ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Аккумуляторная батарея Powercom 12V 7Ah AGM (PM1270AGM)

Код :  388171950
  • Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7

Робочий акум.,до мого ББЖ підійшов,працює норм.

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7

Купив цю батарею для ДБЖ APC Back-UPS ES 550 на заміну старій, яка вже майже не тримала заряд. Придбав восени, якраз перед початком відключень електроенергії.
    За цей час батарея неодноразово виручала. Завдяки їй можна спокійно завершити роботу стаціонарного комп’ютера під час відключення світла. Було, що тримала стаціонарний комп'ютер з монітором та колонками близько 8 хвилин, чого цілком достатньо, щоб нормально вимкнути систему. Можливо навіть зможе і більше, але більше не став пробувати.
    Користуюся вже більше ніж пів року — заряд тримає стабільно, працює на це момент без проблем.
    Покупкою задоволений. Сподіваюся, що батарея прослужить ще кілька років.

Достоинства:
    Допоки працює стабільно, тримає заряд під час відключень
    Недостатки:
    Звісно хотілось би більшої ємності, але це обмежено фізикою та габаритами батареї
  • Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7

Батарея поганої якості. Швидко розряжається .

Добрий день. Поясніть будь ласка, як швидко при якому навантаженні розряджається?
      Адже можна прорахувати на скільки повинно вистачати АКБ

• Володимир

Купив цю батарею на заміну попередньої, якій 2 роки. Використання - живлення роутера tp-link atcher /1a, 12v). Перші дні батарея нова "тримала" заряд 4год і більше після повного заряду. Зараз меньше 2 годин, на рівні "старої". Розумію, що вона заряджається довше чим година. Порівнюю для випадків, коли є достатній час для повного заряду. Можливо брак

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7

Прийшло навіть швидше, ніж було заявлено. Бентежило, що взагалі без якої-небудь упаковки, але аккум працює. Наскільки довго протримається - покаже час

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7

Замовляв дві батареї для ДБЖ, прийшли швидко, дата виготовлення обох однакова - 01.03.2025. Встановив, працюють, далі час покаже.

Достоинства:
    Відносно свіжі, працюють
  • Игорь В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7

Все гаразд, все отримав, робе. Рекомендую.

• Роман М***

Яка дата виготовлення?

Доброго дня. Дякуємо за відгук та бажаємо приємного користування!

• Виктор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7

Покупал данную батарею 28.10.2025 батарея очень быстро стала разряжается!!!не держит даже часа!!!

Добрий день. Для того щоб отримати максимальний час роботи, треба не забувати максимально заряджати батарею.
      Нагадуємо, що Свинцево-кислотний акумулятор заряджають струмом 10-20% від його ємності (0.1C - 0.2C), наприклад, для 60 Ач це 6-12 А, для 100 Ач - 10-20 А. Ідеальний струм для повільної зарядки - 0.1C, для швидкої - до 0.2C-0.3C, але не більше 30% ємності, щоб уникнути перегріву та пошкодження; процес займає від 6-10 до 10-12 годин залежно від струму та ступеня розряду.

• Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7

не відробили гроші витрачені на придбання двох акамуляторів ,навіть рік не пропрацювали дуже шкода

Достоинства:
    неамае
    Недостатки:
    здохлі
  • Олексій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7

Це стандарт якості. Більше нічого додати. Вартує кожної копійки.

Достоинства:
    Powercom це якість.
    Недостатки:

Доброго дня. Дякуємо за відгук та вибір продукції ТМ Powercom.

• Владимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7

Если есть финансовая возможность, рекомендую.

Достоинства:
    Аккумулятор 22.03.2023 года выпуска, был полностью заряжен . Гарантия 2 года . Отлично держит заряд.
    Недостатки:
    Цена
  • Юрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7

Акуми 2023 року. Брав для Vinga LCD 1200VA - стали як рідні, стаб знову тримає згідно заявлених характеристик, значить акуми не "вбиті"

Достоинства:
    Працюють
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Александр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7

Заказывал два таких. Установил, все прекрасно работает. Аккумуляторы 22.03.2023 года выпуска, были полностью заряжены. Упаковка не предусмотрена, завернуты в пупырку. Отвечают всем заявленным характеристикам. Спасибо розетке, все пришло в срок и без повреждений.

• Онега З***
    Продавец: Rozetka. Емкость: 7

Замовляла дві батареї, бо мої здохли. Чекала, як на ману небесну. Приїхала отримувати та просто не зрозуміла що відбувається. Батареї мені просто поставили на стіл, вони були без нічого. Зрозумійте, я вже купувала батареї. Було хоч якесь пакування, були захисні ковпачки на клемах. А тут - пошкрябані батареї без взагалі нічого, лише зверху наклеїли штрихкод. І чесні очі працівників "а нам завжди так батареї приїздять". Як багато питань та жодної відповіді. Це приїхали б/в батареї, які хтось використовував, а потім здав через сервісний центр і мені їх надіслали? Нові батареї, але їх штовхали до відділення по асфальту, а потім ще на складі по підлозі тягли? Це що взагалі? Як можна так відправляти не дешевий товар? Звісно, я відмовилася від отримання. Я дзвонила на гарячу лінію та просила зафіксувати скаргу. А також, щоб зі мною зв'язалися стосовно НОВИХ НОРМАЛЬНИХ БАТАРЕЙ. Не треба оті пошкрябані завернути у плівку та видати - я зовсім не впевнена, що вони дома будуть працювати. Але зі мною не зв'язалися. Ні по якому питанню і жодним каналом спілкування. В мене вперше таке відбувається при замовленні за стільки років покупок у Розетці(