Отзывы покупателей о Зубная паста President Profi 75 мл (8030009700313)
Нет в наличии
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Сподобалась!
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Паста сподобалась.
- МихаилОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Обычный гель, который ничем не лучше того же бленда меда,который стоит в два раза дешевле.Нет в ней ничего уникального!Увы эффект плацебо не работает с зубами.
- Достоинства:
- Гель
- Недостатки:
- Цена необосновано завышена для этого качества.
Представник постачальникаДоброго ранку, Михайле. Дякуємо за відгук та вибір нашого товару. Нам дуже шкода, що зубна паста не виправдала ваших очікувань.
Зубна паста President Profi розроблена задля ефективної протидії хворобам ясень які викликають бактерії. Вона містить у своєму складі 0,20% розчин хлоргексидину біглюконату та екстракти мальви та ромашки – заспокійлива дія. Для зменшення травматизму має RDA 30
- ИгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Представник постачальникаДякую, Ігорю, що знайшли час залишити відгук. Впевнені, що ваш відгук допоможе іншим покупцям зробити свій вибір.
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
найкраща паста що попалася за останній час. майже все класичне. добре чистить, ніщо не подразнює.
Представник постачальникаДякуємо, Костянтине, за вибір нашої зубної пасти та високу оцінку! Впевнені, ваш відгук допоможе новим покупцям визначитися із вибором товару
- Лариса Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Як на мене,занадто інтенсивний м'ятний смак.Щоб почистити протези,доводиться прикладати багато зусиль
Представник постачальникаДоброго ранку, Ларисо. Дякуємо вам за ваш відгук. Кожна людина має свої вкусові вподобання, тому цілком можливо що для вас занадто інтенсивний м'ятний смак.
Зубна паста PRESIDENT Profi показана людям із захворюваннями пародонту та сильним подразненням ясен або після хірургічних операцій у стоматолога. Вона містить лікувальну дозу хлоргексидину диглюконат 0,20%, що має високу антибактеріальну дію.
Стосовно чищення, у тому числі і протезів, чистить щітка, зубна паста це важливий допоміжний засіб. Щоб чистити протези було зручныше краще придбати спеціалізовану щітку, наприклад, GUM Denture ссылка
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
За свою ціну хороша. Доставили швидко
- Достоинства:
- За свою ціну хороша.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Виктория Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Підходить для чутливих зубів
- Достоинства:
- Хороша ціна за таку якість
- Виктория Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Дякую, швидка відправка, хороша паста для чутливих зубів і ясен, давно шукала таку
- Достоинства:
- Хороша ціна за таку якість
- Галанова І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Непогана паста. Часто купую.
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Паста гарної якості. Не на кожен день, по потребі ясен і зубів. Містить протизапальні інгредієнти, як хлоргексидин.
- Достоинства:
- Має бути на випадок виникнення запалень
- Дарья Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Взагалі дуже задоволена зубними пастами President, після знайомства з якими не має жодного бажання користуватись зубними пастами інших виробників. Купувала цю та блакитного кольору. Гарно справляється з нальотом, укріплює ясна, справляється з їх кровоточивістю. Однозначно рекомендую!!
- Недостатки:
- Жодного
Представник постачальникаДарино, дякуємо за ваш розгорнутий відгук, та високу оцінку! Впевнені, ваш відгук допоможе новим покупцям визначитися із вибором товару.
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Паста подобається,знімає кровоточивість і запалення.
- Достоинства:
- Гарна якість і ціна.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Порада стоматолога
- Достоинства:
- Гарно чистить зуби.
- Недостатки:
- не виявлено
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Чудова паста для штучних зубів.
Добре очищує, та освіжає ротову порожнину!
Мені сподобалась така паста для зубів купила собі вже втретє!- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДякуємо, Тетяно, за вибір нашого товару та високу оцінку! Впевнені, ваш відгук допоможе новим покупцям визначитися із вибором товару
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Гарне очищення!!
Свіжість, відчуття чистоти в роті!
Представник постачальникаДякуємо Вам, Олено, за чудовий відгук та вибір нашого товару! Зубна паста President Profi дійсно дуже добре очищає зуби від нальоту та забезпечує тривале відчуття свіжості завдяки тому, що містить у своєму складі 0,20% розчин хлоргексидину біглюконату.
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Хороша паста, беру вдруге
Представник постачальникаДуже дякуємо Вам, Ірино, за чудовий відгук та вибір нашого товару! Вважаємо за потрібне нагадати, що Зубна паста President Profi має лікувальні властивості та задля ефективної протидії бактеріям містить у своєму складі 0,20% розчин хлоргексидину біглюконату, тому при тривалому застосуванні ця зубна паста може викликати потемніння зубів.
- Юрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Представник постачальникаДякуємо вам за вибір нашого товару та високу його оцінку.
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Я цією пастою користуюся років 20. На мій погляд, вона не потребує відгуків. Чудова, за замовченням.
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Чудова гелева зубна паста.
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Паста відповідає опису.
- Достоинства:
- Ціна за акцією
- Недостатки:
- Не знайдено
- Ирина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
хороший результат, не викликає неприємних смакових відчуттів.
- Достоинства:
- ефективна
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Рекомендую
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Не зашла
- Достоинства:
- Пока не ощутил
- Недостатки:
- Жидковата, большой расход. Слабый освехающий эффект
Представник постачальникаДоброго вечора, Віталію. Зубна паста President Profi розроблена для людей з хворими яснами, а освіжаючий ефект не є головним, тому вам ця паста і "Не зашла". Крім цього зубна паста President Profi має у своєму складі хлоргексидин, який при тривалому застосуванні викликає потемнення емалі.
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Якісна. На відміну від тієї, що була в продажу у маркетах раніше.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не бачу
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Гарна паста,коштує своїх грошей,у дитини стоять брекети,тому часто купуємо різні пасти .По акції взагалі супер,зі своєю роботою справляється добре.
- Достоинства:
- Хороша паста,по акції супер!
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Дуже подобається зубна паста President. Давно користуюсь. Дякую Rozetka за швидку доставку і ціну.
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Дуже гарна паста.
- Достоинства:
- Якість, консистенція, результат.
- Недостатки:
- Не має
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Мені дуже сподобалась
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Мені сподобалась більш зелена, ніж ця.
Представник постачальникаДоброго дня, Ольго. Зубна паста President Profi рекомендована при захворюваннях ясень і містить у собі 0,20% розчин глюконату хлоргексидину. Проте зубна паста President Classic назначено для щоденного використання. Також хочу звернути вашу увагу на те, що при тривалому використанні зубну пасту із хлоргексидином зуби можуть темніти.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Відповідно до опису
- Мария Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Хорошая паста
- Виктор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Гарна паста,добре чистить зуби
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Паста супер, ясна не кровоточать, нальоту немає дуже довго
- Достоинства:
- Паста супер
- Михаил Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Чудова паста
- Достоинства:
- Запах. Надіюсть, що і користь.
- Недостатки:
- Поки немає
- Мария Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Пасту взяла ещё,нравится)
Представник постачальникаМаріє, дякуємо вам за вибір нашого товару та чудовий відгук!