Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Удлинитель PowerPlant 10 м (PPCA08M100S1)

Оценка пользователей 3.7/5
  • Іван П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 20

зовнішній шар біля вилки через кілька розмотувань розійшовся

Достоинства:
    Довгий, яскравий )))
    Недостатки:
    якісь зовнішнього шару жахлива
  • Юрій Т***

Ціна, якість, відповідає опису

Недостатки:
    Не вияви

Доброго дня, Юрій. Дякуємо за високу оцінку продукції. Приємного використання

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 40

Зразу була задоволена і знайомим замовила , працював , але вистачило на місяць , дуже розчарована .

Недостатки:
    Замовила знайомим , вони відразу не повідомили , що не працює , а коли перестав у мене працювати запитала , говорять пробували ремонтувати , а там потріскалась обмотка на кабелі всередині.
  • Федір М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 25

Жахлива переноска. 1 раз газон поносив. І другий раз не можу скористатись. «Мама» зламалась. Не можу підкати чи нічого. «Захист» що в середині розетки просто не дає туди нічого вставити.

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 40

Зручний , пробували користуватись для газонокосарки , замовили ще і знайомим .

Достоинства:
    Не плутається .
    Недостатки:

Доброго дня, Людмила. Дякуємо за високу оцінку продукції. Приємного використання

• Володимир

Працює. Довгий. Тягне мікрохвильовку, щось потужніше не пробував

Доброго дня, Володимир. Дякуємо за відгук. Приємного використання

• Юлія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 10

Довго не могла зрозуміти, чому я його не можу підключити до газонокосарки, а вийшло все просто - товар бракований, туди розетка просто не влазить, бо там суцільний пластик. Не рекомендую, брак!!!

Недостатки:
    Бракований

• Артем М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 10

Дуже низька якість товару, швидко (за місяць) розсипався в прямому сенсі слова.

Достоинства:
    Ні
    Недостатки:
    Якість
  • Юра Щ***

Клас

• Тетяна А***

Гiршого подовжувача не бачила

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 20

за сезон косіння трави - повністю розірвалась зовнішня ізоляція
    вся тепер поматана ізолентою

Достоинства:
    дешева і оранжева
    Недостатки:
    швидко виходить з ладу
  • Валентина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 20

НЕ раджу, товар з браком, продають неякісний товар((((

Недостатки:
    пошкоджно ізоляцію
  • Анатолій Б***

Чудова робота, дякую.

Достоинства:
    Швидкість і зручність.

Доброго дня, Анатолій. Дякуємо за відгук. Приємного використання

• Владимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 25

не раджу до купівлі, не так давно почав користуватись, дуже погана якість, дуже рідко пишу коментарі, але це просто жах за такі гроші отримати неякісний продукт, повторюю продукція взагалі неналежної якості

Достоинства:
    відсутні
    Недостатки:
    не тримає зєднання, поганий контакт
  • Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 20

Разочарован, предыдущий удлиннитель от этого производителя работает четыре года без проблем. На этом при первом использовании лопнула изоляция возле розетки.

• Олег Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 15

Отримав подовжувач PowerPlant 15m (PPCA08M150S1), але проблема та сама, з якою, як я бачу вже люди стикалися: подовжувач надійшов з відрізаною розеткою... Це явний або брак, або якесь навмисне пошкодження, що на цей момент робить товар непридатним до використання взагалі. Також можу підтвердити, що обрізаний провід побачив вже вдома, бо запаковано було (навмисно?) так, що ззовні не видно.

Приєднати зовнішню розетку для мене не проблема, але куплявся новий цілісний подовжувач саме для того, щоб не "колхозити".. Дуже не схоже на "Розетку", мінус

Недостатки:
    Брак або навмисне пошкодження

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Марина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 15

Прислали без частини розетки, щей не поклали в коробку чек (щоб не повернули). Запаковано було так, що браку не було видно при розпаковці на перший погляд, лише вдома помітили що пів розетки нема...

• Костянтин Є***

Супер поміч від нього

Достоинства:
    Довгий, помітний, міцний, ціна/якість просто одні плюси
    Недостатки:
    Сумочка поліетиленова, у якій був запакований, одразу почала рватись. Хотів зберігати в ній. Немає котушки, але я знав, що обирав.
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 20

Не раджу! Неякісний товар. Перестав працювати після лише трьох використань під газонокосарку. Від Розетки же добитися чогось путнього з приводу сервісного обслуговування (ремонту / замінити) поки що не можу. Якось так.

Достоинства:
    Недостатки:
    Вийшов з ладу на третій раз. Оформив заявку на повернення / заміну / ремонт — відповіді від Розетки немає.
  • Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 40

Прослугував майже 4 роки, як на мене це мало. Вийшов з ладу бо в середині провід з часом переломило. В якості жили використано біметал який виявився досить ламким. Саму розетку довелося замінити ще на першому році експлуатації.
    Ізоляція легко рветься.

Достоинства:
    М'який, яскравий, ціна
    Недостатки:
    Ламка жила, легко пошкодити ізоляцію
  • Покупець

Якісний.

Достоинства:
    Якість
  • Медведев А***

Нормальний, зручний, надійний

Доброго дня, Александр. Дякуємо за відгук. Приємного використання

• Роман Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 25

Користуюсь вже 5 років, в основному підключаю електрокосу. Працює добре, доволі міцний, кілька разів потрапляв під ліску коси, трохи подряпався і все.

Доброго дня, Роман. Дякуємо за відгук. Приємного використання

• Станислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 15

Гарний кабель, дуже якісний, м'який.

Достоинства:
    Якість, довжина
  • Пилипенко М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 20

Отличный удлиннитель, толстый, без всякого запаха, гнется нормально, хорошая изоляция.

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 20

Насправді, скоріш за все, жорсткість кабелю пов'язана з тим що він морозостійкий, але це був єдиний доступний по ціні варіант на 20 метрів без катушки. Шкода, що нема такої довжини мережевого фільтра

Достоинства:
    довгий, грубий, вилка і розетка хороші
    Недостатки:
    приймає форму спіралі після розпакування
  • Андрей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 40

Минулого разу фото не завантажилось, додаю.

• Андрей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 40

Отвратительный кабель. Твёрдый как проволока и очень тяжелый. Не представляю что будет если его на морозе использовать. В то же время царапается обо все что можно. Использовал за 7 дней дважды, вместе с воздуходувкой, очень не удобно его тягать. Третий раз не удалось воспользоваться нормально, питание начало пропадать, а оказалось он лопнул на подключении. А ведь могло и током ударить. Розетка забрала как бракованный, на этом и спасибо.

Достоинства:
    Яркий цвет
    Недостатки:
    Низкое качество
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 20

После нескольких раз использования заклинило заглушки отверстий розетки. Да так, что даже при очень сильном желании вставить вилку в розетку этого удлинителя - ничего не выйдет. Намертво залипло. Розетка не разборная, потому отремонтировать невозможно. Это просто мусор. Четвертый год валяется в сарае, жалко выкинуть. Самому сделать такой удлинитель из комплектующих электромагазина в три раза дешевле, что я давно сделал.

Достоинства:
    Желтый цвет хорошо видно
    Недостатки:
    Быстро вышел из строя, низкое качество
    • Володимир

Я не представник виробника і не виправдовую погану якість товару. Хотів лише допомогти вам використати його, щоб не втрачати витрачених грошей. Рішення просте: акуратно висвердлити тонким свердлом ті кляті заглушки. А виробнику ганьба.

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 20

Пропрацював з газонокосаркою потужністю 1 кВт близько півроку при регулярній роботі по дві години один раз на тиждень...потім-замкнув, це при тому, що навантаження було незначним, як для нього (якщо, звичайно довіряти вказаним "виробником" характеристикам), і не перекручувався, згинався тощо....

Достоинства:
    Колір. Точно не загубиться у траві
    Недостатки:
    Надійність- нижче плінтуса. Якість ізоляції, м'яко кажучи, погана. Морозо-стійкістю і не пахне. При 10 вже нормально "дубіє". За температуру близько нуля,- зовсім мовчу. Однозначно Не рекомендую!
  • Павел Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 20

После нескольких дней использования в помещении , вся изоляция полопалась

Достоинства:
    Что он оранжевого цвета
    Недостатки:
    Эластичности нет , ломается
  • Евгений В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 20

В этом году траву приходилось выкашивать больше, чем все прошлые года. Если раньше 1-2 раза за сезон, то тут по 1-2 раза в месяц. Пользуюсь электротриммером, поэтому нужны хорошие удлинители. Надоело бегать с 10м., решил взять 20 м. Из плюсов – очень хорошо виден в траве и на черном грунте, яркий оранжевый цвет. Мои старые удлинители черного цвета не так хорошо выделяются. По совету покупателей, сразу обмотал изолентой возле вилки и розетки. В целом со своей задачей справляется. Ставлю твердую четверку.
    Кому интересно – видео распаковки удлинителя.
    #мояраспаковка

Достоинства:
    Яркий цвет. Достаточная длина.
    Недостатки:
    Запах дешевого полимера.
  • Руслан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 20

Мені Подобається.Один раз використовував під болгарку,не гріється, м'який.

Достоинства:
    Поки все влаштовує.
    Недостатки:
    Не виявлено.

Доброго дня, Руслан. Дякуємо за відгук. Приємного використання

• Артём
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 20

Для не очень активного пользования сойдёт, но если надо часто переносить сматывать/разматывать, то он долго не проживёт. Качество ниже среднего.

Достоинства:
    Был по скидке, пока ещё работает
    Недостатки:
    очень плохая изоляция, жесткая, в местах изгибов лопается, приходится ремонтировать изолентой.
  • максим Г***

Не працює.

• Влад

в сервис по гарантии обращались?

Добрый день, Максим. Очень жаль что Вам довелось столкнуться с данной ситуацией. Товар на гарантии. Просим обратиться в службу тех поддержки.

• Павло К***

проработал в сумме не больше 10 часов. В основном, лежал в коробке