Отзывы покупателей о Набор конфет Пригощайся Все будет Украина 22 вида 0.5 кг (4820022712868)
- Надія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Цукерки дуже смачні. Дякую виробникам. І логістам. Продукція прибула свіжою
- Достоинства:
- Натуральний склад
- Недостатки:
- Невиявлено. Всі хто куштував хвалили
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Смачні цукерки за адекватну ціну.
- Достоинства:
- Смачні цукерки за адекватну ціну.
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Смачні цукерки. Гарне упакування
- Світлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Гарний набір. Смачно. Не змогли розділити на всіх, бо різні цукерки - замовили ще, тільки інші набори. Добре, що кожна цукерка в обгортці.
- Достоинства:
- Смачно. Великий асортимент. Красиве оформлення наборів.
- Недостатки:
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Сподобались цукерки, смачні, гарне пакування, різноманітні смаки. Брали і собі і на подарунок, класні
- Достоинства:
- Смачні, гарні
- Дарія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Я щиро дякую нашому українському виробнику за таку смакоту! Дуже смачно!
- Достоинства:
- якість, смак, ціна пакування на любий смак
- Недостатки:
- швидко з'їдаються)
Дякуємо за щирі слова!Для нас це велика мотивація створювати ще більше натуральних і смачних солодощів.
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Гарно
- Достоинства:
- Ноль
- Недостатки:
- Ноль
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Не куштувала, бо купувала на подарунок. Коробочки гарні.
Думаю, цукерки теж смачні:)- Достоинства:
- Гарна коробка, чудовий варіант на подарунок
- Недостатки:
- Поки не знайшла
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Дівчата зьїли з чаєм кілограм і не помітили.
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Смачні цукерки!
- Достоинства:
- Смакота швидка доставка
- Недостатки:
Дякуємо, що поділились враженнями! Щиро раді, що наші солодощі припали вам до смаку.
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
дуже смачні та різні цукерки
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- Не має
- Анатолій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Цукерки дуже сподобались! Кожна зі своїм неповторним смаком. Навіть з перчинкою :-) Оформлення яскраве і колоритне. 500 грам насолоди! Щира подяка виробнику!
- Достоинства:
- Різноманітність смаків, яскраве оформлення, вартість
- Недостатки:
Дякуємо за щирий відгук! Ваша підтримка – це найкраще натхнення для нас.
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Дуже гарне оформлення. Цукерки як завжди, дуже смачні
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Набір дуже сподобався! Замовляла на подарунок друзям за кордон. Хотілося саме в українському варіанті. Яскраве оформлення, компактна коробка, свіженькі по сроку виготовлення і аж до грудня місяця. Упаковка цілих 500 грам і класний, різноманітний за смаком состав! Порадувало, що цукерки безглютенові! Дякую Розетці за акційну вартість і швидку безкоштовку доставку!
- Достоинства:
- Дуже задоволена!
Приємно знати, що ви залишились задоволені!
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Дуже оригінальна та гарна упаковка.
Цукерки свіжі та смачні.- Достоинства:
- Гарна упаковка, смачні цукерки
- Недостатки:
- Немає )
- Анатолій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Дуже добрий товар.