Топи продажів

Отзывы покупателей о Многофункциональный ящик для хранения игрушек POPPET Утенок Грин На колесах Большой (PP-001G-L)

Оценка пользователей 4.36/5
  • Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Лариса Ф***

Супер. Зручно і дитині подобається. Планую ще взяти

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Ящик великий і гарний, тут питань нема. Але ми ще брали, щоб дитина могла будувати на ньому конструктор з Лего Дупло. Мілкі деталі на 2-4 цяточки складаються, але більші - не фіксуються.

Достоинства:
    Великий, зручний, красивий
    Недостатки:
    Не підійде для Лего Дупло
  • Валерія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Не знаю, чи то тільки в зеленому кольорі щось не так з кріпленням, але і мені «пощастило».
    На функціонал не сильно впливає, будемо возити тільки за одну сторону по дому, але все ж таки не приємно.
    Сам ящик крутий, нарешті в дитячій більше вільного місця.

Достоинства:
    Гарний, влізло багато іграшок, швидка доставка.
    Недостатки:
    Кріплення для ручки з одного боку з браком.
  • Ірина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Сподобався такий девайс для дитячої кімнати. Краще ніж інші корзини по типу розкладних.

Достоинства:
    Колеса, та зручна ручка щоб дитина сама могла перемістити
    Недостатки:
    Ціна, через це і не ставлю 5*
  • Алла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Пластмаса якісна, гарний ящик для іграшок.Дитині сподобалось

• Валерия Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Цілий, всі букви в назві є, ціна дуже хороша, надіємось прослужить дитині

• Валерия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Очень классный органайзер для игрушек , большой и вместительный , ребенок очень доволен.

Достоинства:
    Хорошее качество, многофункциональный
    Недостатки:
    Не обнаружили
  • Майя Б***

Не стоит таких денег ((

Достоинства:
    Яркий, интересный внешне бокс.
    Недостатки:
    Крепление деформировано. В названии фирмы буквы не хватает.

Доброго дня, Майя!
      Приносимо Вам свої вибачення. Дуже шкода, що Ви не отримали задоволення від покупки. З радістю Вам допоможемо вирішити це питання.
      Компанія POPPET супроводжує своїх покупців. Про всяк випадок у Вас є гарантійний термін на даний продукт.
      Всі контакти компанії є на упаковці товару.

Для вирішення цього питання, зверніться будь-ласка за номером телефону вказаному на товарному стікері.

З повагою,
      Представник бренду POPPET

• Лидия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KIDOOS. Цвет: Бирюзовый

Відмінний товар, функціональний

• Продавец  KIDOOS

Вітаємо, Лідіє! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук та обрали наш товар. Раді, що ящик для іграшок вам сподобався. Нехай служить довго та приносить радість малечі. Повертайтеся ще за новими покупками!

• Анастасія К***

Швидка доставка .
    Якісний товар , питань немає

• Продавец  KIDOOS

Вітаємо, Анастасіє! Дякуємо за такий приємний відгук! Надзвичайно раді, що ящик сподобався. Нехай він допомагає підтримувати лад у дитячій кімнаті та радує око. Звертайтеся до нас знову за корисними покупками!

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KIDOOS. Цвет: Бирюзовый

Відповідає опису, великий гарний кошик на колесах /встановлюються самостійно/ . Відправлено швидко, в коробці, нічого не пошкоджено.

Достоинства:
    Вміщається багато іграшок, дитина сама переміщає у потрібне місце
    Недостатки:
    Не знайдено
    • Продавец  KIDOOS

Вітаємо, Олено! Щиро вдячні за відгук та високу оцінку! Ми раді, що Ви задоволені покупкою в нашому магазині.

• Катерина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KIDOOS. Цвет: Оранжевый

Все прийшло в розібраному форматі, та вже за тиждень експлуатації відпало все

• Продавец  KIDOOS

Вітаємо, Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок. Розібраний формат товару передбачений виробником, з метою збереження цілісності компонентів при транспортуванні товару. В комплект додана інструкція, яка допомагає легко та правильно зібрати ящик. Для розв'язання питання, з Вами зв'яжеться наш представник.

• Еліза М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KIDOOS. Цвет: Хаки

Ми дуже задоволені. Гарна якість та дуже міцна корзинка. Дитинка весь вечір каталася всередині. Також помістили велику кількість іграшок.
    Будемо замовляти ще одну.

Достоинства:
    Дуже містка та зручна у використанні
    • Продавец  KIDOOS

Вітаємо, Еліза! Щиро дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Раді будемо бачити Вас знову в нашому магазині!

• Ольга О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KIDOOS. Цвет: Оранжевый

Дуже крута якість контейнерів,ціна топ!
    продавець швидко зв'язався для уточнення замовлення та одразу відправили
    Будемо замовляти ще обов'язково

Достоинства:
    Гарна якість, ціна та обслуговування
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  KIDOOS

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку нашого магазину! Нам приємно, що ви залишилися задоволені! Будемо раді співпрацювати і надалі.