Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Зубная щетка President Classic (8030009749008)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Олег

все гуд

Олеже, дякуємо за ваш відгук.

• Ольга Л***

Якісний товар,швидка доставка..Дякую

• Бондаренко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Цвет: Зеленый

все супер

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Цвет: Зеленый

Декілька днів користуюсь щіткою. Щітка жорстка. Попередньо мав щітки середньої жорсткості то у порівнянні з цією мої були м'якими. Також зазначено, що щітинки заукруглені, не знаю наскільки вони там заукруглені, але відчуття ніби щітинки царапають ясна. Якщо вам треба жорстку або щось середнє між жорсткою та середньою, то напевно це той варіант, але це не середня жорсткість

Достоинства:
    Зручна ручка, велика головка
    Недостатки:
    Опис НЕ відповідає реальності. Щітка жорстка
  • Павел П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Не вижу смысла такое продавать. Очень жалею что повелся.

Достоинства:
    Не нашел
    Недостатки:
    Жесткая, царапает десны. Мелкая головка

Доброго дня, Павле. На сайті у описанні щітки вказані усі важливі параметри. Ця щітка середньо-м'яка та має компактну голівку. Як що середньо-м'яка щітка шкрябає ясна, то слід орієнтуватись на м'яки та екстра м'яки щітки, також як що компактна голівка для вас замала, то треба звертати увагу на щітки із повною голівкою

• Оксана В***

Супер щітка

Достоинства:
    Ціна повністю відповідає всім вимогам
    Недостатки:
    Не має
  • Олег Х***

Все влаштовує

• Катерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Жорсткість- середня, але по відчуттям, як жорстка.

• Валентина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Нормальна щітка. Свої функції виконує вправно !

Достоинства:
    Зручна.
    Недостатки:
    Немає кольорів.
  • Віктор

Топ за свої гроші

Достоинства:
    Tynex
    Недостатки:
    Колір

Дякуємо вам за вибір нашого товару та високу його оцінку.

• Владислав Ч***

Все добре. Сподобалось.

Дякуємо вам за вибір нашого товару та високу його оцінку.

• Екатерина М***

Гарна, якісно щітка.

• Марина А***

Плохая щетка, выбросила

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Замовляла вже в другий раз ці щітки, дуже подобається якість. Тривалий час щітинки залишаються пружними і не деформуються. Користуюсь сама і для дитини 9 років теж чудово підійла.

Достоинства:
    Якість, ціна.
    Недостатки:
    Не знайшла.
  • Ирина О***

Хороша щітка,якісна.
    Схожа на курапрокс

• Тимофей С***

Чудова зубна щітка

• Блощинський О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Сподобалась. Зручно чистить внутрішню сторону зубів, в порівнянні з попередньою щіткою.Як на мене, можна і жорстішу.

• Олександр Ч***

Зубная щётка обычная

Достоинства:
    Бренд, удобная ручка, среднем цена
    Недостатки:
    Отсутствует накладка для чистки языка
    • Тимофей С***

Для чищення язика є скребки

Олександре,
      Яно, дякуємо вам за вибір нашого товару та Ваш відгук.

Так, задля чищення язика є скребки ссылка

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Замовляжмо вже вдруге! Чоловіку подобається!

• Дмитрий К***

Сподобалась

Дмитрію, дякуємо вам за вибір нашого товару та чудовий відгук.

• Светлана Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Мені подобається. Без зайвих викрутасів. Зручна. Немає в магазинах.

Достоинства:
    Мені подобається. Без зайвих викрутасів. Зручна. Немає в магазинах.
    Недостатки:
    Не знайшла.

Світлано,
      Дякуємо, Світлано, за вибір нашого товару та чудовий відгук, у зубних щітках весь секрет у якості щитинок.

• Віталій Г***

я вражений, чесно
    дуже зручна ручка
    купляв раніше масмаркет, але ця щітка на порядок краща

Віталію, дякуємо за дуже чудовий відгук.

• Руслана М***

Супер щетка!

Руслано, нам дуже приємно що вам так подобається наш товар

• Виктория Б***

Очень удобная и качественная
    зубная щётка!

Достоинства:
    Качество!
    Недостатки:
    Нет!

Добрий день, Вікторією. Нам дуже приємно що Вам подобається наша щітка, дякуємо за Ваш вибір та залишений відгук!

Якісна зубна щітка!

Достоинства:
    Рекомендую!
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Супер щітка, відбілювальна! Брала на подарунок. Сподобалася. Середньої жорсткості.

Достоинства:
    Виробник Італія. Всім відомий бренд President, як завжди не підводить!
  • Тютюнник А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Отличная зубная щетка, закажу ещё!!!

• Віктор Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Щітка супер, розетка, як завжди, швидко і якісно

• Анастасия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Щітка супер. Дуже добре та дбайливо вичищає зубки.

• Ольга Л***

Якісний товар)

Достоинства:
    Рекомендую
    Недостатки:
    Відсутні
  • Таня М***

Не сподобалась. Жорстка.

Достоинства:
    Недостатки:
    Жорстка
  • Никита
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Качественный ворс, не царапает, не ранит дёсна, хорошо вычищает. За месяц вид не потеряла.

Достоинства:
    Качественная.
    Недостатки:
    Довольно дорогая.
  • Анжелика

Щетка как и положено ровно 3 месяца остаётся в отличном состоянии

Достоинства:
    Добротная
  • Ксения К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Отличная зубная щётка. Хорошо вычещает налёт. Удобно держать в руке. На 3 месяца хватает.

Достоинства:
    Качество. Цена.
    Недостатки:
    Нет.