Отзывы покупателей о Набор конфет Пригощайся Ореховое наслаждение 500 г (4820022711526)
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Хто любить горішки, насіння, кунжут, і все, що з ними пов'язано, то вам сюди!
Для кожного знайдеться свій улюблений цукерочок! Мій фаворит-це "Бурштиновий край", "Метеорит", а от естремально-то "Полум'яні"- кому гостроти? Вона там присутня! Цукерки не м'які, а досить такі міцненькі. Доїхали до мене чудесно, шоколад не розтанув, до обгортки не липнув.
Гарне асорті, на подарунок-супер. Собі взяла спробувати, щоб кожен в сім'ї знайшов свій смак, і вже однозначно знаю, які буду в подальшому купуватиму смаки.- Достоинства:
- Гарна презентабельна коробка!
- Недостатки:
- Не встигла знайти, моя сім'я їх розпробувала за один день!!!!!
- Світлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Мої улюблені цукерки,приїхали свіженькі,гарно упаковані,все супер,рекомендую!
- Достоинства:
- Класний варіант на подарунок,дуже смачні
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Смачні і красиво оформлено
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
купувала на подарунок. подрузі сподобалось.
- Достоинства:
- дуже смачні
- Недостатки:
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Все супер, цукерки свіжі та смачні
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Конфети - Горіхова насолода, дуже добрі, вкус детства ! Жаль шо закінчились, заказуйте ще. Паштет теж вкусний і ціна добра.
- Достоинства:
- Конфети недорого. Паштет 500г. хватіло на все.
- Недостатки:
- Добре коли б не дорожало і було по цій цені !
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Просто суперові цукерки, дякую людям з Гощі, Ви найкращі
- Достоинства:
- Смакота і якість
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.
- Дар'я Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Смачнющі цукерки. Багато різних смаків в одній коробці. Ще й корисні.
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Смачні!)
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Кожна цукерка зі своїм смаком. І не тільки смачні, а й корисні, більш менш натуральні продукти. Купували раніше не раз. Симпатичне оформлення - брали на подарунок.
- Достоинства:
- Різноманітний асортимент. Красива упаковка. Смачні, сподобалася начинка - горіхи, сухофрукти.
- Недостатки:
- не знайшла
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Хороші, смачні цукерки.
Дякуємо, що обираєте наші солодощі!
- Любов К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Конфети дуже смачні, уже замовила другий раз.
Чудові на подарунок.
Рекомендую.
Дякую Розетка.- Достоинства:
- Смачні, шикарний подарунок, чудова ціна.
- Недостатки:
- Немає!!!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
гарна упаковка
- Достоинства:
- смачні
- Недостатки:
- не знаю
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Все ОК
- Олена Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Смачні, сподобалася начинка - горіхи, сухофрукти.
Симпатичне оформлення - можна брати і на подарунок. - Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Різноманітний асортимент. Красива упаковка.
- Достоинства:
- Гарні на подарунок.
Дякуємо, що обираєте наші солодощі! Смачного вам і до нових зустрічей.
- Наталия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Дуже різні, дуже смачні, ціна не завищена, буду купувати ще.
- Достоинства:
- Виробник України
- Недостатки:
- відсутні
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
дякую, гарний подарунок
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Смачні цукерки. Замовляла не одноразово.
- Достоинства:
- Якість.
- Василиса Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Дуже смачні цукерки. Купляла на подарунок
- Достоинства:
- Смачні
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Не дуже…
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Дуже смачні та різноманітні, буду замовляти ще!
- Достоинства:
- Асортимент
- Родіон В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Смачні
- Недостатки:
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Зірвана пломба на одній з упаковок і витягнуті цукерки. Вирішення ситуації нема ніякої....
- Достоинства:
- Цукерки хороші, але не варто замовляти на розетці, краще на нову пошту.
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Хороший вибір для себе та на подарунок, різноманітні смаки.
- Достоинства:
- Гарні цукерки, свіжі, різноманітні
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Дуже смачні
Дуже смачно. Беру не перший раз. Кожна цукерка зі своїм смаком. І не тільки смачні, а й корисні, бо мікс сухофруктів та зернят/горішків. Кожна в окремій обгортці, що зручно.
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.
- Наталія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Цукерки смачні,але всі однотипні:в середині,як нуга горіхи,дрібні чи половинки,арахіс чи інші горіхи.
Тобто цукерків з горіховою кремовою начинкою немає.- Достоинства:
- Смачні,вага,ціна
- Недостатки:
- Для мене -однотипні
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.
- Аня П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Конфеты очень вкусные.
- Достоинства:
- Вкус и орехи.
- Недостатки:
- Быстро заканчиваются.
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Цукерки смачні, цікаві, з новими смаками. Дуже сподобались. Рекомендую.
- Достоинства:
- Натуральні складові
- Недостатки:
- Для мене нема недоліків.
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Хороший набір цукерок.
- Достоинства:
- Акційна ціна, різний смак
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.
- Люда Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Дуже смачні цукерки, дякую. Брали на подарунок, всі задоволені. Було все добре упаковані, не пошкоджені. Будемо замовляти ще. Дякую виробнику і Розетка
Приємно, що ви отримали позитивні враження від замовлення.
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Дякую за смачні цукерки. Купувала на подарунок. Всі задоволені.
- Достоинства:
- Смачні та корисні.
Дякуємо за щирі слова!Для нас це велика мотивація створювати ще більше натуральних і смачних солодощів.
- Тамара К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Чудові цукерки і на подарунок і самому скуштувати
- Достоинства:
- Смак
- Недостатки:
Раді, що вам сподобались наші солодощі.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Смачні цукерки.
- Достоинства:
- Різноманітні
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.
- Талько И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Нам дуже сподобалось
І як подарунок,і для себе- Достоинства:
- Смачно