам дуже шкода, що ваш досвід покупки не виправдав очікувань. Ваша ситуація з упаковкою і якістю товару є неприпустимою, і ми обов’язково передамо цю інформацію для аналізу та покращення процесу контролю якості. Водночас ми вдячні, що ви звернули увагу на проблеми зі швами та етикеткою.
Будь ласка, зв’яжіться з нашою службою підтримки, щоб ми могли вирішити питання повернення або обміну товару. Ваші зауваження важливі для нас, і ми прагнемо покращити сервіс для наших клієнтів.
Дякуємо за ваш відгук!
- Арина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Заказывала Labubu специально у Розетки, а не у стороннего продавца, чтобы быть уверенной, что получу оригинал. Но, к сожалению, пришла явная копия — плохого качества пластик, кривые швы, неаккуратная покраска и грязные пятна. Очень разочарована, не ожидала такого от самой Розетки. Надеялась на подлинный товар, а не на подделку. Надеюсь, вы разберётесь с поставщиком и не будете продавать фейки под видом оригинала.
- Горидько М***
От і я туди ж! Збиралась забрати сьогодні доньці іграшку на точці видачі... таке вже купили й перед цим запитала, чи товар оригінальний. Представники у відповідях запевнили, що так. А вже на зараз всі ці відповіді зникли.
- Володимир В***
Оригінал коштує від 2500-3000 гривень
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук, нам дуже шкода, що ви залишились незадоволені покупкою. Ми дуже цінуємо довіру наших клієнтів і завжди прагнемо забезпечити високий рівень якості товарів.
Звертаємо вашу увагу, що ми постійно працюємо над тим, щоб наші клієнти отримували лише оригінальні та якісні товари. Якщо ви хочете повернути товар, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, і ми вам допоможемо вирішити це питання якнайшвидше.
Дякуємо за розуміння і ще раз вибачаємося за незручності.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Вже придбав. Теж розчарований, що Розетка продає НЕ оригінал. Жодного qr коду який має бути на етикетці іграшки і на коробці. Якість така собі. Фото додав.
- Виталий Д***
А ничего что оригинал стоит 3.000 гривен
- Максим
Ще вчора в питання-відповідь представники Розетки писали, що вони продають тільки оригінальну продукцію. Щодо вартості, то на офіційному сайті іграшки цієї серії коштують від $20 до $30, тому коментар про вартість в 3к грн взагалі до чого?
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що ви розчаровані покупкою. Ми завжди прагнемо надавати нашим клієнтам продукцію високої якості. Ваші зауваження щодо відсутності QR-коду та якості іграшки дуже важливі для нас. Якщо ви хочете вирішити питання повернення або обміну товару, будь ласка, звертайтеся до нашої служби підтримки, і ми з радістю допоможемо вам у цьому процесі.
- Юрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Фальсифікат
- Достоинства:
- Недостатки:
- Підробка
Доброго дня! Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки клієнтів, щоб ми могли уточнити деталі і знайти рішення для даної ситуації. Дякуємо за зворотний зв'язок!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Нажаль, Розетка продає не оригінальну іграшку. Якістю Pop Mart і не пахне. Не вартує тих коштів зовсім. Розчарування. Дитина назвала Лафуфою її.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Кривенька, косенька, неякісна
Доброго дня! Нам дуже шкода, що ви не задоволені покупкою. Ваш відгук важливий для нас, і ми завжди прагнемо пропонувати найкращу якість товарів. Ми розуміємо ваше розчарування і хочемо зазначити, що в нашому асортименті представлена продукція відповідної якості, однак кожен продукт може мати свої особливості в порівнянні з іншими брендами.
Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки для уточнення деталей і ми обов’язково допоможемо вирішити питання, запропонувавши варіанти повернення або обміну товару.
Дякуємо за розуміння!
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
не оригінал,крива.
- Наталя
Звісно, не оригіінал. Ви цікавилися світовими цінами на них? Зараз тільки лінивий виробник усіляких "іграшок та сувенірів" не кинувся заробляти на ажіотажі навколо цього "звіра"
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що ви не задоволені покупкою. Ми завжди прагнемо надавати нашим клієнтам, тільки найкращу якість товарів. Щоб розібратися в ситуації, будь ласка, зв’яжіться з нами через наш сервіс підтримки, і ми знайдемо найкраще рішення для вас. Ваші зауваження дуже важливі для нас!
- Соловій В***Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Розетка виставила в продажу фальсифікат. Чому цю копію продають як оригінал, вказавши в заголовку товару бренд Pop Mart? Адже на упаковці немає голограми яку просканувавши відкривається офіційний сайт Pop Mart. що і вказує на ФАЛЬСИФІКАТ
- Недостатки:
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і вибачаємося за незручності. Ми цінуємо вашу пильність і важливо, щоб кожен наш товар відповідав високим стандартам якості. Усі товари, представлені на нашому сайті, відповідають нашим стандартам, якщо виникли які-небудь непорозуміння, ми готові вирішити їх. Якщо товар справді не відповідає заявленим характеристикам, ми готові здійснити повернення або заміну. Будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки для детальнішого вирішення цього питання.