Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Зубная щетка President Orthodontic (8030009749084)

Оценка пользователей 4.31/5
  • AI аналіз відгуків
    44 відгуки:  75% позитивні, 15% нейтральні, 10% негативні
    Покупці переважно позитивно відгукуються про ортодонтичну зубну щітку PRESIDENT ORTHODONTIC. Відзначають її зручність для чищення брекетів, гарну якість матеріалів та ефективність у видаленні нальоту. Серед плюсів — комфорт у використанні, продумана форма щетинок та співвідношення ціни й якості. Деякі користувачі скаржаться на занадто жорстку чи навпаки м’яку щетину, швидке зношування при використанні з брекетами, а також на неточність доставки (інший товар у комплекті). В цілому, щітка влаштовує більшість покупців та рекомендована для власників брекет-систем.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ярослав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Дуже жахлива щітка, по перше як на мене це не medium а soft.

А по друге вона якимось чином достає до ясен та колеться, при цьому я помічаю що ворсинки дуже гнучкі, та як голки колять. Після таких процедур секунд 5 і в тебе вони болять, а далі йде кров, ну і металевий смак, і так кожного разу. Фактично вони шкодять мої ясна.

По третє як на мене вони чистять набагато гірше мої брекети, чим всі мої інші щітки від інших компаній. Хоча сказано що вони можуть використовуватись для них.

Хтось у відгуку казав здається що Pierrot набагато краще цієї щітки, як на мене це так. Це просто небо та земля якщо порівнювати.

Достоинства:
    Ціна, можливо колір
    Недостатки:
    Виробник сам визначає яким буде medium, тому не треба дивуватись що це дуже схоже на soft. Якась дуже велика сама щітка та ворсинки во всі сторони які шкодять ясна та спричиняють кровотечу.

Добрий день! Дякуємо, що залишили розгорнутий відгук. Нам дуже шкода, що щітка President Orthodontic вам не сподобалась і спричинила дискомфорт.
      Щодо ваших зауважень:
      • Ця модель позиціонується як medium, але через V-подібний профіль і гнучкі щетинки багато хто сприймає її м’якшою. Якщо щетинки колються — це може бути індивідуальною реакцією чутливих ясен (особливо на початку носіння брекетів).
      • Ефективність чищення дійсно дуже залежить від техніки. Рекомендуємо чистити м’якими круговими рухами без сильного натиску, особливо в зоні ясен. Якщо кровотеча продовжується — краще звернутися до вашого ортодонта.

Ми вже передали ваш відгук виробнику.
      Ваші відгуки допомагають нам ставати кращими.

• Марина С***

Гарна якість

• Павло П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Трохи жорстка, але може це перші рази.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Можливо буде за жорстка
  • Ігор Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Жорсткість щітки більше мʼяка, ніж середня. В іншому все ок.

• Катерина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

жахлива щітка. жорстка ніби проволока. і безкорисна. на фото стан щітки на 4ий день використання. у смітник. даремна трата грошей.

Недостатки:
    жорстка

Добрий день, Катерино, Дякуємо за відгук. Нам школа, що вам не підійшла наша щітка. Зубна щітка PRESIDENT ORTHODONTIC - щітка середньої жорсткості з мікрорельєфом від PresiDent з V-подібним профілем щетини спеціально розроблена для усунення нальоту за наявності протезів, брекет-систем. Можливо вам потрібна щітка збільш м'якою щетиною, або натискати на щітку з меншою силою.
      Як правило, швидке розпушування щітки викликане надмірним тиском на неї під час чищення зубів та/або змочування щітки занадто гарячою водою. Ваші відгуки допомагають нам бути краще.

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Замовила щітку 10 днів тому, відвантаження переносилось постійно, я замовляла завчасно щоб отримати якраз до професійної гігієни, отримала на день пізніше, що дуже не приємно, так як після проф.гігієни треба змінювати щітку!!! Більше не буду замовляти в цього продавця!

Достоинства:
    Щітка хороша на свою ціну, жорстка щітина
    Недостатки:
    Доставка

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

Продавець дуже сумлінно виконує свою справу, але інколи трапляються деякі накладки.
      Судячи з відгуку, сама щітка вам подобається. Ми, як постачальник, можемо впливати лише на якість та наявність товару.

• Татьяна С***

Гарна щітка

• Юлия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Задоволена покупкою PRESIDENT ORTHODONTIC. Вона добре справляється з очищенням міжзубних проміжків і брекетів. Щетина має рельєф, що допомагає ефективно видаляти наліт.

Достоинства:
    Зручна ручка, V образні щетинки
  • Тетяна П***

Хороша якість

Достоинства:
    М,яка,зручно лежить а руці
    Недостатки:
    Не має

• Віта М***

Вау

Достоинства:
    Вау
  • Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Щітка прекрасна. Користуюся 4 місяці. За цей період стала трішки мʼякшою, але досі гарно чистить. Не розлазиться, нічого не випадає. Рекомендую!)

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Хороша щітка, але швидко зношується від брекетів

• Ольга М***

Сподобалась!

• Володимир

Зручна

• Наталья

Щітка норм.
    Пока нова - середньо -жорстка)

Достоинства:
    Якість / с часом подивимся)
  • Пирка Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

После 5 раз использования похожа на унитазный ёрж. Жетская щетина которая к тому же разласится.

Достоинства:
    Не плохо чистит первый раз
  • Татьяна У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Щіткою задоволена повністю, пластмаса гладенька, не травмуючи, форма щетинок вдала, для брекетів саме те. В руці лежить зручно, недоліків не знайшла

• аня
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

очень классная , удобно чистить , средней жесткости , советую !!!!

Достоинства:
    удобно чистить , красивый цвет , крышечка на зубную щетку
    Недостатки:
    пока не нашла
  • Віра М***

замовляю лише її

Достоинства:
    хороша щітка
  • Ольховець Ю***

Супер, колір бомба! Швидка доставка

• Буряк Ю***

Отличная щетка!

• Олександр Ч***

Качественная, не китайское г

Достоинства:
    Колпачек
    Недостатки:
    Пока нет
  • Олена

Співвідношення ціна-якість ідеально! На тижні 3 точно вистачить

• Лейла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Зручний дизайн. Різний рівень щітинок підходить для брекетів.
    Розмір самої чистячої голівки міг би бути трохи менше, щоб діставати до задніх зубів у кого маленькі щелепи (як у мене).

Достоинства:
    Щітинки для брекетів
  • Костянтин М***

Достатньо швидко розпушилася.

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Красивая, удобная щетка. Не мягкая, мне кажется как средней жесткости. Для брекетов в самый раз.

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Класна зубна щітка для брекетів. М'яка, добре вичищає

• Ольга О***

Для чутливих зубів норм.

• Дмитрий С***

В целом норм

• Ирина Б***

Швидка доставка, відповідає опису

• Артур В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Нормальна щітка,за таку ціну це взагалі топ.Саме таку і хотів,бо Курапрокс був трохи зам'який,а ця те що треба.Подивимось скільки вона проживе,після тижня користування поки що як нова.

Достоинства:
    Добре вичищає,оптимальна жорсткість(не м'яка,не дуже жорстка),ціна
    Недостатки:
    Може трохи висока,спочатку було незвично,але потім звик і все норм.
  • Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Товар прийшов такий, як на фото. Щіткою задоволена. Така, яка була потрібна!

Юліє, Дякуємо за Ваш відгук, ми дуже задоволені, що до Вас прийшла та сама щітка.

• Сергей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Совершенно не та щетка,которую заказывала,!!!

Сергію, нам шкода, що Ви не задоволені замовленням (в таких випадках краще відмовлятися від замовлення). Як що маєте можливість надішліть фото того що вам прислали.

• Крістіна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Прийшла не така щітка. Бренд той же, але інша.

• Олег

Тобто? Яка? Пересорт мож
      Відмовились?

Доброго дня, Крістіно. Виробник змінив дизайн зубної щітки President Orthodontic та вважає, що це одна й та сама щітка.

• Елена К***

Нормальная щетка.Претензий нет.

Достоинства:
    Хорошо чистит
    Недостатки:

Добрий вечір, Олено, дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого товару!

• Костянтин М***

Подобається виріз )

Дякуємо Вам,Костянтине, за залишений відгук, виріз у щітки President Orthodontic розроблена задля чищення зубів з брекетами.