Отзывы покупателей о Игрушка-сюрприз Плюшевый брелок Big into Energy Art The Monsters (6931571071929)
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Добрий день) Посилочку забрала доця задоволена. Дякую) Рекомендую
Доброго дня, Маріє!
Дякуємо вам за приємний відгук. Раді чути, що дитина задоволена покупкою.
Приємного користування, будемо раді бачити вас знову!
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Гарна іграшка. Дитина радіє
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Замість 17 см прислали 15 см
- Олена Б***
Поміряйте її разом із кріпленням, з кружечком. Може то висота загальна, разом із ним?
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук.
Звертаємо увагу, що для м’яких іграшок можливе незначне відхилення в розмірах через особливості пошиття та вимірювання, що допускається виробником. Якщо різниця в розмірі для вас є критичною, ви можете звернутися через особистий кабінет із номером замовлення для уточнення можливості обміну або повернення.
Дякуємо, що повідомили — ваш зворотний зв’язок важливий для нас.
- Олександр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Тільки ніяк не можу зрозуміти чого діти так від них в захваті.
- Достоинства:
- Найкращий подарунок. Плимінниця в захваті.
Дякуємо за ваш відгук!
Цікаво, що діти в захваті — іноді прості речі приносять їм найбільше радості. Можливо, це через яскраві кольори, рухливі елементи або просто цікаву ігрову форму!
- Дима М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Класний сюрприз-брелок! Яскравий, м’який і дуже милий. А сквіш-лапка в подарунок додає приємних емоцій та робить набір ще веселішим.
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Якісна іграшка, дитині сподобалось
І приємний бонус в подарунок, дякую!- Достоинства:
- 1:1 до оригіналу
- Володимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Приїхала з майже відірваною головою. Дуже неприємне відчуття, коли дитина відкриває, а там майже відірвана голова
- Достоинства:
- Недостатки:
- Приїхала з майже відірваною головою
- Оксана П***Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Заказувала дитині на подарунок,дитина була в захваті від іграшки,ніжки,ручки та голова обертаються.Якість іграшки чудова.
- Достоинства:
- Гарне обслуговування, швидка доставка
- Недостатки:
- Недоліків немає.
- Марина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Гарний лабубу
- Достоинства:
- Сподобалась іграшка, дитина в захваті
- Недостатки:
- Лапка що йшла в подарунок, присипана якоюсь присипкою сильно обсипаеться ,всі ручки дитини весь одяг в присипці,не безпечно бо може потрапити в очі.
- Галина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
В комплекті не було обіцяної лапки в подарунок
Доброго дня Напишіть нам до служби підтримки, для вирішення вашого питання
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Ніжна лапка сквіш не було, але написано що вона теж іде в набір з іграшкою
- Достоинства:
- Сама іграшка сподобалась
- Недостатки:
- Ніжна лапка сквіш не було
Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що ніжна лапка сквіш не потрапила до вашого набору. Зазвичай вона входить у комплект, і ми обов’язково перевіримо інформацію, щоб уникнути таких ситуацій у майбутньому. Напишіть нам до служби підтримки, для вирішення цієї ситуації
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Дуже задоволена, іграшка якісна за таку приємну ціну, донечка щаслива
- Недостатки:
Дякуємо за відгук, раді, що донечці сподобалось
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Іграшка пошита криво. Вуха стирчать в різні сторони. Якість не відповідає ціні.
Дякуємо за ваш відгук
Нам дуже шкода, що іграшка не виправдала ваших очікувань, щодо якості. Ми уважно контролюємо виробництво, але, на жаль, іноді можуть траплятися подібні недоліки.
Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки – ми обов’язково допоможемо вирішити ситуацію. Ваші зауваження вже передані виробнику, аби уникати подібних випадків у майбутньому.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Дякую вам за замовлення,іграшка якісна та цікава для дитини,отримала вчасно та швидко.Герметично закрита,що дуже добре
- Достоинства:
- 10/10
Завжди приємно чути, що дітям подобається. Дякуємо, що обрали нас!
- Валентина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Купила внучці на подарунок, вона розплакалася, не розумію чому і прислала такі фотки, її слова: на нозі нема нічого, принт підгулявший, на животі здається що операцію там робили, погано голову зашили, очі зверху намалювали.
Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що іграшка не виправдала очікувань і засмутила вашу внучку. Ми обов’язково передамо інформацію виробнику для покращення якості. Щоб вирішити ситуацію, пропонуємо вам оформити обмін або повернення товару — будь ласка, зверніться до служби підтримки, і ми допоможемо з усіма деталями.
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Іграшка була без однієї лапки. А ми ще й на подарунок другу замовили
На подарунок точно не рекомендую- Достоинства:
- Схожа на лабубу
- Недостатки:
- Без ноги
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук, і нам дуже шкода, що ви отримали іграшку в такому стані. Це дійсно неприємно, особливо коли товар купується на подарунок. Ми цінуємо ваші зауваження і обов'язково передамо їх постачальнику для покращення якості продукції. Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки для вирішення цієї ситуації — ми готові обміняти товар або повернути гроші.
Ще раз вибачаємося за доставлені незручності!
- Вікторія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Іграшку везла з України в США, замовляла на подарунок пллемінниця. Вона так зраділа, що хотіла зняти роспаковку на відео. Яке ж було гірке розчарування в дитини, коли вона при зйомці побачила, що немає однієї ноги в Лабубу. Сльози не могли спинити згодину. Я не знаю, хто винен і як так вийшло, але це було дуже погано
- Недостатки:
- Прийшла без однієї ноги.
Доброго дня! Дуже шкодуємо, що з вами сталася така неприємна ситуація. Це абсолютно не те, що ми хочемо для наших клієнтів. Ми розуміємо, як важливо, щоб подарунок був ідеальним, і ми щиро перепрошуємо за доставлене розчарування.
Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, і ми допоможемо вам вирішити це питання. Ми готові обміняти товар або повернути кошти за нього. Ще раз вибачаємося за ситуацію і дякуємо за ваш відгук, він допоможе нам покращити якість сервісу.
- Долішня Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Пакування жахливе
Боюсь уявити,що всередині
Брала на подарунок,тепер йти немає з чим
Замовляла на Розетці тільки щоб бути впевненою,що все буде ок
А тут повне розчарування
Більше замовляти не буду!
Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук, і вибачаємося за незручності, які ви відчули. Ми дуже цінуємо вашу думку і готові вирішити ситуацію. Нам шкода, що упаковка товару не відповідає вашим очікуванням. Ми передамо ваші зауваження нашій команді для покращення якості пакування.
Щоб виправити ситуацію, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки. Ваше задоволення дуже важливе для нас, і ми хочемо, щоб ви залишалися задоволені покупками.
Ще раз вибачаємося за спричинені незручності і сподіваємося на ваше розуміння.
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Іграшка прийшла з криво пришитою головою, також після розпакування одразу відпала нога. Хочу поміняти браковану на нормальну. Чи можна це зробити?
До цього купляли і три іграшки були хороші)- Недостатки:
- Крива голова, відпала лапа
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук, і вибачаємося за незручності, які виникли з іграшкою. Нам шкода, що ви отримали товар з дефектами. Безумовно, ми готові вирішити це питання та обміняти браковану іграшку на нормальну. Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки або надайте деталі вашого замовлення, і ми організуємо повернення та обмін. Щиро дякуємо за вашу лояльність і за те, що вибрали нас для своїх покупок!
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Як з вами звʼязатися?! Іграшка з браком
Доброго дня! Нам дуже шкода, що у вас виникли проблеми з іграшкою. Для того, щоб вирішити ситуацію, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки. Ми оперативно розглянемо ваше питання та допоможемо з обміном або поверненням товару.
Дякуємо за звернення!
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Хотів доповнити свій попередній відгук, але він чомусь навіть не опублікований тут. Цензура на Розетці - це для мене нове і несподіване явище.
Спробую ще раз:
Це недорога китайська іграшка, яка тут продається як оригінал. Я купував її розуміючи все це і був готовий до різних сюрпризів.
Упаковка нікудишня. Коробка розвалюється ще до того, як ти її отримав на пошті. Сам пакет з лялькою запаяний косо-криво. Отже, якщо вам, як і мені, це потрібно на подарунок, то на гарне упакування можете не розраховувати. До самої ляльки в принципі питань немає, за виключенням того, що відсутнє колечко для брелка.
Купував у комплекті з лапкою, можу сказати що цю лапку треба відкривати максимально обережно, бо з неї сипеться просто хмари якогось тальку чи що це таке, не знаю. Це краще робити на вулиці.- Достоинства:
- Лялька, як лялька.
- Недостатки:
- Упакування, відсутність колечка для брелка.
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїми враженнями. Ми цінуємо вашу відкритість та розуміння. Нам шкода, що упаковка не виправдала ваших очікувань. Ми обов’язково звернемо увагу на ваші зауваження щодо пакування та якості виготовлення, оскільки вони є важливими для нашої роботи.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
ПІДРОБКА! Інрашка не якісна, крива, карточки персонажа не було всередині, дякую за обман!)
Чому ціна оригіналу?)- Представник постачальника
Доброго дня!
Зверніться до сервісного центру для заміни! - Представник постачальника
Доброго дня! Нам шкода, що ви не задоволені покупкою. Ми завжди прагнемо продавати тільки якісні товари, тому ваш відгук для нас дуже важливий. Якщо іграшка виявилася неякісною або ви не отримали карточку персонажа, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, і ми обов'язково вирішимо це питання — запропонуємо повернення або обмін. Дякуємо за ваше розуміння, і сподіваємося, що ми зможемо виправити ситуацію!
- Юрій О***
звісно, це підробка за таку вартість. чи десь хтось колись бачив, щоб товар вартістю 150 доларів коштував менше 20?
Купував на подарунок, тому коробочка теж була важливим моментом... А коробочка нікудишня. Зверху і знизу заклеєно якимось тонесеньким ненадійним скотчем. Прийшла відкрита з обох боків. Пакет з лялькою всередині, здається, закритий краще, тому самої ляльки я не бачив. Сподіваюсь там обійдеться без неприємних сюрпризів.
- Достоинства:
- Побачимо...
- Недостатки:
- Благенька коробка, яка прийшла відкритою. Незрозуміло, чи так задумано виробником і продавцем, чи все ж таки у когось свербіли руки...
Дякуємо за відгук. Нам дуже шкода, що упаковка виявилася неналежної якості — ми обов’язково передамо цю інформацію на склад, щоб посилити контроль пакування та використання більш надійних матеріалів. Сподіваємось, що сама іграшка подарує позитивні емоції та виправдає ваші очікування. Якщо ж виникнуть будь-які неприємні моменти з товаром, звертайтесь — ми допоможемо вирішити ситуацію.
- Станіслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Бажаємо приємного користування!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Бажаємо приємного користування!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Iabubu кривий але м'який і пухнастий ,але не оригінальний
- Достоинства:
- М'який
- Недостатки:
- Кривий
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що іграшка не виправдала ваших очікувань. Ми завжди намагаємося забезпечити високу якість товарів, тому обов'язково враховуємо ваші зауваження. Якщо ви хочете повернути товар або обміняти його, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, і ми допоможемо вам вирішити це питання. Дякуємо за розуміння!
- Анна К***Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Така яскрава й приємна на дотик що хочеться обіймати постійно
Донька одразу причепила брелок на рюкзак і носиться з ним, як зі скарбом. А мені подобається, що він добре тримається, зроблений з якісного плюшу, а ще – досить компактний, щоб не заважав у повсякденному житті.
Окрема фішка ефект сюрпризу! Ми не знали, хто нам потрапиться з 7 персонажів, і це додало ще більше радості й очікування
Рекомендую однозначно як подарунок дітям- Представник постачальника
Доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук! Ми дуже раді, що ваша донька так щиро оцінює іграшку! Дійсно, ефект сюрпризу і можливість отримати одного з 7 персонажів — це завжди весело і захопливо. Приємно чути, що брелок також став улюбленим і зручним аксесуаром. Дякуємо за рекомендацію — ми раді, що товар приніс вам радість! Якщо будуть ще питання або побажання, звертайтеся — завжди раді допомогти!
- Алексей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Бажаємо приємного користування!
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Одна іграшка прийшла нормальна, друга не якісна, не рівна посмішка
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що одна з іграшок не відповідає очікуванням. Ми завжди прагнемо до якості, тому можемо замінити іграшку на нову.
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Замовив іграшки заздалегідь, не відкривав одразу, бо планував подарувати. Коли подарунок нарешті відкрили, враження були зовсім не ті, на які розраховував. Дві іграшки виявились пошкодженими: в однієї – крива голова, в іншої – подряпини і загалом неакуратний вигляд. Навіть якщо це не оригінал, за таку ціну очікується хоча б пристойна якість.
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за незручності, з якими ви зіткнулися. Нам дуже шкода, що отриманий товар не відповідає вашим очікуванням. Ми розуміємо ваші розчарування щодо якості іграшок, і це, безумовно, не той рівень, на який ми орієнтуємося.
Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки з деталями вашого замовлення, і ми з радістю допоможемо вирішити ситуацію — запропонуємо повернення або обмін на товар відповідної якості.
Ваші зауваження допоможуть нам покращити сервіс, і ми обов'язково візьмемо їх до уваги.
- Наталія.Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Іграшка чудова. Задоволені якістю та швидкою доставкою.
Бажаємо приємного користування!
- Ланчак М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Замовляв спеціально щоб продавець був розетка щоб іграшка мала охайний вигляд (на подарунок ) Іграшка всередині нормальна але по коробці перше враження ніби цією коробкою грали в футбол. Придбав тільки із-за того що вже не було часу шукати в іншому місці.
- Виктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Всім задоволені. Дитина в захваті
- Достоинства:
- Прикольна іграшка
- Недостатки:
- Не помітив
Дякуємо за відгук, раді, що дитині сподобалось
Дякуємо за відгук, раді, що дитині сподобалось
- Антон Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Гарний товар
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Владислав Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 15
Підробка, це не оригінальний товар дуже розчарований і зникло бажання щось купувати на розетці
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук, нам дуже шкода, що ви не задоволені покупкою. Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки для уточнення деталей і вирішення цього питання. Ми обов'язково допоможемо вам із поверненням товару або знайдемо інше рішення, щоб виправити ситуацію. Сподіваємось, що ви зможете ще раз оцінити нашу платформу та повернутися до покупок.
- Сергій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 17
Коробки відкриті, заклеєні скотчем (думав, що розетка таким не займається). Всередині одна картка синя інша зелена а іграшки обидві сині!! Коробки різні: у однієї є лого зверху у іншої нема.
- Недостатки:
- Відкриті коробки. Картки різні, іграшки однакові
Доброго дня! Щиро вибачаємося за неприємності, з якими ви зіткнулися. Ваш відгук важливий для нас, і ми розуміємо ваше занепокоєння. Виглядає на те, що товар, який ви отримали, має певні дефекти упаковки.
Щодо іграшок, можливо, сталося непорозуміння з комплектацією. Ми готові допомогти вам вирішити цю ситуацію — будь ласка, зв’яжіться з нашою службою підтримки, щоб ми могли обміняти товар або запропонувати інше рішення.
Дякуємо за ваші зауваження, вони допомагають нам ставати кращими!